Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Gediminas Šemeklis, %

Registracija čia ir dabar
Gastrosveikata Klinika
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2011-07-08, Nr. MPL-17164, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas gastroenterologas

Išduota: 2015-07-01, Nr. MPL-20224, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

90% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

93% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

93.5% Complete
4.7

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

94.4% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

93.3% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

90.9% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

85% Complete
4.3

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Gastrosveikata Klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-01-13, 10:34 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdus, atidus, gerai atliekantis savo pareigas, gyditojas iš didžiosios raidės ir vertas nešioti savo chalatą.

2023-10-27, 21:18 | Registruotas lankytojas 4

Kad vienas nesmagiausių tyrimų būtų tapęs smagiai praleistu pusvalandžiu - negalėjau įsivaizduoti :) Gydytojo gera nuotaika tikrai užkrečia, niekas tampa nebebaisu, o kai šalia to dar tikras profesionalumas! Dėkoju ir rekomenduoju :)

2023-10-17, 13:47 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas yra profesionalus, bet labai linksmas, visad geros nuotaikos, kas labai padėjo su stresu ir baimėmis įeinant į vizitą. Kelis metus kankinausi, vaikščiojau pas skirtingus daktarus, niekas nežinojo kas darosi ir visus simptomus nurašydavo kaip psichologinius. Buvau jau beveik pati tuo patikėjusi, kol neatėjau pas Gediminą ir po vieno tyrimo (kuris praėjo labai sklandžiai) gavau tikslią diagnozę kuri paaiškino ir esamas ir buvusias problemas ir paskirtas labai paprastas gydymas. Labai didelis AČIŪ gydytojui, jo dėka ir vėl galiu gyventi įprastą pilnavertį gyvenimą☺️????

2023-07-20, 11:07 | Registruotas lankytojas 10

Turbūt vienintelis Lietuvoje gydytojas, kuris specializuojasi SIBO diagnostikoje ir gydyme. Viskas labai sklandžiai. Paskyrė SIBO tyrimą. Nustatė diagnoze ir paskyrė atitinkamą gydymą, kuris tikrai greitai suveikė. Daugybę metų kenčiau, o čia ėmė ir surado priežastį. Nuoširdus ačiū.
Nesitikėjau tokio gero specialisto.

2023-07-20, 10:58 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras, nuoširdus gydytojas, profesionalas. Lankiausi ne pirmą kartą jau. Jis visada su gera nuotaika, įėjus pas jį, atrodo , kad ir nieko nebeskauda :) Gydo ne tik kas akivaizdu, bet iesko iš kur liga galėjo atsirasti, viską išsamiai apžiūri, paskiria visus reikalingus tyrimus. Kad tik daugiau tokių TIKRŲ gydytojų būtų.
Labai geras gydytojas. Rekomenduočiau visiems.

2023-04-06, 11:15 | Registruotas lankytojas 1

Puikus mandagus gydytojas. Labai maloniai bendravo, viską paaiškino. Jeigu dar reikės lankysiuosi tik pas šį gydytoją. Ačiū ❤️

2023-02-28, 21:23 | Registruotas lankytojas 3

Puikus gydytojas. Rekomenduoju visiems. Jaunas ir labai kvalifikuotas. Tikrai savo srityje dirba, maloniai priėmė.
Išsamiai atsakė į visus klausimus, bei dėmesingai reagavo į visus mano nusiskundimus. Daug klausinėjo, atrodė, kad viską nori sužinoti iš manęs pačio, ne tik iš kitų gydytojų įrašų.
Turi puikų humoro jausmą, regis mėgsta pajuokauti kartu su sesute, bet apie svarbius dalykus kalba rimtai, viską paaiškino prieš darydamas.
Labai bijojau darytis tyrimą ir pasirodo veltui. Labai švelniai ir greitai atliko skrandžio tyrimą, net nesupratau kad jau baigta, o jau ir biopsija paėmęs buvo.
Pačios nuoširdžiausios rekomendacijos!
Ačiū. :)

2023-02-22, 13:09 | Registruotas lankytojas 5

Labai smagu, kad Lietuvoje yra gydytojas, kuris specializuojasi SIBO diagnoze ir gydymu. Gydytojo Gedimino Šemeklio dėka pagaliau turiu tikslią diagnozę ir gydymą, kuris pagerina gyvenimo kokybę. Didelis ačiū.

2023-01-10, 14:51 | Registruotas lankytojas 10

NUOSTABUS GYDYTOJAS. Išsprendė problemą, kurios kiti gydytojai net nenorėjo tirti...
Matosi, kad gydytojas domisi naujovėmis, alternatyvias pagalbos metodais, ne tik visiems vienodais farmaciniais vaistais. Atsižvelgė į mano norus sveikatos temoje.
Skyrė daug dėmesio vizito metu, parinko tinkamus tyrimus mano diagnozei, viską pats suorganizavo.
ir svarbiausia kad IŠSPRENDĖ PROBLEMĄ !!
Jeigu ne šis gydytojas turbūt dar ilgai būtų tekę kentėti.
Nuostabus. Visiems Rekomenduoju.

2022-10-17, 14:27 | Registruotas lankytojas 6

Nuostabus, profesionalus, konkretus gydytojas ir jo dėmesinga bei maloni sesute. Ačiū labai už sklandžiai ir be skausmo atliktus tyrimus, kurių taip bijojau. Ačiū Jums labai.
Ramunė

2022-08-02, 20:52 | Registruotas lankytojas 1

Savo srities profesionalas, nuoširdžiai besidomintis paciento problema ir siekiantis padėti. Gydytojas iš didžiosios raidės. Norėtųsi, kad tokių būtų daugiau. Nuostabus humoro jausmas, atrodo, nuima dalį problemos, o ir skrandžio tyrimas ne toks baisus. Nesvarbu, kad mano akys buvo pilnos baimės, bet išėjau su šypsena. Nuoširdžiai rekomenduoju! O gydytojui linkiu sėkmės įgyvendinant savo misiją ir gydant pacientus.

2022-06-30, 22:59 | Registruotas lankytojas 5

Būna "senos kartos" nuostabūs gydytojai, tačiau labai labai smagu žinot, kad ir "naujos kartos" gydytojai gali būti tokie pat puikūs. :) Šis gydytojas yra nuostabus. Profesionalus ir draugiškas, labai rūpinasi pacientais. Labai etiškas.
Ištyrė išsamiai, gal netgi daugiau, nei jam priklausytų, kad tik nebūtų pražiūrėta problema. Buvau sužavėta gydytojo rūpesčiu ir atidumu.
Tiesiog patys geriausi atsiliepimai.

2021-12-09, 20:46 | Registruotas lankytojas 1

Savo srities profesionalas. Nuoširdžiai bendraujantis, malonus ir rūpestingas specialistas. Pas šį gydytoją net procedūros atliekamos be baimės. Gydytojo jumoro jausmas laiku ir vietoje. Tik geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos.

2021-12-07, 14:28 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras ir nuoširdus bendravimas, nebuvo jokių baimių, kaip atliko endoskopiją. Tokio daktaro, pagalba esu labai patenkintas. Jaunas, ir tikras, daktaras. Nuoširdus ačiū jam. FELIKSAS.

2021-11-30, 20:30 | Registruotas lankytojas 1

Dėkoju už greitą diagnozavimą, tikslų padėties įvertinimą, gydymo skyrimą ir svarbiausia - žmogiškumą. Gydytojas su klinikos personalu laukė manęs vėluojančios dėl transporto piko( registravausi būdama sunkioje būklėje ekstra tyrimui, laikas buvo skirtas tą pačią dieną - penktadienio vakarui jau po klinikos darbo valandų). Pirmiausia esu dėkinga - tikrąja ta žodžio prasme - už išgelbėtą gyvybę. Tik gydytojo tikslių nurodymų dėka spėjau laiku išsikviesti pagalbą ir pakliūti ten kur reikia.
Gydymo įstaigų tvarkos nežinau, ačiū Dievui retai jas lankau, tikiuosi taip bus ir ateityje :-) Puiku kai sutrikus sveikatai yra galimybė greitai ir aiškiai gauti visą būtiną informaciją, neklaidžiojant internete stringančiuose portaluose ir savaitėmis bandant prisiskambint, kad užsiregistruoti vizitui - kažkada tolimoj ateity.
Kad ir kokie keisti laikai bebūtų, tokių gydytojų dėka išlieka tikėjimas, kad Gėris išgelbės pasaulį. Sėkmės jums, ir kuo geriausios sveikatos !

2021-11-25, 10:21 | Registruotas lankytojas 4

Puikus gydytojas! Patarimai ir gydymas buvo veiksmingas 100%. Iki tol, pas kiek buvau specialistų, nei vienam nebuvo šovus į galvą toks problemos sprendimas. Buvo atlikti visi reikalingi tyrimai. gydytojas atsakė į visus rūpimus klausimus. Iki vizito negalėjau nieko valgyti, po vizito jau praėjo daugiau nei metai, o problema buvo išspręsta itin paprastai. Ačiū!

2021-10-05, 23:28 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabiausias gydytojas, koks tik gali būti: dėmesingas, rūpestingas, atidus, puikiai išmanantis savo sritį, neskaičiuojantis darbo valandų ir t. t. Jei ne jis, tėčio greičiausiai jau nebūtų tarp gyvųjų - pandemijos įkarščio metu pasirūpino, kad skubiai patektų į ligoninę, nusiuntė pas puikius specialistus ir asmeniškai domėjosi ligonio būklės eiga. Trūksta žodžių, kad galėčiau tinkamai išreikšti dėkingumą, bet tikiu, kad kiekvienam tokiam puikiam specialistui ir tiesiog geram žmogui bus atlyginta su kaupu. Dėkojame!

2021-09-23, 20:52 | Registruotas lankytojas 3

Malonus gydytojas. Konsultavomės nuotoliniu budu.Tik jo dėka buvo nustatyta diagnozė ir paskirtas gydimas. Rekomenduoju ir tariu ačiū gydytojui.

2021-07-13, 18:33 | Registruotas lankytojas 9

Gydytojas labai malonus, geranoriskas, rupestingas. Patiko, kad nekisa iskart vaistu, bando pasiulyti ir naturalesniu budu, i problema ziuri placiau. Protingas ir issamiai isklausantis, viska paaiskina.

2021-06-08, 19:20 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas! Jaunas, bet labai kvalifikuotas, išsamiai atsako į visus klausimus bei adekvačiai reaguoja į visus nusiskundimus. Turi puikų humoro jausmą - kur reikia, pajuokauja, kur reikia - kalba rimtai. Labai atsargiai ir švelniai atliko skrandžio tyrimą, kurio rezultatas atitiko pirminę diagnozę. Vyrui po ilgų metų konsultacijų pas kitus gastro surado tikslią negalavimų priežastį. Pačios puikiausios rekomendacijos!

2021-06-08, 16:42 | Registruotas lankytojas 3

Puikus gydytojas, labai džiaugiuosi kad būtent pas jį apsilankiau. Rekomenduoju visiems

2021-05-18, 16:00 | Registruotas lankytojas 16

Buvau prieš porą metų pas šį gydytoją mokamoje konsultacijoje. Gastroskopija - procedūra nemaloni, ne visiems ji lengvai pavyksta, lyginant su kitų gydytojų gastroenterologų atliekama procedūra, nemalonių pojūčių nei labai daugiau, nei mažiau. Gydytojas tikrai nestokoja optimizmo, stengiasi tinkamai nuteikti procedūrai. Man įtarė konkrečią problemą, skyrė atitinkamus kraujo tyrimus, tačiau pirmiausia pasiūlė išbandyti nebrangius vaistus. Antrą kartą priėmė vėl taip pat maloniai. Vėliau, atlikus išsamesnius tyrimus valstybinėje gydymo įstaigoje - privačiai buvo per brangu toliau lankytis, - gydytojo įtarta diagnozė pasitvirtino. Bet labiausiai šis gydytojas man patiko savo "nevaldišku" požiūriu, nuoširdžiu noru padėti, gilintis į problemą. Jis savo iniciatyva man dar atliko echoskopiją, už kurią nepaėmė nei euro, nes norėjo įsitikinti, kad nėra kitų priežasčių atitinkamiems kraujo tyrimo rezultatams. O tai jau prilygsta stebuklui privačioje gydymo įstaigoje. Tokių gydytojų, kuriems pacientas - ne vien vaikštantis bankomatas, kuriems tikrai rūpi rasti problemą ir ją išspręsti, kurie mąstytų sistemiškai, diagnozuotų ir gydytų įvertinę visas paciento turimas ligas ir susirgimus, yra reta.

2021-02-18, 00:39 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas nestokojantis humoro jausmo ir tuo pacientą nuramina, kad laisvai gali papasakoti be baimės kas nutiko. Pirmu kartu buvo pilna apžiūra kas priklauso pilnai ištirta buvo, sekančiu kartu puiki konsultacija, kad išrašyta ne per daug stiprių vaistų o patarimai ką galima naudoti is paprastų buityje produktų, kad pagelbėtų. Didelis ačiū. Pagarbiai pacientė J.Žvaliauskienė

2021-01-11, 19:51 | Registruotas lankytojas 1

Daktarą Gedimimą pažįstu jau seniai. Dar palyginti jaunas, tačiau geras gydytojas, stengiasi būti integralus, plečia savo kompetencijų ratą. Dalykiškas, itin profesionalus savo specializacijoje - gastroenterologijoje. Domisi ir gilinasi į kitas sritis. Diagnostiką, chirurgiją, etc. Siekia medicininio universalumo. Tai itin sveikintina šiais siauros specializacijos laikais. Platus gydytojo profesinis akiratis. Po vizito visada apima didelis džiaugsmas ir pasididžiavimas lietuvių medikais. Jie puikūs, nuostabūs. Didelės sėkmės linkiu Daktarui Gediminui. Pagarbiai - jo pacientas, Ričardas.

2021-01-04, 14:59 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas puikus savo srities žinovas!!!Rūpestingas,nuoširdus,atsakingas.Su didžiausia pagarba dėkoju už suteiktą pagalbą ir gydymą.Rekomenduoju!

2020-08-05, 17:00 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus daktaras. Pirmas susitikimas praejo, kaip su senu pazystamu. Dar neteko vizito metu tiek prisijuokti, Itampa atslugo, siltai bendravo, isklauso, pataria. Atliko visus galimus tyrimus, kad rastu beda. Rinkites si daktara nepasigailesit. sekmes ir toliau darbuos. R.Povilaityte

2020-07-28, 07:47 | Registruotas lankytojas 3

Nerealiai fantastiškas gydytojas! Kaip rasti deimantą šieno kupetoje :) Reta tokių šiais laikais. Dėmesingas, atidus, rūpestingas, empatiškas, su didžiuliu šiuolaikinės medicinos žinių bagažu, profesionalus! Nuostabiai sugebantis bendrauti su pacientu. Nuoširdžiai domisi gydymo eiga, ją seka. Pilnai iki skrupulingumo atlieka tyrimus, jei nors yra menkiausia abejone. Pataria, nukreipia, viska suorganizuoja. Nereikia blaškytis, tarsi veda tave už rankos, o tau tik lieka sveikti ir pasitiketi. Šiam fantastiškam gydytojui būsiu dėkinga visą savo likusį gyvenimą. Ačiū Jums mielas Gydytojau! Gydykite mus ir kuo didžiausia Jums pagarba! Didžiausios Jums sveikatos! Visiems rekomenduoju jei ieškote Gydytojo!

2020-07-24, 12:44 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas iš didžiosios raidės. Ne tik, kad ištyrė tai, dėl ko atvykau, bet dar ir skyrė papildomo laiko ir atliko echoskopiją, kad galėtų atidžiau įvertini kitas problemas, apie kurias išsikalbėjome. Mandagus, malonus ir turintis humoro jausmą. Jeigu dar kadanors prireiks gastroenterologo konsultacijos ar tyrimų, kreipsiuosi tik į šį gydytoją, nes rūpestis pacientu yra neišpasakytas. Tikiuosi su laiku tokių atsidavusių specialistų tik daugės. AČIŪ!

2020-07-13, 14:19 | Registruotas lankytojas 5

Didžiausia padėka gydytojui už profesionalumą, greitą diagnozės nustatymą vyrui.

2019-09-18, 15:03 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas. Buvau pas jį ir mokamoje poliklinikoje ir nemokamoje. Abiem atvejais buvo vienodai dėmesingas. Skyrė pakankamai laiko, teisingai diagnozavo. Šiltas žmogus. Atrodo, kad papuolei pas savo draugą. Su sveiku jumoru. Nenustebkite, jis sveikinasi su jumis atsistodamas ir paduodamas ranką. Stiprus paspaudimas. :)
Rekomenduoju.
Ačiū gydytojau.
Vidmantas

2019-08-22, 19:55 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas , labai patiko ???? o ir pasikalbeti labai malonus.

2019-05-24, 13:45 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas. Išklausantis ir turintis humoro jausmą. Viską nuosekliai paaiškina. Rekomenduoju! Pamačius gydytoją išgaruoja visos tyrimų baimės! Tas rankos paspaudimas - žavus!

2019-05-14, 04:29 | Registruotas lankytojas 2

Naujos kartos gydytojas, kuris paliko labai gerą įspūdį, nebuvau sutikusi dar gydytojo, kuris su pacientu sveikintusi spausdamas jam ranką. Diagnozė buvo tiksli, ir konkreti.

2019-04-28, 12:52 | Registruotas lankytojas 1

Manau - tai geras gydytojas ir puikus specialistas. Tik kartais pacientai per savo problemas laiku nepasako AČIŪ už gerai atliktą darbą...
Be abejonės tai puikus gydytojas. Sėkmės jam.

2018-08-31, 08:50 | Registruotas lankytojas 4

Puikus gydytojas, kas bijo skrandžio tyrimo tikrai rekomenduoju. viskas praejo greitai ir sklandziai

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-04-24, 19:08 | Registruotas lankytojas 1

Nerealus GYDYTOJAS. Jautrus, nuraminantis, viską išaiškinantis. Lengvai randantis bendrą kalbą ir turintis humoro jausmą. Rekomenduoju visiems, kurie ieško rimto gydytojo ir ypač tiems, kurie bijo skrandžio tyrimo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-02-06, 20:30 | Registruotas lankytojas 6

Puikus gydytojas. Žmogiškas, dėmesingas, atidus ir savo srities profesionalas. Skirtingai negu kiti gydytojai - niekur neskuba, skiria tau pakankamai daug laiko. Ir beje - nerealiai malonus , ir turi gerą humoro jausmą. Net labai bijantys gydytojų pas jį nusišypsos :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-12-18, 11:31 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus ir dėmesingas gydytojas. Atsakė į visus rūpimus klausimus, paskyrė gydymą, kuris buvo sėkmingas. Rekomenduočiau visiems, kurie turi sveikatos problemų. Dar kartą nuoširdžiai dėkoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-07-31, 21:09 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, malonus, profesionalus... Tik geriausiais žodžiais galėčiau apibūdinti šį gydytoją. Savo šeimos narius, jei reiktų gastroenterologo, tai vesčiau tik pas jį ir visiems kitiems labai rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-04-19, 12:17 | IP: 85.255.50.72

Labai draugiškas, linksmas, bendraujantis gydytojas, su kuriuo labai paprasta bendrauti.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-04-13, 16:25 | IP: 90.135.136.182

Malonus, mandagus ir išmanantis savo darbą specialistas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-03-14, 20:37 | Registruotas lankytojas 4

Labai puikus gydytojas, viską aiskiai paaiškino

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-28, 10:43 | Registruotas lankytojas 2

Auksinis, šventas gydytojas, nuostabus žmogus, puikus specialistas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-22, 18:15 | Registruotas lankytojas 3

nuostabus gydytojas.Ačiū.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-15, 20:27 | Registruotas lankytojas 1

Auksas ne gydytojas.Gerai,kad dar yra tokiu gydytoju,kaip jis.Labai malonus,viska isaiskina ir noriai bendrauja.Mazai tokiu gydytoju like

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-06, 20:42 | IP: 78.63.165.140

Puikus jaunas, siuolaikinis gydytojas.Dziugu,kai tokie rupestingi zmones dirba.Linkiu neatbukti ir ilgai islikti istikimam savo srities specialistui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-11-17, 15:56 | IP: 217.77.19.34

GYDYTOJAS iš didžiosios raidės!!!!! Panevėžyje pats pats pats GERIAUSIAS savo srities specialistas,turintis visas žmogiškąsias vertybes-malonus,nuoširdus,atidus,rūpestingas ir t.t. ir t.t. Visiems,kam reikalinga gastrokonsultacija ar gydymas,rekomenduoju būtent ŠĮ GYDYTOJĄ.Kuo nuoširdžiausias ačiū,Jums,Gydytojau!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-11-02, 17:49 | IP: 88.118.136.10

atidus, rupestingas, maloniai bendraujantis. Matosi ismano savo sriti. Rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-09-12, 17:39 | IP: 88.119.255.204

Gydytojas labai malonus, supranta problemą, paaiškina, užjaučia.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-08-04, 21:17 | IP: 78.58.98.84

Labai atsakingai pareigą atliekantis gydytojas, puikus specialistas. Tikrai rekomenduočiau, ką jau padariau savo pažįstamų atžvilgiu. Kol kas visi džiaugiasi šiuo gydytoju iš pašaukimo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.