Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Pranas Šniuolis, %

Licencijos

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2009-03-27, Nr. MPL-13162, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

61.5% Complete
3.1

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

72.1% Complete
3.6

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

70.2% Complete
3.5

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

66.5% Complete
3.3

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

65.7% Complete
3.3

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

73.4% Complete
3.7

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

73% Complete
3.7

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-02-11, 15:04 | Registruotas lankytojas 1

Aš su dideliu dėkingumu prisiminsiu dr.P. Šniuolį.Po tikslios diagnozės sėkmingai atliko operaciją.Del to dabar vėl galiu gyventi pilnavertį gyvenimą.Šis daktaras man įsiminė,kaip dėmesingas, taktiškas bei tikras savo srities profesionalas.Džiaugiuosi,kad būtent šis chirurgas mane operavo.Didelis ačiū!

2024-02-09, 13:10 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas ,geras savo profesijos žinovas labai tiksliai nustatė diagnozę ir gydymas buvo efektyvus.Labai esu dėkinga už nuoširdumą ir dėmesingumą.

2024-02-07, 12:35 | Registruotas lankytojas 2

Labai puikus gydytojas, labai aukštos kvalifikacijos. žino visus naujausius gydymo metodus, atidus ir rūpestingas,pritaikė gydymǎ ir surado problemos sprendimo būdą, kas tik įrodo aukštą profesionalumą. Tikrai rekomenduoju pas jį kreiptis!

2024-02-07, 12:35 | Registruotas lankytojas 2

Labai puikus gydytojas, labai aukštos kvalifikacijos. žino visus naujausius gydymo metodus, atidus ir rūpestingas,pritaikė gydymǎ ir surado problemos sprendimo būdą, kas tik įrodo aukštą profesionalumą. Tikrai rekomenduoju pas jį kreiptis!

2023-09-29, 09:59 | Registruotas lankytojas 2

mano manymu toks "daktaras" tik fermoje gali dirbti prie galviju. visiskai jokios kulturos ir jokios pagalbos... baisu... NEREKOMENDUOJU!!! geriau eiti privaciai ir moket uz paslaugas negu jam moket...

2023-09-29, 09:59 | Registruotas lankytojas 2

mano manymu toks "daktaras" tik fermoje gali dirbti prie galviju. visiskai jokios kulturos ir jokios pagalbos... baisu... NEREKOMENDUOJU!!! geriau eiti privaciai ir moket uz paslaugas negu jam moket...

2023-03-05, 21:02 | Registruotas lankytojas 4

Tokiam daktarui tik su lavonais dirbti. Ten bendrauti nereikia ir niekas jo nenervintų su klausimais. Labai grubi asmenybe bendravimo atzvilgiu. Galbūt meilė darbui atsiras.

2023-03-04, 00:40 | Registruotas lankytojas 2

Slaugytojos labai fainos, bet Lina taip ir neišmoko rišti kateteriaus. Buvo jokinga ir gėda už ją. Aišku žmogus dirbo pirma dieną. Gal ji žmogus ir geras, bet labai pyksta kai jai nesiseka. Lina, pasimokyk!!!!!
Vienintelė ir didžiausią problemą yra tą, kad visi chirurgai beveik visada yra užimti ir jų reikia laukti valandomis.
Kolkas neturiu pretenziju Pranui, bet man atrodo jis geras žmogus kaip visi mūsų tautiečiai. Aš suprantu, kad algos mokamas gana nedidelios už toki sunkų ir atsakingą darbą. Žmonės nebukite tokie pikti. Nežinau ar tiksli mano diagnozė. Jis sako kad man pilnai pašalino gangrena ir abscesa aplink apendicito. Aš ten vos nenumiriau, vaikčiuojau kaip 90 metis nuo skausmo net po vaistu suleidimo, kadangi operacija buvo sudetingą, aš suprantu. Labai daug žmonių guli su vežiu ir ne pirma karta. Tad nenustebkite, kad daugelys komentarų yra neigiamų. Žmonės negali išsigydyt del to kad jų lygos yra nepagydomos. Negalėjau ilgai gulėt palaitoj ir žiurėt kaip krenta pacientai. Vienas nukrito šalia mano lovos nakti. Labai ir labai gaila tokiu žmonių. Nepykyte ant chirurgų. Jų darbas yra neikainomis kai kažkieno gyvybe išgelbėta. Jo, yra nesažiningų, bet ne visi juk tokie.

2022-03-23, 04:53 | Registruotas lankytojas 3

Nusivyliau - diagnozę nustatė "iš akies" ir skyrė homeopatinį gydymą. Kreipiausi į kitą gydytoją, kuris atlikęs išsamius tyrimus nustatė,jog reikalinga skubi operacija, kad pašalinti negerą darinį.

2022-03-12, 22:07 | Registruotas lankytojas 3

Nezinau , jis man iš karto diagnozavo hemoroju , bet išsigandau pasiūlytos operacijos, dar pasiskaičiau komentaru nekokių, bet nieko geriau kol kas už jy neradau vis kenčiu diskonforta , vis mastau gal reikejo atkentet bet po kazkiek laiko gali gyvent pilnaverty gyvenimą , taip vienas diognuozuoja 3 laipsnio kitas 1 dar kitas iš vis nieko , ir nei vienas problemos neišsprendė nuo to detralekso ir žvakučių vemti verčia , buvo ir žiedus uzdeja nepadėjo , ar nereiks gryzti pas Sniioly kad isoperuotu

2022-02-11, 14:22 | Registruotas lankytojas 1

Teko susidurti priėmimo skyriuje, nerekomenduoju... Šalino abscesą, netaikė nejautros, pradūrė darinį, o po to paėmė skalpelį ir tiesiog išpjovė 4*5 cm dydžio odos dalį su visais audiniais. Pabaigus procedūrą liepė nulipti nuo operacinio stalo, pašaipiai replikavo „...nulipsi ar nukrisi?“ Žaizda atvira pašalinti audiniai apie 2cm gylyje, nepaskyrė jokių nuskausminamųjų, antibiotikų... Po procedūros liepė koridoriuje pasėdėti 15 min. prispausti nugarą į kėdės atlošą, kad žaizda nustotų kraujuoti... ir keliauti namo. Po tokio chirurgo gydymo laukia labai ilgas, skausmingas ir sudėtingas tolimesnis gydymas ...
Liūdna, nes gydytojas turėtų mylėti savo darbą ir žmones, deja... tikriausiai tik save myli...

2022-02-03, 08:52 | Registruotas lankytojas 1

Daktaras labai kompetentingas savo srities profesionalas. Labai džiaugiuosi, kad taip sutapo patekti būtent pas Jį. Atliko sudėtingą operaciją, skyrė gydymą. Greitai pastebėjo, kad esu alergiškas antibiotikams ir parinko tinkamus vaistus. Charakterio bruožai: visada tikslus, informaciją pateikia aiškiai ir tiek kiek reikia. Labai vertinu šį Daktarą, kuriam nuoširdžiai dėkoju. Manau jei ne Jis tada - tai ir ne aš dabar. AČIŪ JUMS

2021-11-21, 16:55 | Registruotas lankytojas 4

Jaigu jam kur ir dirbti ,tai tik su lavonais lavoninej!! Baisesnio "gydytojo" nebuvo ,nera ir nebus! Nepatikekit savo sveikatos tokiam neva "gydytojui".

2021-09-15, 04:27 | Registruotas lankytojas 1

Teko papulti pas šita daktarą į konsultaciją iš neturejimo patirties ir informacijos apie jį. Atėjau del kartais nedideliu pakraujavimo ir jau praejusių išangeje išaugusių mazgų. Daktaras tik tais vizualiai apžiurejes iškart konstatavo kad reikia staigiai išoperuoti pas mane esanti hemorojų. Siulė du ar tris budus: vienas lazeriu išdegina, kitas mechaniškai su peiliu ir pnš. Jeigu bučiau sutikes, būtų vos ne tą pačia dieną padares operaciją jisai. Vienu žodžiu baisiai prigasdino kad man be operacijos nera kur detis. Išraše Trejus vaistus operacijai ruoštis ir sake užširašyti kai nuspresiu operuote, tik paminejo pora dienu po operacijos butu komplikacijų ir negalečiau dirbti tikriausiai.
Gerai, kad po šio vizito nuejau pasikonsultoti pas kitą proktologą su geresne reputaciją. Kuris mane apžiurejes ir kolonskopiją padares pasakę nieko ypatingo ir vos ne kas antras žmogus su tokiais simptomais gyvena visa gyvenimą. Paminejus man apie Šniuolį - tas daktaras nusišypsojo ir pasake kad aš nepirmas kuris pabego nuo jo pas jį. Taigi išrašė jisai man žvakučiu savaitei-dviem ir visos problemos pasibaigė galim sakyti.
Taigi norėčiau kitus pacientus būti labai atsargiais su Šniuoliu. Bučiau patikimesnis, jau būtų mane išoperaves ten, kai to visai nebūtina buvo, o po išpjovimo jau patys suprantat atgal grižimo nėra ir nežinia kokios komplikacijos. Šiaip po tokios operacijos rekomenduojama imti atostogas darbe 2-3 savaite minimu - tai jau rodo rimtumą

2021-05-29, 12:57 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalumas iš didžiosios raidės. Tai gydytojas pagal pašaukimą. Neaprėpiamo atsidavimo, labai tiksliai ir kompetetingai parinkto gydymo dėka galime gyventi toliau. Buvo atidus, dėmesingas, rūpestingas, nuoširdus, rado laiko apžiūrėti mus net ir po darbo valandų. Didžiulės sveikatos Jums operuojant ir gydant sunkius ligonius. Nuoširdus Jums ačiū už sugrąžintas sveikatas!
Laimutė ir Zenonas

2021-02-28, 09:50 | Registruotas lankytojas 7

Fantastiškas gydytojas , labai žmoniškas, paprastas . Mamai operavo skrandžio vėžį , o man apgamus

2021-02-28, 09:50 | Registruotas lankytojas 7

Fantastiškas gydytojas , labai žmoniškas, paprastas . Mamai operavo skrandžio vėžį , o man apgamus

2021-02-28, 09:50 | Registruotas lankytojas 7

Fantastiškas gydytojas , labai žmoniškas, paprastas . Mamai operavo skrandžio vėžį , o man apgamus

2021-02-28, 09:50 | Registruotas lankytojas 7

Fantastiškas gydytojas , labai žmoniškas, paprastas . Mamai operavo skrandžio vėžį , o man apgamus

2020-09-21, 16:55 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus Gydytojas, profesionalas, labai aiškiai ir suprantamai paaiškina , pataria. Pooperacinis periodas sklandus. Patys geriausi atsiliepimai.

2020-09-05, 11:06 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdžiai dėkoju Kretingos ligoninės chirurgijos skyriaus vadovui Pranui Šniuoliui už profesionalumą, širdingumą, draugišką požiūrį į savo pacientus, ypač į mano mamą Liubov Segen.

Taip pat dėkoju ligoninės med. personalui už švarą, jaukumą ir komfortiška buvimą ligoninėje gydymo metu, už dėmesingą rūpestį ir jautrumą pacientams.

Linkiu Jums stiprios sveikatos ir sėkmės Jūsų būtinos žmonėm profesijoje.

Su pagarba,
Svetlana Melničenko, pacientės Liubov Segen dukra.

2020-02-10, 09:38 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas Pranas Šniolis . Greitai ir tiksliai nustatyta diagnozė , puikiai atlikta operacija, tiesios iškalbos bei labai rūpestingas vizitacijų metu. Didžiausia pagarba ir nuoširdus Ačiū.
Taip pat noriu padėkoti VšĮ Kretingos ligoninės Chirurgijos skyriaus darbuotojoms už paslaugumą ir gerą darbą.

2020-02-07, 09:16 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-02-01, 14:47 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-01-21, 18:53 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-16, 07:51 | Registruotas lankytojas 22

Ačiū gydytojui už konkretumą,staigų problemos sprendimą.Nes toks docentas biznierius,dirbantis Klaipėdoje,kabino makaronus ir buvo pasmerkęs mane.O šitas daktaras taisė jo kvailus sprendimus.Nepavarkite daktare-to jums linkėčiau.Ačiū jums

2019-11-16, 07:51 | Registruotas lankytojas 22

Ačiū gydytojui už konkretumą,staigų problemos sprendimą.Nes toks docentas biznierius,dirbantis Klaipėdoje,kabino makaronus ir buvo pasmerkęs mane.O šitas daktaras taisė jo kvailus sprendimus.Nepavarkite daktare-to jums linkėčiau.Ačiū jums

2019-10-22, 16:08 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-08-31, 10:16 | Registruotas lankytojas 1

Labai ačiū daktarui Pranui Šniuoliui už diagnozavimą, profesonaliai atliktą operaciją ir tolimesnius patarimus bei rekomendacijas. Nuostabus personalas Kretingos ligoninės chirurginiame skyriuje. Esu labai dėkinga.
PAGARBIAI - Elvyra Noreikienė

2019-06-21, 05:56 | Registruotas lankytojas 4

Vakar konsultavausi, viską išsamiai paaiškino, maloniai ir profesionaliai bendravo, kantriai apžiūrėjo.

2019-06-12, 18:51 | Registruotas lankytojas 1

Man gydytojas patiko,jis gydė mano šeimą ir draugus.Prieš tai gydžiausi pas docentą,ir buvau operuota,liga atsinaujino.Kai kreipiausi pas P.Šniuolį,jis paaiškino,kad man buvo taikytas minimalus gydymas,kuris davė tik laikiną savijautos pagerėjimą,bet liga atsinaujino.Gydytojas pasiūlė naujausią hemorojaus gydymo lazerinę metodiką su gleivinės fiksacija Gydytojas paaiškino,kad pradžioje bus problemų,gerai nesijausiu,bet pasveiksiu, ,aš sutikau.Po operacijos buvo neaiškumų,todėl dažnai skambindavau,priimdavo konsultacijai visada ,kai man buvo patogu,mokėti nereikėjo,nors vizitai buvo privačiame centre.Esu laiminga išsigydžiusi.Rekomenduoju šį gydytoją

2019-05-19, 19:50 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas ir geras žmogus! Lankiausi pas jį Medikanos gydymo centre. Operaciją atliko puikiai, buvo labai malonus. Jei Iškyls problemų po operacijos, sakė skambinti jam asmeniškai, davė savo telefono numerį. Noriu padėkoti jam už sugrąžintą gyvenimo džiaugsmą! Rekomenduoju!

2019-05-17, 17:33 | Registruotas lankytojas 1

Perskaičiau daugelio pacientų atsiliepimus. Kokie kai kurie pikti.. Gydytojas Šniuolis savo darbą išmano, man operaciją atliko profesionaliai, jį rekomendavau ir savo kolegėms, nei viena nesiskundė. Nebūdami gydytojais, nebaigę medicinos studijų (pakankamai ilgų), gal vis dėlto nespręskim ir nenurodinėkim specialistams kaip reikia dirbti.
Ačiū, gydytojau.
Dalia P.

2019-04-26, 10:06 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-04-22, 10:27 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2018-05-23, 10:39 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-08-20, 19:37 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas tikras profesionalas. Kompetentingas, malonus, atsakingas. Labai gerą įspūdį paliko ir Kretingos ligoninės chirurgijos skyrius, kuriam ir vadovauja Gerb. P. Šniuolis Skyriuje švaru, jauku, tylu, o sesutės ir slaugės rūpestingos, atidžios. Ačiū!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-07-26, 15:20 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-07-08, 12:26 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-06-20, 13:58 | IP: 77.219.79.209

Super daktaras!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-06-04, 14:24 | Registruotas lankytojas 1

Konktretus gydytojas,savo srities specialistas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-05-28, 16:48 | IP: 90.198.181.130

Noriu pasidalinti savo patirtimi ir tuo pačiu padėkoti daktarui už puikiai atliktą operaciją. Žinoma prisiskaičiau įvairiausių atsiliepimų. Bet mano nuomone didžioji dalis neigiamų atsiliepimų parašyta visiškai nepagrįstai, taigi kiekvienas žmogus individualiai sveiksta, kiekvieno imuninė sistema skirtinga, jautrumas skausmui taip pat skirtingas o taip pat gyjimo trukmė priklauso tik nuo jūsų pačių, kaip save prisižiūrėsite po procedūros. Į Daktarą kreipiausi dėl hemarojaus šalinimo procedūros. Žinoma visa procedūra nebuvo iš maloniausių, bet visa tai buvo įmanoma iškentėti. Sunkiausiai buvo pirmąsias keletą dienų, bet tuštinimosi skausmų išvis neteko patirti. Esu labai patenkinta daktaro darbu. Taip pat daktaras paliko savo visus kontaktus būtinybei esant į jį kreiptis. Tik patys geriausi atsiliepimai apie daktarą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-04-16, 19:36 | IP: 78.58.28.109

geras gydytojas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-03-16, 12:36 | IP: 88.119.36.90

Lankiausi pas gydytoja P.Sniuoli privaciame Medikanos centre. Gydytojas bendravo dalykiskai, daug paaiskino apie situacija, liga, galimus gydymo metodus, paaiskino skirtumus ir privalumus. Proceduras atliko gerai, viska paaiskino, paskyre gydyma. Dave savo kontaktus, labai patiko, kad pasiule galimybe bet kada kreiptis, jei kiltu kokiu nors klausimu. Likau patenkintas paslauga ir gydytoju, rekomenduoju ir kitiems lankytis pas si specialista.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-02-10, 00:22 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-02-09, 23:55 | IP: 78.61.75.161

Gydytojas profesionalus:nuosekliai paaiškino apie tyrimus pats dalį greitai ir neskausmingai atliko .Paskyrė kompiuterine tomografija patikslino onkologine liga,ir pristate konsiliumui mano tėvui atliko didele onkologine operacija jis jauciasi gerainlabai dekingi,tik išvykdami gydytojui atsidekojome,rekomenduojame kitiems

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-02-09, 23:54 | IP: 78.61.75.161

Gydytojas profesionalus:nuosekliai paaiškino apie tyrimus pats dalį greitai ir neskausmingai atliko .Paskyrė kompiuterine tomografija patikslino onkologine liga,ir pristate konsiliumui mano tėvui atliko didele onkologine operacija jis jauciasi gerainlabai dekingi,tik išvykdami gydytojui atsidekojome,rekomenduojame kitiems

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-02-09, 19:05 | IP: 78.57.205.191

teko kreiptis pas P.Sniuoli, nes ilgai kankino hemorojus. Bet buvo baisoka,ypac po to kai perskaiciau neigiamus komentarus. Surizikavau-ir likau labai patenkinta! Neigiamu nuomoniu rasytojai, tai geras ir labai konkretus gydytojas! Kaz kam cia demesio pritruko-tai jis ir neturi aplink jus sokineti, mato problema ir sprendzia ja. Kaz kam komplikacijos buvo po gydymo- tai gal reikia vykdyti visus gydytojo nurodymus ir nepamirsti kad kiekvieno zmogaus organizmas yra individualus. Rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-01-27, 13:50 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?
2017-01-19, 12:27 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Pranas Šniuolis?