Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Edgaras Kulikauskas, %

Licencijos

Abdominalinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2013-07-03, Nr. MPL-18379, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2018-06-20, Nr. MPL-22782, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Kulikauskas Edgaras dirba šioje gydymo įstaigoje
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

81.5% Complete
4.1

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

82.1% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

80.6% Complete
4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

86.6% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

85.1% Complete
4.3

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75.1% Complete
3.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

89.8% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-08-11, 16:41 | Registruotas lankytojas 1

Viskas SUPER-DUPER!
Planinė laparoskopinė apendektomija atlikta be priekaištų. Ačiū!

2023-01-03, 08:26 | Registruotas lankytojas 3

Man pasisekė, kad gydžiausi pas šį gydytoją.

2023-01-03, 08:26 | Registruotas lankytojas 3

Man pasisekė, kad gydžiausi pas šį gydytoją.

2022-10-09, 15:15 | Registruotas lankytojas 2

Nuioširdus ačiū gydytojui Edgarui Kuikauskui už sėkmingai atliktą operaciją ir tolimesnį gydymą ir rūpestį manimi.
Tai - pavyzdinis gydytojas, kokį rekomenduočiau sutikti kiekvienam, susidūrus su problemomis!

2022-07-11, 13:17 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus, mandagiai bendraujantis, profesionalus gydytojas. Atsakingas. Nuostabus kartu dirbantis personalas. Ačiū Jums visiems labai labai... Linkiu sveikatos, sėkmės darbuose ir gyvenime. Su pagarba Dalia S.

2022-03-26, 19:38 | Registruotas lankytojas 6

Ačiū Gydytojau, kad atejot į TV sužinojom apie Jus! Esant problemai kreipsimės! Patikot!

2021-12-23, 14:02 | Registruotas lankytojas 1

Jau po operacijos. Šis Gydytojas - kažkoks stebuklas Utenoje... :) Viskas 10 iš 10 (įskaitant ir visą personalą), žodžiu, su šiuo žmogumi "galima eiti į karą" ;)

A.G.

2021-10-02, 19:34 | Registruotas lankytojas 3

Rūpestingas,kompetetingas,malonus,empatiškas gydytojas.Nustebino,kad net tris kartus,regis po netaip ir sudėtingos operacijos gydytojas užėjo į palatą apžiūrėti ir pasiteirauti apie savijauta.Puikus visas chirurginis skyrius ,seselės visos viena už kitą malonesnės.Sakytum taip puiku ,kad norisi sugrįžti,bet nesinori :D

Kulikauskas Edgaras atsakė

Ačiū, kad pasidalinot savo įspūdžiais. Linkėjimus slaugytojoms būtinai perduosiu ;) Sveikit!

2021-09-30, 14:21 | Registruotas lankytojas 1

Labai,atsakingas , malonus gyditojas. Taip pat ir jo personalas. Ačiū jiems už geraširdiškumą. Visokeriopos sekmes

Kulikauskas Edgaras atsakė

Dėkoju už gerus žodžius.

2021-09-23, 14:25 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi pas gydytoją Edgarą dėl labai nemalonios procedūros-gastroduodenoskopijos, liaudiškai tariant "lemputės ryjimo". Prieš procedūrą labai bijojau, buvau prisiklausiusi įvairių istorijų apie šią procedūrą. Tačiau gydytojas buvo labai profesionalus, mane nuramino, viską paaiškino, todėl jau prieš pat procedūrą dingo visos baimės, procedūra praėjo labai sklandžiai, ir nebuvo tokia baisi, kaip įsivaizdavau. Labai malonus, profesionalus gydytojas ????

Kulikauskas Edgaras atsakė

Labai ačiū už įvertintinimą.

2021-07-19, 21:19 | Registruotas lankytojas 1

Tiek tyrimo, tiek operacijos dienomis jaučiau dvasinį komfortą, nes manimi buvo maloniai rūpinamasi: gydytojas aiškiai, suprantamai ir vaizdžiai paaiškino sveikatos sutrikimą, gydymo galimybes, parinko artimiausią ir man patogiausią operacijos datą, ramiai išaiškino rizikos dalykus. Ypač gerai nuteikia ir pasitikėjimą didina tai, kaip draugiškai ir kartu pagarbiai gydytojas bendrauja su savo komandos nariais. Jaučiuosi gerai ir tikiu, kad mano problema puikiai išspręsta.
Nuoširdžiai dėkoju gyd.E.Kulikauskui už gydymą, linkiu sveikatos, ištvermės ir kantrybės.
Buvau maloniai nustebinta ir pokyčiais ligoninėje pradedant palata ir baigiant patalyne ir rūbais - erdvu, suremontuota, švaru. Norėčiau tikėti, kad po renovacijos pagerėjo ne tik pacientų, bet ir gydytojų darbo sąlygos.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Dėkoju, labai malonu :)

2021-05-28, 15:03 | Registruotas lankytojas 1

Ciniškas jis tik socialiniuose tinkluose, o realybėje: dėmesingas, rūpestingas, profesionalus ir šiltai bendraujantis gydytojas. Ačiū labai!
Greta

2021-05-11, 15:32 | Registruotas lankytojas 4

Dėkoju gydytojui už greitą reagavimą ir greitą ligos degnozę atvykus į gydymo vietą.
Net negalėjau patikėti, kad viskas vyks taip greitai ir mano sveikatos būklė priklauso nuo skubaus reagavimo. Pagalba buvo suteikta operatyviai. Žmogiškai, tiksliai ir aiškiai viskas paaiškinta ir informuota. Paprastas ir malonus bendravimas nepaliko jokių abejonių, kad papuoliau į rankas tas, kur ir turėjau pakliūti. Didelė pagarba gydytojui, ir sėkmės Jam jo darbe. Esu be galo dėkinga, AČIŪ

2021-05-11, 15:32 | Registruotas lankytojas 4

Dėkoju gydytojui už greitą reagavimą ir greitą ligos degnozę atvykus į gydymo vietą.
Net negalėjau patikėti, kad viskas vyks taip greitai ir mano sveikatos būklė priklauso nuo skubaus reagavimo. Pagalba buvo suteikta operatyviai. Žmogiškai, tiksliai ir aiškiai viskas paaiškinta ir informuota. Paprastas ir malonus bendravimas nepaliko jokių abejonių, kad papuoliau į rankas tas, kur ir turėjau pakliūti. Didelė pagarba gydytojui, ir sėkmės Jam jo darbe. Esu be galo dėkinga, AČIŪ

2020-10-07, 17:45 | Registruotas lankytojas 2

Labai ačiū šiam gydytojui, kad gydo mano vyrą F. K, kuris yra po aklosios žarnos kirmelines ataugos naviko pašalinimo operacijos. Tikrai puikiai dirba, išsamiai pakonsultuoja, paaiškina, empatiškas gydytojas.

2020-06-19, 17:00 | Registruotas lankytojas 1

Antrą kartą susiduriu su šiuo nuostabiu gydytoju (2016). Laiminga, kad tuo metu budėjo ligoninėje ir po traumos suteikė pirmąją pagalbą. Atrodo stebuklų neįvyko atliko mediciniškai kas priklausė, ką galbūt ir visi gydytojai suteikia, bet bendravimas neapsakoma ramybė, pagarba, subtilus jumoras pakelia pacientą ant sparnų virš skausmo. Tai savybės, kurios nereikalauja medicininių žinių, bet gydo nemažiau. Tai - Gydytojas.
Daiva Diržienė

2020-04-11, 09:49 | Registruotas lankytojas 2

Nors esu dar gijimo procese, bet negaliu susilaikyti ir neparašyti, koks nuostabus šis gydytojas yra! Lenkiu žemai galvą. Procedūras turėjau ne pačias maloniausias, bet kai Tave pasitinka ir išlydi su šypsena veide, grįžti - nebaisu.
Ačiū gydytojui už kantrybę, nes pasikartojančių klausimų buvo ir ne vienas, kad suprasti iki galo, kokios tos visos procedūros bus IR visi klausimai buvo atsakyti, be jokios pasipiktinimo gaidelės.
Taip pat, norisi pasakyti ačiū už organizuotumą. Ne visi gydytojai pasiderins priimti pacientą tada, kada pacientui yra patogiau, o su šiuo gydytoju, net ir tai yra įmanoma!
Tikriausiai daugelis man pritars, kad yra nuostatos visuomenėje nusistovėjusios, kad mes gytytojams esam tik “eiliniai” pacientai. Tai apsilankius pas šį gydytoją “eilinė” nesijaučiau. Tuo momentu jaučiausi taip, kad ne tik man mano bėda tuo metu yra svarbi, bet ir gydytojui. Šiuo momentu ir atsiranda pasitikėjimas gydytoju, kas yra labai svarbu visame gydymo ir gijimo procese, kai nekyla jokių dvejonių ir supranti, kad viskas bus padaryta taip, kaip turi būti. O nepanikuojant ir nestresuojant ir sveikstam greičiau! :)
Tad rekomenduoju visu 100% ir dar daugiau!
Pasisekė Utenos ligoninej, kad turi tokį gydytoją! Profesionalus, taktiškas ir su sveiku humoro jausmu!
Nuoširdus ir dar vienas didelis AČIŪ Jums, gydytojau!!!!

Pagarbiai
A.D. ;)

2019-10-25, 14:15 | Registruotas lankytojas 3

Yra toks posakis - apkabinai žmogų ir tu namie. Čia tik posakis, nereikia suprasti tiesiogiai :) Bet kažkodėl norisi pritaikyti šiam gydytojui, nes po pasisveikinimo, pirmo paklausimo "kuo skudžiatės", supratau, kad aš saugi, rami ir savo problemą spręsiu tik pas šį gydytoją. Šiltas, mielas, turintis humoro jausmą, dėmesingas, išsamus. Viską paaiškino ramiai, aiškiai. Savo problemą turėsiu stebėti ir ateity turbūt spręsti operaciniu būdu, taigi save patikėti norėčiau būtent gyd. E. Kulikauskui. Einant pas gydytoją net ir su ne pačia rimčiausia bėda jaudiniesi ir pergyveni, bet čia tikrai ne tas variantas. Šilta šypsena, visapusiškas dėmesys. Džiaugiuosi, kad pagaliau Utenoje yra tokia galimybė. Ir labai labai tikiuosi, kad ji čia ir pasiliks :)

Kulikauskas Edgaras atsakė

Ačiū. Labai malonu

2019-08-15, 13:35 | Registruotas lankytojas 1

Esu dėkingas gydytojui už išsamų būsimos operacijos paaiškinimą.Gaila, kad šis nuoširdus gydytojas KU ligoninėje dirbo paskutinę dieną, tačiau suderino operacijos datą su savo kolega ir užregistravo planinei operacijai.Viskas praėjo sklandžiai. Linkiu sėkmės ir sveikatos gydytojui EDGARUI. Padėka jo tėveliams už puikiai išauklėtą sūnų.
Pagarbiai,
Leonas B.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Ačiū, ponas Leonai, už gerą žodį.

2019-03-22, 14:16 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas! Dėmesingas, rūpestingas, malonus, profesionalus. Mielai bendraujantis, linksmas. Rekomenduoju! 10+ :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Ačiū!

2018-10-01, 19:23 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus gydytojas malonu kad ir Utena jau turi tokių gydytojų

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-08-06, 05:53 | Registruotas lankytojas 8

Sūnus, marti ir anūkėlis po kelių valandų ruošėsi skristi į Airiją. Vaikelis 1,5 metukų paslydo ir griuvo, panika, kraujas,, klyksmas ir mes jau Utenos greitosios pagalbos skyriuje. Mums pagalbą suteikė iškviestas gydytojas Edgaras Kulikauskas. Gydytojas iš karto suvaldė esamą tėvų psichologinę paniką, nuramino vaikelį, skubiai pasiruošė mažajai operacijai, atliko labai profesionaliai ir atidžiai patikrą dėl smegenų sutrenkimo . O kai jau galvytę susiuvo gydytojas daug aiškino tėvams , davė rašytinę atmintinę, jeigu stebint atsirastų sukrėtimo požymiai vėliau. Vaiko motina lietuvių kalbos nesupranta, todėl gydytojas E. Kulikauskas visą laiką bendravo lengvai anglų kalba. Patarė atidėti skrydį kelioms dienoms, kad nekiltų komplikacijų. Labai džiaugiamės, kad Utenoje jau turime tokių su naujausiu išsimokslinimu gydytojų, mums labai pasisekė, kad patekome ne pas tuos ''senukus'' kurie medicinos diplomus gavo prieš 30 - 40 metų. (kai dar buvo virinami stikliniai švirkštai) . jie butų pervargę, nekalbūs ir pro suspaustas lūpas pasakytų tik ''stebėkit''. Nuoširdus ačiū jums gydytojau, daug kartų ačiū, augančiam anūkui apie jus pasakosime ne kartą, stiprybės jums sunkiame ir atsakingame darbe.
P.S. Mane klausė ar atsilyginau daktariukui, atsakau NE . Ir niekas, niekada nedrįskite eurais sutepti šio kilnaus chirurgo chalato, neįžeiskite jums gyvybę gelbėjančio, gera darančio gydytojo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-06-29, 20:14 | Registruotas lankytojas 1

Tai profesonalus, bendraujantis, malonus ir rūpestingas gydytojas. Džiugu, kad Utenos ligoninėje keičiasi specialistų karta, kuriems yra svarbūs pacientai . Dėkoju gydytojui už atliktą kirkšnies išvaržos operaciją. Stiprybės, sekmės ir sveikatos Jums gydytojau. Daiva V.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-06-04, 08:30 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdžiausias ačiū už atliktą tulžies pūslės operaciją ir žarnyno tyrimą. Nėra reikalo mums veržtis į Vilnių ar kur nors kitur, kai turime tokį gydytoją. Dar kartą dėkoju gydytojui ir visai komandai. Rekomenduoju visiems, kam prireikia profesionalios pagalbos.
Su pagarba, pacientė Elvyra J..

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-03-14, 18:39 | Registruotas lankytojas 3

Labai nuoširdus ir puikus gydytojas,nepriekaištingai atliekantis savo darbą.Ačiū ,gerbiamas gydytojau ,už puikiai atliktą operaciją ir pooperacinę priežiūrą.Pacientė R.Misiūnienė

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-02-12, 06:49 | Registruotas lankytojas 1

Tik patys šilčiausi,geriausi atsiliepimai apie ši puikų gydytoją.Malonus,profesionalus,mielas jaunas žmogus,puikiai išmanantis savo darbą.Daugiau tokių nepaprastų gydytojų! Vaida

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-01-24, 07:40 | Registruotas lankytojas 1

Dėkoju už profesionalumą, supratingumą ir rūpestį.
Sėkmingo darbo.
Juozas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-11-28, 08:35 | IP: 88.119.191.46

Kad daugiau tokių gydytojų būtų . Esame jam labai dėkingi

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-10-03, 16:30 | IP: 78.56.142.245

Mandagiai bendraujantis, viską paaiškinantis, kompetentingas. „Nesusipykęs” su humoro jausmu. Džiugu, kad Utenoje keičiasi gydytojų karta į būtent tokius savo srities specialistus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-05-08, 21:42 | Registruotas lankytojas 1

Labai šaunus ir energingas, kompetentingas gydytojas, mielai bendraujantis, viską puikiai išaiškinantis, dėmesingas. Būtent toks, kokį nori matyti prieš operaciją ir po jos...Ačiū už atliktą operaciją! Drąsiai rekomenduoju ! Giedrė

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Labai dėkingas, Giedre, už gerą žodį.

2017-04-07, 08:38 | IP: 82.135.246.201

Labai geras specialistas.Nuoširdus ačiū

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Ačiū Jums.

2017-03-11, 13:22 | IP: 78.60.139.159

Utenos ligoninėje atliko laparoskopinę tulžies pūslės pašalinimo operaciją. Pati operacija pavyko puikiai. Gydytojas dėmesingas ir prieš operaciją, ir po jos. Svarbiausia, kad sudaro tikrai kvalifikuoto pilvo chirurgo įspūdį. Utenoje iš chirurgų rinkčiausi jį.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Labai ačiū už gerą žodį. Man tai yra svarbu. Linkiu, kuo greičiau pasveikti.

2017-02-11, 16:40 | IP: 78.60.198.255

Gydytojas paliko jauno, dėmesingo, kompetentingo specialisto įspūdį. Bendravo neformaliai, šiltai, stengėsi viską kruopščiai paaiškinti. Man Utenos ligoninėje buvo atlikta laparoskopinė kirkšnies išvaržos operacija. Gydytojo darbu iki ir po operacijos likau patenkintas.
Valdemaras Ž.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Ačiū už gražų atsiliepimą.

2016-12-26, 14:53 | IP: 78.60.54.37

Labai dėkoju gydytojui už atliktą laparoskopinę tulžies pūslės pašalinimo operaciją, už gydytojo profesionalumą, paprastumą, pagarbą pacientui, už subtilų humorą. Linkiu gydytojui didžiausios sekmės jo sunkiame ir reikalingame profesiniame kelyje. Daiva V.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Kulikauskas Edgaras atsakė

Labai ačiū už įvertinimą.

2016-11-02, 08:59 | IP: 193.219.87.41

Labai patenkinta šiuo gydytoju. Nors pas pilvo chirugą buvau nukreipta ne dėl chirurginės patologijos, gydytojas įdėmiai apžiūrėjo, išklausinėjo ir kartu priėjome bendros išvados. Man labai patiko, kad šis gydytojas įtraukė mane į ligos paieškos procesą. Bendravo maloniai, pajuokaudamas, nors galėjo tiesiog nukreipti pas kitą specialistą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-08-25, 18:46 | IP: 84.15.183.119

Puikus gydytojas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-06-18, 06:52 | IP: 89.190.112.106

Nuostabus gydytojas, kvalifikuotas, dėmesingas, rūpestingas, malonus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-04-05, 13:00 | IP: 193.219.181.1

Puikus gydytojas. Džiaugiuosi, kad jis dirba Utenos ligoninėje. Ačiū už šiltą žvilgsnį ir palaikymą, padėjusį nugalėti baimę prieš tyrimą. Tai narkozė, kurią suteikė gydytojas savo padrąsinimu ir nuoširdumu.
pacientė Daiva

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-04-05, 12:45 | IP: 193.219.181.1

Puikus gydytojas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-02-06, 18:20 | IP: 83.188.59.145

Tik teigiami atsiliepimai! Taip, gydytojas jaunas, tačiau tai netrukdo Jam būti puikiu savo srities specialistu!Šis žmogus išmano savo darbą ir yra jam atsidavęs visu 100% . ESU DĖKINGA už profesionaliai atliktą apžiūrą ir tyrimą.

Danutė-Monika Buikienė

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-08-19, 20:27 | IP: 89.190.115.124

Sėkmės gydytojui tokiame atsakingame darbei!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-02-13, 19:47 | IP: 78.63.83.184

Labai kruopštus, nuoširdus jaunas gydytojas. Ačiū už atliktas procedūras. Sėkmės Jūsų nelengvame darbe.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-12-07, 07:25 | IP: 78.60.114.214

Jaunas,nuostabus,profesionalus,maloniai bendraujantis gydytojas.Sėkmės Jums daktare.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-12-06, 13:03 | IP: 88.216.9.120

Teigiamas ivertinimas siam jaunam gydytojui! Sekmes :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-06-04, 14:13 | IP: 213.103.170.27

Jaunas, veržlus, inovatyvus gydytojas. Utenos ligoninės chirurgijos ateitis.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.