Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Liudmila Kašuro, %

Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2004-11-30, Nr. MPL-03857, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

77% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

71.9% Complete
3.6

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

69% Complete
3.5

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

75.2% Complete
3.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

84.7% Complete
4.2

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

62.5% Complete
3.1

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

98.2% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-12-01, 11:40 | Registruotas lankytojas 3

Lankiausi pas daktarę su dideliu nerimu dėl nėštumo. Buvau priimta ankščiau laiko. Atvykau gerokai prieš vizitą, medikė geraboriškai pasiūlė apžiūrėti dabar, o ne laukti registracijos laiko. Nėštumą patikrino labai kruopščiai, išmatavo vaisiaus dydį, buvo pastebėta, kad turiu gimdos pasisukimą, ko aš nežinojau ir niekas nebuvo sakęs. Į visus klausimus atsakė geranoriškai ir su šypsena.

2023-03-17, 13:49 | Registruotas lankytojas 5

Užregistruotas internetu vizitas buvo Elektrėnų ligoninėje ginekologinėi apžiūrai. Problema įtarta buvo ilgalaikis 23 dienų priešmenopauzinis kraujavimas. Nebuvo suteikta jokia apžiūra nei vizualiai, nei echoskopu, o papriekaištauta, kad lauki su kraujavimu ne prie to kabineto ir tavęs neapžiūrės, nes atėjai ne laiku. Nors buvo lauktą prie kabineto kuris buvo nurodytas registracijos internetu formoje ir ateita net anksčiau dar prieš vizito laiką. Labai nemaloniai gydytoją bendravo, net pasakė jei nežinau kur eiti reikėjo pasirinkti kitą ligoninę, o man vėl reikėjo registruotis iš naujo antrą kartą, laisvas laikas buvo tik po kelių dienų. Kraujuojanti ir su pilvo skausmu teko jau kreiptis į kitą gydymo įstaigą, o antrą vizitą šioje įstaigoje pas šią gydytoją atšaukiau. Labai nemaloni gydytoja ir nusivyliau Elektrėnų ligoninės tvarka.

2023-03-17, 13:39 | Registruotas lankytojas 3

Tokio žemo lygio mediką mačiau pirmą kartą gyvenime. 0 kompetencijos, 0 pasidomėjimo kokia problema, priekaištai, kad lauki "ne ten" ( o iš kur ne specialistui žinoti kur laukti, juk lauki ten, kur parašyta registracijos talone). Vizito metu nesuteikta pagalba, kai jos reikėjo labiausiai. Labai liūdna, kad medicinos įstaigos vis dar turi tokius, galimai, savimi nepatenkintus medikus, kurie išlieja savo tulžį ant pacientų. Tikrai nerekomenduoju, patirtis labai prasta.

2021-10-18, 10:22 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi, žmogiška gydytoja. Netik kompetetinga ir savo darbą išmananti medikė, bet, kas šitoj vietoj labai svarbu, labai žmogiška ir šilta, mokanti “nevyniojant į vatą” ir nuramint.

2020-12-15, 10:50 | Registruotas lankytojas 3

Labai puiki gydytoja. Savotiška, bet atsakė į visus rūpimus klausymus. Medikė su didelę patirtim ir žino ką daro, ką sako bei pataria. Puikiai supranta cheminius vaistų principą, juos rekomenduoja, bet ne įsiūlinėja, pasiūlo jiems puikių alternatyvų tad kiekvienam asmeniškai spręsti kas jiems geriau. Tikrai savo srities specialistė.

2018-12-05, 07:51 | Registruotas lankytojas 1

Asmeniškai man, suteiktos paslaugos buvo labai kokybiškai atliktos.Daktarė puikiai perteikia informacija ir atsako į visus dominančius klausimus. Esu patenkinta paslaugų kokybę ir bendravimo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Liudmila Kašuro?
2018-07-13, 09:10 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Liudmila Kašuro?