Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Lina Barsienė, %

Licencijos

Gydytojas endokrinologas

Išduota: 2007-05-23, Nr. MPL-09236, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas endokrinologas

Išduota: 2007-05-23, Nr. MPL-09236, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

81.8% Complete
4.1

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

87.6% Complete
4.4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

81.4% Complete
4.1

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

85.2% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

83.8% Complete
4.2

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

84.1% Complete
4.2

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

98.4% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-08-20, 21:00 | Registruotas lankytojas 1

Rašysiu labai atvirai, nes mano manymu, tokie dalykai neturėtų vykti ir būtent tai, mūsų sveikatos sistemą ir žlugdo. Esu labai nusivylusi šia gydytoja, nors užsiregistravau, radusi ir gerų komentarų. Apsidžiaugiau, kad nueisiu, pradėsiu gydymą. Deja, mano vizitas truko gal 3-5 minutes. Kreipiausi dėl policitinių kiaušidžių sindromo sukeliamų simptomų, tokių kaip hormonų disbalansas, nevaisingumas ir suaugusiųjų aknė. Paprastai mano ligą gydė tik kontraceptinėmis tabletėmis, tačiau šiuo metu jų vartoti negaliu, man 36 metai ir vis dar turiu vilties, kad gal pavyktų susilaukti vaikelio. Dėl to, laukti ilgai nėra laiko. Nustojus gerti kontraceptikus, mano hormonų disbalansas būna toks klaikus, kad visas mano veidas lieka nusėtas akne. Apie vaisingumo problemas ir kančias netekus vaikelio jau nekalbu. Ir tai tikrai nėra ta problema, kaip keli spuogeliai, o ta, kai ant veido nebelieka švarios vietos, viską beprotiškai skaudą, negali prisiliesti, miegoti. Apie išėjimą į žmones net nekalbu, tai labai rimta estetinė problema. Veidas tokiu tampa maždaug vos per mėnesį, dėl to reikalingas skubus gydymas, bei hormonų tyrimai ir sprendimai kaip gydomės toliau, jei norima susilaukti vaikelio. Iš gydytojos neišgirdau nieko, tik paklausė ko atėjau, man pasakius, kad dėl šio sindromo,problemų dėl vaisingumo, aknės ir kitų simptomų sergant šia liga, pasakė,kad turiu kreiptis pas ginekologę (deje, ginekologai mane pas endokrinologą ir siuntė), nes gydymas turi būti iš dviejų specialistų. Man neleido net papasakoti kas kaip, kai pasakiau, kad man reikalingi hormonų tyrimai, pasakė, kad pas juos mokama, bus brangu ir, kad eičiau į klinikas. Deja, klinikose vietos yra tik nuo spalio galo, patekt neįmanoma, šiuo metu, kai rašau šį postą, šiais metais išvis nėra. Pasakė, kad ieškočiau, laukčiau, kiekvieną dieną jungčiaus prie e-paciento ir gaudyčiau, gal kas atsiras. O jeigu ne? Kas tada? Mane gražioje formoje, išvarė, nors ir sakiau, kad susimokėsiu kiek reikės, nes man labai svarbu sužinoti mano hormonų padėtį ir kaip toliau gyventi su šiuo siaubu ir ar dabar galima bandyti susilaukti vaikelio, ar pvz. yra didelis progesterono trūkumas. Deja, nesakė nei kiek galėtų kainuot tyrimai, tik nuolat kartojo kreiptis į klinikas, nes ten nemokamai, kai pasakiau, kad susimokėsiu, nes man reikia gydymo, negaliu laukti tiek mėnesių, pasakė,kad jei galiu ir susimokėti, tai galiu nueiti ir privačiai pas endokrinologą. Buvau pasibaisėjus, ar tikrai taip dirba dabar gydytojai? Čia normalu? po 3-5 minučių šio pokalbio, kurio metu tiesiog bandžiau priprašyti, kad mane gydytų, nes esu visiškoje neviltyje, vistiek teko išeiti. Vos po savaitės mano simptomai jau labai ryškūs, mano veidas visas nusėtas raudoniu, giluminiais spuogais, aš negaliu miegoti normaliai, nes viską skauda, negaliu ramiai išeiti į žmones, nes su tokiu veidu rodytis yra didžiulė psichologinė kančia.Taip pat neištirti mano hormonai, kas leistų įvertinti galimybę pastoti. "Ačiū" šiai gydytojai, "ačiū, kad padeda" žmonėms!

2022-12-14, 13:46 | Registruotas lankytojas 3

labai maloni, atsakanti į visus rūpimus klausimus gydytoja. Paskambino aptarti tyrimų atsakymus, suteikė rekomendacijas dėl tolimesnių veiksmų. Rekomenduoju

2021-05-09, 14:05 | Registruotas lankytojas 7

Ačiū Jums už laiku suteiktą pagalbą,nukreipimą į endokrinologinį skyrių gydymo pakeitimui,žinias,supratimą ir rūpestį.Sėkmės Jūsų darbuose.

2021-05-09, 14:05 | Registruotas lankytojas 7

2020-02-26, 13:57 | Registruotas lankytojas 5

Labai nuoširdi ir rūpestinga gydytoja. Rekomenduočiau kiekvienam. Irena Dobiliauskienė

2019-04-10, 09:24 | Registruotas lankytojas 12

Puiki gyd. visada maloniai priima tiek sesute tiek gyd. Atsako i uzduotus klausimus, taip pat visa laika pasidomi sveikata.

2019-01-08, 17:17 | Registruotas lankytojas 2

Gavau siuntimą pas endokrinologą dėl nėščiųjų diabeto. Dar mano klinikoje mane užregistravo pas šią gydytoją dėl tolimesnių tyrimų. Mano talonas buvo 19 val., pas gydytoją užėjau 18:30 (visiškai nebuvo žmonių nei prieš mane, nei po) ir ji tiesiog atsisakė mane apžiūrėti ir liepė eiti į klinikas. Ji buvo mandagi ir maloni, bet greičiausiai labai norėjo eiti namo, tad mano bėdos jai pasirodė per mažai svarbios.

2018-07-10, 18:38 | Registruotas lankytojas 2

Labai maloni, rupestinga gydytoja. Skyre tiek laiko kiek buvo reikalinga. Tikrai galiu rekomenduoti!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-03-23, 08:54 | Registruotas lankytojas 4

Puiki gydytoja. Profesionalė. Paprasta bendravime, atsako į visus rūpimus klausimus. Skydliaukė išoperuota prieš 25 metus, kasmet lankausi apžiūrai. Džiaugiuosi, kad patekau pas puikią specialistę.
Rita iš Joniškio.

2017-08-22, 08:13 | IP: 37.157.145.25

Dėmesinga, atsakinga, rūpestinga. Rekomenduoju

2017-04-10, 08:12 | IP: 88.119.156.238

Savo srities asė. Dėkoju, Jums gydytoja, už Jūsų skirtą man laiką bei išsamius tyrimus. Sėkmės darbuose!

2017-03-16, 10:18 | IP: 83.191.27.161

100 proc. pati pati geriausia savo srities specialistė Lietuvoje!!! Rekomendavau ir rekomenduosiu visiems :) Sandra B.

2017-01-30, 16:06 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2016-08-16, 13:03 | Registruotas lankytojas 26
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2016-07-25, 14:27 | IP: 87.247.113.2

Labai labai kompetetinga gydytoja, puikiai išmananti savo darbą. Visiems rekomenduoju visu 100%. Draugiška, maloni, linksma, įsiklausanti ir t.t.

2016-05-09, 12:34 | IP: 83.244.140.130

Pati geriausia gydytoja Lietuvoje. Labai ja gerbiu. V. B.

2015-12-15, 21:00 | IP: 78.63.238.244

Gydytoja is didziosios raides, visi turetu buti tokie rupestingi ir atidus gydytojai

2015-01-29, 17:52 | IP: 94.244.88.175

kaip noretusi sutikti daugiau tokiu mediku.atidi ,nuosirdi.sekmes jums daktare sunkiam darbe

2014-12-04, 13:26 | IP: 46.36.79.37

lankausi pas gyd.kelintą kartą ir lieku labai patenkinta jos gydymu.Visada maloniai paaiškina ligą, gydymą, tyrimų atsakymus.Stiprybės sunkiame darbe.Jurbarkas.Vida.

2014-10-16, 11:32 | IP: 78.62.106.40

miela ir sauni gydytoja,siltai bendrauja.Aciu Jums uz rupestinguma

2014-02-25, 08:19 | IP: 46.36.79.37

Ačiū gydytojai už nuoširdų ir gerą ligos ištyrimą,paskirtą gydymą,tai puiki ir nuoširdi gydytoja.Stiprybės.

2013-11-05, 19:15 | IP: 78.62.218.91

Nuostabi gydytoja, nuostabus žmogus. Profesionali, puiki specialistė. Likau sužavėta jos profesionalumu.

2013-10-09, 15:47 | IP: 78.62.201.43

visapusiškas požiūris į pacientą, stengiantis žiūrėti į jo patologiją integruotai. Paprastas bendravimas su pacientu, išaiškinant jam esamą situaciją.

2013-01-03, 20:00 | IP: 94.244.69.230

Puiki gydytoja

2012-08-27, 05:49 | IP: 78.62.118.11

Puiki specialiste

2012-04-25, 15:01 | IP: 78.62.215.70

Nuostabi gydytoja

2010-05-05, 19:49 | IP: 89.117.182.205

Labai protinga, paprasta, rūpestinga, mielai bendraujanti, puiki gydytoja, labai gera savo srities specialistė.

2010-04-20, 16:24 | IP: 77.90.99.206

Ačiū Jums gydytoja už rūpestingumą, nuoširdumą, paprastumą, be galo malonų bendravimą. Linkiu Jums sveikatos iš visos širdies.