Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Gratas Šepetys, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 0000-00-00, Nr. MPL-28243, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2025-10-27)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

Nėra įvertinimų

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Nėra įvertinimų

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Nėra įvertinimų

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

Nėra įvertinimų

Ar skyrė pakankamai laiko?

Nėra įvertinimų

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

Nėra įvertinimų

Kaip vertinate paslaugų kainas?

Nėra įvertinimų

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Pacientų atsiliepimai
2025-10-23, 13:07 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionalus ir rūpestingas gydytojas. Priėmė mane ekstra atveju ir pasirūpino papildomu patikrinimu, kad įsitikintų, jog viskas gerai. Esu labai dėkinga už suteiktą pagalbą ir tikrai rekomenduoju!

2025-08-01, 11:56 | Registruotas lankytojas 1

Tetai atliko odos persodinimą kartu su gyd. Dobrovolsku. Viskas praėjo puikiai. Malonus bendravimas.

2025-07-07, 21:44 | Registruotas lankytojas 1

Labai atdus ir dėmesingas gydytojas. Ypatingai malonus bendravimas, aiškūs atsakymai į visus klausimus. Pats gydytojas atliko virus perrišimus, gydymas buvo sėkmingas. Esu labai dėkingas ir galiu drąsiai rekomenduoti.

2025-07-06, 16:41 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai dėkoju gydytojui Gratui Šepečiui už rūpestingumą, operatyvią pagalbą, nuoširdumą ir nepriekaištingą darbą. Esu labai dėkinga už Jūsų pagalbą ir supratingumą, su pagarba Jūsų pacientė Lyda Jasiukaitienė

2025-03-09, 13:28 | Registruotas lankytojas 1

Labai kompetetingas gydytojas ! Ekstremalioje situacijoje greitai įvertino būklę, tiksliai nustatė diagnozę ir paskyrė veiksmingą gydymą. Esu labai dėkinga už profesionalumą ir žmogiškumą. Rekomenduoju!!!

2024-09-22, 17:24 | Registruotas lankytojas 2

Puikus profesionalas, demesingas ir nuosirdus zmogus. Visada patars ir pasiulys geriausia sprendima.

2024-09-22, 17:24 | Registruotas lankytojas 2