Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Giedrė Bagdonienė, %

Licencijos

Šeimos gydytojas

Išduota: 2008-01-02, Nr. MPL-10150, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Bagdonienė Giedrė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Bagdonienė Giedrė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

72.9% Complete
3.6

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

52.6% Complete
2.6

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

56.4% Complete
2.8

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

56.4% Complete
2.8

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

55.8% Complete
2.8

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

60.1% Complete
3

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

96.3% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-15, 11:02 | Registruotas lankytojas 2

Situacija pribrendo ir nutariau pakeisti šią gydytoją dėl atsainaus požiūrio į pacientą, nekompetencijos ir paviršutiniškumo. Apsilankant pas gydytoją neapleisdavo jausmas, kad ji nori kuo greičiau atsikratyti tavimi ir jau kitą laukiantįjį kviesti. Neįsigilindavo į sveikatos problemas. Keistai nenorėdavo išrašyti siuntimų pas reikiamus gydytojus. Reikėdavo pačiai imtis iniciatyvos ir klausinėti. Paskutinis lašas buvo, kai kreipiausi dėl rimto peršalimo. Gripo ir covido testai buvo neigiami. Bet gydytoja atsisakė mane gyvai priimti ir atsainiai pakonsultavo telefonu. Neįvertino pilnos mano būklės ir paskyrė neaiškius antibiotikus. Savo ruožtu kreipiausi į privačią kliniką, kur man diagnozavo rimtą anginą. Paprašiau, kad gydytoja pakomentuotų tuos išrašytus antibiotikus, jos komentaras buvo: "Jums išrašė šiuos vaistus, kad tik išrašyti." Ši situacija tik parodo, kad Giedrė Bagdonienė nėra dėmesinga pacientui ir išrašydama bet kokius vaistus imituoja savo darbą.

2023-11-20, 21:31 | Registruotas lankytojas 3

Puiki šeimos gydytoja, visada išklauso, kompetetingai paskiria gydymą ir duoda nemažai patarimų ties sveikatos pasikartojančiomis problemomis.
Džiugu, kad ir visada nuotaikinga ir pajuokaujanti!

2023-03-30, 22:15 | Registruotas lankytojas 3

Ši gydytoja buvo pavaduojanti. Mano asmenine nuomone, gydytojos bendravimas buvo šiurkštus, sarkastiškas ir nekorektiškas. Esu 25 sav. Nėščia, mane prižiūri ginekologė privačiai, o tyrimus atlieku poliklinikoj, gydytoja nusistebėjo ,,ko aš čia atėjau?”, pasakiau, kad einu pas privačią ginekologę, kuri nurodė pasidaryti konkrečius tyrimus. Gydytoja sarkastišku tonu atkirto ,,taip ir galvojau…”. Paprašius tyrimo dėl gestacinio diabeto, teko išklausyti dar vieną moralą, kam man jo reikia, jeigu kraujo tyrimas darytas 12 sav. buvo geras. O kai pasakiau, kad noriu pasitarti dėl dekreto išrašymo, nes mano ginekologė nedirba tą dieną, prasidėjo dar viena žodžių tirada, kad net neis į kalbas, ne jos čia pareiga, kad neprisigalvočiau ir eičiau pas ginekologę… tikrai nesiginčyju su tuo, tačiau piktas tonas, nepasitenkinimas, kaip aš drįsau apie tai užsiminti - pribloškė. Nepagarbiai kalbėjo ir su sesele, kai ji pasiteiravo, kokį tyrimą išrašyti: ,,juk sakiau, kraujas, šlapimas, ar negirdi”. Gydytoja daugiau laiko praleido reikšti savo nepasitenkinimą mano buvimu čia, tyrimais ir norimomis aptarti temomis, negu iš tikrųjų aptarti tas temas, nutraukdavo mane savo nepasitenkinimu vidury sakinio. Pas šią gydytoją negrįšiu niekada ir niekam nerekomenduoju, jeigu mano gydytoja greit negrįš, tiesiog keisiu gydymo įstaigą. Nepagarbus bendravimas yra visiškai nepriimtinas. P.S. Tyrimus vis tiek atliksiu privačiai ir mokėsiu pinigus, nes išrašytas laikas netinka dėl darbo ir net nesutampa su tuo, kurį išrašė ant lapelio (grįžus namo ir patikrinus elektroninį poliklinikos profilį, radau kitą dieną, nei man užrašė ant lapelio seselė). Tad gailiu sugaišto laiko ir nereikalingai gautų negatyvių emocijų šiuo laikotarpiu.

2023-01-07, 15:24 | Registruotas lankytojas 4

Nuoširdžiai nerekomenduoju šios gydytojos, nebent jums tikrai reikia nedarbingumo. Pradedant nuo to, kad kai prašydavau papildomu kraujo tyrimų jos klausimas visad budavo ' Kam? Juk dareisi šiais metais' Bet labiausiai nustebino priežiūra kiek teko susidurti neštumo metu. Taigi pirmam trimestre turėjau problemų su širdimi ir žinojau, kad man paskirta tikrintis kas metus. taigi paprašiau siuntimo, kad galėčiau pasitikrinti ir nesvarbu mokamai ar ne, tai teko susigincyti ir vos ne liepti atisidaryti israsus ir galiausiai likau prigasdinta, kad pati nepagimdysiu ir neaisku isnesiosiu. (Isnesiojau ir pagimdziau), toliau buvo pakankamai situaciju, bet paskutinė mane privertė tikrai keisti gydytoja. Zodziu nakti sukyla temp iki 38, ir galvoju mastitas, savaite po gimdymo ir maitinu tai visko gali buti. Apsilankius pas gydytoja gavau ats " ne mastitas, biski persalai'' ok, galvoju stebesiu pati save. Kita nakti 40 temp isveza su greitaja, ir ka randa uzdegima kraujyje ir nori guldyti. Esme tame, kad gydytoja puikiai zinojusi, kad esu ka tik po gimdymo net nepatare pasidaryti krauja ar kazka, kad pamatyti kokia situacija. Net pas ginekologe nenusiunte. Nes cia ne jos kompetencija. Dziaugiuosi, kad daugiau ne teks pas ja lankytis, ir niekam jos tikrai nerekomenduoju. Pasneket moka, bet jokios naudos.

2022-02-21, 10:23 | Registruotas lankytojas 3

Jei jums bėga nosis ir reikia, kad išrašytu nedarbingumą- labai gera gydytoja.
Jei turite rimtesnių reikalų su sveikata, pvz. sergate lėtine liga, rekomenduoju pasiieškoti kito šeimos gydydojo. Visiškas atsainumas, neprofesionalumas bei abejingumas.

2022-01-27, 22:19 | Registruotas lankytojas 4

Su nerimu keičiau šeimos gydytoją, tačiau visiškai nesigailiu pasirinkusi gyd. Bagdonienę. Gydytoja taktiška, profesionali, šmaikšti laiku ir vietoje. Retai lankausi pas gydytojus, tačiau, kai reikia paskirtas gydymas veiksmingas, visuomet pasiteirauja apie būklę, pataria nuoširdžiai, žmogiškai, neatmestinai. Tiek gydytoja, tiek slaugytoja mandagios, profesionalios. Laukti niekada neteko, o jei ir tektų problemos nematau, tikiu, jog krūvis šiuo metu yra nemažas. Ačiū šiam puikiam kolektyvui

2022-01-18, 13:19 | Registruotas lankytojas 1

Labai retai rašau atsiliepimus, tačiau šį kartą esu priverstas palikti neigiamą atsiliepimą.
- gydytoja nėra susipažinusi su naujausiais teisės aktų reikalavimais. Bandant jai pasakyti, kad tvarkos yra pasikeitusios, aklai įrodinėjo savo tiesą, finale argumentuodama "kol manęs niekas neinformavo, kad yra kitaip, reiškiasi bus taip ir ne kitaip".
- viduryje pokalbio telefonu jaučiasi turinti teisę tiesiog numesti ragelį.
- apskritai bendrauja nemaloniai ir nepagarbiai.

Užteko vienos telefoninės konsultacijos, kad priimčiau sprendimą keisti šeimos gydytoją. Ačiū.

2021-11-11, 13:53 | Registruotas lankytojas 25

Kadangi maciau daug neigiamu atsiliepimu,ejau pas daktare su nerimu. Visiskai nebuvo ko nerimauti,nes daktare pasirode tikrai profesionali,visko isklausinejo,paskyre visus imanomus tyrimus nustatyti alergijai. Taktiska,smaiksti,rupestinga gydytoja,tik geriausi atsiliepimai.

2020-11-05, 14:19 | Registruotas lankytojas 1

Labai puiki gydytoja. Labai maloni, visad išklausanti bei patarianti. Jokių pretenzijų.

2020-04-14, 06:09 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-04-05, 08:37 | Registruotas lankytojas 1

Nežinau kame priekaištai , nereali gydytoja , geriasnės nėra buvę , buvo viena bet į pensiją išėjo 10 metų atgal kiek keičiau gydytojus ji vienintelė skiria dėmesį problemai spręsti užtat pas ją ir pasilikau.

2020-03-16, 15:30 | Registruotas lankytojas 6
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-12-30, 06:48 | Registruotas lankytojas 1

Kaip keista. Man tai kaip tik patinka ši gydytoja. Miela, besišypsanti. Domisi manimi. Visada susirūpinusi apžiūrinėja. Ir gydymą gerai parenka. Man tai viskas gerai su šia gydytoja:)

2019-11-08, 09:38 | Registruotas lankytojas 2

Šios gydytojos nerekomenduoju, nes mano nuomone, bendravo nemandagiai ir neatsakė į rūpimus klausimus.
Nesu linkusi rašyti neigiamų komentarų, bet taip blogai nesijaučiau dar išėjusi iš gyd. Kabineto. Nebuvo paskirti jokie tyrimai, nei kraujas, nei šlapimas, net neklausė kvėpavimo, nematavo ir spaudimo. Į trijų dienų nusiskundimus nekreipė dėmesio, sakė sakyti tik tai kas buvo butent šį rytą, nors puikiai suprantame kad ryte gali būti trumpas pagerėjimas ir jeigu žmogus sako kiek laiko negaluoja - gal verta paskirti tyrimus... pasijutau kaip melagė, nors dirbu, kiekvieną dieną, moku labai nemažus mokesčius kas mėnesį ir nedarbingumą turėjau prieš gal gerus 2.5 metų.... (tiksliai nepamenu). Va taip būna, ateini ir gauni žodžius, jei skauda galvą, išgėri vaistų ir eini į darbą. Tai žinokite, miela gydytoja, mes visada taip darome, neesame išskirtiniai. Bet deja, būna momentų kai jėgų darbui nebelieka, o patys sau paskirti tyrimu, vaistų ir išduoti nedarbingumo - negalime. Linkiu gražios dienos ir žmogiškumo. Mandagumo palinkėsiu Jums irgi.

2019-07-02, 14:46 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-06-21, 13:12 | Registruotas lankytojas 2

Labai nekompetetinga gydytoja.
Nors visada užsiregitruoju, tačiau už durų tenka laukti 30 min. - 1 val. Nė karto nebuvo, kad gydytoja priimtų laiku.
Visada siūlo daug antibiotikų gerti. Pavyzdžiui, atėjau išsitirti dėl alergijos. Buvo didelė sloga ir raudonos akys, gydytoja net neapžiūrėjo, nepasiūlė tyrimų pasidaryti, tiesiog išrašė antibiotikus.
Gydytoja nelabai moka naudotis sistemomis, pvz., jeigu reikia siuntimo, tai labai didelė tikimybė, kad siutimas bus su klaida ir vėl teks iš naujo eiti.

2018-09-21, 12:49 | Registruotas lankytojas 1

Mano vizitas buvo pirmas, bet susidariau labai gera nuomone, nors esu manu pakankamai kritiskas zmogus, aciu Gydytojai:) Labai miela, zavinga ir demesinga :)Aciu dar syki:)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2018-09-10, 05:00 | Registruotas lankytojas 7
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2018-03-29, 09:01 | Registruotas lankytojas 6

labai keista gydytoja, nes i nusiskundimus nekreipia demesio. toks jausmas, kad ji geriau zino, kaip pacientas jauciasi. dauguma nemaloniu pojuciu ar skausmu jai atrodo nieko tokio. normalu, nes jai irgi skauda. arba karta eme aiskint, kad as nesergu, gerkle neraudona, nors atejau su skaudancia gerkle. supykus nuejau pas budincia gyd, net pamatavus turejau temperaturos, nusiunte pas LOR, ta rado 2 ligas ir prirase antibiotiku. tada sia gyd pakeiciau i kita.veliau girdejau ir is kitu, kad nusiskundimus ignoruoja ir net pasako serganciam, kad nieko jums cia nera. Siaip jokia cia ne gydytoja

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2017-09-29, 18:13 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2017-04-19, 14:45 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2017-03-12, 21:53 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2016-09-28, 17:03 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2016-08-06, 11:30 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2016-02-09, 11:58 | IP: 193.219.89.70

Nesuprantama, iš kur tiek blogų atsiliepimų. Tikrai rūpestinga, neabejinga pacientui gydytoja, besidominti naujovėmis.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2014-03-27, 20:41 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2013-09-10, 10:42 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2013-08-01, 18:40 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2013-05-24, 13:12 | IP: 193.219.9.41

Buvau maloniai nustebinta visapusišku dėmesiu. Ir profesionalumu nėkiek nesuabejojau. Tiek gydytoja, tiek slaugytoja man pasirodė aukštumoje. Patikra pagal visas programas, reikalingi siuntimai, operatyvumas ir pastewbėjimai, kurių nebuvau girdėjusi iš kitų gydytojų. Ačiū.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2013-02-04, 09:44 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2011-06-01, 01:05 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2010-02-09, 07:45 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2009-12-15, 08:18 | IP: 217.147.36.78

Viskas telpa viename žodyje - AČIŪ.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2009-11-29, 22:00 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2009-02-03, 15:11 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2008-04-02, 12:53 | IP: 212.59.15.49

Na paskutinis vizitas pas Bagdoniene tai buvo tragiskas, daugiau neisiu pas ja niekada ir zadu kuo greiciau keisti sia gydytoja. Taip, paklasusineja kuo skundiesi, kazkokiu patarimu duoda, bet... Paskutini karta man paciai pasiule nusistatyti igos priezasti, mazdaug tuau neisgys sis dalykas, visa gyvenima turesi (apie padidejusi rugstinguma), visa gyvenima turesi gerti vaistus. O be to ji yra reklamos auka, atsiparasau uz issireiskima, taciau vaistus israsineja visada brangiausius ir naujausius, na gal ir neblogai, bet kiek zinau visi vaistai turi pigesniu analogu. Galeciau testi ir toliau, tiesiog neverta..

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2007-11-10, 09:47 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?
2007-10-04, 08:58 | IP: 195.182.66.88

Atrodo rupestinga, paklausineja, jei klausi, atsako. Nelabai gilinasi ieskodama ligos. Kaip ir dauguma, pradeda nuo receptu, o ne nuo tikslios diagnozės.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Bagdonienė?