Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Greta Pšemeneckienė, %

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika
Mėmelio klinika
Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2009-07-15, Nr. MPL-15624, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

78.3% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

80.6% Complete
4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

81.3% Complete
4.1

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.3% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

80.7% Complete
4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

71.4% Complete
3.6

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

90.6% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika
Mėmelio klinika
Pacientų atsiliepimai
2023-11-25, 21:51 | Registruotas lankytojas 4

Puiki, kompetentinga gydytoja. Nežinau, kodėl kiti komentarai negatyvūs, iš savo patirties apie ją galiu atsiliepti tik labai gerai

2023-10-11, 10:06 | Registruotas lankytojas 1

Buvome privačioje klinikoje su neįgalia mama, gydyoja nebuvo maloni ir supratinga. Gana aroganiška, nemaloni, skubino procesą. Paskyrė tyrimus, tačiau jokio konkretaus gydymo ir spręndimo. Nebuvo pakankamai kompetetinga spręsti problemas, tačiau to nepripažino. Apie insultą ir epilepsiją jokių žinių. Nesikreipčiau ir dėl kitų dalykų.

2023-02-08, 11:49 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojos darbą vertinu 11 balų iš 10. Paskirti išsamūs tyrimai, profesionalus ir šiltas bendravimas, nuodugniai paaiškintos tyrimų išvados, atsakyti visi klausimai ir pateiktos rekomendacijos kaip reikėtų elgtis toliau. Vizitai įvyko paskirtu laiku, be jokių vėlavimų ir visuomet buvo teiraujamasi kokia savijauta. Noriu nuoširdžiai padėkoti gydytojai už jos skirtą laiką, rūpestį ir atliktą darbą mano atžvilgiu. :)

2021-10-08, 15:02 | Registruotas lankytojas 1

Po 2021-08-12 atlikto stuburo kompiuterinės tomografijos tyrimo, išvadų teko laukti iki 2021-09-24 d. skausmuose, o pirmo apsilankymo metu paskirti nuskausminamieji vaistai jokio rezultato nedavė, beto juos paskirusi gydytoja visai nesigylino į jų šalutinį poveikį mano gretutinės ligos atžvilgiu ir tai teko išsiaiškinti pačiam, su šeimos gydytojos pagalba. Dėl nepraeinančių skausmų teko kreiptis į šeimos klinikos gydytoją bei reabilitacijos specialistus, kuriems labai trūko tikslios diagnozės išvadų, todėl buvau gydomas iš bendrosios gydytojų reabilitologų patirties panašiems atvejams (mankšta). Rekonsultacijos metu gydytoja bendravo gana arogantiškai, iš aukšto ir komentavo ligos tyrimo rezultatus mechaniškai, be didesnio dėmesio, pasakė trafaretinius teiginius dėl tolimesnio gydymo ir surašė rekomendacijas vaistams, visiškai neatsižvelgdama į mano gretutines ligas, nekreipdama dėmesio, kad jie pagal savo šalutinį poveikį gali man sukelti dar daugiau šalutinių reiškinių. Apie tai paklausius, atsakė, kad mažiau kenksmingus vaistus turi pritaikyti gydytojai reabilitologai arba šeimos gydytojas. Davė suprasti, kad tai ne III lygio gydytojo neurologo reikalas gylintis į vaistų sudėtį ir jų šalutinį poveikį. Mano asmenine nuomone darau išvadą, kad gydytojai matomai trūksta:
1. laiko įsigilinti į konkretaus ligonio situaciją;
2. jautraus dėmesio ligoniui, neapsiribojant tiktai mechanine ligos diagnoze;
3. dėmesio skiriant vaistus, atsižvelgti į konkretaus ligonio gretutines ligas ir juos neskirti pagal kažkokį ligos gydymo algoritmą, o juos pritaikyti pagal esamą situaciją;
4. po tokio bendravimo niekam iš savo šeimos narių ar draugų nerekomenduočiau šios gydytojos, nes paliko nemalonu ispūdį.

2021-08-13, 10:17 | Registruotas lankytojas 4

Gydytoja nepadarė jokio progreso gydant,nors ir yra maloni. Vėlavo paskambint 3 savaites (!) rekonsultacijai. Pasirodė,kad jai trūksta žinių,nes neigė tam tikrus dalykus,kurie yra anatominiai.