Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Lolita Jotautienė, %

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Licencijos

Gydytojas oftalmologas

Išduota: 2008-06-13, Nr. MPL-10876, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

70.2% Complete
3.5

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

86.3% Complete
4.3

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

85.8% Complete
4.3

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.9% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

83.6% Complete
4.2

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

84% Complete
4.2

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

63.2% Complete
3.2

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Pacientų atsiliepimai
2022-06-21, 11:42 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū gydytojai už puikiai atliktą operaciją SmartSurfAce. Matau geriau nei tikėjausi: atrodo puikiai mačiau su lęšiais iki operacijos, bet po operacijos, matau neįtikėtinai gerai. Labai rekomenduoju Lolitą Jotautienę.

2022-06-16, 13:45 | Registruotas lankytojas 1

Didelis ačiū gydytojai Lolitai Jotautienei! Labai džiaugiuosi, kad nebereikia daugiau nešioti akinių! Ta akių korekcija lazeriu liuks dalykas, nes dabar nereikia jokių akinių, puikiai matau tiek dieną, tiek naktį ir net geriau nei kada nors mačiau su kontaktiniais lęšiukais ir akiniais.
Tiesa, prieš pasiryžtant tai buvo tikrai baisu. Buvau visko prisiskaičius, abejojau, ar tikrai man to reikia, ar nebus blogiau ir šiaip, o jei nepavyks? Bet atėjus pas gydytoją nurimau, ji man viską labai išsamiai paaiškino: kaip vyksta operacija, ko tikėtis per ją ir po jos.
O šiaip fainas dalykas, kad gavau gydytojos asmeninį numerį ir po operacijos galėjau jai drąsiai pasiskambinti ir pasikonsultuoti. Tikiuosi, neužknisau :D
Žodžiu, rekomenduoju!

2022-06-08, 13:12 | Registruotas lankytojas 1

Apie lazerinę akių korekciją pradėjau galvoti seniai. Bet pradinį mano pasiryžimą prislopino internete sklandantys mitai. Nors baimės buvo, noras niekur nedingo. Tada pradėjau labiau kreipti dėmesį į specialistų nuomonę bei vertinimus, ir galiausiai visus taškus ant “i”sudėliojo pamatytas interviu su gydytoja Lolita Jotautiene. Po jo nusprendžiau kreiptis pas gydytoją L.Jotautienę. Ko gero labiausiai bijojau išgirsti, kad lazerinės akių korekcijos man daryti negalima. Bet po išsamių tyrimų šios mano abejonės buvo išsklaidytos ir gydytojos žodžiai “Ruošiamės operacijai” man reiškė vilties, kad galų gale galėsiu prabudus aiškiai matyti savo dukryčių veidus, susigrąžinimą. Operacijos SmartSurfAce metodu laukiau su nerimu: ar pavyks nesumirksėti, ar skaudės, kas bus po jos. Džiaugiuosi, kad gydytoja dar prieš operaciją nupasakojo visus operacijos žingsnius ir pačios operacijos metu nuolat sakė, ką daro ar darys. Tos 10-11 minučių ant operacinio stalo prabėgo akimirksniu, nejutau jokio skausmo ir ko gero pats nemaloniausias etapas laukė po operacijos praėjus nuskausminamųjų poveikiui, tada kelias valandas jaučiau dirginimą, diskomfortą akyse, norėjosi tik būti užsimerkus. Bet praėjus tom keliom valandom, jau galėjau džiaugtis, kaip akyse viskas po truputį ryškėja. Šiandien tikrai galiu padėkoti gydytojai L.Jotautienei už tą sugrąžintą džiaugsmą matyti aiškiai savo akimis. Dabar tik gailiuosi, kad vis tiktai nepasiryžau tam anksčiau.

2022-06-02, 07:34 | Registruotas lankytojas 1

Esu dėkingas mikrochirurgei L. Jotautienei už sugrąžintą regėjimą. Džiaugiuosi pasirinkęs Regos Centrą, kai tuo tarpu kitoje klinikoje atlikti tyrimai nebuvo palankūs man atlikti operaciją. Tikrai rekomenduoju šią klinika ir gydytoją L. Jotautienę.

2022-04-17, 10:34 | Registruotas lankytojas 2

Labai šilta, maloni ir profesionali gydytoja!

2022-04-07, 17:29 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū gydytojai Lolita Jotautienei, matau puikiai po atliktos operacijos jau beveik 3 metai. Atrodo jau daug laiko praėjo, kaip nereikia daugiau akinių., galiu kiekvieną sekundę džiaugtis puikių matymu tiek diena, tiek naktį. Taip pat nejaučiu jokio akių sausumo. Gydytoja ne tik puiki profesionalė, bet ir labai dėmesingai, atidi. Ačiū ir didžiausios rekomendacijos

2022-01-17, 20:28 | Registruotas lankytojas 1

Esu nepaprastai patenkinta Smart Surf operacija pas gydytoją L. Jotautienę. Pati esu medikė, todėl chirurgą rinkausi labai atsakingai. Gyd. Jotautienė konsultavo labai rūpestingai, dėmesingai atsakė į visus mano klausimus. Prieš operaciją visiškai nesijaudinau, nes buvau puikiai supažindinta tiek su operacijos eiga, tiek pooperaciniu laikotarpiu ir visiškai pasitikėjau gydytoja. Pooperacinis periodas buvo labai sklandus, net daug lengvesnis nei tikėjausi!! Po atliktos operacijos praėjo trys metai, šiandien buvau profilaktiniam patikrinimui, mačiau net pačias mažiausias eilutes regos tikrinimo lentelėje. Dabartinis mano regėjimas geresnis nei 100%!!! Visiškai puikiai matau tiek į tolį, tiek iš arti, jokių problemų vairuojant. Anksčiau nuo paauglystės vargau su akių sausėjimu dėl kontaktinių lęšių nešiojimo… Esu nepaprastai laiminga, kad ryžausi, gyvenimo kokybė pagerėjo daugybę kartų. Visiems rekomenduoju, keli mano kolegos jau išsioperavo pas gyd. Lolitą Jotautienę - visi nepaprastai dėkingi už rekomendaciją.

2021-11-11, 15:41 | Registruotas lankytojas 1

Dėkoju gyvenimui, kad suvedė su gyd. L. Jotautiene, kuri profesionaliai, su atida ir atsakomybe įgyvendino mano 20-ies metų svajonę vėl matyti ryškiai į tolį. Įprastinės korekcijos lazeriu mano akims netiko. SmartsurfFace tapo mano viltimi. "Regos Centras" suteikė galimybę be pjūvio susigrąžinti 100% regėjimą. Operacija atlikta prieš 5 mėn., matau puikiai, nepraeina nei viena diena be pasidžiaugimo ir padėkos.
Klinikoje buvau sutikta labai profesionaliai ir šiltai. Iki operacijos atlikti visi reikalingi objektyvūs tyrimai, skirta labai daug laiko ir dėmesio paaiškinant visas detales-nuo akies anatomijos iki operacijos technologijos. Iki operacijos skaičiavau dienas, nes žinojau, kad ta diena bus naujos gyvenimo kokybės diena. Visa tai pasitvirtino su kaupu. Operacija truko labai trumpai ir tiksliai. Be skausmo. Gavau išsamią instrukciją pooperacinei priežiūrai. Nereikėjo jokių nuskausminamųjų nakčiai. Gydytoja domėjosi kaip vyksta gijimo procesas. Dėkoju klinikai ir gydytojai, kad į Lietuvą atvežė naujausias akių regos korekcijos technologijas, kurios padeda džiaugtis pilnaverčiu gyvenimu.
100% rekomendacijos. Taip ir darau. Visiems savo bičiuliams rekomenduoju tik "Regos centrą".

2020-12-09, 15:45 | Registruotas lankytojas 1

Lolita Jotautienė nuoširdi ir rūpestinga. Visiems rekomenduočiau pasirinkti tokią gydytoją. Žinoma, atlikti profesionalumo įvertinimą iš mano pusės gal būtų kiek nekorektiška, nes manau, kad tai gali daryti tik tos srities specialistai.
Taip pat norėčiau nuoširdžiai padėkoti, Jums, daktarė! Už akių atverimą į pasaulį - be to kad man jau nebereikia akinių ir lešių, matau žalią dar žaliau, mėlyną mėlyniau ir t.t.,  visos spalvos pasidarė sodresnės. Visą gyvenimą mačiau pasaulį gerokai pilkesnį. Tai labai svarbu mano darbinėje veikloje ir visų mano pamėgtų hobių realizavimui. Atvykusi į Regos centrą jau puikiai žinojau kokio pobūdžio operacija manęs laukia ir kokią gydytoją man ją atliks. Rinkausi labai ilgai. Gydytoja pasitikėjau visų 100%, kadangi savo akių bet kam niekada nepatikėčiau. Viskas dėl ko buvau tikra pasitvirtino 100%: Gydytoja šiltai priėmė,  aiškiai ir paprastai paaiškino korekcijos lazeriu eigą. Kadangi mano akies ragena buvo plona, tai daktarė Lolita Jotautienė man pasiūlė atlikti korekcija SmartSurf - tai naujausia technoligija be prisilietimo prie akių. Po korekcijos kelias dienas buvo sunku, sunkiai atmerkdavaų akis, bet vėliau jau pradėjau matyti aiškiau ir geriau. Atrodo, dar praėjo tik kelios savaitės, jau vairuoju, ir net pamiršau ką reiškia būti su rasuojančiaus akiniais ir kauke,  kadangi jau kurį laiką lešių visai nebegalėjau nešioti. Turėjau ne tik trumparegystę bet ir astigmatizmą nemačiau laiptelių lipant, tolimesnių pastatų, žmonių emocijų ir t.t. - Dabar matau viską be papildomų priemonių- mano gyvenimas tampa pilnavertis!

2020-09-26, 07:47 | Registruotas lankytojas 3

Esu labai dėkinga gydytojai už atvertas akis į pasaulį. Turėjau didelio laipsnio trumparegystę, labai bijojau, kad net ir operacija šiuo atveju nieko nepadės. Tačiau gydytoja labai kantriai, išsamiai, ramiai išaiškino operacijos eigą, pasėkmes. Operacijos metu ji viską aiškino, kas vyksta, kas privertė jaustis dar saugiau. Ir po atliktos operacijos aš tariu didelį AČIŪ už grąžintą regėjimą, man tai prilygsta stebuklui.

2018-06-27, 17:47 | Registruotas lankytojas 2

Dariausi lazerine regos korekcija pas gydytoja. Operacija buvo sekminga ir kas del gydymo viskas praejo gerai, bet mane erzino, kad ji labai netiksliai informuoja kiek uztruks laiko: sake kad konsultacija uztruks 1,5 val taciau viskas tesesi 3,5 val! Operacijos diena buvo panasiai.
Taipogi truko kazkokios rasytines informacijos apie pooperacini laikotarpi. Dave sunkiai iskaitoma, ranka prikeverzota lapeli, kuris nebuvo issamus ir kele daug klausimu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-12-15, 17:56 | Registruotas lankytojas 1

,,Norėčiau labai padėkoti, Jums, daktare Lolita Jotautiene, kad padėjote man matyti pasaulį taip, kaip dar niekada jo nebuvau mačiusi. Atvykusi į Medicinos diagnostikos ir gydymo centrą buvau labai išsigandusi, nes net nenutuokiau kaip viskas vyksta ir kokia operacija manęs laukia. Bet buvau maloniai ir šiltai priimta, man buvo aiškiai ir paprastai paaiškinta korekcijos lazeriu eiga ir toks nuoširdumas bei daktarės švelnumas mane privertė nusiraminti ir atsipalaiduoti. Kadangi mano akies ragena buvo labai plona, tai daktarė L.Jotautienė man pasiūlė atlikti korekcija kitokiu FRK metodu, kuris išsaugo tokį patį akies ragenos storį. Po korekcijos kelias dienas buvo sunku, negalėjau atmerkti akių, bet po trijų dienų jau mačiau viską aiškiai ir gerai. Atrodo, dar praėjo tik keli mėnesiai, bet net pamiršau ką reiškia būti su akiniais ar kažko nematyti. Negaliu apsakyti to jausmo, kai eini gatve ir aiškiai matai kas su tavimi sveikinasi, nes ankščiau visada su tuo turėdavau problemų. Bet dabar drąsiai galiu teigti, kad mano gyvenimas tapo pilnavertis!‘‘

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-11-12, 20:31 | Registruotas lankytojas 1

Norėčiau labai nuoširdžiai padėkoti gydytojai Lolitai Jotautienei už grąžintą regėjimą LASIK lazerio pagalba. Po operacijos nepraėjo nei savaitė, o aš šį nuostabų pasaulį matau taip, kaip kažkada vaikystėje, prieš išsivystant trumparegystei. Ačiū gydytojai už profesionalumą, malonų bendravimą, bei informaciją, kuri būtina jaustis užtikrintai ir ramiai prieš operaciją. Ačiū Jums ! Visiems rekomenduoju šią nuostabią gydytoją, bei pačią operaciją, kuri tikrai yra paprastesnė, negu gali pasirodyti iš pradžių. Daugiau jokių akinių ir lęšių trumparegiams ! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-08-30, 09:21 | Registruotas lankytojas 1

Labai noriu padėkoti gydytojai Lolitai Jotautienei už puikiai atliktą akių korekciją lazeriu, kurios dėka galiu atsisveikinti su akiniais ir kontaktiniais lęšiais. Kadangi pasirinkau policininkės profesiją puikus matymas yra privalumas. Nors praėjo dar labai nedaug laiko po operacijos, bet matau daug geriau negu kadanors mačiau su akinių ar lęšių pagalba. Gydytojos ir personalo bendravimas buvo nepriekaištingas, apie operaciją viskas buvo labai aiškiai išaiškinta konsultacijos metu ir prieš operaciją viskas buvo dar kartą pakartota. Operacijos metu jokio skausmo nejaučiau, gal šiek tiek buvo nemalonu, bet tikrai neskaudėjo. Aišku bijojau labai, tai ir gydytoja operacijos metu sakė, kad net pati akis drebėjo iš baimės, bet tikrai nebuvo ko bijoti. Po operacijos apie 3-4 valandas skaudėjo akis, gal ne kiek skaudėjo, bet labiau graužė, bet vėliau užmigau ir viskas buvo puikiai! Kaip ir gydytoja sakė, dabar šiek tiek sunkiau yra viskas matoma iš arti, bet tiesiog reikia pripratinti akis. Tikrai labai geras jausmas yra atskelti ryte ir viską matyti neužsidėjus akinių ar lęšių. Todėl labai rekomenduoju LASIK operaciją, nes tai yra puikus sprendimas, jeigu atsibodo kiekvieną dieną vaikščioti su akiniais ar kontaktiniais lęšiais! Ir rekomenduoju būtent Lolitą Jotautienę, nes ji tikrai yra savo srities specialistė.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-07-09, 15:18 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti savo mielai ir gerbiamai gydytojai Lolitai Jotautienei už puikiai atliktą regos korekcijos operaciją. Su Lolita susipažinau seniai, prieš dvidešimt metų, kai mes dar buvome studentės. Ji visuomet buvo labai maloni, atsakinga, pareiginga, darbšti, todėl aš visuomet ja pasitikėdavau ir žavėjausi. Net neabejodama pasirinkau šią gydytoją, nes žinojau, kad jos patarimai dėl operacijos bus patikimi, o darbas – profesionaliai atliktas.
Man regos korekcijos operacija praėjo sėkmingai, keletą dienų jaučiau perštėjimą akyse ir buvo sunku žiūrėti šviesoje, todėl net namie teko nešioti akinius nuo saulės. Tačiau tos kelios dienos pralėkė greitai ir dabar džiaugiuosi puikiu regėjimu!
Taigi dar kartą dėkoju savo nuostabiai gydytojai! Džiaugiuosi jos darbu, profesionalumu ir sėkme, pasirinkus tokią gerą profesiją, kuri leidžia suteikti tiek daug džiaugsmo ir laimės žmonėms!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-06-26, 23:29 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi daktarė. Laibai šiltas ir malonus žmogus. Tikra savo srities specelistė. Džiaugiuosi kad papuoliau i tikros profisionalės rankas. Ačiu jums daktare už atlikta nepriekaištingai operacija. Rekomenduoju visiems!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-05-31, 10:51 | Registruotas lankytojas 1

Atsiliepimas apie lazerinę regos korekcijos operaciją LASIK metodu

Prieš operciją devynerius metus nešiojau akinius, nes turėjau trumparegystę, labai didelį astigmatizmą, neišnešiotukų retinopatiją bei akių „tinginystę“. Taip pat, nešiojau ir kontaktines linzes, bet paskutiniu metu, viena akis nebepriimdavo linzės, todėl tai sukėlė daug nepatogumų. Visą tai gydytoja Lolita Jotautienė nuodegliai ištyrė ir pasiūlė pasidaryti lazerinę regos korekcijos operaciją.
Prisimenant pačią operaciją, gydytoja jos eigoje viską priminė, pasakojo kaip ką daryti, tad procesas prabėgo labai greitai ir sklandžiai.
Dabar jau kelias dienas esu po operacijos, jaučiuosi puikiai, jokių nemalonių jausmų akyse tikrai nėra. Be to, dar vienas labai svarbus faktas – su akiniais galėjau matyti tik 70-80%, o dabar galiu pasidžiaugti savo akimis, kurios mato 100%.
Labai džiaugiuosi, kad priėmiau sprendimą pasidaryti lazerinę regos korekciją, nes nebeliko net ir tų smulkmenų, kurios taip erzindavo su akiniais, pavyzdžiui lietaus lašai ir pirštų antspaudai ant stiklų, ir nuolatinis jų valymas bei auselių lūžinėjimas ir akinių kritimas nuo nosies. :)

Didelis ačiū gydytojai oftalmologei Lolitai Jotautienei!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-04-09, 19:02 | IP: 84.240.36.214

Puiki gydytoja, savo srities profesionalė. Maloniai bendrauja, rūpestinga. Jokių priekaištų neturiu ;)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-04-04, 13:14 | Registruotas lankytojas 1

Puiki, savo darbą išmananti gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-03-23, 10:57 | IP: 195.182.69.82

Gydytoja Lolita Jotautienė man darė regos korekciją lazeriu. Atliko nuodugnius tyrimus, paaiškino operacijos eigą, papasakojo apie pooperacinio periodo ypatumus, galimus pojūčius. Vakare prieš operaciją paskambino priminti, kad nepamirščiau atvykti.
Operacijos metu gydytoja nuosekliai pasakojo ką daro, ką darys, ką girdėsiu, ką turėčiau jausti, todėl atsipalaidavau ir visiškai pasitikėjau profesionalais, dirbančiais savo darbą. Viskas įvyko labai greitai, operacijos metu beveik neskaudėjo. Išgirdusi gydytojos "viskas", paklausiau "ar jau? taip greitai? " :)
Visiems rekomenduoju šią malonią ir rūpestingą gydytoją - savo srities profesionalę!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-03-08, 16:04 | Registruotas lankytojas 1

Iš tiesų nesitikėjau tokio gero ir greito rezultato, tačiau visi nuogastavimai ir baimės praeityje. Jau daugiau nei savaitė po operacijos – regėjimas puikus, jokio diskonforto ar pašalinio poveikio nejaučiu. Didelis dėkui gydytojai Lolitai

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-03-01, 13:12 | Registruotas lankytojas 2

Labai nuosekli gydytoja, itin kvalifikuota specialistė. Tai nėra žmogus, kuris svaidysis "zuikučiais ir katinėliais", bendraudama su pacientu, tačiau aš labiausiai iš mediko laukiu profesionalumo. Kita vertus, matydama, kad man neramu prieš/ operacijos metu, rado momentą sustoti, padėti nusiraminti, atsikvėpti. Geriausi įspūdžiai ir padėka.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-23, 20:06 | Registruotas lankytojas 1

Viskas labai super! Nereali gydytoja ir gydymo rezultatas. 10 balu is 10 .

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-20, 21:47 | Registruotas lankytojas 1

Maloni, kompetetinga gydytoja, kuri man issklaide visas abejones ir baimes del lazerines akiu korekcijos. Dziaugiuosi, kad savo akis patikejau gyd.Lolitai, kuri dar iki operacijos issamiai nupasakojo kiekviena zingsni ir pacios operacijos metu galejau jaustis rami. Tikrai tai nera ta procedura, kurios reiktu bijoti. Svarbiausia kreiptis i savo srities profesionala.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-14, 16:26 | Registruotas lankytojas 1

Dėmesinga, atidi, išklausė problemą, pateikė alternatyvius operacijų metodus, atsakė į klausimus. Detaliai aiškino savo veiksmus operacijos metu, nes matė kaip stipriai nerimavau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-13, 18:33 | IP: 77.240.251.38

Puiki gydytoja, savo srities profesionalė,rekomenduoju visiems lankytis tik pas ją kas domitės regos korekcija lazeriu ir ne tik. Atsakymai ir rekomendacijos viršijo mano lūkesčius, dar kartą ačiū jai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-12, 09:51 | IP: 5.20.138.237

Tai vienintele gydytoja issprendusi mano akiu problema: daug metu esu gydytojos L.Jotautienes paciente: gydziausi VUL Santariskiu lingonineje, gydytojai pakeitus darbo vieta, Medicinos diagnostikos ir gydymo centre (cia brangoka, bet paslaugos kokybe virsija kaina). Zodziu, kai tik turiu akiu problemu, visada kreipiuosi i gydytoja Lolita Jotautiene: ji be tik puiki profesionale, bet ir demesingas, atidus kitu bedoms zmogus

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-11, 19:31 | IP: 5.20.138.237

Profesionali gydytoja, kurios kompetencija kelia pasitikejimą, Tikrai ne visiems akių gydytojams patikėčiau savo akis. Aš pasitikėjau šia gydytoja visu 100 procentu ir niekada nesigailėjau savo pasirinkimo: jau keli metai džiaugiuosi puikiu regėjimu po lasik operacijos. Mano rekomendacijomis kreiptis būtent pas gydytoją Lolitą Jotautienę pasinaudojo ir keli mano šeimis nariai bei draugai: visi labai patenkinti operacijos rezultatu. Todėl drąsiai ir visiškai atsakingai rekomenduoju šią gydytoją.
Darius R

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-10, 20:25 | IP: 5.20.138.237

Nuoširdumas, kompetencija, profesionalumas - pirmi žodžiai atsirandantis galvoje konsultuojantis su daktare Lolita Jotautiene

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-10, 16:57 | Registruotas lankytojas 2

Tikrai profesionali gydytoja, šiltas ir malonus žmogus. Gavau išsamią informaciją apie ligą, galimus gydymo būdus. Viso gydymo metu ir po operacijos jaučiau jos dėmesį. Esu patenkinta. Jeigu iš naujo tektu rinktis oftalmologą lazerinei korekcijai - ieškočiau gydytojos Lolitos Jotautienės.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2017-02-10, 14:31 | IP: 193.219.91.202

Dėmesinga, žmogiška. Konsultacija prieš operaciją buvo išsami, operacijos metu skyrė didelį dėmesį tam, kad jausčiausi komfortiškai. Didžiulė pagarba gydytojai! Ačiū.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2013-09-13, 17:58 | IP: 5.20.161.158

Profesionaliai , jautriai atlieka savo darbą. Maloniai bendrauja, gerai paaiškina ligos eigą ir gydymą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2011-10-19, 12:06 | IP: 82.135.204.21

Puiki gydytoja. Maloni, profesionali, kantri. Aciu jai uz pagalba ir grazia sypsena

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2011-06-17, 12:24 | IP: 82.135.241.12

labai maloni, švelni ir kantri su pacientu gydytoja.Ačiū

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2007-10-17, 14:29 | IP: 193.219.87.220

Labai profesionali, kantri

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?
2007-10-16, 08:44 | IP: 195.182.68.226

Aciu jai kad isgyde mano akytes, nes del kitu gydytoju oftalmologu zioplumo ziauriai susigadinau regejima ..

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lolita Jotautienė?