Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Sigitas Daubaris, %

Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2007-06-03, Nr. MPL-09284, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2007-06-03, Nr. MPL-09284, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

83.2% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

87% Complete
4.4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

83.1% Complete
4.2

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

75.4% Complete
3.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

80.2% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

79.4% Complete

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.1% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-08-09, 21:15 | Registruotas lankytojas 1

Vasario 17 gimė mūsų sūnus, ačiū gydytojui, už sklandų darbą, profesionalumą, konkretumą ir žaibišką reagavimą į sudėtingą situaciją bei griežtumą, kuris šiame darbe būtinas. Ačiū gydytojau, Leonas auga laimingas ir sveikas ir dėkoja jums, kad atėjimas į šį pasauly buvo sėkmingas.

2023-09-16, 14:31 | Registruotas lankytojas 5

Būsiu gydytojui dėkinga visą gyvenimą už puikiai priimtą gimdymą. 32sav prasidėjo staigus gimdymas,kurio neišėjo sustabdyti.Buvo daug baimės,daug pasimetimo.Gydytojas buvo griežtas ir tikslus gimdymo metu.Buvau tokia pasimetusi, kad nesupratau kas vyksta,su jo pagalba pavyko pagimdyti sklandžiai,greitai ir svarbiausia be cp. Kaip ir suprantu,kodėl kai kurios rašo blogus atsiliepimus, bet jis neprivalo mūsų guosti ir įtikti pagal kiekvienos norus. Jis turi atlikti savo darbą ir tai atlieka labai profesionaliai. Ačiū Jums! ????

2023-06-09, 18:25 | Registruotas lankytojas 4

Esu girdėjusi įvairių nuomonių apie šį gydytoją, tačiau pačiai teko įsitikinti kaip yra išties. Ačiū už rūpestį ir pagalbą, operatyvumą ir gerą nuotaiką gimdymo metu! Jūs esate visiskas profesionalas su geru humoro jausmu, kur galbūt ne visi supras. Sveikatos ir sėkmės jums! Linos mama

2023-06-05, 00:00 | Registruotas lankytojas 1

Apeiti iš toli.

2023-03-30, 15:50 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, kuris priėmė mano sūnaus sudetingą gimdymą sėdmenų pirmeiga ir kurio profesionalumo dėka pavyko išvengti cezario pjūvio operacijos. Gimdymas praėjo labai sklandžiai. Labai konkretus, žmogiškas, turintis humoro jausmą gydytojas, sunkiu momentu padėjo susikaupti, padrąsino, pats išlikdamas ramus ir be galo profesionalus. Patys geriausi atsiliepimai! Dar kartą ačiū Jums labai!

2023-03-10, 00:39 | Registruotas lankytojas 1

Praėjo keturi mėnesiai nuo gimdymo pas šį gydytoją ir vis dar grįžtu mintimis į tą naktį, kai atvykau į Santaros klinikas su nubėgusiais vandenimis. Aprašysiu tiesiog įvykių eigą. Budėjo Dubaris ir mane paguldžius į gimdyklą, kai pasakiau, kad reiktų epidūro, nes praėjusį kartą per sąrėmius prarasdavau sąmonę, gydytojas atsakė, kad dar nėr ko skubėti, nes iš sąremių matavimo kreivės neatrodo jie nei stiprūs, nei dažni (nors prieš tai kaip tik buvo itin skausmingas sąrėmis ir tai pasakiau). Tuo pačiu paprašiau tuomet leist pavaikščioti, kadangi jau pora valandų gulėjau ant vieno šono. Slaugė atnešė kamuolį atsisėsti ir išėjo. Atsisėdus pirmo sąrėmio metu nualpau ir krisdama prasikirtau nosį į prie lovos esančios įrangos stovą (vėliau rentgenas parodė ir nosikaulio lūžį su maža deformacija). Tuomet atbėgo mane gaivinti gydytojas, kuris tik prieš kelias minutes mojo ranka į mano nerimą dėl galimo alpimo. Spėta buvo tik apvalyti kruviną veidą ir teko gimdyt taip ir nesulaukus prašyto epidūro su šaldančiu maišeliu ant veido. Stūmimo metu reikalavo sulaikyti kvėpavimą, nors ruošiantis gimdymui kiti mokė, kaip svarbu būtent kvėpuoti ir kaip tai mažina plyšimo riziką (man dar ir epiziotomiją padarė). Pagimdžius kelioms minutėms gavau vaiką ant krūtinės, tada jis paimtas nes LOR gydytoja turėjo susiūti prakirstą nosį (4 siūlės). Jai išėjus, po kurio laiko turėjau pati lipt iš lovos ir eit prie durų, kad prisikviesčiau ką nors ateit man paduoti vėl naujagymį (labai neskubėta buvo tai daryti). Vėliau gimdykloj užėjo gydytojas Dubaris, davė “sumušti penkis”, kad atlaikiau, pajuokavo šį tą ir daugiau jo nebemačiau. Kitą dieną atėjo aplankyti tik skyriaus vedėjas (ačiū jam ir už tai). Ne viskas, žinoma, buvo gydytojo Dubario darbo dėka, veikiau visos komandos, bet gimdymo patirtis įsimenanti tikriausiai visam gyvenimui, o ir randas ant nosies primins.

2023-01-17, 00:03 | Registruotas lankytojas 4

Gydytojas į pasaulį padėjo ateiti dukrytei. Taip, humoro jausmas savotiškas, bet į gimdyklą yra važiuojama gimdyti, o ne varžytis kas pateiks geriausią juokelį. Atsakė į visus klausimus, davė naudingų patarimų, drąsino ir neleido išskysti. Gimdymas buvo sklandus, greitas ir be jokių neigiamų emocijų. Ačiū!

2022-12-31, 12:15 | Registruotas lankytojas 2

Tikrai, super daktaras. Turintis savo humoro jausma, pries ”stumima” ateidavo, kartu pajuokaudavo, pakalbedavo, patardavo. Prasidejus gimdymui, viska dare profesionaliai ir nelauke. Gydytojas nera grubus, jis yra teisingas ir profesionalas, be jokiu isvedziojimu ar paguodu. Guosti salia turi vyras, gydytojas turi priimti gimdyma ir padaryti, viska, kas nuo jo primlauso jog vaikelis gimtu sveikas! Ka jis su didziausiu profesionalumu ir padare. Mums su zmona gime dukryte, gimdymas buvo sunkus, ir prie kito svelnaus daktaro butu iskilusiu problemu manau, sis daktaras viska sustygavo ir musu dukryte isvydo dienos sviesa sveika! Didelis aciu ???????? Tikrai rekomenduoju!
Linkejimai nuo Manto ir Gretos !

2022-12-27, 13:26 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus specialistas! Buvo mano pirmasis gimdymas, greitas ir nelengvas. Dėka gydytojo Sigito, viskas praėjo sklandžiai. Jo aiškūs ir tikslūs nurodymai, padrąsinimai, kad turiu stengtis dėl vaikelio begalo padėjo. Jaučiu nenusakomą dėkingumą šiam gydytojui! Linkiu jam kuo didžiausios sėkmės, nes Jo profesionalus darbas tikrai vertas pagyrų.

2022-11-11, 16:48 | Registruotas lankytojas 1

Aciu gydytojui uz priimtus musu dvynukus.
Tik geriausi atsiliepimai!

2022-08-17, 13:29 | Registruotas lankytojas 1

Santarų klinikose primėmė mano pirmąjį gimdymą 2022 08 08. Profesionalus gydytojas, konstruktyvus, konkretus, be jokių bereikalingų emocijų. Toks elgesys mane paskatino susimti ir teisingai atlikti stūmimą.
Gydytojas tikrai nemeilikauja, ar nesielgia kaip mama (ko matau, kitoms moterims norėjosi ar pritrūko iš gydytojo). Man asmeniškai toks elgesys yra norma, nes gimdymas tai kaip rimta operacija, o ne psichologo seansas.

2022-05-30, 13:09 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas, kurį prisiminsiu visą savo gyvenimą. Sigitas Daubaris priėmė mano pirmą gimdymą, kuris buvo labai sunkus. Nebuvo komplikuotas, bet man asmeniškai jis buvo beveik nepakeliamas. Mano situacijoj labai padėjo gydytojo tvirtumas, griežtas tonas ir maksimali koncentracija ne į tai, ar mamytei patogu ir linksma, o į tai, kad vaikutis gimtų sveikas ir laimingas. Suprantu čia komentaruose išsakytas nuomones apie gydytojo asmenines savybes - jis ir man pasirodė gal kiek grubokas. Bet tai niekaip nesusiję su jo kompetencija ir patirtimi. Mažiau susireikšminimo, daugiau pasitikėjimo gydytojais!

2022-05-05, 01:49 | Registruotas lankytojas 1

Norime padėkoti šiam gydytojui ir jo visai komandai už priimtą gimdymą. Ačiū už profesonališkai atliktą darbą ir žmogiškumą !
Su pagarba Rita ir Saulius

2021-12-15, 12:07 | Registruotas lankytojas 2

Spalio pradžioje šis gydytojas priėmė mūsų dvynukių gimdymą. Gydytojas buvo labai supratingas ir profesionalus, išliko ramus ir padėjo net kai iš streso ir adrenalino nebejutau nei sąrėmių, nei kaip reikia kvėpuoti pamiršau (kas tikrai nepalengvino gydytojo darbo). Tačiau šio gydytojo ir puikaus asistuojančio personalo dėka viskas baigėsi laimingai.

2021-12-12, 22:19 | Registruotas lankytojas 1

Labai nemalonus daktaras. Atvykus su ūmiais skausmais pilvo apačioje, nieko nepadarė, kad būtų geriau. Netgi nebuvo suteikta būtinoji pagalba. Nes jo teigimu būtinąjai pagalbai neatitikau kriterijų.

2021-11-02, 20:34 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Gydytojas, turėjęs dalyvauti gimdyme, net nepasirodė įvykus komplikacijoms. Buvo iškviesta kita gydytoja, kuri išgelbėjo kūdikį. Dokumentuose S.D. parašai, nors nuo priėmimo jo net nemačiau:) Po gimdymo net neužėjo..

2021-10-27, 14:01 | Registruotas lankytojas 5

Gimdžiau Utenoje pas šį gydytoją liepos mėnesį, esu be galo dėkinga, kad mano dukrytei padėjo išvysti šį pasaulį. Kadangi, turėjau rimtų komplikacijų pagimdžiusi, iš gydytojo sulaukiau maksimalios pagalbos, rūpestis ir profesionalumas 100%. Džiaugiuosi, kad būtent į jo rankas patekau. Ačiū!!!

2021-10-20, 15:46 | Registruotas lankytojas 4

Kadangi mane skatinant pasikeitė pamainos, tai aš buvau perduota į dr. Sigito Daubario rankas. Prisiskaičiau daug neigiamų atsiliepimų, o ir iš artimųjų buvo kas pas jį gimdė, tai sakė, kad tik ne pas jį, todėl pradžioje labai išsigandau. Su manimi buvo vyras ir po pirmos apžiūros vyras man paskė, kad šitas gydytojas tiesiog savo srities puikus specialistas ir jis neužsiciklina ant kitų žmonių jausmų. Jis tiesiog gerai daro savo darbą, o tai šiuo metu man turi būti svarbiausia, o jei man kas neaišku, tai, kad tiesiog paklausčiau, nes profesionalai net nesuka sau galvos, kad kažkas kažko gali nežinoti ir nesuprasti. Ir tikrai, aš tiesiog visko klausiau, kalbėjausi ir man viskas buvo atsakyta. Gydytojas dirbo greitai ir profesionaliai. Ir kaip čia rašo, bent jau mes nesulaukėme iš jo pusės jokio netakto. Mes su dukryte sakome AČIŪ už jo profesionalų darbą. P.S. linkėjimai nuo mažosios Teklytės.

2021-06-30, 09:37 | Registruotas lankytojas 2

Labai džiaugiuosi patekusi pas šį gydytoją ir jei reikės būtinai sugrįšiu. Gydytojas konkretus, objektyvus, savo srities profesionalas, kuris puikiai supranta savo darbą. Turi išskirtinį humoro jausmą... Ačiū gydytojui, už pagalbą ateinant mūsų dukrytei į šį pasaulį. Sekmės Jam ir sveikatos dirbant išskirtinai atsakingą darbą!

2021-06-01, 11:44 | Registruotas lankytojas 1

Teko gimdyti santariskese, ir taip susiklostė, kad pasikeitė pamaina, ir atėjo gydytojas Sigitas D. , prieš tai buvau prisiskaičius blogų atsiliepimų, tai automatiškai išsigandau, bet gimdymo eigoje, teko pakeisti nuomonę, nes gydytojas žino savo darbą ir atlieka be priekaištų ???????? jeigu tektų gimdyti dar, tai ir vėl gimdyciau su Sigito pagalba ????

2021-05-28, 14:16 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-05-02, 17:47 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-03-30, 00:53 | Registruotas lankytojas 3

Puikus gydytojas, padėjęs dukrytei ateiti į šį pasaulį. Su vyru esame be galo dėkingi, tik teigiami atsiliepimai ????????

2021-03-03, 15:23 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-01-03, 23:38 | Registruotas lankytojas 3

Gimdyčiau pas šį gydytoją vėl, jei reikėtų. Aiškios instrukcijos yra tai ko reikia. Juokeliai nei manęs, nei sutuoktinio visiškai netrikdė. Manau, kai priimi per dieną n gimdymų tai kitaip tiesiog neįmanoma.

2020-10-27, 13:00 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti šiam gydytojui už priimtą gimdymą. Jo dėka mano gimdymas buvo gan lengvas, buvo priimti greiti ir teisingi sprendimai bei patarimai ko pasekoje lengvai pagimdžiau savo dukrytę. Labai džiaugiuosi, kad pataikiau ant šio gydytojo.

2020-07-06, 16:52 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi, kad savo pirmagimę gimdžiau būtent pas šį gydytoją. Gydytojas yra tikras savo srities profesionalas, viską labai aiškiai paaiškina, yra konkretus, nesileidžia į smulkmenas ar pagailėlijimus, nes reikia suprasti, kad atvažiavai ne į kurortą pagulėti, o gimdyti, kas reikalauja labai daug pastangų! Be visa to gydytojas turi neblogą humoro jausmą, kuris tokią akimirką irgi gali labai pagelbti, tereikia jį suprasti. Mano vyras, kuris dalyvavo gimdyme neturi jokių pastabų, jam buvo taip pat labai aiškiai paaiškinta, kaip man gali padėti ir viską palengvinti. Likome labai patenkinti ir dėkingi.

2020-05-24, 16:43 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-03-06, 13:40 | Registruotas lankytojas 6
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-01-17, 22:42 | Registruotas lankytojas 2

Šis gydytojas padėjo man gimdyti. Tikrai profesionalus savo srities specialistas. Greitai, konkrečiai ir aiškiai nusakė kaip ką daryti. Skatino visokiais gražiais žodžiais.. Tikrai rekomenduoju. Žmogiškas, malonus, profesionalus. Gimdymas su jo pagalba vyko greitai ir sklandžiai.

2020-01-06, 22:10 | Registruotas lankytojas 3

Perskaičiau komentarus... Teko gimdyti pas šį gydytoją prieš nepilnus 2 metus. Tikiu, kad gal jautresnėms moterims ir tuo labiau nelabai palaikancioms humoro tai sudėtinga būtų su šiuo gydytoju. Bet mums su vyru kažkaip viskas puikiai buvo, kas liečia bendravimą. Pakėlė nuotaiką. Esu tikrai jautri skausmui, tai supratau ir pati iš to juokiausi.... tai vienas kitas juokas ir iš pačio gydytojo man buvo priimtinas. Turbūt sutapo "laukai". Tikrai padėjo ir palaikė, davė patarimų vyrui, kaip man padėti tuo "juoduoju" periodu. Gimdymas buvo komplikuotas, tai esu dėkinga, kad viskas baigėsi gerai ir medikas laiku sureagavo! Tai linkiu, kad tuo lemiamu momentu kiekviena papultų pas "savo" gydytoją! O aš galiu tik padėkoti visiems, kurie tą dieną prisidėjo, kad dabar galėčiau džiaugtis savo nuostabiu sūnumi! Apart sutiktos gydytojos Priėmime ir vienos akušerės skyriuje, visas sutiktas personalas buvo 100 prc. profesionalus ir nekėlė abejonių. Gavau daug palaikymo vietoje ir laiku, kad nesinorėjo ir namo išvykti.

2019-12-31, 21:03 | Registruotas lankytojas 1

Superinis daktaras.

2019-12-29, 18:00 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-12-06, 23:09 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-18, 19:53 | Registruotas lankytojas 1

nuosirdus Ačiū- gydytojui. Prieme teisingus sprendimus, motyvavo, kai atrode, kad jau nebegaliu. Gimdziau Utenos ligoninei, dziaugiuosi, kad gimdziau pas Ji. 10 balu!!!!

2019-08-24, 14:02 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-08-08, 10:45 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-07-30, 13:09 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas. Prieme msno antraji gimdyma, atsizvelge i pirmo gimdymo patirti ir pasiule kitokia pozicija nei ant nugaros. Kontroliavo visa procesa ir neleido pasiduoti.

2019-07-21, 16:46 | Registruotas lankytojas 2

2019-06-26, 13:18 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduojame šį gydytojà. Jautiesi ramiai, nes bus viskas gerai kai pakliūni į šio gydytojo rankas.

2019-02-25, 00:19 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas. Ačiū jam už lengvą, greitą bei įdomią kelionę mamystės link. Sigitai, be Jūsų nebūčiau to padariusi - AČIŪ!

2019-02-18, 13:36 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-01-05, 11:54 | Registruotas lankytojas 5

Aciu uz musu mazaji stebukla kuris gime 2019.01.02 23:24. Gytytojas tikras profesionalas pas ji gimdyciau ir antra karta.

2019-01-05, 11:54 | Registruotas lankytojas 5

2018-10-08, 17:18 | Registruotas lankytojas 2

Profesionalus gydytojas.

2018-05-25, 21:50 | Registruotas lankytojas 5

Puikus gydytojas! Gimdymas buvo komplikuotas, gydytojas greitai ir profesionaliai priėmė sprendimą. Labai geras humoro jausmas, labai tiko gimdymo metu :) nors iš pradžių sudarė griežto gydytojo įspūdį. Viską išsamiai paaiškino. Drąsiai rekomenduočiau.

2018-05-21, 10:53 | Registruotas lankytojas 1

Pirmas gimdymas prieš 11 metų Vokietijoje, antras gimdymas – 2017 m. Cezaro pjūvis Vilniaus gimdymo namuose. Pastojau po 7 mėn. Važiavau į Santariškes su viltimi, kad leis pagimdyti pačiai ir čia sutikau šį nuostabų gydytoją. Labai dėmesingas, žmoniškas, o svarbiausia – savo srities profesionalas! Labai dėkinga jam!!! Jei kada vėl gimdysiu, tik pas jį!

2018-05-18, 17:33 | Registruotas lankytojas 1

Esu dėkinga nuostabiam profesionalui. Gimdymas buvo komplikuotas, tačiau šio puikaus gydytojo žinių ir įgūdžių dėka turiu savo dukrytę. Esu labai dėkinga.

2018-03-21, 10:47 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas

2017-11-08, 19:12 | Registruotas lankytojas 1

Daubaris Sigitas mes esam sitam daktaruj labai dekingi,neturiu nei vieno blogo zodzio.Liepos 5d. sis zmogus padejo isvysti pasauli mano dukryte.Gimditi su tokiu daktaru buvo nesunku.Tik pagulde mane i palata,man ir vyruj buvo viskas pasakyta kas ir kaip,ka reikes daryt ne tik man ,bet ir vyruj.Viena cia esanti paciente sake,kad jis per abziura isvaro vyra is palatos.Mano vyruj jis nepasake nei vieno zeidziancio zodzio,o pries pat gimdima perspejo,kad tik pasako iseiti ir iseiti turi,nes jam svarbi gymdive ir kudikis.Bet viska jis isaiskino kaip ir kodel.Labai mandagus daktaras,Ir pajuokauja,ir paguodzia.As labai didziuojuos ,kad pas mus dar yra tokiu nuostabiu daktaru.Mes su vyru labai dekingi jam ir jo personaluj,kuris dalyvavo gimdime,ir tarem ACIUUUUUUU