Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Dainius Jankauskas, %

Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2005-09-15, Nr. MPL-07467, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

89.2% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

92.1% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

93% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

91.9% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

91.9% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

89.4% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

98.4% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-07-05, 04:48 | Registruotas lankytojas 3

Gyd. Dainius užvakar priėmė mano gimdymą. Vien jau tai, kad rašau atsiliepimą praėjus vos dvejoms paroms po susitikimo su mažyle daug ką pasako :) Esu labai laiminga, kad gimdymo dieną budėjo toks geras specialistas, nors visad sakiau, kad svarbiausia pasiruošimas ir vyras šalia, o gydytojų ir akušerių komanda kokia jau bus, tokia, bet po savo pirmojo gimdymo pas šį profesionalą galiu teigti, kad man labai pasisekė. Gydytojas švelniai atliko apžiūrą, ramiai aiškino procesus, nestokojo humoro jausmo, tad jaučiau, kad viskas vyks sklandžiai ir greitai. Taip ir buvo. Mielai kartočiau gimdymą pas gyd. Jankauską. Didelis nuoširdus ačiū nuo manęs, vyro ir mūsų dukters Linutės!

2022-12-28, 11:17 | Registruotas lankytojas 2

Pačios geriausios patirtys gimdant. Gimdžiau pirmą kart, antakalnio ligoninėje, papuoliau į pamainą pas šį nuostabų gydytoja! Turėjau planinį CP tačiau gimdymas prasidėjo anksčiau. Pats dėmesingiausias, geriausias savo srities specialistas. Tiek iki operacijos tiek po jos, su manimi buvo gražiai kalbėta, viskas buvo paaiškinta, mane ramino, leido vyrą į gimdyklą, net palatą privačią gavome su vyru, nors sakė mums registratūroje, kad negausime jos. Na 100% rekomenduoju, jokių baimių, traumų, streso nepajutau, gimdymas praejo tobulai, dėka šio specialisto. Mažyliui jau 6 mėnesiai, mano randas gražiausiai sugijes. Geriausi atsiliepimai, patirtys ir tesaugo tokius žmones Dievulis.

2022-12-28, 11:17 | Registruotas lankytojas 2

Pačios geriausios patirtys gimdant. Gimdžiau pirmą kart, antakalnio ligoninėje, papuoliau į pamainą pas šį nuostabų gydytoja! Turėjau planinį CP tačiau gimdymas prasidėjo anksčiau. Pats dėmesingiausias, geriausias savo srities specialistas. Tiek iki operacijos tiek po jos, su manimi buvo gražiai kalbėta, viskas buvo paaiškinta, mane ramino, leido vyrą į gimdyklą, net palatą privačią gavome su vyru, nors sakė mums registratūroje, kad negausime jos. Na 100% rekomenduoju, jokių baimių, traumų, streso nepajutau, gimdymas praejo tobulai, dėka šio specialisto. Mažyliui jau 6 mėnesiai, mano randas gražiausiai sugijes. Geriausi atsiliepimai, patirtys ir tesaugo tokius žmones Dievulis.

2022-12-03, 12:23 | Registruotas lankytojas 4

Gydytojas priėmė mano gimdymą ir man tai buvo labai graži patirtis. Viską ramiai aiškino, nekėlė panikos, jaučiausi saugi ir užtikrinta, kad esu gerose rankose. Visa komanda buvo aukščiausio lygio. Esu be galo dėkinga!

2022-11-01, 14:00 | Registruotas lankytojas 4

Gydytojas priimė mano pirmąjį gimdymą, jis buvo ne iš lengvųjų, ir gana ilgas, bet dėka gydytojo Dainiaus su komanda priimtų sprendimų viskas praėjo itin sklandžiai. Apie buvusias gimdymo komplikacijas sužinojau tik iš išrašo iš ligoninės, nes gimdymo metu buvo sudaroma tik pozityvi aplinka su daug palaikymo, o komplikacijos taip ir liko tik ant popieriaus, sūnus gimė sveikas. Gydytojas likusiomis žaizdomis taip pat pasirūpino puikiai, todėl ir gyjimo/atsistatymo po gimdymo procesas klostėsi gana greitai. Niekada negalvojau, kad gimdymas gali būti tokia pozityvi patirtis! AČIŪ!

2022-08-18, 20:59 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas, darė cp operaciją, viskas praėjo gerai.

2022-01-23, 19:32 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas, kuris priėmė mano gimdymą. Viso gimdymo metu jaučiausi, lyg su savais artimais žmonėmis.

2022-01-22, 06:43 | Registruotas lankytojas 3

REKOMENDUOJU! Priziurejo visa mano nestuma. Tik patys geriausi atsiliepimai.

2021-12-17, 13:37 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabus gydytojas!! Abu nėštumus buvau pas jį. Nėštumo eigą prižiūrėjo labai gerai, skyrė labai daug dėmesio, į visus klausimus atsakydavo, nuramindavo. Visose konsultacijose paaiškindavo viską labai išsamiai, duodavo daug gerų rekomendacijų! Esu labai laiminga, kad nėštumo priežiūrą ir konsultacijas turėjau pas šį puikų daktarą!

2021-12-13, 18:58 | Registruotas lankytojas 1

Savo srities specialistas. Pats geriausias ginekologas. Labai aiškiai pasako kas, kaip, kada. Ir labai švelniai ir draugiškai bendrauja su pacientu.

2021-10-20, 10:06 | Registruotas lankytojas 2

Apsilankiau pas šį gydytoją pirmam nėštumo vizitui. Negaliu net apsakyti kokį nuostabų jausmą paliko :) be galo švelnus, dėmesingas, viską paaiškinantis ir besirūpinantis gydytojas. Gaila, kad jis buvo tik pavaduojantis ir negalėsiu tęsti vizitų.

2021-09-02, 22:11 | Registruotas lankytojas 2

Labai gailiuosi, kad neatradau šio gydytojo prieš tai. Dėmesingas, ramus, visą informaciją išaiškino detaliai, net pačiai nieko klausti nereikėjo, su geru humoro jausmu. Išėjau iš ligoninės visa laiminga ir su šypsena veide. Ir ne tik pats gydytojas, visas kolektyvas nuostabus! Dar kartą pasikartosiu, gailiuosi, kad anksčiau neatvažiavau į Antakalnį.

2021-08-03, 16:19 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas, dėmesingas, rūpestingas, nestokojantis humoro jausmo, nuraminantis. Man labai pasisekė, kad atsitiktinai pakliuvau į šio gydytojo rankas.

2021-06-14, 13:47 | Registruotas lankytojas 1

Kompetetingas, rūpestingas, malonus ir žmogiškas.
Rekomenduoju!

2021-04-22, 21:44 | Registruotas lankytojas 1

2021 03 07 mums gime dukryte. Esame begalo dekingi gydytojui Jankauskui ir visai komandai. profesionalus gydytojas ir nuostabus zmogus. jo deka neturiu blogu atsiminimu apie gimdyma. Aciu dar karta, linkiu sekmes ir rekomenduoju visoms! :)

2021-04-14, 20:40 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas, nepaprastai džiaugiuosi, kad mano nėštumą prižiūri būtent D. Jankauskas. Visada priima maloniai, viską paaiškina, smulkiai papasakoja kas bus daroma, ko tikėtis, kaip gydyti ir t.t. Ypatingai gerai nuteikia, nuramina, prie kabineto laukiu vizito su baime ir nerimu apie galimas ligas, bet po konsultacijos visada išeinu ramesnė, su išsklaidytom baimėm ir žinoma gavusi visapusį gydymą ir pagalbą, todėl atsakingai galiu pasakyti, kad šis gydytojas yra ir puikus psichologas. Nevengia laiku ir vietoje pajuokauti :) Įsiklauso į problemą, paskiria reikiamus papildomus tyrimus, teikia rekomendacijas, patarimus, na ir svarbiausia profesionaliai atlieka savo darbą.

2020-12-19, 18:07 | Registruotas lankytojas 3

Tariame nuosirdu ACIU uz pagalba, profesionaluma, priimant sunaus gimima 2020-12-17. Viskas vyko labai sklandziai su optimizmu ir stipriu palaikymu. Dziaugiuosi, kad nesitare patekome i sio puikaus mediko geras rankas! Jei dar karta gimdyt, jau zinociau pas ka. Linkime sveikatos siam puikiam zmogui ir visai jo komandai!

2020-09-30, 08:09 | Registruotas lankytojas 6

Pirmą kartą gimdžiau Antakalnio 2 skyriuje ir esu labai patenkinta, kad atsitiktinai pakliuvau į šio nuostabaus gydytojo rankas. Malonus, supratingas gydytojas, viso gimdymo metu palaikė, aiškino procesą, gimdymas praėjo labai sklandžiai. Kartu su juo dirbo nuostabi akušerė Vida Baltakienė. Dėka šių dviejų žmonių ir viso skyriais personalo turėjau tikrai gerą gimdymo patirtį. Nuoširdus ačiū nuo Medeinos mamos.

2020-09-10, 12:39 | Registruotas lankytojas 1

Pats nuostabiausias gydytojas ir jo komanda. Gydytojo pamaina prasidėjo ryte - o man kaip tik buvo laikas gimdyti. Jis ir akušerės palaikė, teigiamai nuteikė, net girė, kad gerai laikausi. Kai gydytojas priėmė apžiūrėti, nusiraminau, nes iki tol nelabai įsivaizdavau, kiek trūks dar sąremiai.
Gimdymas praėjo puikiai. Atskirai norėčiau padėkoti II gimdymo skyriaus personalui, o labiausiai - gimdymą priėmusiai akušerei. Deja, nežinau vardo ir pavardės, bet prisiminsiu visą gyvenimą kaip ji man padėjo. Tokia dėmesinga, rami, konkreti, nuostabi gydytoja. Labai nuostabu, kad kiekvieną akimirką supratau, kad vyksta, kodėl, ir kaip elgtis. Labai ačiū Antakalnio ligoninės II skyriui, gydytojui Jankauskui, akušerėms ir seselėms :) Labai teigiama patirtis

2020-09-03, 16:55 | Registruotas lankytojas 4

Atvykau į Antakalnio klinikine ligonine gimdymui 41 nėštumo sav. Mane apžiūrėjo. Po apžiūros pasakė kad laikas ruoštis gimdymui. Viską paaiškino kaip kas bus. Kas valanda ateidavo gimdykloje apžiūrėti kaip aš, ar jau galima gimdyti. Kadangi tai mano pirmas nėštumas, viskas buvo išsamiai paaiškinta, nuraminta. Gimdymas su šio gydytojo pagalba buvo sklandus ir lengvas. Ačiū šiam gydytojui. Daugiau tokiu medikų mūsų šalyje. Puikus, nuostabus ir ramus gydytojas.

2020-07-07, 12:31 | Registruotas lankytojas 7

Puikus ramus gydytojas, užtikrintas tuo ką daro todėl nuteikia ramiai, ačiū jam ir ypač visam Antakalnio gimdymo namų II skyriaus personalui už puikią patirtį gimdant jau antrą vaikelį, rekomenduoju.:)

2020-06-26, 09:09 | Registruotas lankytojas 3

Labai korektiškas, taktiškas, ramus, dėmesingas gydytojas. Atsakė į visus rūpimus klausimus, nuramino. Rekomenduoju. :)

2020-01-22, 13:43 | Registruotas lankytojas 1

Labai puikus gydytojas, dalykiškas, kantrus, žmogiškas. Ne tik išmano savo darbą, bet ir tikrai stengėsi viską padaryti kuo geriau. Visiškai rekomenduočiau. Lankiausi apžiūroms nėštumo metu, taip pat pataikiau gimdyti per jo pamainą, tai tik geriausi atsiliepimai. Liko labai gera patirtis, nors buvo ir nelengvų situacijų.

2020-01-05, 15:10 | Registruotas lankytojas 7

Labai profesionalus, atsidavęs savo darbui, tikras profesionalas!

2019-12-12, 10:18 | Registruotas lankytojas 1

2019.12.01 gimdžiau savo pirmagimę su šio gydytojo pagalba. Likau labai patenkinta. Nuostabus, rūpestingas gydytojas, su šauniu humoro jausmu, kuris padėjo nuimti įtampą. Tik šilčiausi ir puikiausi atsiliepimai.

2019-06-21, 18:44 | Registruotas lankytojas 6

Nuostabus žmogus ir gydytojas! Priėmė mūsų dūkrelės gimdymą,tokio malonaus,rūpestingo ir nuoširdaus gydytojo linkiu visoms gimdančioms! Juokavo,palaikė,ramino,negailėjo gerų žodžių!Daugiau tokių gerų specialistų ir žmonių!!

2019-03-08, 15:28 | Registruotas lankytojas 3

Gimdžiau pas šį gydytoją, atvykau nesusitarusi, tačiau esu nepaprastai laiminga, kad papuoliau būtent pas jį. Jaučiausi saugi ir rami. Tikras profesionalas, viską išsamiai paaiškino, nuramino dar ir smagiai pajuokavo. Šio gydytojo dėka gimdymas liks atmintyje kaip gražus prisiminimas, su pačiais geriausiais įspūdžiais apie Lietuvos gydytojus. Esu labai dėkinga šiam savo srities specialistui!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2018-10-19, 06:02 | Registruotas lankytojas 6

Nuostabus gydytojas. Gyd. D. Jankauskas dalyvavo mano dviejuose gimdymuose (nė karto nesitariau, tiesiog taip pasisekė). Abu kartai buvo labai sudėtingi - vienas su dideliu nukraujavimu, kitas su extra CP. Abu kartus gyd. puikiai atliko savo darbą. Be jo profesionalumo galima dar išskirti jo nuostabų bendravimą - labai nuramina ir padrąsina.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2018-10-08, 04:25 | Registruotas lankytojas 2

Tokio nuostabaus ir atidaus gydytojo reiktu paieskoti. Profesionalumas auksciausio lygio, ne tik puikus ginekologas akuseris, bet ir psichologas. Seimai jautriausiu ir gan sudetingu metu puikiai reagavo, priziurejo ir patare. Verta isiklausyti ir girdeti sio mediko patarimus. Aciu uz musu mazyli!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2018-05-12, 14:19 | Registruotas lankytojas 10

Gimdziau pas Ricarda Daunoraviciu, teciau pogimdine prieziura vykde - Ricardas darbo metu, o per savaitgali Dainius. Gsliu pasakyti tiek, kad ant tiek rupestingo gydytojo nesu maciusi. Labai puikus daktaras, itin malonus. Kaip pasake akuseres, Dainius yra Ricardo desinioji ranka. Apie Ricarda Daunoraviciu nera net ka kalbeti - geriausia akuseris Lietuvoje. Patirties be galo daug. Jeigu pasiseks gimdyti pas ji, labai bus didele dovana tiek mazyliui tiek mamai

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2018-01-20, 18:29 | Registruotas lankytojas 4

Niekada nerašau komentarų ir atsiliepimų internete, tačiau negaliu nepasidalinti džiaugsmu už suteiktą kokybišką paslaugą. Gydytojas nerealus, ne tik geras savo stities specialistas bet ir psichologas. Puikus medikas 10 balų!!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2017-10-20, 12:21 | Registruotas lankytojas 4

Puikus specialistas, sugebantis nuraminti, kad ir kokia baugi situacija atrodytu. Esu dekinga, tik geriausios rekomendacijos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2017-06-11, 21:24 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū dar kartą už dukrytės gyvybę ❤❤❤

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2017-02-08, 11:54 | IP: 78.56.68.201

Gimdžiau pas šį gydytoją, tai tik patys geriausi atsiliepimai. Ramybė ir pozityvumas tiesog sklinda, darbą atlieka profesionaliai ir iki galo. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2017-01-03, 21:53 | IP: 78.56.81.19

Nuostabus, šiltas, profesionalus gydytojas. Patys geriausi atsiliepimai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2016-08-09, 12:50 | IP: 78.56.231.0

Nuostabus gydytojas, gimdymas dieka sito gydytojo praejo labai sklandziai ir paliko tik gerus atsiminimus. Pats geriausias gydytojas koks gali buti. Didziulis Aciuuuuu

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2016-05-24, 14:00 | IP: 81.7.121.203

Labai geras daktaras visus darbus iki galo atliekantis ir lieka malonus iki pačio galo su jo pagalba tik pagimdžiusi esu tad labai didelis ačiū jums!! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2016-03-21, 13:41 | IP: 78.56.212.221

Daug bendraujantis. Nepaliekantis nebaigto darbo. Rūpestingas ir detaliai atsakinėjantis į visus klausimus. Kitų gimdymų taip pat norėtumėme pas tą patį gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2015-08-01, 10:51 | IP: 78.60.167.71

Jei visi gydytojai Lietuvoje būtų tokie kaip jis, mūsų sveikatos apsaugos sistema būtų toli priekyje. Nuoširdžiai rūpestingas ir šiltas žmogus, puikus profesionalas, ačiū jam!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2015-05-26, 09:38 | IP: 86.100.243.189

Nerealus zmogus. Nors mano gimdymas buvo labai sunkus ir komplikuotas, net ir po gimdymo pasakiau daktarui " Jei gimdysiu antra tai tik pas ji :), nors visa laika sakiau, kad jau prie vyro akuserio negimdysiu, uz siuos pasakytus zodzius as atsiprasiau, net gydytojo :). Labai dziaugiuos, kad turiu sveika, grazia ir sparciai augancia dukryte. Didziausias ir nuosirdziausias ACIU siam gydytojui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-10-15, 07:05 | IP: 84.240.52.161

Man trūksta žodžių apsakyti šio Gydytojo (iš didžiosios raidės) gerumui, profesionalumui, rūpestingumui, dėmesingumui!!! Jis mokėjo mane sutelkti ir nuraminti, nors baimės turėjau žvėriškai daug. AČIŪ!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-09-24, 04:24 | IP: 95.173.40.39

Labai saunus gydytojas. Gimdymo metu labai padejo psichologiskai... Tik jo deka viskas pavyko greitai ir sklandziai. Didelis ir labai nuosirdus jam aciu!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-09-10, 14:32 | IP: 78.56.27.21

Nuostabus gydytojas - tikras savo srities asas. Konstruktyviai bendraujantis, viska nuosekliai aiskinantis ir atidus. Paruosia psichologiskai taip, kad viskas vyksta sklandziai ir be papildomu baimiu. Jeigu antra kart gimdysiu tai tik pas si puiku medika :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-08-05, 09:20 | IP: 78.56.20.197

Nuostabus, profecionalus, rūpestingas gydytojas. Tikrai norėčiau, jei vėl gimdysiu, kad jis priimtų mano kūdikį vėl. Ačiū už puikią priežiūrą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-07-30, 22:45 | IP: 86.38.182.171

Vasario 17 padejo musu dukrytei Darijai gimstant.Nuosirdziai dekingi siam gydytojui ir jo sauniai komandai,tikrai nuosirdus specialistas,gimdyves bukles psichologas,fantastiskai pozityvus bei siltas zmogus.ACIU JUMS,KAD TOKIE DAR ESAT!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-05-23, 06:20 | IP: 195.182.69.140

Jei pirmą vaikelį būčiau gimdžiusi pas tokį šaunų daktarą, antram nebūtų reikėje septynių metų laukti.
Ačiū už pagalbą.
Sveikatos JŪMS

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-03-02, 09:23 | IP: 79.133.233.43

Nerealus gydytojas, puikus zmogus, tikras savo srities profesionalas. Gimdziau pas si gydytoja, be susitarimo, galiu atsiliepti tik is teigiamos puses. Turi puiku humoro jausma, moka bendrauti, nuraminti, padrasinti. Zodziu, man pasisieke, kad patekau pas ji.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-01-12, 22:43 | IP: 90.134.134.54

Mano abu vaikucius prieme sis gydytojas, visai atsitiktinai papuoliau ir negaliu atsidziaugti. Gimdymas man primena pacius silciausius prisinimus, lengvai greitai neskausmingai ir svarbiausia su puikia nuotaika, nes gydytojas linksmai bendrauja, optimistiskai nuteikia kad visi skausmai isgaruoja :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2014-01-08, 10:56 | IP: 185.26.182.28

Puikus moterų psichologas. Kūrybiškai formuoja dialogą su gimdyvėmis. Atsakingai vadovauja komandiniam darbui.Kuria pozityvų požiūrį, nepaisant susiklosčiusių aplinkybių. Yra geras chirurgas, nuoseklus ir preciziškas.
Sekmės atliekant tokią kilnią misiją!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?
2013-11-25, 09:59 | IP: 82.135.220.67

Saunus gydytojas! Antra vaika gimdyciau tik ji! Ramus,taktiskas, viska ka dare pasakojo ir man. Saunus!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Jankauskas?