Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Laura Balsytė, %

Licencijos

Gydytojas odontologas

Išduota: 2009-07-09, Nr. OPL-03409, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

54% Complete
2.7

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

70.2% Complete
3.5

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

68% Complete
3.4

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

50.3% Complete
2.5

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

72% Complete
3.6

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

58.3% Complete
2.9

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

96.4% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-02-20, 23:03 | Registruotas lankytojas 1

Atvykome i klaipedos vaiku ligonine 11:40 vizito laikas, pralaukeme iki 14:30... Gydytoja odontologe Laura Balsyte isejus is operacines priejo prie musu ir net ne apžiūrėjus vaiko dantuku, teige jog jie kanalu netvarko, ir dantis bus salinami... Mes atvykome ne salinti dantu o juos tvarkyti, tai kaip gydytoja net neapziurejus nei kokios skylutes nei kokia dantu bukle gali iskart taip sakyti... Toks jausmas susidare kad tiesiog nebenorejo dirbti ir musu atsikrate isgazdindama kad dantys bus salinami... NEREKOMENDUOJU!!!

2022-10-30, 15:31 | Registruotas lankytojas 1

Atvykus planiniam dantų gydymui daktarę sutikau tik operacinėje, išėjome į koridorių ir paklausė kas nutiko vaikui, paaiškinau viską, ir tada pasakė net neapžiūrėjusi kad bus šalinamas dantis. Viskas su tuo būtų kaip ir tvarkoje, tačiau.... kai išleido namo vykti, išraše parašyta buvo, kad gydytoja atėjo pasidomėjo kaip vaiko sveikata, paaiškino ką toliau daryti, ivertino vaiko būklę prieš einant namo, paaiškino kokia turi būti vaiko burnos higiena. Deja niekas neatėjo, nieko nepasakė, nieko nepranešė, nepaaiškino.... gydytoją mačiau vos porą minučių, daugiau laiko deja neskyrė ateiti pasidomėti kaip dviejų metų vaikas jaučiasi pašalinus dantį. Likau deja nusivylusi tokiu gydimu. Labiausiai nuvilia tai , kad į išrašus prirašo tokių dalykų kurių net nebuvo.... jei būčiau iškart gavusi išrašą bučiau ir daktarę išsikvietus, bet čia tiesiog sesutės poste būdamos pamatė kad vaikas vaikšto jau ir sako galite vykti namo. Tai susidejom daiktus ir išvykome, o išrašą išsiuntė gydytojai el.būdu...

2021-09-02, 08:55 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojos nerekomenduoju vien todėl, kad turi savo vieną tiesą, o kita yra neteisinga. Mamos atvedančios vaikus ir taip jaučia kaltę, dėl dantų būklės, dažnu atveju kaltina save, o ji yra smerkianti, nepalaikanti. Ir ne vieniems mums susidarė tokia nuomonė, jog ši odontologė pikta ir nemaloni. Norėčiau palinkėti šiai gydytojai laimės, gal tada nereiks išsilieti ant pacientų mamų.

2020-02-14, 12:44 | Registruotas lankytojas 7

Maloni, rami, o tai tokiame darbe labai svarbu. Padėjo sudėtingose situacijose, rekomenduoju