Reitingas

Registracija čia ir dabar
Vaikų odontologijos klinika „Futuri Dentes“
Licencijos

Gydytojas odontologas

Išduota: 2006-07-04, Nr. OPL-01965, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Kščenavičiūtė Indrė dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Kščenavičiūtė Indrė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

92.5% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

87.5% Complete
4.4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

75.1% Complete
3.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

66.1% Complete
3.3

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

52.9% Complete
2.6

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

57.1% Complete
2.9

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

62.6% Complete
3.1

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Vaikų odontologijos klinika „Futuri Dentes“
Pacientų atsiliepimai
2024-05-30, 21:07 | Registruotas lankytojas 1

Apsilankeme pirma karta ir likome labai patenkinti. Gydytoja labai maloniai ir graziai viska papasakojo vaikuciui ka darys,tvarkymo metu seke pasakele. Labai patiko bendravimas su vaikuciu,pati net buvau nustebusi tokiu demesiu.Didelis dekui gydytojai ????

2024-05-07, 18:45 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju Indrės Kščenavičiūtės. Mano nuomone labai nepagarbiai bendrauja. Net nebandė bendrauti su vaiku, tiesiog apžiūrėjo ir siūlė tvarkyti taip... laikyti ir tvarkyti.Tiesiog užfiksuoti vaiką, kuris bijo, kuris tuoj verks, rėks ir tvarkyti. Nei žaidimo forma kažkaip pabandyti, nei užkalbėti... Kai pasidomėjau ar yra sedacija, kad vaikas nusiramintų ir panašiai, pasakė kad tokios paslaugos neteikia ir pradėjo labai nemandagiai bendrauti, kelti balsą ant manęs, kai paprašiau to nedaryti pasakė, kad čia jos tonas toks, kurio nekeis nes aš jai klientė nei kas...

2024-03-21, 23:12 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju nes gydytoja neempatiška, gąsdinimais ir grasinimais bando “nuraminti” ir taip bijantį vaiką.

2023-09-13, 18:40 | Registruotas lankytojas 1

Jokios empatijos ir bendravimo kultūros. Nerekomenduoju nei suaugusiems, nei juo labiau vaikams. Vaikas ir prieš tai bijojo odontologų, tai po tokios gydytojos išvis trauma.

2022-07-23, 03:14 | Registruotas lankytojas 27

O mums ši odontologė tikrai patiko. Jau lankėsmės du kartus(vaikas 2m. amžiaus)-vieną kartą dukra neverkė, džiaugėsi,jai patiko, kitą kartą verkė, nenorėjo būti apžiūrima,bet gydytoja labai švelniai bendraudama sugebėjo apžiūrėti dantukus, o dar ir dovanų dukrytė gavo:) tik geri atsiliepimai!

2022-03-10, 13:48 | Registruotas lankytojas 2

Apsilankėme su vaiku pas Kščenavičiūtė Indrė klinikoje Futuridentes. Nerekomenduojame. Labai nemaloni patirtis. Rinkomės šią kliniką dėl deklaruojamo požiūrio, kad atsižvelgiama į vaiko emocijas. Deja ši konkreti gydytoja labai nemaloniai bendravo su vaiku, nė nesistengė užmegsti ryšio, iš karto užsipuolė su priekaištais ir net gąsdinimu: “ko čia verki? nusiramink, nes teks mamai eiti už durų”, “atsimerk, kvėpuok per nosį, nes kai pradėsim purkšti vandenį, pradėsi springti”. Ir tokios frazės nuskambėjo pirmomis minutėmis, vos atsisėdus vaikui į kėdę. Ir čia ne tas atvejis, kai vaikas priešinasi ar rėkia - leidosi apžiūrimas, tiesiog jautrus, susigraudino.

2019-12-18, 13:43 | Registruotas lankytojas 4

Lankausi pas Indrę 5 metus Gikedos klinikoje ir esu labai patenkinta - visada laiku, visada perspėja, jog galima kreiptis iškart, jei kažkas ne taip po atliktos procedūros; visuomet rūpestingai paaiškina, pamoko, pakonsultuoja; tiesiog savo srities profesionalė. Labai rekomenduoju.