Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Babičenko, %

Licencijos

Gydytojas burnos, veido ir žandikaulių chirurgas

Išduota: 2006-05-12, Nr. OPL-01932, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

84.8% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

77.3% Complete
3.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

71.6% Complete
3.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

58.6% Complete
2.9

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

55.6% Complete
2.8

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

68.4% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.1% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-21, 12:11 | Registruotas lankytojas 1

Operacija buvo atlikta Puodziu g. dienos centre. Svelniai tariant - ne uz ka nekartociau ir tikrai sios gydytojos ir jos komandos nerekomenduociau.

2024-01-16, 16:48 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, negaiškite laiko pas šią moterį. Net neįsigilino į esančią situaciją, o tiesiog pasakė "eilė du mėnesiai". Taip net burnos neatvėręs ir dantų neparodęs mažiau nei po minutės išėjau. Šiai moteriai reiktų pasimokyti bendravimo kultūros bei atlikti ego mažinimo kursus.

2023-10-19, 22:43 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi, profesionali gydytoja. Apžiūros metu sudėliojo aiškiai aspektus kaip pasiruošti operacijai - papildomai kažko apžiūrėti nereikėjo. Operacijos dieną taip pat atėjusi paaiškino kokia turėtų būti priežiūra, kad sklandžiau gytų. Po operacijos taip pat buvo atėjusi pasiteirauti kaip jaučiuosi.
Pasiskaičius atsiliepimų iš pradžių buvo tikrai baisu, bet gydytoja nepliurpia ko nereikia, yra konkreti ir profesionali. Tiesiog... Pačios operacijos taip pat bijojau, o pasirodo visai be reikalo. Tariu didelį ačiū tiek pačiai chirurgei, tiek visam nuostabiam dirbusiems kolektyvui!! ????

2023-09-05, 00:27 | Registruotas lankytojas 1

Konsultacijoje gydytoja nedaugžodžiavo, bet ir nebuvo ko - nes tikslas buvo tiesiog užsiregistruoti 4 neišdygusių protinių dantų operacijai.
Prieš operaciją viską paaiškino, kas vyks, kaip elgtis po. Po operacijos - taip pat atėjo pasidomėti kaip jaučiuosi.
Operacija buvo sudėtinga, tad gijimas taip pat ilgas. Bet viskas atlikta gerai, personalas tai labai malonus, rūpestingas, po operacijos būnant namie paskambino pasiteirauti kaip jaučiuosi.
Taigi gydytoja nedaugžodžiauja, bet svarbiausia - darbą atlieka puikiai.

2023-04-04, 10:19 | Registruotas lankytojas 1

Tikrai visiem rekomenduoju šitą nuostabią chirurgę. Išoperavo visus 4 protinius. Jokio skausmo ar sutinimo stipraus nebuvo. Viskas sugijo labai gerai. Tik geriausi atsiliepimai. Sveikatos Jums!

2022-12-15, 18:45 | Registruotas lankytojas 3

Labai gera gydytoja, išmananti savo darbą. Įstrigusių dantų šalinimo operaciją atliko puikiai. Po operacijos išsamiai viską paaiškino kas buvo atlikta, kaip elgtis toliau. Viskas sugijo puikiai. Operacija atlikta Puodžių g. Visas personalas labai malonus. Rekomenduoju 100%.

2022-10-18, 10:59 | Registruotas lankytojas 1

Mano vizitas truko lygiai 5 minutes. Paklausė, ko atėjau, kas negerai, pasakiau, parodžiau nuotrauką ir daugiau jokių komentarų apie danties padėtį, apie kitus protinius dantis (to turėjau pati išsiklausti ir paklausus, o kaip su kitais, vėlgi tik su komentaru, kad jie greičiausiai suges išrašė ir jų rovimą), apie skausmą, uždegimą - visiškai nieko. Visą laiką prakalbėjo, kaip pasiruošti narkozei, ką turėti po jos. Nemanau, kad galima tokį apsilankymą galima vadinti konsultacija, veiksmus reiktų vadinti tikraisiais vardais, tai atvykimas, kad užsirašyti pas gydytoją į eilės knygutę.

2022-05-14, 15:12 | Registruotas lankytojas 3

2022-05-12 (Puodžių g.) lankiausi pas šią gydytoją. Galiu suprasti kitų žmonių komentarus, jog gydytoja yra pikta ir nemaloni, tačiau man ji pasirodė tiesiog dalykiška ir profesionali. Taip, buvo kelios replikos, dėl kurių būčiau galėjusi susireikšminti ir įsižeisti, tačiau, kaip komunikabili asmenybė, vietoj to savo žodžiais sugebėjau ištraukti iš gydytojos šypseną. Tiesiog... toks jausmas, jeigu gydytojas aplink tave nešoka ir dalykiškiau kalba, tai jis jau blogas. Nuostabi gydytoja, o jos griežtas tonas jai dar daugiau suteikia profesionalumo!

2022-05-10, 19:31 | Registruotas lankytojas 1

Šiandien (2022m. Gegužės 10d.) turėjau vizitą pas burnos, veido ir žandikaulių chirurgę Rasą Bobičenko, Puodžių klinikoje, Puodžių g. 11. Papasakosiu apie labai nemalonų vizitą. Mano laikas buvo 10val. Atvykau ankščiau, pasirašiau dokumentus ir laukiau prie gydytojos kabineto. Aš čia lankiausi pirmą kartą. Nežinojau ar reikia užeiti ar mane turi pakviesti, tad laukiau. Jau buvo 10.05 val. o aš vis dar laukiau prie kabineto, nes nežinojau, kaip elgtis. Nuėjau į registratūrą paklausti ar man užeiti ar laukti kol pakvies. Registratūroj pasakė, kad jeigu niekas dar neišėjo iš kabineto, tikriausiai gydytoja turi kitą pacientą. Taip pat paklausiau laukusių žmonių, niekas neišėjo. Palaukiau dar kelias minutes nusprendžiau pasibelst, nes gal ten nieko nėra. Pasisveikinau ir paklausiau ar galiu užeit. Pasakė "TAIP". Nei laba diena nebuvo. Ir kalbama tokiu griežtu tonu, lyg aš padarius ką būčiau. Sakau aš galvojau, kad čia kitas pacientas buvo ir nežinojau ar mane pakviest turit ar kaip čia. Gavau atsakymą "TAI KADA GALVOT NUSTOJAI?" Stovėjau tiesiog pasimetus. Nes kai po 4 mėn laukimo apsilankai pas gydytoją ir taip sutinka, labai švelniai sakant, baisiai nemalonu. Manęs paklausė "KAS NEGERO?" Nesupratau ką turiu atsakyt, tada dar kart paklausė "KAS NEGERO?". Tiesiog paklausiau, kodėl taip negražiai su manim bendrauja, o man dar kart pasakė "KAS NEGERO KLAUSIU?". Pradėjau pasakot apie dantis ir kad išdygusius protinius reikia rauti, yra skaudūs, lenda maistas, genda ir šaknys užlinkę, galbūt patars ar ir neišdygusius geriau išraut. Ir kaip viskas vyksta, ką daryti. Pasakė "KAS TAVO GYDYTOJA? JI TURĖJO TAVE KONSULTUOT NE AŠ, AŠ CHIRURGĖ. MES ČIA NERAUNAM IŠDYGUSIŲ DANTŲ, RAUNAM TIK NEIŠDYGUSIUS. JEI NORI IŠRAUT TUOS IŠDYGUSIUS, KAINA BUS APIE 600€". Na ir toliau tas baisiai nemalonus pokalbis tęsėsi. Dabar jūs man pasakykit, ar su žmogum, kuris eina gydytis į valstybinę įstaigą, galima bendraut kaip su šiukšle? Kadangi einu gydytis į valstybinę įstaigą, o ne privačiai, tai nenusipelniau žmogiškumo? Todėl ir yra tokie stereotipai, kad valstybinėje gero gydymo negausi, nei paprasto žmogiškumo, pagarbos, nes tokie gydytojai patys ir sukuria tuos stereotipus. Tad daugelis, kad ir neturi pinigų brangioms procedūroms, bet renkasi privatų gydytoją. Taip pat noriu pasakyti, kad manęs nei neapžiūrėjo, tų dantų net nepamatė, kad galėtų įvertint situaciją.
Labai didelė antirekomendacija jai!!! Tokio grubumo žmogus neturėtų dirbti tokio darbo.

2022-04-08, 18:31 | Registruotas lankytojas 5

Pas sia gydytoja apsilankiau del 4 protiniu dantu salinimo. Pasirode labai salta, konkreti tokia, susinervino, kad neturejau panoramines dantu nuotraukos atspausdintos, o diskelyje irasytos, nes matai negalejo per savo programa niekaip atidaryti… Sutarem del dantu rovimo ir kas labiausiai nustebino ji net apziuros nepadare. Operacija kaip as maniau praejo sklandziai, buvo pasalinti 4 retinuoti dantys, bet matyt traukdama kliude nerva ir dabar as jau daugiau nei metai laiko nejauciu desines puses apatines lupos ir dalies zandikaulio. Nebesitikiu, kad pageres. Nerekomenduoju sios gydytojos!

2022-04-07, 06:31 | Registruotas lankytojas 2

Labai profesionali gydytoja. Patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos.

2022-01-18, 20:10 | Registruotas lankytojas 2

Prieš vykdama konsulracijos pas šią gydytoja, dar apie ją pasiskaičiau ką žmonės rasė po susitikimų su ją. Tai tikrai nenustebino kai ir pati pamačiau, žmonės tikrai nemelavo. Arogantiška, nemandagi, kaip ji drįsta savo pacieintui sakyti:-NU KAS YRA. Viršūnė konkreti. 5mėn pasidėjau ir išėjau nieko nepešusi. Sakiau aiškiai, kad man skauda negaliu tverti skausmu, ji net nesugebėju manęs apžiūrėti. Vietos pas jos tik po 3mėn, kur nori ten tu dėkis. Ačiū Dievui, kad dar nereikėjo mokėti, nes tokia gydytoja neverta nei vieno euro. Jei jai nepatinka toks darbas, tai kam tada dirbti ir skeisti savo nepykanta pacientams. Ko jie dėti jei jai su nervais ar nuotaika negerai. Tikrai nerekomenduoju niekam registruotis pas jos.

2021-12-21, 18:52 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, bendravimas nemandagus, nervingas, pakeltu tonu, jokios informacijos ką daryti toliau, šiaip ne taip įstengė suteikti būtinąją pagalbą, o toliau - kaip pats išmanai, netgi pertvarstymą liepė atlikti pačiam pacientui.

2021-11-09, 09:50 | Registruotas lankytojas 1

pati bjauriausia gyditoja,užteko pasikalbėti 5min.Visa susiraukusi ir kalba tokiu tonu lyg jei būtų ant jūsų visiškai nusispajuti,tiksliau ne lyg o ištirkrūjų taip ir yra.

2021-10-25, 15:37 | Registruotas lankytojas 1

Operavausi „Dienos chirurgijos centre“ pavasarį visus 4 neišdygusius protinius ir gulinčius dantis. Viskas buvo super, tiek prieš operaciją, tiek po. Nustebino slauga. Nežinau kodėl kitiems šį chirurgė prasta, tikrai operuočiausi pas ją dar kartą ir tikrai kitiems visuomet rekomenduoju.

2021-07-27, 18:42 | Registruotas lankytojas 1

Šiandien 2021-07-27 09:20 buvausi telefonu užsiregistravusi pas gydytoją R. Babičenko. Atvykus paaiškėjo, kad vizitas atšauktas, tačiau registratūroje dirbusi darbuotoja paaiškino, kad tai gali būti sistemos klaida ir gydytoja vis dėlto mane priėmė (tik už tai jai ir ačiū).
Sunku nupasakoti gydytojos nekompetenciją, aroganciją ir nemalonų bendravimą. Įėjus į kabinetą, pirmi gydytojos žodžiai buvo "Kas blogai?" , pradėjus pasakoti, kad skundžiuosi dešinio žandikaulio skausmu, negaliu normaliai išsižioti ir, kad buvo atliktas kompiuterinis tomografas dar ir pasiginčijo, kad buvo atliktas MRT, nors kokius 4 kartus patikinau, kad buvo atliktas kompiuterinis tomografas ir turiu jį net el. pašte ir galiu parodyti. Galiausiai priėjome prie to, kad man reikalingas siuntimas MRT tyrimui, gydytoja jį išrašinėjo. Paklausiau gydytojos, galbūt gydytoja žino, kas Klaipėdoje atlieka tokias žandikaulio operacijas, atsakymas pribloškė : "Atėjai čia diagnozę sau nusistačius, tai sėdėk ir tylėk, kol išrašysiu siuntimą" .
Rezultate gavau išrašą, kad po apžiūros, kurios nebuvo, nes gydytoja net nuo kėdės nepasikėlė, buvo nustatyta, kad man skauda kairysis žandikaulis ir nustatyta diagnozė : Disfunkcija kairio apatinio žandikaulio - smilkininio sąnario (atėjusi informavau, kad problema yra su dešiniu žandikaulio sąnariu.)
Net keista, kaip tokia gydytoja iš viso gali dirbti su pacientais, neturėdama elementarių etikos pagrindų ir taip nemėgdama savo darbo (Kalbu apie elementarius etiketo pricipus, kaip pasisveikinimas).
Tiesą sakant, pirma pažintis su šia gydytoja buvo priėmimo skyriuje prieš keletą metų, kur lygiai taip pat buvau apšaukta.
Džiaugiuosi, kad gydytoja neatlieka vidaus organų operacijų, nes tikriausiai taip pat sumaišytų kairį inkstą su dešiniu.
Nuoširdžiai rekomenduoju iš tolo aplenkti šią gydytoją, jei išėję iš gydytojo kabineto nenorite pasijausti, kad ėjote prašyti paslaugos ar duoklės.
Skundas ligoninei parašytas, tikiuosi, kad atsiliepimas ją pasieks.

2021-05-03, 10:44 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū už kokybiškai atliktą operaciją. Gijimas neskausmingas, be patinimo. Gydytoja labai maloni, išsamiai viską paaiškino.

2021-04-03, 22:36 | Registruotas lankytojas 1

10/10. Operacija praėjo sklandžiai ir greitai. Nespėjau užsimerkti, o jau budina iš miego. Visus 4 dantis išrovė.
Dienos chirurgijos centro kolektyvas dirba kokybiškai, profesionaliai. Nebuvo baisu, ar skausminga. Jausmas kaip atvykus į aukčiausio lygio ligoninę.

2021-03-31, 14:51 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduočiau, nes gydytoja be galo nemaloni, grubiai šneka su pacientais, yra visiškai nejautri. Po operacijos nieko nepapasakojo apie operacijos eigą, ar viskas gerai (traukė dantis, todėl po operacijos negalėjau šnekėti ir paklausti). Manau gydytoja turėtų būti bent šiek tiek empatiška ir maloni, kad pacientas gerai jaustųsi

2020-12-23, 10:08 | Registruotas lankytojas 6
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-07-20, 07:32 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2018-10-25, 11:33 | Registruotas lankytojas 1

Sveiki. Prieš dieną darė protinių dantų šalinimo operaciją. Esu begalo patenkinta! Esu begalo dėkinga chirurgei R.Bobičenko už pačią operaciją bei atliktą darbą. Griežtas, tačiau išmanantis savo darbą žmogus. Tai tikrai rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Babičenko?
2016-09-02, 17:28 | IP: 78.58.16.61

gera

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Babičenko?