Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Lina Vitkauskienė, %

Licencijos

Gydytojas odontologas

Išduota: 2007-09-05, Nr. OPL-02347, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

64.6% Complete
3.2

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

66.8% Complete
3.3

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

75% Complete
3.8

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

50.4% Complete
2.5

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

61% Complete
3.1

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75% Complete
3.8

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95.8% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2022-11-24, 20:14 | Registruotas lankytojas 2

Mamą apžiūrėjo labai atmestinai, nebendravo, nieko nepaaiškino. Sulašino lašiukus, liepė pasėdėti 10 min, praėjo daugiau kaip valanda, kol prisiminė turinti pacientę. Tada pakeliui į kitą kabinetą susizgribo, kad kažkur dar turi užeiti, liepė trumpam prisėsti laukiamąjam...ir vėl reikėjo valandą laukti, kol su kažkuo plepėjo. Mama liko labai nusivylus, nes nieko apie savo būklę ir ligą nesužinojo, reikėjo uždavinėti gydytojai klausimus, į kuriuos ji neaiškiai kažką burbtelėdavo ir jausdavosi darbą atlikusi. Nežinau ar tik su pagyvenusiais, ar su visais gydytoja taip elgiasi, bet tikrai nerekomenduoju rinktis šią oftalmologę.

2022-11-18, 17:01 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja pavėlavo 30 minučių! Atėjus į polikliniką dar šnekėjo su registracijos darbuotoja, grįžus į kabinetą spėjo ir telefonu paplepėti. Pagaliau pasikvietus mane į kabinetą apšaukė man neturėjus akinukų ( po akinių gavimo pirmą kartą buvau ir nežinojau, jog reikia su savimi juos turėti ). Nelašino jokių lašiukų, kad išsamiai ištyrinėti mano regos problemą. Atmestinai surašė lapą ir atsisveikino. Į kabinetą įėjus mano mamai ir pasitikslinti, kodėl taip greitai pasibaigė konsultaciją, gydytoja išreiškė nepagarbą savo klientei ir dar kartą apšaukė dėl akinių, kad iki galo pabaigt konfliktą pridurė: “ nepatinka- daugiau neikit”.

2021-05-01, 14:35 | Registruotas lankytojas 1

Arba buvo blogos nuotaikos, arba tikėjosi vokelio, nežinau, bet visiškai nebendravo, o dėl nusiskundimų pasakė nesistebėti, nes jau mano amžiuje nėra ko stebėtis (48m.). Jokio paaiškinimo, jokių vaistų. Kreipiausi pas kitą gydytoją, nustatė diagnozę, paskyrė gydymą, dabar jau viskas gerai.

2017-03-30, 17:30 | IP: 188.69.209.128

Tikrai pasitikiu gydytojos darbu ir vertinu, kaip darbščiai bei atsakingai ji žiūri į darbą. Kelis sykius teko kreiptis skubiais atvejais ir visuomet man pagelbėjo bei išgydė! Nuoširdus ačiū ir tikrai rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lina Vitkauskienė?