Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Tamašauskienė, %

Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2009-02-13, Nr. MPL-12421, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

67.3% Complete
3.4

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

42.1% Complete

Nepavyko diagnozuoti problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

42.6% Complete

Gydymas nebuvo veiksmingas

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

41.1% Complete

Vengė atsakinėti į klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

39.4% Complete

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

48.2% Complete
2.4

Nesidomėjo

Kaip vertinate paslaugų kainas?

89.6% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-09-04, 18:42 | Registruotas lankytojas 12

Prisiskaičius blogų atsiliepimų, apie Gyd.Rasa Tamašauskiene. Buvau nusiteikus negatyviai. Ėjau tik del to kad gydymo reikėjo kuo skubiau. Bet atėjus likau maloniai nustebinta, žinoma pora minučių vėlavo bet man tai problemu nesukėlė , atėjus mandagiai prieme , išklausė, tariamės kaip geriau elgtis tokioje situacijoje ,koks gydymas būtų geriau. Galiausiai abi priėjom viena sprendima. Gydytoja išrašė vaistų , liepė nuosekliai gerti ir jei gydymas būtų neveiksmingas būtinai dar syki kreiptis. Tad negaliu sutikti su neigiamais komentarais. Galbūt tai labai emocingi žmones , o gal daktare tuo metu pati turėjo problemų bet šia akimirka daktare tikrai puikiai atlieka darba . Ir jokių nusiskundimu neturiu . Nes per 10metų ligos teko sutikti bjauresniu gydytoju. O kaip seksis toliau bendrauti su gydytoja laikas parodys

2023-08-17, 10:52 | Registruotas lankytojas 7

Nuoširdžiai dėkoju gydytojai psichiatrei Rasai Tamašauskienei už rūpestį ir atsidavimą savo profesijai. Tikrai esu labai patenkinta teikiamu dėmesiu ir aukšta kvalifikacija.
Teresė Katarina Jakienė

2022-10-07, 17:50 | Registruotas lankytojas 1

Mano mama turi teisę pas Rasą Tamašauskienę ateiti be registracijos ir pasikalbėti apie mane tiek telefonu, tiek poliklinikoje, išrašyti siuntimą į S.Dariaus ir S.Girėno g.48, o aš pas gydytoją Rasa Tamašauskienę visada privalau ateiti užsiregistravęs, net neatkreipiama dėmesio į mano kaip Lietuvos Respublikos piliečio teises - šiandien norėjau parašyti atsisakymą, kad sutinku informaciją apie save teikti mamai. Gydytoja nesuteikė man tokios paslaugos, pažeidė mano kaip Lietuvos Respublikos piliečio teises ir pasiūlė man laukti 12 dienų, kol galėsiu išreikšti savo teisę teikti informaciją apie save savo artimiesiems.

2022-10-07, 15:32 | Registruotas lankytojas 2

Labai keista gydytoja. Psichologinio tyrimo reikia laukti 12 dienų, Registratorėm paaiškinau, kad man 20 dieną įkrenta pinigai, teiravausi, kad paskirtų anksčiausią datą. Davė pastabą : " Mes pinigų nedalinam". Neprašau aš pinigų, tų varganų 300 eurų, bet ta pastaba visai ne į temą. Kiekvienas gerbiantis save pilietis žino, kad pinigus išmoka valstybės įmonė "Sodra". Paprašiau dokumentų, kad leistų pasirašyti, jog neteiktų informacijos apie mane mano mamai, nes turiu tokią teisę. Aš teismo pripažintas veiksniu, man skirtas nepriverstinis ambulatorinis gydymas, o su manim elgiamasi kaip su mažu vaiku. Mama skambinėja gydytojai ir jos pasišneka kaip 2 draugės. Tamašauskienė teigia : " Pasikalbėsim po psichologinio tyrimo" ar turi teisę neteikti informacijos mano mamai. Man 36 metai, aš veiksnus ir keistas toks gydytojos ir būtent dar psichiatrės elgesys. Ar ji turi teisę taip elgtis?

2022-07-30, 03:05 | Registruotas lankytojas 9

na ir kaip aprasyti dabar ta savo neigiama patirti, jei jau rasant puslapis ispeja apie galima teisine atsakomybe. na, ka nera teigiamo atsiliepimo siuo atveju ir niekas neiskeicia sitiek metu. nera noro net lankytis tame psichikos sveikatos centre, nes vadove nesikeicia. visa atmosfera tampa nemaloni. tarsi nematoma neigiama energetika.

2022-06-16, 17:35 | Registruotas lankytojas 1

Niekam nerekomenduoju tokios arogantiškos, piktos gydytojos. Per savo 62 metus nebuvau tokio mediko sutikusi.Sako neturiu laiko, nors už durų nebuvo nė vieno žmogaus.Nesupranta kada ligoniui pablogėjimai, nieko nepataria.Nesuprantu kam tuos komentarus mes rašom ,jeigu niekas nepasikeičia.

2022-03-30, 18:08 | Registruotas lankytojas 7

Nerekomenduoju niekam, nes mano asmenine nuomone, "gydytoja" nekompetetinga, nemandagi, bendrauja neprofesionaliai, nesigilina į problemas, labai kritiška, kritikuoja kiekvieną jausmo ar savijautos apibūdinimą.
Mano nuomone, subjektyviai vertint, - labai arogantiška, šalta, susireikšminusi.
Kritiška kitų gyd atžvilgiu (,t.y.komentuoja kitų gydytojų paskirtą gydymą ar patarimus), neetiška
Taigi, nerekomenduoju- niekam - o ypač- jautriems žmonėms, kuriems po apsilankymo galimai gali dar labiau pablogėti savijauta ir sveikata.
Neatidi, nemandagi (tokie dalykai kaip laba diena ir viso gero - iš vis neįeina į šio asmens žodyną)

Apibendrintai, - nelinkėčiau net didžiausiam priešui konsultacijų.
Tai, mano asmenine nuomone, blogiausia kas gali įvykti pacientui - susidurimas su šiuo asmeniu ir iš po to lydinčios trauminės, itin traumuojančios patirties

Labai liūdna, kad TOKĮ!!! darbą "dirbantis"asmuo pas kurį patenka ir itin jautrūs žmonės, nesivadovauja etikos pašaukimu, pagarba pacientui, jautrumu ir empatija.

Labai liūdna ir skaudu, kad tokie asmenys "dirba" tokį darbą...ir dar su žmonėmis, jų bėdomis.

Dar liūdniau, kad administracija tai ignoruoja.

PSC - vedėja - turbūt viskas šiuo konkrečiu atveju tuo pasakyta..

2021-05-19, 20:47 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, nes mano nuomone, bendravo nemandagiai ir neatsakė į rūpimus klausimus neisiklausius į klausimą tiesiog kalbėjo labai arogantiškai, pakeltu tonų, net rėkdama. Man išvis nesuvokiama kaip psichiatras gali šitaip bendrauti juk ji yra tokio pobūdžio medikė, o elgiasi taip nekompetetingai.

2021-04-11, 15:26 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, neprofesionali, konsultacijos metu net neatsiprašiusi keliskart atsiliepe telefonu ir aptarinėjo buities darbus, nuolat nuziurinejo, deja problemos issiaiskinimui neskyre daug demesio, is akies nusprende, kad nereikia skirti gydymo. Blogai jauciuos iki siol, atsirado dar didesne baime kreiptis i PSPC.

2020-02-20, 13:28 | Registruotas lankytojas 9

Bendravimas nemalonus, paskambinusi negavau reikiamos pagalbos, buvau apšaukta, kodėl trukdau jai dirbti skambindama, bendravo nemandagiai ir piktai. Jeigu nenorite dirbti savo darbo normaliai, tai išvis gal nedirbkite.