Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Tomas Butėnas, %

Licencijos

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2010-07-20, Nr. MPL-16268, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Butėnas Tomas dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Butėnas Tomas?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

98.5% Complete
4.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.5% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

93.8% Complete
4.7

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

98.6% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

98.6% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

88.6% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95.8% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-12-06, 13:33 | Registruotas lankytojas 5

Gydytojas konsultavo po peties išnirimo, profesionalus, paprastas bendravimas, išsamiai atsako į klausimus, jaučiasi, kad labai domisi savo srities naujovėmis. Nepuola operuoti, stebi individualią situaciją, atsižvelgia į ją. Gana rūpestingai rūpinasi gydymo metu, tik mūsų pati sistema neleidžia po traumos sklandžiai gyti reabilitacijoje, nes nėra užtikrinamas po traumatologo tiesiogiai reabilitologas. Po paskutinio apsilankymo tikrai teigiamai nuteikė, davė aiškius nurodymus tolimesniam gijimui ir stiprėjimui po traumos. Pakliūti Santariškėse beveik neįmanoma, reikia eiti privačiai.

2023-12-04, 17:41 | Registruotas lankytojas 818

Gydytojas greitai ir tiksliai nustatė diagnozę, iš karto pasiūlė spręsti problemą operuojantis, operacija buvo labai sėkminga. Ypatingai buvau nustebinta, kad po operacijos gydytojas parodė sausgyslių apkalkėjimo šalinimo operacijos vaizdo įrašą. Po operacijos buvo skirtas kontrolinis patikrinimas gydytojo iniciatyva buvo skirta pakartotinė reabilitacija. Smagu, kad yra tokių profesionalų savo srityje.

2023-03-04, 17:56 | Registruotas lankytojas 2

Laba diena, Lankiausi pas traumatologą Tomą Būtėną. Alkūnės įsisenėjusi problema, gydytojas išsamiai išklausė, atliko reikiamus tyrimus, išsiaiškino,  atsakė į man neaiškius klausimus. Atliko artroskopinę operaciją. Po operacijos išsamiai paaiškino tolimesnį pooperacinį gydymą, kaip toliau elgtis, pateikė išsamią informaciją. Esu tūrėjęs keletą operacijų, todėl turiu su kuo palyginti. Tai profesionalus, kulturingas, nuoširdus, tvarkingas gydytojas, kuriuo gali didžiuotis kiekviena klinika. Atlikti darbą kokybiškai - kiekvieno iš mūsų pareiga, tačiau mano minimas gydytojas yra išskirtinis, rekomenduočiau, šis gydytojas padarys kaip galės geriausiai.

2023-03-02, 15:21 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas.

2023-02-04, 13:55 | Registruotas lankytojas 1

Atliko sudėtingą peties sausgyslių operaciją. Gydytojas dėmesingas, ypatingai profesionalus, stažavosi ir dirbo Didžiojoje Britanijoje ir Japonijoje ir malonu kad gryžo atgal i Lietuvą ir rupinasi Lietuvos pacientais. Dėka šio gydytojo galėsiu tęsti savo mėgstamą darbą. Labai didelis AČIŪ už suteiktą pagalbą ir gerą gydymą.

2022-12-26, 12:18 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras gydytojas, dėmesingas ir jaučiasi puikus specialistas, iš pusės žodžio perprato viską. Buvau konsultuotis, viską kas man neaišku, išsamiai išaiškino, mano baimes išsklaidė, bendravo labai draugiškai, be gydytojiško pranašumo. Išėjau su giedra nuotaika. Jei reikėtų rimtos operacijos ir tam turėčiau galimybių, kreipčiausi būtent pas jį.

2022-12-26, 12:18 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras gydytojas, dėmesingas ir jaučiasi puikus specialistas, iš pusės žodžio perprato viską. Buvau konsultuotis, viską kas man neaišku, išsamiai išaiškino, mano baimes išsklaidė, bendravo labai draugiškai, be gydytojiško pranašumo. Išėjau su giedra nuotaika. Jei reikėtų rimtos operacijos ir tam turėčiau galimybių, kreipčiausi būtent pas jį.

2022-07-07, 15:43 | Registruotas lankytojas 2

Profesionalus, mandagus, išsamiai atsakė į mano užduotus klausimus.

2022-03-09, 12:59 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas, savo srities profesionalas, atidus, empatiškas, atsako į visus klausimus, pateikia rekomendacijų. Esu labai dėkinga už atliktą alkūnės operaciją. Labai norėjau, kad operuotų būtent JIS. Man tai saugumo ir patikimumo garantas. Nuoširdžiai dėkoju, Daktare. Vilma Budėnienė

2022-03-02, 23:00 | Registruotas lankytojas 1

Šis gydytojas darė operaciją mano močiutei ir apie šį gydytoją tiek aš, tiek močiutė galime atsiliepti tik puikiai. Nepaprastas profesionalumas ir supratingumas. Dar nesu buvusi susidūrusi su tokiu geru gydytoju
ir tikrai jį rekomenduoju visiems. Po operacijos močiutę aplankė atrodo kiekvieną kartą, kai turėjo laisvo laiko, tiek tą pačią dieną po operacijos, tiek kitą dieną iki išrašymo.
Didžiuojuosi, kad turime tokių daktarų, Jūs darote pasaulį šviesesniu :)

2022-02-25, 15:52 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosiu, kad pakliuvau būtent pas šį specialistą. Nuostabus gydytojas, labai rūpestingas, maloniai bendraujantis. Kadangi turėjau pakankamai daug operacijų, galiu drąsiai teigti, kad tai yra išskirtinis gydytojas, kuris atsakys į visus klausimus, patars, jo kabinete nejauti įtampos ir susivaržymo. Sėkmės gydytojui jo sunkiame darbe

2022-01-21, 18:06 | Registruotas lankytojas 11

Fantastiškas traumatologas!
Atliko artroskopinę kairės mentės naviko masės rezekciją. Labai malonus, komunikabilus bei geros nuotaikos gydytojas. Išsamiai atsako į rūpimus klausimus.
Baimė operacijai sumažėjo vien atėjus į konsultaciją, nes jaučiasi, kad esi profesionalo rankose, kuriam Hipokrato priesaika yra vertybė.
Ačiū, Jums, gydytojau! Linkiu kuo didžiausios sėkmės ir stiprios sveikatos.
Su pagarba, Jūsų pacientė,
Jovita :)

2021-05-18, 13:03 | Registruotas lankytojas 1

Esu operuotas 2021 05 13, atlikta sudėtinga peties operacija. Gydytojas tiksliai nustatė diagnoze, aptarė operacija, eiga po jos. Tai puikus medikas, komunikabilumas, dėmesingas. DEKOJU.

2020-09-02, 05:17 | Registruotas lankytojas 1

Nuo pradžios iki pabaigos buvo labai dėmesingas. Viską aiškiai išaiškino prieš ir po operacijos. Skyrė papildomus tyrimus esamos situacijos įvertinimui. Buvo galima ir telefonu (daktaro iniciatyva) ir e-mail pasikonsultuoti ar gauti reikiamą informaciją. Tikrai likau patenkintas gydytojo kompetencija ir bendravimu.