Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Agnė Šiatkienė, %

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Vilniaus Affidea klinika (Konstitucijos pr. 15)
Gerovės klinika
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2010-07-20, Nr. MPL-16374, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas gastroenterologas

Išduota: 2015-06-26, Nr. MPL-20060, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

95.7% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.4% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

93.1% Complete
4.7

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

95.7% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

95.3% Complete
4.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.6% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

89.1% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Vilniaus Affidea klinika (Konstitucijos pr. 15)
Gerovės klinika
Pacientų atsiliepimai
2023-10-23, 13:20 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja 10/10. Ačiū!

2023-06-23, 09:51 | Registruotas lankytojas 3

Ilgai delsiau apsilankyti pas gastroenterologą, nes žinojau, kad bus reikalingas nemalonus skrandžio tyrimas... Be galo džiaugiuosi, kad pasirinkau šią gydytoją! Rūpestinga, atidi, įsiklauso į problemą ir niekur neskubina, visko išsiklausineja, kad kuo geriau viską nustatytų. Pats tyrimas aišku nebuvo malonus, bet gydytoja viską atliko greitai ir profesionaliai. Nustatė diagnozę, išsamiai apie ją papasakojo ir paskyrė gydymą. Kiek žinau tik gan didelės eilės pas ją, bet tikrai verta, jei norite gauti visiškai profesionalų dėmesį ir rūpestį.
Labai rekomenduoju šią nuostabią gydytoją!

2023-06-20, 12:56 | Registruotas lankytojas 9

Nuostabi, atidi, maloni ir kompetetinga gydytoja.ačiū!

2022-12-10, 22:01 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja ir asmenybė.

2022-10-19, 15:44 | Registruotas lankytojas 10

Šauni gydytoja, dėmesinga. Puikiai įsiklauso, įsigilina į skundus ir į ligos istoriją. Skiria reikiamus tyrimus vienam ar kitam skundui patvirtinti ar paneigti. Ieško sprendimo, kuris būtų veiksmingiausias gydymas, saugojant pacientą nuo nereikalingų intervencijų ar bereikalingos chemijos. Tikrai neišrašinėja vaistų pagal vadovėlį arba pagal nuotaiką. Malonu lankytis, bet ir labai sunku patekti... Tyrimų rezultatų aptarimas gali kartais ir likti nuošalyje, jeigu tai nebuvo pasižymėta, mat daktarė tiesiog turi per daug pacientų viską prisiminti.

2022-06-25, 14:40 | Registruotas lankytojas 3

Kelis kartus tik pavyko su gydytoja susitikti, bet kaip ir visu mineta, tikrai viena is geriausiu, gal net pati geriausia gydytoja gastroenterologe Lietuvoje. Tikrai matosi kad nori padeti ir surast problema. Svarbiausia yra labai maloni, priemimas visada siltas, ir tiesiog gera energija sklinda is gydytojos. Sunkiausia yra su gydytoja susisiekti, ir gan sunku gauti vizita, nes daug norinciu yra patekti pas gydytoja. Si gydytoja yra aukstas pavizdys kitiems gydytojams!

2022-06-09, 22:43 | Registruotas lankytojas 1

Viena geriausia iš sutiktų Daktarų! Sveikas humoro jausmas, didelis noras rasti problemą jos ieškant plačiau (kūnas yra vienas organizmas ir daug kas gali būti susiję), gilus savo srities išmanymas, draugiškas bendravimas. Negaliu sakyti, kad laukiu kitų vizitų, bet jie visiškai nekelia jokios baimės, drasu (nėra nejauku) užduoti kilusių klausimų. Vienintelis minusas- reikalinga labai išankstinė registracija, bet tai tik įrodo, kad Daktarė atlieka savo darbą puikiai.

2022-03-10, 10:19 | Registruotas lankytojas 10

Visi anksčiau išsakyti atsiliepimai puikiai atspindi kokia iš tiesų yra ši gydytoja. Tuo teko įsitikinti ir pačiai. Nuo pat pirmo pasisveikinimo iki pat atsisveikinimo išlaikytas dėmesys pacientui, Klausimas: kaip jaučiatės? - ne šiaip užduodamas o iš tiesų su tikslu norint išgirsti atsakymą, nes gydytoja bendrauja žiūrėdama į akis ir klauso, ir girdi ką jai sako pacientas. Net ir procedūros nemalonumai sumenksta, kai jauti palaikantį specialisto balsą. Linkiu gydytojai ir toliau išlaikyti žmogiškumo vertybes, puoselėti tai ką jau turi ir udytis toliau atjautą, emaptiją. Sėkmės ir stiprybės ir ačiū už konsultaciją:)

2022-02-18, 18:54 | Registruotas lankytojas 2

Labai maloni gydytoja, puikiai bendrauja su pacientu - sugeba nuraminti prieš laukiančią ne itin malonią procedūrą, padrąsinti, paaiškinti kaip viskas vyks. Buvo labai malonus vizitas. Diagnozė tiksli, išsamiai viską paaiškino, atsakė į rūpimus klausimus. Tikrai rekomenduoju, jei jaudinatės dėl endoskopijos - pas šią gydytoją ji nėra baisi!

2021-12-28, 20:40 | Registruotas lankytojas 1

Praėjusiais metais nustatė tikslią diagnozę, rekomendavo gydymą. Tuo išgelbėjo mano gyvybę ir suteikė galimybę gyventi toliau. Jei ne ji, tai būčiau miręs dar praėjusį rudenį. Mane klastingai ėdė kasos vėžys. Dėkinga mano giminė, dievinu aš šią Daktarę, šį Žmogų.

2021-12-15, 23:09 | Registruotas lankytojas 4

Labai šauni gydytoja ir nuoširdus, rūpestingas žmogus, nepaisant to, kad darbas įtemptas ir daug sudėtingų ligų tenka gydyti. Ačiū Jums!

Simona

2021-12-09, 15:57 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, ypač retai sutiksi tokių medikų, kurie taip rūpestingai priima, įsiklauso į kiekvieną simptomą. Rūpestinga, kruopšti, dėmesinga, maloni. Jaučiau tikrai nuoširdų rūpestį ir dėmesį. Labai labai rekomenduoju šią gydytoją, verta buvo ilgai laukti eilėje, kad galėčiau patekti pas šią gydytoją.

2021-10-21, 14:50 | Registruotas lankytojas 10

Super GYDYTOJA. Prieš tai apėjau kryžiaus kelius ir tik patekus pas šią gydytoją, supratau, kad yra Lietuvoje nuostabių GYDYTOJŲ, o ne tik kruopščių E sveikatos duomenų pildytojų ir receptų štampavimo specialistų. Siūlau Lazdynų konsultacinei poliklinimai ją saugoti:)

2021-10-16, 17:20 | Registruotas lankytojas 2

Labai demesinga,is kitu daktaru tiek demesio ir rupescio nesulaukiau, išklausinėjo, patarė ka darit,gidymas veiksmingas. Atsakė i visus rupumus klausimus. Tikrai esu patenkinta vizitu ir drasiai rekomunduosiu kitiems. Is visuos širdies esu dekinga.
Ženia Dzikienė is Druskininku

2021-10-16, 17:18 | Registruotas lankytojas 2

Labai demesinga,is kitu daktaru tiek demesio ir rupescio nesulaukiau, išklausinėjo, patarė ka darit,gidymas veiksmingas. Atsakė i visus rupumus klausimus. Tikrai esu patenkinta vizitu ir drasiai rekomunduosiu kitiems. Is visuos širdies esu dekinga.
Ženia Dzikienė is Druskininku

2021-05-18, 16:14 | Registruotas lankytojas 1

Labai aukštos kvalifikacijos gydytoja. Dėmesinga, labai aiškiai, suprantamai paaiškina, maloni. Paliko labai gilų teigiamą įspūdį. Tikras pavyzdys!

2021-05-12, 14:21 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, atėjus nesijautė jokio streso, priėmimas buvo šiltas ir nuoširdus, iškart padarė visus tyrimus, kad surasti saulės rezginio spazminio skausmo problemą. Dėl šios problemos buvo kreiptąsi pagalbos kitame mieste, tačiau viskas buvo "nurašyta" nervams ir stresui. Ši gydytoja iškart rado skausmų problemą ir paskyrė tinkamą gydymą bei suplanavo papildomų tyrimų rezultatų aptarimą telefonu. Tikrai rekomenduoju!

2021-04-25, 20:14 | Registruotas lankytojas 10

Labai prosesionali ir maloni gydytoja. Pirmiausia skiria laiko aptarti problemą, paklausinėja, vėliau skiria tyrimą. Argumentuotai išdėsto kodėl reikia tyrimo bei kaip gydytis.

2021-04-02, 13:16 | Registruotas lankytojas 4

Labai maloni ir profesionali gydytoja. Nuo pirmos apsilankymo akimirkos labai dėmesingai išklausinėjo, todėl jaučiausi patikimose rankose ir kad mano sveikata bus tinkamai pasirūpinta.

2021-03-24, 18:53 | Registruotas lankytojas 2

Viena geriausių gydytojų, pas kurią teko lankytis. Jaunatviška, inovatyviai žiūrinti į gydymo galimybes, holistiškai žiūrinti į žmogų. Gydytoja spinduliuoja gerumu, galima drąsiai išsakyti visas problemas - būsi išklausytas, suprastas ir tau bus suteikta įvairių patarimų. Labai empatiška ir žmogiška, nuoširdžiai norinti padėti. Tik patys geriausi atsiliepimai ir lai daugiau pacientų apsilanko pas šią gydytoją - neabejoju, kad bent dalį problemos ji išspręsti padės!

2021-02-09, 15:57 | Registruotas lankytojas 4

Vienareikšmiškai rekomenduoju. O dabar kodėl. Todėl, kad visada prieš vykdamas pas gydytojus detaliai paskaitau atsilipiemus, perskaitau straipsnius kuriuos minima gydytoja ir pažiūriu video. Neinu pas bet ką, todėl ir šį kartą neprašoviau. Puiki gydytoja, labai jaunatvišką (tokia ir yra), kalba žmonių kalba, supranto problemą dėl kurios kreipiausi. Paskyrė tinkamą gydymą ir papildomus tyrimus. NETGI atsiuntusi tyrimu rezultatas el. paštu papildomai konsultavo dėl paskirto gydymo, ko neprivalėjo daryti. Tai tikrai nuoširdžiai rekomenduoju.

2021-01-17, 18:46 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabiausia gydytoja kokią gyvenime esu sutikusi. Nežinojau, kad tokių žmonų dar yra. Tiek įsiklausanti, tiek reaguojanti, tiek siekianti padėti, tiek natūraliai išgyvenanti už žmogaus problemą nuoširdžiai nesu mačiusi. Jaunos kartos gydytoja, kuri idėjiškai siekia kuo maksimaliau padėti žmogui. Šią gydytoją rekomenduočiau visiems iš eilės. Ji padėjo mano mamai, surado tai ko niekas nesitikėjo rasti ir toliau gydomės. Rado man bakteriją ir opas, kurias sekmingai isgydė, nors buvo bakterija rasta pries 2 metus pas kitą gydytoją, ir sake nieko cia daryti nereikia, ko pasekoje viskas pablogejo. Pasakmbinus telefonu, pirmi zodziai kaip jauciates, ar juntate pokycius ir panasiai, ir ziuri ir daro toliau kad viskas butu labai gerai, REKOMENDUOJU!!!!!!!!!!

2020-12-15, 15:53 | Registruotas lankytojas 7

Labai maloni, rūpestinga, aukšto lygio gydytoja. Paskambinus visuomet paklausia kaip jaučiuosi. Tikra profesionalė, būtų šaunu, kad visi gydytoji būtų kaip ji.

2020-10-14, 19:45 | Registruotas lankytojas 4

Tai mano atradimas! Jauna, inovatyvi, be galo dėmesinga gydytoja. Paskiria visus būtinus tyrimus, idėmiai įsiklauso net į menkiausius nusiskundimus. Profesionali, bet tuo pačiu ir be galo žmogiška. Labai smagu, kad turime tokių nuostabių specialistų. Gydytojai tariu AČIŪ ir linkiu kuo didžiausios sėkmės!

2020-07-02, 07:31 | Registruotas lankytojas 1

Esu begalo dėkinga šiai gydytojai už nuolatinį rūpinimąsi mano sveikata.
Tai jaunosios kartos gydytoja ir pati geriausia, kokią tik teko sutikti per mano pakankamai ilgą gyvenimišką patirtį. Labai šilta, rūpestinga, nuoširdi, taktiška, mandagi, atsakinga, švelni, su puikiu humoro jausmu, maloniai bendraujanti, atsakanti išsamiai į visus rūpimus klausimus, dirbanti iš pašaukimo. Puikiai išmananti savo darbą, turinti ne tik auksines rankas bet ir jautrią širdį. Esu be galo dėkinga jai už sugrąžintą sveikatą ir pasitikėjimą savimi.
Dėkinga jai už rūpestingumą, atidumą ir supratimą. Todėl visiems, kam tik reikalinga gastroenterologo pagalba, rekomenduoju kreiptis.

2019-11-25, 10:35 | Registruotas lankytojas 2

Tokiu puikių daktarų kaip Agnė, tikriausiai Lietuvoje daugiau nerasite. Super daktarė!!!!!

2019-11-19, 12:13 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja. Išsami konsultacija, aiškus minčių dėstymas, suprantamas paaiškinimas. Atsakė į visus rūpimus klausimus.

2019-09-06, 09:55 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja bei su ja kartu dirbanti seselė! Labai maloniai priėmė, paaiškino skrandžio tyrimo eigą. Darydama jį ramino, elgėsi švelniai, profesionaliai, užtruko vos kelias minutes. Rekomenduoju visiems kurie ruošiasi atlikti šį skrandžio tyrimą!

2019-08-02, 05:21 | Registruotas lankytojas 2

Suprantanti, dėmesinga, išsamiai paprastai paaiškinanti.

2019-04-01, 19:12 | Registruotas lankytojas 3

Super gydytoja labai man padėjo. rekomenduoju tik pas šią daktarė be juokios abejonės.

2019-03-16, 20:28 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi,švelni,komunikabili,savo srities specialistė,gydytoja iš DIŽIOSIOS raidės,o kas svarbiausi,išeini po nemalonios procedūros iš šios gydytojos kabineto ne su išsprogusiom akim,o su šypsena veide,tai manau,kad tokių gydytojų yra nedaug.Ačių Jums daktare už tai,kad esat,mus gytot be streso ir įtampos ir stiprios Jums sveikatos.Su didžiausią pagarbą Nataly ????????????

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-03-16, 20:28 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi,švelni,komunikabili,savo srities specialistė,gydytoja iš DIŽIOSIOS raidės,o kas svarbiausi,išeini po nemalonios procedūros iš šios gydytojos kabineto ne su išsprogusiom akim,o su šypsena veide,tai manau,kad tokių gydytojų yra nedaug.Ačių Jums daktare už tai,kad esat,mus gytot be streso ir įtampos ir stiprios Jums sveikatos.Su didžiausią pagarbą Nataly ????????????

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-03-07, 07:22 | Registruotas lankytojas 4

Gydytoja, kuri išklauso ir įsigilina į situaciją, atlieka daug tyrimų, remiasi tik gautais rezultatais, o ne įtarimais.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-11-25, 13:44 | Registruotas lankytojas 3

Labai rūpestinga gydytoja. Neišsigydžiau problemos, bet su gydytojos pagalba, manau rūpinsiuosi ja tikrai tinkamai, kad dar nepablogėtų. Ačiū.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-07-27, 06:08 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionali ir maloni gydytoja, drąsiai rekomenduoju visiems, visos baimės išsilakstė vos ją pamačius.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-07-25, 11:08 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduoju šią gydytoją visiems kas turi virškinimo problemų.
Nors man diagnoze nustatė, kad neturiu jokių sutrikimų (bet turėjau problemų su gerkle buvo spėjamas GERL), bet rūpinosi ir kitais sveikatos negalavimais kai to nedarė nei šeimos gydytoja, nei LOR. Skyrė plataus spektro kraujo tyrimus ir rekomendavo patikimus gydytojus.
Daktarė be galo šilta, rūpestinga, atsako į visu klausimus ir ne į tuos, kurie "ne į temą", profesionali ir konkreti.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-07-18, 16:20 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, labai domejosi, placiai viska isanalizavo ir suprantamai paaiskino. Nuostabesnes gydytojos dar nebuvau sutikusi.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-05-08, 10:04 | Registruotas lankytojas 4

Puiki, maloni gydytoja, pacientą priima šiltai, todėl išgaruoja visos baimės. Paklausta atsakė į rūpimus klausimus. Darydama skrandžio tyrimą ramino, atliko būtinus tyrimus. Labai maloni kartu su ja dirbanti seselė. Kilus neaiškumų dėl vaistų poveikio, skambinau telefonu, išklausė ir patarė, ką daryti. Kitą sykį vėl kreipsiuosi į šią gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-02-17, 19:42 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, puikus žmogus - kantri, išklausanti, tiksli ir dalykiška. Gydymą skiria itin atidžiai, įsigilinusi į visas problemas, galimas komplikacijas. Visuomet skiria pakankamai laiko ir tiksliai diagnozei, ir išsamiam problemos paaiškinimui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-01-29, 14:25 | Registruotas lankytojas 2

Puiki specialistė! Kad daugiau tokių gydytojų būtų!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-12-04, 17:50 | Registruotas lankytojas 1

Tikra profesionalė. Labai aiškiai dėstė mintis, gilinosi į problemą ir greitai nustatė diagnozę. Maloni, išklausanti. Puikiai bendrauja. Išrašė tinkamus vaistus,atlyko pilvo organų echoskopiją ir tikrino skrandį "žarnos pagalba". Viskas buvo atlikta labai profesionaliai. Rekomenduoju šią gydytoją!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-11-07, 12:33 | IP: 193.219.89.92

Labai rekomenduoju šią jauną specialistę. Dariausi endoskopinį skrandžio tyrimą, kaip niekad greitai, kokybiškai, profesionaliai. Vėliau viską paaiškino suprantama kalba.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-10-26, 13:55 | IP: 213.226.165.134

Puiki jauna, profesionali specialistė, konkrečiai, tiksliai nustatė diagnozę, nereikėjo laukti endoskopijos, iš karto atliko. Sudarė gydymo planą.
Malonu bendrauti su tokia gydytoja
Sėkmės.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.