Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Augustinas Baušys, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2016-07-04, Nr. MPL-21256, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

100% Complete
5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

100% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

99.4% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

97.4% Complete
4.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete
5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-12-28, 19:12 | Registruotas lankytojas 2

Aukščiausios klasės profesionalas chirurgas ir inovatyvus mokslininkas. Gydo ir jo dėmesys bei asmenybės skleidžiamas optimizmas. Manau, didelė sėkmė, kam, įskaitant mane, pasisekė tapti šio Daktaro pacientu.

Jūratė

2023-06-21, 20:44 | Registruotas lankytojas 1

Šių metų birželio 4-12 dienomis aš, buvusi vilnietė, grįžusi į Lietuvą kaip pabėgėlė nuo karo Ukrainoje, gydžiausi NVI Bendrosios ir abdominalinės chirurgijos ir onkologijos skyriuje, vadovaujamame abdominalinės chirurgijos gydytojo dr. (HP) Eugeniju Stratilatovu.
Apie šio skyriaus darbą susidariau labai teigiamą įspūdį. Visi medicinos darbuotojai (gydytojai, slaugytojai ir pagalbinis personalas) dirba aiškiai, darniai, kaip vientisas mechanizmas, kurio tikslas – teikti pacientams aukšto europinio lygio medicinos paslaugas.
Mano nuomone, yra labai svarbu, kad kiekvieno paciento gydymo taktiką aptaria multidisciplininė komisija.
Ypač noriu padėkoti mano gydančiam gydytojui Augustinui Baušiui už puikiai atliktą laparoskopinę operaciją, už profesionalumą, dėmesingumą, žmogiškumą ir malonų bendravimą. Esu jam labai dėkinga, kad įtikino manę operaciją atlikti nedelsiant, nors aš visiškai nejaučiau jokių akivaizdžių ligos požymių ir laikiau save sveiku žmogumi. Auglys man buvo diagnozuotas netikėtai, dėka atlikto tyrimo dėl slapto kraujavimo išmatose ir atlikus kolonoskopiją (pagal patikros programą).
Labai svarbu, kad visi reikalingi tyrimai ir brangus gydymas asmenims, apsidraudusiems privalomuoju sveikatos draudimu (PSD), medicininės paslaugos apmokamas iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšų. Man nereikėjo nieko papildomai mokėti.
Visiems skyriaus darbuotojams noriu palinkėti geros sveikatos, asmeninės gerovės, tolimesnio tobulėjimo ir pažangių metodų, technologijų diegimo gydant ligonius, o mokslininkams – sėkmės medicinos moksle!

2023-01-07, 14:31 | Registruotas lankytojas 1

Norime padėkoti gydytojui už profesionalias konsultacijas, tikslią ligos diagnozę ir labai operatyviai paskirtą gydymą mano tėtei. Gydytojas labai rūpestingas, atidus, atsakingas. Jis domėjosi ligonio sveikatos būkle net ir išleidus į namus, o dar begulint ligoninėje net ir savaitgaliais. Džiaugiamės, kad gydė toks puikus gydytojas. Linkime kuo didžiausios sėkmės.

2022-12-13, 09:48 | Registruotas lankytojas 1

Tik geriausias atsiliepimas. Prieš du mėnesius turėjau vizitą ir operaciją. Prieš operaciją viskas buvo labai aiškiai paaiškinta, atsakyta į visus rūpimus klausimus. Po konsultacijos aplankė vidinė ramybė, nors prieš tai jaučiau nerimą ir turėjau daug klausimų savyje. Operacijai pasiruošimas sklandus. Po operacijos priežiūra ir konsultacija aukščiausiam lygyje. Siųlus išįmė pats gydytojas, dėl atsakymų taip pat kontaktavau, buvo viskas išsamiai atsakyta, dėl tolimesnės eigos. Ačiū gydytojui.

2022-08-27, 20:21 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus, profesionalus, išklausantis ligonį gydytojas. Tai Lietuvos ateities, tikrasis gydytojas, ištikimas hipokrato priesaikai ir TAUTAI. Žemai lenkiu galvą gydytojui Augustinui Baušiui. Dėkoju ir jo Tėčiui Rimantui Baušiui, kuris Lietuvai užaugino tikrą gydytoją.

2022-06-07, 08:43 | Registruotas lankytojas 1

Sumanumas, operatyvumas, veržlumas. Naujovių taikymas su gerąją praktika. Ir, žinoma, įsigilinimas į paciento būklę bei savijautą. Tai žodžiai, kurie pirmieji prašėsi parašomi. Apie gydytoją Augustiną Baušį.
Juvelyriškai atlikta operacija, stebėtinai greitas gijimas. Labai patiko tikslas - susigrąžinti sveikatą. Tikimės, kad taip ir bus. Labai, labai ačiū!

Algimantas

2022-04-15, 15:50 | Registruotas lankytojas 11

Nepaprastai geranoriškas, supratingas ir profesionalus gydytojas. Ačiū labai!!!

2022-02-27, 21:52 | Registruotas lankytojas 3

Man operavo stomos sukeltą žarnyno infekcija,. Reagavo žaibiškai ,tiksliai , aiškiai suprantamai ir kordinuotai.Ir tai man išgelbejo gyvybę. Nuožirdus Ačiū,visiems rekomenduoju .Jauną .gražų malionų ,labai gerą specialistąNuoširdus Ačiū.Su pagarba,Lina Dabkuviene❤️????

2021-12-23, 13:28 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras gyditojas.reguoja i sveikatos nusiskundimus labai greitai ir stengesi pasalinti sveikatos sutrikimo problema.kuo didziausias ačiu siam puikiam jaunam specelistui.

2021-09-27, 12:37 | Registruotas lankytojas 1

Labai greitai buvo atlikti tyrimai, taikliai nustatyta diagnozė, operuota. Labai malonus, dėmesingas ir kompetetingas gydytojas.

2020-06-22, 04:16 | Registruotas lankytojas 7

Labai dėmesingas ir dalykuškas. Pilnai galima pasikliauti.

2019-11-26, 14:04 | Registruotas lankytojas 2

Noriu kuo nuoširdžiausiai padėkoti Nacionalinio vėžio instituto medikams – Bendrosios ir abdominalinės chirurgijos ir onkologijos skyriaus gydytojui Augustinui Baušiui. Esu dėkingas jam už puikiai atliktą operaciją, profesionalų gydymą, bei rūpestingą, jautrų bendravimą su pacientu.