Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Paulius Bučius, %

Registracija čia ir dabar
Sporto klinika – išmintingai sportuojantiems
OlmClinic
LIFEKLINIKA
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2016-07-07, Nr. MPL-21393, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Bučius Paulius dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Bučius Paulius?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

93.2% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

97.2% Complete
4.9

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

97.7% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete
5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Sporto klinika – išmintingai sportuojantiems
OlmClinic
LIFEKLINIKA
Pacientų atsiliepimai
2023-06-21, 11:23 | Registruotas lankytojas 1

Džiaugiuosi, jog laukusi eilėje 3 mėnesius buvau nukreipta būtent pas gydytoją Paulių Bučių. Maloniai nustebino, jog priimdamas mane gydytojas jau buvo susipažinęs su ligos istorija ir mano supratimu labai objektyviai viską įvertinęs. Gydytojas labai profesionalus, konkretus, kur reikia - išsamus, empatiškas, įsiklauso ir vertina paciento nuomonę. Įvertinus būklę, išklausius mano nusiskundimų bei pasvarstymų, atlikus širdies echoskopiją man buvo pakoreguotas aritmijos gydymo vaistais planas, Tikiu gydytoju besąlygiškai, o jei viskas eis į gera - būtinai pasidalinsiu. Ačiū!

2022-08-01, 19:33 | Registruotas lankytojas 1

Buvau sujaudinta gydytojo dėmesingumu,atidumu,pagarba pacientui. Malonu,kai patenki ne tik pas gerą gydytoją,bet ir pas nuoširdų žmogų Toks dėmesys veikia neblogiau kaip geri vaistai.Ačiū Jums,gydytojau!

2022-03-18, 15:26 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas Paulius Bučius jaunas specialistas. Labai maloniai nustebino ir nuteikė, kad brandžiai pacientei (78 metai) nerekomendavo pažiūrėti į pasą ir baigti ieškoti problemų, o išsamiai analizavo duomenis apie pacientės sveikatą, buvusius gydymus. Nuoširdžiai domėjosi dabartine savijauta. Į sveikatos problemas žiūrėjo neatmestinai bei rekomendavo pabandyti įvairius naujus vaistų derinius, kurie padėtų pagerinti savijautą. Visi suprantam, kad brandžiame amžiuje "naujas" jau nebūsi, tačiau savijauta pagerėjo, atsirado noras judėti, veikti. Nuoširdus ačiū gydytojui ir linkėjimas sėkmės profesinėje karjeroje.

2021-10-15, 09:02 | Registruotas lankytojas 3

Ne kartą patikrinta asmenine patirtimi - jei norite, kad jūsų sveikatos problemomis būtų nuoširdžiai domimasi, kreipkitės pas jauną specialistą. Tokį teiginį 100 proc. patvirtina vizitas pas šį jauną, perspektyvų gydytoją. Pacientui 85 metai. Širdies ritmo sutrikimas. Ankstesni keletas vizitų pas seną, patyrusį kardiologą nedavė jokių teigiamų rezultatų. Nebuvo pateikta jokio aiškaus gydymo plano, išrašyti ne visai tinkami vaistai. Tiesiog situacija reikalavo kito požiūrio. Na ir štai - mes pas gerb. Paulių. Nuodugniai įvertinta situacija iš holterio tyrimo, echoskopija, kardiograma, paskirti skubūs skydliaukės tyrimai. Rezultate, aiškus konkretus gydymo planas, su paaiškinimais kaip koks vaistas veiks, kaip reguliuoti dozes, koks turi būti pulsas, kur toliau kreiptis jei ritmas neatsistatys nuo paskirtų vaistų savaime ir t.t.. O be to ir malonus bendravimas. Po vizito, pacientui, kuriam 85 metai, atsirado optimizmas ir noras gydytis. Rekomenduoju visiems, turintiems kardiologinių problemų - kreipkitės pas Paulių. Tikrai nepasigailėsite.

2021-03-02, 20:49 | Registruotas lankytojas 2

Likome labai patenkinti vizitu pas gydytoją Paulių Bučių. Jaunas ir perspektyvus gydytojas buvo atidus, kantrus, skyrė daug dėmesio ir laiko vyresnio amžiaus pacientui. Esame dėkingi už gydytojo kantrybę ir atidumą. Nors visada norisi tikėtis, kad pas gydytojus grįžti nereikės, jeigu tektų, mielai grįžtume pas šį specialistą ir rekomenduojame jį kitiems.