Reitingas

Registracija čia ir dabar
Uosto poliklinika
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2016-07-05, Nr. MPL-21342, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas kardiologas

Išduota: 2020-07-09, Nr. MPL-24911, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Martinkutė Gintarė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Martinkutė Gintarė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

91.7% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

91.8% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

84.2% Complete
4.2

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

95.8% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

89.7% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

87.5% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Uosto poliklinika
Pacientų atsiliepimai
2025-05-24, 15:21 | Registruotas lankytojas 6

Jauna ir labai igera daktare!Rekomenduoju!!!Su pagerbe daktare!!!

2023-10-15, 21:13 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera, rupestinga, prifesionali gydytoja. Ačiū jai už nuoširdžias pastangas padėti nors situacija labai sunki.

2022-01-03, 01:11 | Registruotas lankytojas 11

Rūpestinga, gera gydytoja.Ačiū gydytoja.
Rūta Ž.

2021-11-30, 00:11 | Registruotas lankytojas 1

Šiandien man Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje pirmą kartą atstainėjo širdies ritmą. Esu tiesiog sužavėtas šios nuostabios Gydytojos bei skyriaus Slaugytojos Daivutės darbu. Maniau kad taip nebūna. Viskas buvo tiesiog tobula - nuraminta, išsamiai paaiškinta, atsakyta į visus klausimus. Galiausiai pajuokauta. Bandau įvertinti , kiek man padėjo pati gydymo procedūra, kurią atliko savo srities profesionalai, o kiek tiesiog paprastas žmogiškas ir šiltas bendravimas. Sutikite, kad šio metu jo taip reikia. Ir taip trūksta. Dar kartą ačiū.

2021-09-09, 12:16 | Registruotas lankytojas 11

Labai rūpestinga, maloni ir kompetetinga gydytoja.

2021-03-23, 19:38 | Registruotas lankytojas 3

Absoliučiai nuostabi jauna gydytoja! Kaip dziaugiuosi, kad apsilankiau, toks malonus , šiltas ir paprastas bendravimas jau nuteikia teigiamai,duoda savo, taip smagu sutikti tokius gydytojus, tikrai atidziai istyre ka reikejo, patare kaip elgtis toliau. Esu dekinga ir linkiu sekmes. P.s ir sesute kuri dirba kartu irgi labai siltas zmogus. Tik geriausios rekomendacijos....

2021-02-19, 16:04 | Registruotas lankytojas 1

Tėčio komentaras apie gydytoją: Gydytojos nepažinojau, todėl buvo kažkiek neramu, nes esu 80 metų, turiu daug sveikatos bėdų tai pasitaiko visko, bet gydytoja Gintarė labai dalykiškai, kantriai elgėsi, labai draugiška ir visapusiška konsultacija, viską aptarėme. Verta pagarbos jauna gydytoja, esu dėkingas.