Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Viktorija Opolskienė, %

Registracija čia ir dabar
Kauno klinika Unomeda
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2016-07-08, Nr. MPL-21450, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

92.6% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

99.4% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete
5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

99.5% Complete
5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Kauno klinika Unomeda
Pacientų atsiliepimai
2024-03-14, 18:50 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja iš didžiosios raidės! Kompetetinga, nuoširdi ir mylinti savo darbą. Pacientui atiduodanti visą save, bei įsigilinanti iš esmės į nusiskundimus, visi atlikti tyrimai ir problemos išaiškinimas. Dar nebuvo tekę sutikti tokios nuostabios gydytojos kuriai taip rūpėtų kiekvienas pacientas, kaip šiai! Visiems rekomenduoju! Ačiū dar kartelį, gydytojai Viktorijai Opolskienei!

2024-03-06, 15:26 | Registruotas lankytojas 11

Kas galvoja registruotis pas šia gydytoja tai galite tai drąsiai daryti ,nes būsite 1) pilnai išklausyti 2) nusiųsti tyrimams 3) išgydyti!
Gydytoja visiška profesionalė ,dirba labai prestižiškai. Kad neliktų jokių abejonių bei klaustukų siunčia tyrimams ir paskiria gydymą. Apsilanke pas šia gydytoja tikrai nebūsite to padare veltui. Labai rekomenduoju ,ir gydytojai linkiu visko ko geriausio bei tariu ačiū.

2024-02-11, 11:32 | Registruotas lankytojas 6

Maloni, dalykiška, akivaizdžiai stipri specialistė, viską paaiškino, paskyrė reikiamus tyrimus ir gydymą, susidariau lygiaverčio bendravimo įspūdį, ko pas kai kuriuos kitus specialistus kartais trūksta, džiaugiuosi, kad kreipiausi pas ją, ačiū ir rekomenduoju :)

2024-02-06, 12:15 | Registruotas lankytojas 5
Kilus ginčui dėl atsiliepimo turinio laukiame detalesnių paciento paaiškinimų. Kol aiškinamės aplinkybes atsiliepimo tekstas bus paslėptas.
2024-02-04, 07:00 | Registruotas lankytojas 5

Su sveikatos problemomis lankiausi pas daktarę Viktoriją Opolskienę. Daktarė nuostabi, rūpestinga, šiltai bendraujanti su pacientu, profesionali ir labai miela. Nuoširdus ačiū už konsultaciją. Rekomendacijos didžiausios

2024-01-10, 21:44 | Registruotas lankytojas 1

Puiki specialistė. Konsultacijos metu buvo dėmesinga ir supratinga. Aiškiai ir detaliai viską paaiškino. Sudarė aiškų gydymo planą. Registravausi pas šią gydytoją atsitiktinai, nežinodama į kokias judamojo aparato problemas ir traumas specializuojas (kreipiausi dėl kelio girnelės traumos), bet manau puikiai pasisekė, kad pakliuvau pas šią specialistę. Likau labai geros nuomonės. Konsultavo labai išsamiai ir suprantamai aptarė gydymo variantus. Labai rekomenduoju šią specialistę. Labai patiko, kad vietoje atliko ir echoskopiją tiksliai diagnozei nustatyti (nors turėjau magnetinio rezonanso rezultatus, tačiau nepagailėjo laiko pasižiūrėti ir įvertinti).

2023-11-08, 17:08 | Registruotas lankytojas 1

Labai kompetetingas, dėmesingas specialistas. Įsigilina į problemos esmę, įžvelgia priežastis ir paskiria tinkamą gydymą, išsamiai ir aiškiai pacientą supažindina su detalėmis ir puikiai bendrauja. Kuo geriausios rekomendacijos ir asmeninė padėka!

2023-11-08, 12:08 | Registruotas lankytojas 5

Visų pirma tai nuostabus žmogus!! Kaip gydytoja tai tiesiog trykšta kompetensija, profesionalumu.. tobulai išaiškino problemą. Vertinu aukščiausiais balais.

2023-11-08, 12:08 | Registruotas lankytojas 5

Visų pirma tai nuostabus žmogus!! Kaip gydytoja tai tiesiog trykšta kompetensija, profesionalumu.. tobulai išaiškino problemą. Vertinu aukščiausiais balais.

2023-10-05, 14:07 | Registruotas lankytojas 2

Pas Viktoriją Opolskienę užsiregistravau visiškai atsitiktinai, su šeimos gyd. siuntimu, todėl tiko artimiausias laikas, kurį radau esveikatoje. Esu labai laimingas ir dėkingas šiai puikiai savo srities specialistei, nes pirmą kartą atėjęs į vizitą ne privačiai, negalėjau patikėti, kad gausiu tiek dėmėsio ir profesionalios pagalbos, kurią gavau iš Viktorijos. Smagu bendrauti su daktaru(-e), gultis ant operacinio stalo, eiti į pakartotines konsultacijas, kuomet žinai, kad tau pagalbą suteikta ne dėl to, jog ją nusipirkai, o dėl to, kad tam daktarui(-ei) ištikrųjų rūpi. Galiu pasakyti tik tiek, kad jeigu būtų visi šios srities specialistai bent truputėlį panašūs į Viktoriją, mylėtų žmones, ne jų pinigines - pasaulis būtų daug spalvingesnis visomis prasmėmis ir gyventi būtų visiems gera.

2020-01-04, 07:55 | Registruotas lankytojas 1

Kai tokia graži daktarytė, tai ir vaistų nuo skausmo operacijos metu nereikėjo...