Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Tautvydas Platūkis, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2016-07-05, Nr. MPL-21348, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas kardiologas

Išduota: 2020-07-07, Nr. MPL-24836, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

91.3% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.8% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87.6% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

96.3% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

92.9% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

90.3% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-19, 16:56 | Registruotas lankytojas 2

Begalo noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su kardiologu - elektrofiziologu Tautvydu Platūkiu, kuris mane paruošė radiodažnuminės abliacijos procedūrai Šiauliuose, kruopščiai išklausė visus mano simptomus ir išsamiai atsakė į visus mano klausimus. Jis taip pat mane stebėjo po procedūros, efektyviai informavo apie mano aritmijos sindromą ir kaip su juo tvarkytis. Tautvydas buvo ypatingai profesionalus, žmogiškas, padėjo man susitvarkyti su nerimu prieš procedūrą ir skyrė daug laiko, kad užtikrintų mano pasitikėjimą ir gerą savijautą - gydytojo rūpestis ir dėmesys man buvo nepakartojami! Begalo džiaugiuosi, kad turime tokį gydytoją Lietuvoje bei Šiauliuose. Didelis AČIŪ Tautvydui Platūkiui už darbą bei nuostabią patirtį Kardiologijos Stacionare. Rekomenduočiau jį visiems, ieškantiems aukščiausio lygio kardiologo- elektrofiziologo! - P.L

2023-10-30, 20:23 | Registruotas lankytojas 1

Mamos vardu reiškiu didelį dėkingumą už širdies stimuliatoriaus įdėjimą,rūpinimasį garbaus amžiaus žmogumi.RŠL turi nuostabų ir labai žemišką gydytoją,sėkmės ir sveikatos jūsų darbe.J.R.Ivaškienė

2023-10-17, 19:21 | Registruotas lankytojas 3

Žmogus ir gydytojas iš didžiosios raidės. Ačiū jums. Su pagarba-Danutė Butkienė.

2023-10-17, 19:20 | Registruotas lankytojas 3

2023-07-13, 02:42 | Registruotas lankytojas 834

Tiesiog nepriėmė,vaiko stimuliatoriaus patikrai,nors pati skyriaus vedėja mus atvykt paskyrė,einant jau i ligonine,tiesiog paskambino kad netikrins,nor elektrofiziologo licenzija,mano žiniom,išduodama bendrai,tikrint ir vaiku ir suaugusiu širdies stimuluatorius,,,jaunas dar vaikinukas,padirbs,išmoks,supras,ir bus pakantesnis..o man ehoskopa atliko gerai .paaiškino viska,paskyrė gydyma,bet....

2023-06-13, 23:04 | Registruotas lankytojas 2

GYDYTOJAS iš didžiosios raidės!!!

2023-06-13, 23:04 | Registruotas lankytojas 2

GYDYTOJAS iš didžiosios raidės!!!

2023-03-12, 15:11 | Registruotas lankytojas 2

Dėkoju gydytojui už nuoširdumą, rūpestingumą gydant po infarkto močiutę.

2023-01-08, 21:43 | Registruotas lankytojas 2

Labai malonus ir rūpestingas gydytojas. Jaučiasi rūpestis ir palaikymas, Šiaulių ligoninei pasisekė, kad turi tokį nuostabų specialistą.

2021-12-29, 19:20 | Registruotas lankytojas 2

Aukščiausio lygio kardiologas, pas kurį yra tekę lankytis. Vizito metu parodė didelį rūpestį, visi tyrimai buvo aptarti ir paaiškinti iki menkiausių smulkmenų. Pateiktos rekomendacijos tolimesniam gydymuisi. Tikiuosi dar ilgai neprireiks kardiologų pagalbos bei jeigu prireiks tai kreipsiuos tik į gyd. Tautvydą Platūkį.