Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Kučinskaitė, %

Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2020-06-26, Nr. MPL-24639, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

93.5% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

87.1% Complete
4.4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

88.5% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92.6% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

94.3% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

85.4% Complete
4.3

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

81.6% Complete
4.1

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-22, 17:44 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi, šilta, dėmesinga gydytoja.
Labai rekomenduoju!

2024-02-24, 21:19 | Registruotas lankytojas 1

Pas Rasą pirmą kartą apsilankiau 2023m gegužės mėn tiesiog pasitikrinti profilaktiškai , man labai patiko kaip išaiškino mano problemą bei pasiūlė gydymo pasirinkimus. Jau tą pirmą apsilankymą man Ji labai patiko kaip gydytoja bei kaip žmogus.Lankiausi Antėjoje.
Paskui pas Rasą pradėjau lankytis Mažylyje, nes pastojau.Lankiausi viso neštumo metu. Esu labai patenkinta ,kad pasirinkau ją Rasa yra nuostabi gydytoja vėl pasikartosiu ir nuostabus žmogus. visada patardavo ,visada turėdavo atsakymus į visus mano klausimus :) ir 2024.02.20 gimė mums leliukas kurį priėmė Rasa. Tai buvo mano pirmas gimdymas , kuris buvo labai sklandus ir greitas :) Nors man visi sakė gimdyti Kauno Klinikose nes mano gimda su miomomis,bet aš nesigailiu pasirinkus Mažylio gimdymo namus.Rasa Jūs esate nuostabi!!! Esu begalo Jums dėkinga už palaikymą ! Tik ją visoms galiu rekomenduoti !

2024-02-23, 22:40 | Registruotas lankytojas 2

Labai noriu padėkoti Kučinskaitei Rasai. Atvažiavau gimdyti 2020-10-16. Gimdymas prasidėjo naktį ir labai staiga, nubėgo žali vandenys. Taigi vyras liko namie su pirmagime, o aš viena atvažiavau pasitikti antro mūsų šeimos vaiko :) Kaip tik tą naktį lygegrečiai Mažylio gimdymo namuose gimdė dar 2 gimdyvės. Akušerė buvo su jomis. Tą naktį, gydytoja Rasa Kučinskaitė man buvo kažkoks stebuklas!!! Jautri, rūpestinga, profesionali. Jos globoje jaučiausi apsoliučiai saugi. Ramus pagarbus tonas, palaikantys žodžiai, situacijos sekimas, nuraminimas, įsiklausymas, paguoda... Vienu metu buvo atėjusi slaugytojos padėjėja ir bandė grubiai ir nekantriai man aiškinti, tai gydytoja labai taktiškai nugesino ją... Gydytoja, ačiū Jums už nuostabų ir lengvą gimdymą. Ačiū už tą psichologinę ramybę, palaikymą ir vaiko priėmimą... Jūs ir tas gimdymas man išliko atmintyje kaip nuostabiai gražus mano gyvenimo įvykis apie kurį su didžiule meile ir dėkingumu Jums pagalvoju...

2024-02-02, 08:55 | Registruotas lankytojas 1

Puiki specialistė! Lankiausi pas ją Unomedos klinikoje. Labai maloniai bendravo, atidžiai apžiūrėjo, išsamiai atsakė į visus rūpimus klausimus. Labai rekomenduoju!

2023-11-17, 19:02 | Registruotas lankytojas 10

Lankiausi pas šią gydytoją P. Mažylio gimdymo namuose. Tik geriausi atsiliepimai: labai profesionali, nuoširdžiai įsigilina į visas problemas ir iškilusius klausimus, atsako išsamiai, suprantamai. Sekė visą nėštumo eigą, išsamiai atliko apžiūras, paskirdavo reikiamus tyrimus. Susitikimų metu negailėdavo nei laiko, nei dėmesio. Jaučiausi labai saugiai šios gydytojos prižiūrima. Nuoširdžiai rekomenduoju

2023-11-17, 19:01 | Registruotas lankytojas 10

Lankiausi pas šią gydytoją P. Mažylio gimdymo namuose. Tik geriausi atsiliepimai: labai profesionali, nuoširdžiai įsigilina į visas problemas ir iškilusius klausimus, atsako išsamiai, suprantamai. Sekė visą nėštumo eigą, išsamiai atliko apžiūras, paskirdavo reikiamus tyrimus. Susitikimų metu negailėdavo nei laiko, nei dėmesio. Jaučiausi labai saugiai šios gydytojos prižiūrima. Nuoširdžiai rekomenduoju

2023-08-07, 16:21 | Registruotas lankytojas 3

Šiai gydytojai tikrai dar trūksta patirties ir kompetencijos. Pas ją lankiausi privačiai beveik prieš metus. Norėjau antros nuomonės dėl kūdikio vystymosi. Ši gydytoja echoskopo metu "nustatė" kitokių patologijų, primygtinai siūlė darytis mokamus tyrimus. Apsilankius pas Kauno klinikų specialistus, šios gydytojos išvados buvo paneigtos. Dabar turiu sveiką mergaitę.

2023-07-04, 18:33 | Registruotas lankytojas 8

Nuostabi gydytoja, kuri lydėjo viso nėštumo metu. Rūpinosi ir visad atsakydavo į visus klausimus. Tik geriausios rekomendacijos!

2023-01-27, 19:17 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja! Iki termino liko dar pora mėnesių, bet pas Rasą nėštumo pradžioje patekau visai atsitiktinai ir visai nesigailiu. Labai puikiai prižiūri nėštumą, viską detaliai visad paaiškina, nuodugniai apžiūri. Esant papildomoms problemoms (ligoms ar neaiškiems simptomams) visada siunčia papildomai išsitirt, kad būtų viskas aišku. Niekada nemačiau susiraukusios, kiekvieno vizito metu pasitinka su plačia šypsena ir pakilia nuotaika. Kad tik visos gydytojos tokios būtų...
Neabejoju, kad antram nėštumui rinksiuos vėl šią nuostabią gydytoją. Ačiū, kad esat ir šitaip nuoširdžiai dirbate!!!

2022-10-25, 22:31 | Registruotas lankytojas 14

Nors iki termino liko ir nedaug, bet labai noriu padėkoti Raselei. Atsiradau pas šią gydytoją atsitiktinai, bet labai džiaugiuosi. Turiu praeities didelių sveikatos problemų, bet ši gydytoja manęs "nenusikratė", tuo labai žaviuosi. Gydytoja duoda "užsikabinimus" kur eiti, kur tikrintis, jei mato, kad jau viskas "giliau". Rasa visada periodiškai pasidomi kaip jaučiuosi-parašo/paskambina. Viena tobuliausių daktarių dirbančių Mažylyje ❤

Lina

2022-10-25, 07:26 | Registruotas lankytojas 1

Džiaugiuosi atradusi šią nuostabią jauną gydytoją,ligą diagnozavo iš pirmo karto,rekomendavo operaciją,pati dalyvavo operacijos metu,viską nuosekliai išaiškino.
Šiais laikais tikrai sunku rasti tokių nuostabių,žmogiškumą turinčių gydytojų.
AČIŪ didelis gydytojai ir sėkmės jai toliau dirbant tokį darbą,bei neprarandant žmogiškumo.

2022-09-29, 19:06 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja! Ir su sekančiais nėštumais lankysiuosi tik pas ją!❤️ Visada atsako į visus klausimus, išsamiai apžiūri , reaguoja į problemas ir nuramina. Tik pastebėjimas, kad galėtų turėti darbinį tel.nr. pastoviom pacientėm jei reiktų susisiekti extra..o šeip viskas idealu, rekomenduoju!!!

2022-08-29, 21:42 | Registruotas lankytojas 818

Labai švelni ir maloni gydytoja, nesukėlė streso ir įtampos, lankysiuosi tik pas ją

2022-08-14, 09:35 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja, ilgai galvojau pas ką norėčiau lankytis. Bet pasirinkau šią gydytoja daug užduoda klausimų ir sulaukiame atsakymų. Laukiant vizito būna nerimas, tik atėjus pas šią gydytoja nerimas ir baimė dingsta! Kai sulauki tikslios ir nuoširdžios apžiūros bei rekomendacijas.
Begalo patenkinta kiekvienu apsilankytu vizitu,
Ačiū Jums Gydytoja,

2022-08-12, 16:26 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Visoms 100% rekomenduoju. Išsamiai aptarė, gilinosi į situaciją. Įspėjo apie galimas komplikacijas. Kaip jų išvengti ir t.t. Labai atsargiai ir švelniai bei tiksliai atliko procedūrą. Patys geriausi atsiliepimai!

2022-04-29, 13:14 | Registruotas lankytojas 1

Su šita gydytoja, tuomet dar rezidente, teko susidurti 2019 Kauno klinikose, kai buvau paguldyta gimdymui. Kadangi pradėjo nemažai laiko, neigiami atsiminimai tiesiog išblėso, bet po gimdymo būčiau galėjusi parašyti ištisą romaną, kuriame būčiau išliejusi nuoskaudas. Dėl kompetencijos stokos (aišku, galbūt per tuos metus įgavo žinių ir patirties), nesakysiu nieko, bet abejonių dėl to kilo tiek man, tiek kitos pamainos komandai, pas kurią ir pagimdžiau. Tačiau iš žmogiškumo pusės - visiškas 0. Kaip jums tokios frazės, ištartos arogantišku tonu : "Padarysiu, jog skaudėtų, bet už tai greitai pagimdysite". Pasakė prieš nuleidžiant vandenis, nors jau prieš tai buvo pradėtas taikyti kitas skatinamas, neaišku, kodėl to netęsė, o pagimdžiau visgi praėjus beveik parai po to. Aišku, man buvo komplikacijos, gerai, jog vaikui bent viskas gerai. Žinojo, jog skatinimas nei velnio neveikia, kentėjau baisius skausmus (tiesa, pasak daktarės, nepanašu, jog man skaudėtų...),o daktarė iš viso gal buvo pasirodžiusi porą kartų per savo naktinį būdejimą (paskutinį kartą -gal 23, o pamaina keičiasi 6 val ryto), nors seselė vis žadėjo, kad ateis pažiūrėti. Žinau, skausmų nebūtų nuėmusi, bet palaikymo tikrai reikėjo.

2021-11-28, 22:01 | Registruotas lankytojas 1

Puiki,kompetetinga gydytoja. Išmananti savo sritį. Teko susidurti ne kartą,tad pavykus užsiregistruoti būtent pas Ją, labai nudžiugau. Nors mano situacija nėra visiškai aiški,tačiau viso vizito metu jaučiausi rami ir užtikrinta. Didžiausios rekomendacijos.