Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Aleksandras Alekseičikas kirinovas, %

Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2009-03-13, Nr. MPL-12720, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Alekseičikas kirinovas Aleksandras dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Alekseičikas kirinovas Aleksandras?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

84.3% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

81.7% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

77.6% Complete
3.9

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.8% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

80% Complete
4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

86.4% Complete
4.3

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.3% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-12-14, 21:18 | Registruotas lankytojas 1

Su gydytoju susipažinau daugiau nei prieš dešimt metų. Iki tol teko bendrauti ne su vienu šios srities specialistu. Tačiau šis gydytojas įsiminė kaip vienas profesionaliausių šios srities atstovų. Gydytojas Alekseičikas, visą savo gyvenimą atidavė pacientams. Niekada į pacientus nežiūrėjo atmestinai. Kiekvienas pacientas jam svarbus. Gydytojas niekada nesivaikė prabangos, privačių klinikų ar konsultacijų. Dirba daugiau nei penkiasdešimt metų ligoninėje. Jo gydymo metodika yra unikali, tokia terapija yra sunki, kartais skausminga, bet "sunku terapijoje, lengva gyvenime". Kas ieško tikro sveikimo, iš gelmių, linkiu patirti tą stiprų terapinį gydymą. Rekomenduoju Ribinių būsenų skyrių kuriam vadovauja gydytojas Alekseičikas, dirba psichiatras psichoterapeutas K.Remeikis ir psichologas Andrius Jančiauskas. Labai stipri komanda.
Į tikrą giluminį ir psichologinį ir dvasinį sveikimą.

2023-12-14, 21:06 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduoju tikrai. Tiksliai diagnozavo ligą ir paskyrė gydymą. Dave paskaityti knygų kurios padėjo geriau suprasti mano diagnozę. ir kaip išgyventi artimo žmogaus netektį. Kiekvienam, norinčiam terapeuto, kurio unikali metodika, daktaras Aleksandras Alekseičikas yra neįkainojamas perlas!!!

2023-12-12, 18:49 | Registruotas lankytojas 1

Norėčiau nuoširdžiai parekomenduoti Ribinių Būsenų Skyrių (Vasaros g.5) ir nuostabų gydytoją A.Alekseičiką.
Manau, kad jis vienas įdomiausių ir stipriausių psichiatrų psichoterapeutų Lietuvoje. Mane jis supažindino su mano liga, nes kartais pats sergantysis nesupranta kas su juo darosi.
Buvo rūpestingas ir labai rūpinosi dėl atėjimo į individualias konsultacijas ir psichoterapines grupes.
Atrodo, kad galėjo matyti mano problemas kiaurai. Padėjo išeiti iš komforto zonos ir stengtis kabintis į gyvenimą.
Labai sudomino dvasingumo praktikavimas konsultacijų metu. Gaila, kad mažai kas praktikuoja tokią psichoterapijos metodiką Lietuvoje, kuri remiasi ne tik vaistais ir tradiciniu psichoterapiniu gydymu, bet ir giluminiu, egzistenciniu patyrimu psichoterapinėje bendruomenėje.
Gydymas buvo labai efektyvus, dabar galiu pasidžiaugti, kad gyvenu pilnavertį gyvenimą be vaistų :)

2023-11-21, 17:33 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas yra nuostabus! Noriu pasakyti tiem, kas paliko neigiamus komentarus, kad gydytojas ispruovakuoja tam, kad gauti Jusu naturalia reakcija, o ne kauke, po kuria dauguma is musu slepiasi. Jeigu ne aisku ka norejo pasakyti savo veiksmais- butinai klauskite, nes jis nori atrasti tikraji zmogu, su juo tikruoju skausmu ir tada jis gali padeti, turi parodyti zmogui jo problema. Tiesiog skausminga priimti savo tam tikrus dalykus ir save tikraji, todel negatyvas tenka gydytojui, daug lengviau ji apkaltinti, negu sutikti su tuo, kad mes PATYS sau sukeleme liga. Jis nuosirdziai bando padeti, taip kad is visos sirdies rekomenduoju pabandyti paleisti savo gynybini mechanizma pries liga ir pasitiketi procesu! Labai dekoju gydytojui!

2023-11-20, 19:31 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas nuo Dievo. Jei kiti jo srities specialistai siūlė tabletes nuo kurių būčiau neveiksni, šis gydytojas visapusiškai išanalizavo mano būklę ir parodė kitus būdus man pasveikti. Dėkoju! Rekomenduoju!

2023-07-25, 15:26 | Registruotas lankytojas 1

Labai neaiškus gydytojas. Negerbia pacientų, o ypač moterų, nusenusių sovietinių pažiūrų, nesusitvarkęs kabineto, kažkoks apsiblausęs ir nenulaiko akių kontakto, bendrauja įžedinėdamas, pravardžiuodamas, kartais naudoja keistas metaforas. Nerekomenduoju mokslu besiremiantiems žmonėms, manau kad jį renkasi savęs nevertinantys ir nemylintys pacientai, kurie nesupranta kad juos dar labiau sodina ir verčia abejoti savimi.

2023-02-26, 08:14 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, net nesisveikino. Vaikščiojo užrietęs nosį. Nekultūringai, negražiai elgėsi. Kai kurie jo veiksmai kaip reikiant mane papiktino. Man asmeniškai ne tik kad nepadėjo, bet ir pablogino situaciją. Manau, Alekseičikas dirba ne tą darbą.

2022-04-05, 12:40 | Registruotas lankytojas 1

Tai buvo geriausias gydytojas,kuris pagyde mane be vaistu:tik atjauta ir įtaiga kad bûćiau stipri ,nes turiu użauginti savo mažus vaikus..tai buvo 1972m.Gerb.Dr. yra mano bendraamžis,-tikiu,kad Jo paguodos dabar labai reikia ukrainieciams,baltarusiams ir..lietuviams.

2021-06-11, 19:42 | Registruotas lankytojas 2

Savimi patenkintas, savas apimtis išpučiantis ir kitų sąskaita, jo galva, visus pranokstantis, nerodantis jokios pagarbos daugybei kenčiančių žmonių, todėl daug kam nepalikęs nieko kita, kaip nusivylimą jo pagalba, o kažkodėl gydytojaujantis asmuo. Jam pirmą kartą bendraujant manęs paklausus, atsakiau taip, kad galėjo pamatyti vien dalį situacijos, ir, kai ištilau prieš sugebėdama tiksliai apibūdinti, jis tuoj pat pateikė kaip esmę ir kritiškai rėžė savo, kad ir nelabai smarkiai, bet kas vis tiek sukėlė šoką ir atėmė žadą dėl per skubaus jo teisėjavimo, o ir piktinimąsi bei priešinimąsi jo nuosprendžiams visam likusiam gyvenimui. Jis man aiškindavo, kad jam trukdau, vis pateikdamas kaip mano asmeninę ydą, - bet negalėdavau palikti ramybėje to, kuris pats užsispyręs klaidingai mąsto ir elgiasi, o jaučiasi esąs kažin koks teisuolių teisuolis! Tad tekus susidurti, įpylė vidun savo teiginių, kurie per gyvenimą nepasitvirtino (o ne nuo to, kad jis akcentavo ir jau tada būtų tapę kažkaip išvengta), todėl ir neatitiko tikrovės, - bet vis tiek mėgino įstumti kaip teisingus dalykus. Matyt, tą patį galvoja ir apie visas savo klaidas, nes elgiasi taip, lyg jų niekada nedarytų. O jeigu visgi mato jas, suslepia, dėdamas pastangas palikti nuolatos neprašaunančio įspūdį, kaltę ar negebėjimą perkeldamas tik kitiems. Ir kas kartą būna sėkmingas kaip pats prie savęs neprisileidžiantis, bet žinantis tiek jo vadovaujamo skyriaus gydytojų, tiek pacientų patikėtus dalykus, o tapęs nesustabdomo įžūlumo žmogumi dar ir ne vieno kolegos atžvilgiu, - kai pats geba iš tiesų meistriškai (jeigu tai išvis bent ko verta meistrystė) nusikratyti atsakomybės už kitiems daromas pažaidas. Reikia pasakyti, kad tokio visiems vadovo gerumas - niekinis. Kas be gerybių apsieitų, o be teisybės ne, ribotą visgi ją gautų, nes šis išdidęs specialistas nesiremia konkretaus žmogaus gelmės pažinimu (neturėdamas tam laiko - vien daugybei jo pritaikomą patirtį), bet savo nuojautom, kuriomis trankosi į kairę ir į dešinę laukdamas, jog pataikys net užsimerkęs. O, kad jam visada pavyktų!.. Neprilygstamas jo pasitikėjimas savimi paveikiems žmonėms sukuria įspūdį, kad toks tiesiog kiaurai mato. Galiu pasakyti, kad anaiptol.
Visgi žinodamas daug sielų paslapčių, gali iki gelmių jas žeisti, tai darydamas su pasimėgavimu. Remdamasis ne kuo kitu, o savo iš kelių frazių ar net pirmo žvilgsnio susidarytomis ir po to įtvirtinamomis simpatijomis ar antipatijomis lyg koks bemat visa pagaunantis, vienus daužo iš visų jėgų savo įžeidinėjimais, kitus palaiko bent kiek remdamas, o tie dažniausiai džiūgauja ir keliasi aukštin, lyg būtų kažkuo geresni - labiau linkę sveikti (lyg kiti mažiau norėtų) ar tinkamiau gyvenę? Tie, kurie jį giria, tampa kaip gryni egoistai, nes tikrai matė, kad atšiauriai ir nėmaž negailėdamas elgiasi su vienokia grupe žmonių, o kaip su kita jau jų tarsi kokių pranašesnių - nes šie pasitenkina, kad patiems neteko jo išniekinamų dalia, irgi regimai tada susididinę savo vertę - net ligi patinkančių pragarsėjusiam skyriaus vedėjui, tokiam nieko nepaisančiam, o jų vis dėlto papaisiusiam! - bet per klystančio žmogaus, dargi aklo ir kurčio (nes matančio bei girdinčio iškreiptai, vieno besiimančio kažkaip kitoniškai regėti kito žmogaus kančią, vis pateikiant kaip tikriausią pasaulyje dalyką grynai asmeninį matymą, kuriuo net aistringai trokšta persiimti jo sekėjai, nė vieni nepasieksiantys tokios jo drąsos visai be atodairos žeisti - atsidurtų psichiatrinėje ar kitoje nutramdymo įstaigoje, o jis gerai jaučia, kur gali aštriai įgelti, - gal kad sukeltų šoko būseną, prieštaraujančią puolamo žmogaus bet kokiam supratimui apie jam suteiktiną sveikatinimą) kalbą... Kaip koks amžinai žvalus ponaitis, Alekseičikas, paprasčiausiai tariant, yra ligi beprotybės išlaisvėjęs žmogus, kuris prieš nieką žemėje neatsako, elgdamasis taip, kaip jam į galvą šauna, visai nemąstydamas ir nesirūpindamas, ar priešais jį esantis žmogus išvis gebės su tuo susidoroti. Jeigu tai jo gydymas, juk nereto sveikatą mėgina taisyti naujom traumom, kurias išsigydyti palieka pačiam pacientui, vis šiurkščiai pasirausdamas žaizdose. O didelė dalis žmonių - kas visai natūralu! - tai atmeta, per šitokį laužymą sau jokio gėrio iš to psichiatro su žiaurumo nuokrypom nerasdami ir niekada nepripažinsiantys, kad per jiems pažeidimus sau pasiėmė bent ko, ką iš gydytojo gauti derėtų. Gydantys gydo, o ne žaloja. Jei kas kitų sudurstyta kreivai suauga, jis irgi geba prasilenkti su sveiku protu, pasikliaudamas tuo, kad negaus suklysti, net kai daugybės dalykų tiesiog nežino ir susidaro ne tą įspūdį, ne visada sulaužydamas tai, ką reikia - lyg paimdamas kažkada driokstelt jau per kitą galūnę, kuri visada buvo sveika, o ne tą, kuri buvo pažeista ir kurios sąaugą reikia taisyti. Mes nežinome, ką apie mus parašo į jo gydyklą nukreipę gydytojai, ir tik laimingo atsitiktinumo, jeigu toks pasitaiko, dėka gali išaiškėti, kad jų darbas buvo skubotas, o įrašas ir bent kiek klaidinantis, nors juo remtis turi tas, kuris visą gautą informaciją naudoja atakoms prieš negalavimus tais būdais, kad ir nuo jų, dargi labiausiai, nukenčia daugybė ligonių.
O pamatuoti žmonių vertumo vienokiam ar kitokiam jo, kaip užsiimančio tokiom praktikom, elgesiui irgi tikrai pats negali, nes neįmanoma atskirti, kur ir kokio didumo kieno atsakomybė, - bet talžo išsijuosęs kaip kažkuriems nuožmus baudėjas, lyg šitai iš tiesų turėtų kokį terapinį poveikį - na, nebent jiems panorint mesti tokius jo mėginimus "padėti", imant gyventi taip, kaip širdys diktuoja. Visus skaudžiau nukentėjusius nuo jo (o tokių iš tiesų yra daugiau, negu liaupses jam galinčių rašyti, nes anie nenori savo nemalonių patirčių viešinti) tikrai skatinu nusispjauti į tai, ką jis jiems darė ar sakė, ir verčiau gyventi, kaip patys išmano, o ne vargintis tokio panašaus į padarą piliečio vertinimais. Jis neužjaus pas jį ateinančių. Kas to laukia, tikrai bus nuvilti.
Jeigu kuris matote, kad vien daužo, tikrai geriau iškart atsisakyti jo paslaugų ar net išsirašyti iš ligoninės joje atsidūrus, nes savo linijos nepakeis - galima pasijusti kaip sunaikintam paniekos srautų, kurie veržiasi iš jo burnos. O jei kam padėjo, kaip mačiau, tai nebuvo vien į naudą, nes tapo pripūsta to, kuris niekada nebuvo, nėra ir nebus Tiesos savininkas, kaip besijaustų bet ką galintis įvertinti ar visa reikiama apie žmogaus (ir jūsų?) prigimtį žinoti.
O tas jo nuosavo vardo pasipildymas "kirinovas" verčiant į lietuvių kalbą skamba kaip koks viešpatukas naujasis, kuo jam net ir pavyksta įsitaisyti ne vieno jį sutikusio žmogaus sąmonėje.

2020-12-31, 18:53 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-12-31, 04:43 | Registruotas lankytojas 4

Nesuprantu tu, kuriems gydytojas pasirodė blogas.
Gulėjau skyriuje 3 savaites.
Nei vienas gydytojas prieš tai nesugebėjo man realiai padėti, buvau tiesiog šeriama vaistais.
Šis gydytojas tikrai savo darbo profesionalas, man jo metodai pasirodė labai priimtini man ir efektyvus. Gydytojas nuoširdžiai rūpinosi mano būklę ir pirmą kartą per visus metus pajaučiau gyvenimo pilnatvę ir balansą.
Jeigu ieškosite gero gydytojo - rekomenduoju, nepasigailėsite!
Padėjo begalei žmonių, kurie dabar gali gyventi pilnavertiškai.
Gydytojas iš didžiosios raidės, tikrai padės, jeigu būsite nusiteikę ne sirgti, o sveikti!

2019-11-15, 14:43 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-08-16, 02:44 | Registruotas lankytojas 11

Labai geras gyditojas.tikrai geras ir protingas vyras,nuostabus medikas ir šviesus zmogus.

2019-02-11, 03:24 | Registruotas lankytojas 11

Geras specialistas.tikrai rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2019-02-11, 03:24 | Registruotas lankytojas 11

Geras specialistas.tikrai rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2019-01-03, 19:48 | Registruotas lankytojas 1

Teko guleti skyriuje , patiko skyriaus kolektyvas. ypac ir paliko gera ispudi bendravimas su pacientais. Bendraujant atskirai , visas demesys sutelktas I pacienta .

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2018-11-20, 20:38 | Registruotas lankytojas 3

Buvau skyriuje+dieniniam beveik 3 mėn., mano gydantysis daktaras buvo kitas, bet su dr. Alekseičiku teko susidurti vizitacijų ir grupinių užsiėmimų metų. Buvau prisiskaičiusi ir prisigązdinusi save dėl jo taikomų metodų. Taip, jei žiūrėti iš šono neužduodant klausimo "kodėl" - lengvai gali kilti noras skųstis žiauriais, žeminančiais metodais, žmogaus teisėms ir pan. Bet jei pridedam "kodėl" ir jei dar pagalvojam apie tai, o dar geriau jei ir darai kažką su tuo - vaizdas bus visai kitas. Susidūrusi su juo asmeniškai kardinaliai pakeičiau nuomonę. Labai profesionalus daktaras, neveltui į jo vedamus seminarus suvažiuoja paprasti žmonės ir specialistai iš plataus pasaulio.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2017-02-14, 22:56 | IP: 78.56.218.91

Gulejau skyriuje 1 men, dvi savaites dar vaiksciojau i dienini skyriu. Gydymu buvau patenkintas, skyriuje salygos gydytis geross, santykiai su personamu geri , daktaras kiekviena diena domejosi kaip as jauciuosi. Daug ko ismokau, suzinojau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2016-12-11, 21:09 | IP: 78.60.53.4

Tai buvo gal pries desimt metu. As juo tikiu kaip specialistu. Idomiai dirbo, bendravo pagal reikala lankiau seansus. Man padejo. Skaitau jo knygas ir dabar. Jei prireks kreipsiuos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2016-11-24, 14:32 | IP: 78.58.138.228

Puikiai

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2015-04-14, 16:13 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2011-08-21, 14:43 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2010-11-16, 21:56 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2010-08-24, 10:44 | IP: 78.56.27.224

Neeilinė asmenybė.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2009-01-18, 21:02 | IP: 78.56.216.200

Taktiskas,teisingai ivertinantis mano busena, atskleidziantis nevisada man malonius charakterio bruozus,bet tai pasirodo naudinga suzinoti. Nekomercinis zmogus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2008-11-06, 20:39 | IP: 78.60.84.75

Ypatingas zmogus, nuostabus gydytojas, dekui Dievui, kad ji sutikau savo gyvenimo kelyje.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?
2008-07-16, 16:58 | IP: 86.167.85.69

ipatingai protingas zmogus nera neigiamu atsiliepimu.gal kartais atrodo per grieztas???nesu tikra ar tai blogai

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Alekseičikas kirinovas?