Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Marijus Leketas, %

Registracija čia ir dabar
Klinika „Clinic Agatas“ (Kaunas)
Licencijos

Gydytojas odontologas

Išduota: 2009-07-09, Nr. OPL-03478, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

79.6% Complete
4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

84.2% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

81.3% Complete
4.1

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.4% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

79.1% Complete
4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

76.4% Complete
3.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

87.8% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Klinika „Clinic Agatas“ (Kaunas)
Pacientų atsiliepimai
2024-02-09, 18:29 | Registruotas lankytojas 2

Na čia komentarų apie gyd tai ohoho kokių :D. Įdomios skirtingos patirtys žmonių. Gal ir nėra labiausiai bendraujantis gydytojas, bet man sutvarkė ilgametę ir sunkią žandikaulio problemą. Man labai patiko ir esu labai patenkinta. Operavo klinikose, nemokamai. Po operacijos kelis kartus atėjo paklaust kaip jaučiuos, pats perrišo, pats siūlus išimė. Na vienu žodžiu tai aš labai rekomenduoju, pasibaigė nuolatiniai skausmai ir negalėjimas išsižioti :).

2024-01-30, 21:56 | Registruotas lankytojas 2

Aš nerekomenduoju chirurgo. Užsiregistravau dėl danties rovimo nes odontologė parašė siuntimą į LSMU Kauno klinikas, bet mano patirtis buvo labai neigiama. Su manimi šis "specialistas" mažai kalbėjo, neklausė nieko apie mano situaciją. Kai aš klausiau kažka apie rovimą, klausimus dažnai ignoruodavo ir atsakydavo labai nemandagiai ir pakeldavo balsą. Vėliau dėl eilių man pasakė kad turiu laukti du mėnesius dėl danties šalinimo. Tai mane šokiravo, ir vėliau nukreipė kad nueičiau pas savo odontologą ir kad man "uždėtu vaistu ant danties". O kai gavau vizitą pas odontologą, man pasakė, kad nieko negalima padaryti ir kad reikia traukti dantį ir nekentėti skausmo, užregistravo mane pas kitą chirurgą, kuris gali atlikti operaciją šią savaitę. Suprantu, kad klinikose tokia tvarka ir visada yra eilės, bet jei "specialistas" tikrai būtų matęs mano skausmą, būtų nukreipęs mane į kitą kliniką/chirurgą ir nebūtų sakęs kad anksčiau gaučiau šią operaciją tik greitosios pagalbos skyriuje ir tik jei aš "turėčiau infekciją ir karščiavimą". Aš tiesiog nesitikėjau kalbėti su tokiu apatišku gydytoju, kuris ignoruoja mano problemas ir klausimus, ir neturi pagarbos savo pacientams.
Pas šį chirurgą daugiau nesiregistruosiu.

2023-12-18, 16:25 | Registruotas lankytojas 1

Niekam tikęs gydytojas, visiškai nebendraujantis. Dantų tvarkymas su narkoze neįgaliam sūnui, likau šokiruota, švelniai tariant.. Ponas nebuvo atėjęs, atsiuntė rezidentą, kuriam žinoma neįdomu kokius dantukus reikia tvarkyti. Prieš operaciją nekalbėjo kiek reikės taisyti kiek traukti. Po operacijos ištiko šokas kai buvo ištraukti 5 dantys, nei vienas netaisytas.. Po operacijos žinoma nebendravo nors buvo kviečiamas, rezidentas paaiškino tiek ,kad apsaugoti sūnų nuo narkozės ateityje, jie pašalino dantis dabar..Kramtyti nebėra su kuo.. trūksta žodžių apie tokį ..daktaru vadint neapsiverčia liežuvis. Šokas..

2023-11-20, 21:19 | Registruotas lankytojas 1

Atejau pas gydytoją dėl neišsižiojimo po nakties.. 3 gydytojai bandė rankom atstatyti žandikaulį,kadangi nuo sąnario buvo nušokes diskelis. Nepadėjo. Pasiūlė daryti narkozę kuri truks apie 20min kad atstatytų žandikaulį. Sutikau. Viskas truko valandą, po visko gulėjau palatoje, niekas nesuteikė informacijos jokios, padėjo ar nepadėjo, kodel viskas truko valandą laiko, paleidus iš ligonines pasakė visiškai kitas gydytojas, kad tik lengvą maistą kramtyčiau ir po 2mėn apsilankyčiau. Apsilankiau, siuntė magnetiniui... Laukiau mėnesį.... Kiekvieną kartą turi siuntimą gauti, laukti eilej kad pakomentuotu visa situacija max 5/10min... atėjau po menesio kad pakomentuotų magnetinio rezultatus .. Konsultacija buvo max 5minutės, ir ką pasakė? Kad kremzlė dabar įstrigusi ir nieko nebegali padėti. Kreiptis į odontologą kad šis man kapas padarytu.. kiek laiko nešioti ar padės ar nepadės taip ir nesupratau.. Gyvenu jau 4mėnesius su 50% išsižiojimu burnos. Ar čia skaitosi gydymas normalus? Po kapų nešiojimo dar didesnis skausmas, dantų nesukandu, vos dantis išsivalau... situacijos niekas negali pakomentuoti ar tai į gerąją pusę. Kiek laiko reikės nešioti kapą?! Žodžiu, šis gydytojas visą laiką nemaloniai bendravo, nesuteikia pilnai informacijos, gaišau laiką veltui 4mėnesius kad suteiktu informacijos 0. Reziume ieškausi kituose miestuose gydytojo kuris galėtu pakonsultuoti iš naujo visą gydymo istoriją, kad neįsisenėtu problema kur vėliau gali būti per velu, ir padariniai išliktu visam gyvenimui....

2023-10-06, 13:07 | Registruotas lankytojas 21

Privačioje klinikoje konsultacijos metu viską apžiūrėjo ir įvertinęs esamą situaciją sekančio apsilankymo metu ištraukė 1 krūminį dantį ir iškarto įdėjo implantą. Po operacijos viską išsamiai papasakojo, kaip elgtis toliau (kokius vaistus ir kada gerti, kuo skalauti ir t.t.). Atliktu darbu esu patenkinta.

2023-08-01, 21:51 | Registruotas lankytojas 1

Patekau konsultacijai klinikose gydytojo budėjimo metu, buvau sunerimęs dėl situacijos, tačiau Marijus puikiai ją išklausė, neapkrovė nereikalinga informacija, aiškiai išdėstė situaciją, ką reikia daryti, bendravo maloniai, paskyrė vaistus bei nurodė tolimesnį veiksmų planą, esu labai patenkintas apsilankimu!

2023-06-06, 16:12 | Registruotas lankytojas 6

Gidytojo kaip savo srities specialisto labai atmestinas darbas ir požiūris į žmogų ir jo esamą problemą. Jei negerbi savo darbo ,pareigų tai bent gerbti reiktų pradėti žmogų atėjusi ieškoti kažkokio sprendimo ,ar paaiškinimo..
(Jokio gylinimosi)Normalu kad tiek daug neigiamų komentarų.Nera ko stebėtis jei pats vizitas trunka kelias min .
.Turintys tik savo nuomonę...
NEREKOMENDUOJU.

2023-01-22, 01:04 | Registruotas lankytojas 4

Pripažinsiu, jog paskaičiusi atsiliepimus išsigandau ir tikėjausi blogiausio, tačiau atvykus situacija visiškai buvo kitokia. Rekomenduoju šį chirurgą, kuris yra savo srities profesionalas. Ne tik maloniai pasitiko, bet ir suteikė visą informaciją gydymo eigai palaikyti. Dantų traukimo metu atsiklausdavo dėl savijautos. Atėjau su didele baime, išėjau be jos!

2022-10-24, 23:24 | Registruotas lankytojas 6

Marijau, 3/4, įveikti, 4/4 šoks laukan pas Jus!
Kai kiti nesugebėjo... Jam pavyko! Rekomenduoju!

2022-08-11, 02:20 | Registruotas lankytojas 1

Roviau protinius pas Mariju Leketa. Labai greitai susitvarkė, net nesitikėjau ant kiek greitai, matosi kad chirurgas tai daro dieną iš dienos. Ko pritrūko tai siltumo ir kažkokios tai žmogiškos empatijos, bet gal tas ant to. Man labai baisu buvo rauti protinius, net iš jaudulio asaruoti pradėjau atsisėdus i operacinę kėdę, ka padarysi, esu jautri ir man ne kiekvieną dieną jog rauna dantis. Norejosi kad pasakytų bent žodelį jog viskas bus gerai! Bet vietoj to, tiesiog kreivai pažiūrėjo į manę ir su medsesele apsikeitė žvilgsniais, kuri irgi, nei uždėti man akinius prieš operaciją, nei uždengti... Na žodžiu gal aš esu princesėle ir per daug noriu, bet kai sumoki 240+ eur už dviejų dantų rovimą, kažkaip pagalvoji vėliau ar tikrai taisingai viskas. Po operacijos pasakė kad susiuvo skyles tirpstanciais siūlais. Jie neistirpo, net po 3 sav. Teko važiuoti atgal, pačiai prisiprasius. Žodžiu, bendrai, šaltas, bet savo darbą atliko.

2022-02-24, 14:58 | Registruotas lankytojas 6

Mano patirtis pas šį ,,gydytoją" buvo labai nemaloni. Visada labai kruopščiai renkuosi specialistus pas kuriuos važiuoju į konsultacijas, tačiau.... Pas šį ,,specialistą'' važiavau vien dėl to, kad nėra pasirinkimo renkantis žandikaulių chirurgą valstybinėje įstaigoje. Turiu problemą su žandikauliu jau daug metų. Po nevykusių bandymų rasti gerą žandikaulio specialistą Vilniuje, nusprendžiau bandyti ieškoti Kauno klinikose. Labai nusivyliau. Vizito metu ,,gydytojas'' bendravo nemaloniai, atstumiančiai, atgrasiai, lyg puldamas. Nuolat kėlė balsą, neįtiko nei vienas atsakymas, kuomet reikėjo paaiškinti žandikaulio skausmo stiprumą, vietą ir pan. Paciento problemos jam nepasirodė aktualios. Jis sėdėjo ir tyčiojosi iš paciento dėl laikysenos, kai tuo tarpu turėjo konsultuoti dėl žandikaulio. Jei pacientas daugybę metų kenčia skausmą žandikaulio srityje, normalus ir kompetetingas gydytojas turėtų stengtis pacientui padėti. Šis ,,gydytojėlis" nevertas gydytojo vardo. Išėjusi iš kabineto susigraudinau.... Sėdėdama kabinete pasakiau sau, kad pas jį daugiau nebegrįšiu. Šis ,,specialistas'' akivaizdžiai tyčiojasi iš savo pacientų. Jis neskyrė magnetinio rezonanso, nors jau net pacientui aišku, kad reikėtų skirti tokį tyrimą. Išrašė vaistukų, kurie nepadėjo..., o kaip gi kitaip galėjo būti. Jei ,,specialistas" nesuinteresuotas gydyti, tai paprasčiausia atstumti žmogų, tai išrašyti vaistukų. VENKITE tokių ,,gydytojų'' iš tolo. NEREKOMENDUOJU nei vienam. Juk net veterinarai gydantys gyvūnus, yra daug labiau suinteresuoti gyvūnui padėti, jį išgelbėti nuo patiriamų skausmų.

2022-02-17, 08:01 | Registruotas lankytojas 2

Vizitas truko 2 min.papasakojau savo problemą,jis man užrašė vaistų nuo skausmo,nors jau seniai geriu ir nieko nepadeda.Aš jam sakau,kad man darytas magnetinio rezonanso tyrimas,o jis:aš jau skaičiau...,nors mato mane pirmą kartą....negi šis gydytojas turi laiko kasdien skaityti pacientų ligos istorijas, nors nežino kas pas jį ateis.Pasiūlė sugerti vaistus,ir kreiptis pas kitą gydytoją.O pas ši docentas sėdėjo 10 studentų,ir stebėjo kaip jis dirba.Čia tikrai akademinės visuomenės pavyzdys būsimiems gydytojams.Labai gaila...

2022-02-01, 15:24 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, laukiau eilėje valanda laiko, kad priimtu nors buvau iš anksto užsiregistruota, nepaaiškino, tyrimų rezultatus. Diagnozė nebuvo paskirta. Visai nesidomi pacientų kaip ir savo darbu. Nepagarbiai bendrauja, tyčiojasi.

2022-01-27, 21:58 | Registruotas lankytojas 2

Labai profesionalus gydytojas. Šalino visus protinius dantis (ne iškarto visus), buvo sunkūs atvejai ir viskas gerai pavyko. Geriausi įvertinimai!

2021-11-17, 19:06 | Registruotas lankytojas 1

Nemalonus bendravimas mokamoje konsultacijoje. Problema palikta be sprendimo. Visiškai jokio suinteresuotumo padėti.

2021-11-11, 22:28 | Registruotas lankytojas 1

Po protinių dantų šalinimo, kilo komplikacijos, paskambinus chirurgui jis man pasiūlė kreiptis į polikliniką, jokios savo pagalbos nepasiūlė. Nuėjus į poliklinką man nieko negalėjo padėti, sakė važiuoti ten kur rovė..
Jokio atsakingumo ir žmogiškumo. Jei jau atlikote procedūrą po kurios prasidėjo komplikacijos, manau tikrai turėjot priimti apžiūrai, o ir sakėte jei bus kažkas negerai skambinti Jums ar atvykti pas Jus.
Nerekomenduoju!

2021-09-13, 21:02 | Registruotas lankytojas 1

Tai Gydytojas iš didžiosios raidės. Ačiū už nuoširdų bendravimą, puikų gydymą ir už suteiktą galimybę vyrui gyventi pilnavertį gyvenimą.

Su Pagarba I. Vaitkiene

2021-08-14, 01:41 | Registruotas lankytojas 4

Didžiausios rekomendacijos. Atliko liežuvio pasaitėlio kirpimo operacija vaikui. Buvo taikyta narkozė, todėl po jos vis domėjosi kaip vaikas jaučiasi. Vaikas paniškai bijo gydytojų, todėl atsižvelgęs į tai ir į vaiko gerą savijautą po operacijos kuo skubiau išrašė į namus. Operacija atlikta puikiai. Džiaugiamės pakliuvę į profesionalo rankas!

2021-07-11, 17:17 | Registruotas lankytojas 1

2020 metu pabaigoje apsilankiau
Satrijos klinikoje, gydytoja rekomendavo nueiti i konsultacija pas Mariju, aptarti ar reikia traukti protinius dantis. Atejau, visa konsultacija buvo: ‘“protiniai dantys yra, galim traukti atba ne, jums spresti”. Jokiu diskusiju apie rizikas, kokius butent traukti, kokiu ne. Sake, kad per viena karta istrauks du dantis per mazdaug 30 min. Greze, krapste ir trauke viena danti ilgiau nei valanda. Praejo daugiau nei puse metu, dalis liezuvio ir zando iki siol neatsistate, gali buti nuolatinis nervu pazeidimas. Nei gydytojas, nei klinika niekada nesidomejo kaip jauciausi po danties traukimo. Suprantu, lad yra skirtingu ir sudetingu atveju, bet patirtis buvo labai nemaloni ir komunikacija tikrai gali buti geresne, todel nei klinikos nei daktaro nerekomenduoju.

2021-06-15, 14:05 | Registruotas lankytojas 1

Atrodo, kad gydytojui niekas neįdomu. Nuėjau dėl žandikaulio traškesio, paaiškino, kad pati pradžia čia. Paklausus ką daryti sakė, kad nevalgyti kieto maisto ir viskas. Jokių atliktų tyrimų, apžiūra truko max 5 min. Ir į visus klausimus atsako vienu žodžiu (max 2). Tikrai nerekomenduoju.

2021-05-21, 22:14 | Registruotas lankytojas 21

Labai sudėtinga rašyti atsiliepimą apie gydytoją, kuriam iš profesinės pusės neįdomu dar kartą pamatyti pacientą ir sužinoti ar intervencija neturėjo kokių nors komplikacijų, ar nepablogino situacijos.
Šis gydytojas man nedavė vilties. Prieš operaciją įvedė į psichologinio šoko būseną, pasakydamas, kad operacija nepadės. Natūraliai kyla klausimas kam ją daryti, jei ji nereikalinga? Palieku klausimą atvirą. Jaučiu didelį apmaudą ir pergyvenimą. Nežinau kokia toliau laukia situacija, ar vėl iš naujo nesikaups vanduo ant sąnario. Ar kada galėsiu vėl normaliai valgyti. Nebepasitikiu nei vienu specialistu, nes visi kalba skirtingai, o aš kasdien kenčiu fizinį skausmą.

2021-03-27, 17:38 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas! Savo srities puikus specialistas, išmanantis savo darbo veiklą, noriai bendraujantis su pacientais. Esu patenkintas man atlikta operacija bei priežiūra po jos.
Pagarbiai,
Virginijus Malinauskas

2020-01-07, 10:52 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras gydytojas: profesionalios konsultacijos, teisingas gydymo parinkimas, aiškus ir profesionalus bendravimas, nuolatinis rūpestis prieš ir po operacijos. Nuoširdus AČIŪ gydytojui.
Reikia tik džiaugtis, kad Lietuvoje dar yra tokių žmogiškų ir profesionalių gydytojų. Rekomenduoju 100%

2019-02-25, 18:39 | Registruotas lankytojas 1

Labai greitai, labai maloniai ir 0 skausmo! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Marijus Leketas?
2019-01-29, 14:50 | Registruotas lankytojas 5

Labai puikus gydytojas. Pagarba!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Marijus Leketas?
2018-10-11, 10:56 | Registruotas lankytojas 1

puikus gydytojas! Profesionalus, malonus. Tikras savo srities specialistas. Puikiai atliko operaciją. Rekomenduoju 100 proc. šį gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Marijus Leketas?
2018-06-13, 16:41 | Registruotas lankytojas 1

Puikus specialistas. Malonus, atidus. Vienu metu traukė tris dantis, bet darbą atliko labai gerai. Esu dėkinga gydytojui ir rekomenduoju kitiems.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Marijus Leketas?
2017-07-20, 15:29 | IP: 77.219.243.184

Nuostabus gydytojas! Profesionalus, malonus. Tai gydytojas iš didžiosios raidės. Puikiai atliko operaciją. Rekomenduoju šį gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Marijus Leketas?