Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Edvard Grišin, %

Registracija čia ir dabar
Inovatyvios dietologijos centras
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2017-07-05, Nr. MPL-22293, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas dietologas

Išduota: 2020-06-30, Nr. MPL-24675, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

100% Complete
5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

84.4% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

89.3% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

86% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

78.3% Complete
3.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

82.1% Complete
4.1

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

86.8% Complete
4.3

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Inovatyvios dietologijos centras
Pacientų atsiliepimai
2023-03-20, 00:18 | Registruotas lankytojas 1

Tikrai nerekomenduoju! Pasirinkau si gydytoja mamai, paskaicius gerus komentarus, bet po dvieju vizitu likome visiskai nusivilusios. Situacija standartine, kreipemes pas dietologa del didelio mamos nutukimo. Po pirmo vizito, gavo namu darbu, rasyti dienorasti ka valgo, ka geria. Sekanti vizita skyre po 1.5 men. Pagalvojau, ilgokai, bet gal ir gerai, daugiau bus uzpildytas dienorastis.Raginau mama nieko neslepti, kad ''GYDYTOJAS'' galetu pilnai ivertinti visa situacija. Gavome zinute, kad mama yra uzrasyta nuotoliniai konsultacijai ( pagalvojau vau koks demesingas, paskambins paklaus kaip sekasi). Skambucio nesulaukeme,na gal suklydo ir ne ta pacienta uzrase. Bet po keliu savaiciu ir vel pranesimas apie nuotolini vizita, skambinu i poliklinika patvirtina, taip mama uzregistruota laukite "GYDYTOJAS'' paskambins, na ka gal ir paskambino bet tik ne mamai. Ateina vizito diena, atnesa mama dienorasti, sako kad negeria saldziu gerimu ir numete 2 kg. GYDYTOJAS pasiziuri dienorasti ir sako jus saunuole, taip ir toliau, bet as iseinu is poliklinikos, tai konsultuos jus toliau kitas gydytojas( bet sekanciam vizitui,pas kita gydytoja neuzraso) arba galite uzsirasyti pas mane kitoje klinikoje MOKAMAI konsultacijai. Turiu prisipazinti, kad galvojau, kad gydytojas mamai israsys tokiu velniu uz ta dienorasti...Paprasius parodyti kas gi ten gero tam dienorastyje,pasidare baisu! Mielas GYDYTOJAU gal reikia dar pasimokyti, jeigu Jus teigiate kad pusryciams batonas su sviestu( netikslinant kiekio), taukuose kepta sprandine su bulvemis ir majonezu pietums, ir cepelinai su spirguciais ir grietine vaskarienei yra gerai 1.5 men dienorastyje!
Mesti svori prase seimos gydytoja, mesti svori prase neurohirurgas( jau po atliktos operacijos, nes operacijos nieko nepades be SITO ZINGSNIO), mano ilgu ikalbinejimu ir kai mama ryzosi tam...Jusu tokia pagalba?
Linkiu Jums gydytojau nesusitikti su tokiais specialistai ir nepamirsti, kad jeigu Jus dirbate poliklinoje, tai nereiskia kad pacientas atejo pas Jus nemokamai! Niekas per prievarta Jusu cia nelaiko ir Jus isidarbinant zinojote savo alga! O jeigu paskaiciavus du kontaktinius vizitus ir du nuotolinius, manau suma nelabai skirsis nuo konsultacijos mokamoje klinikoje!

2022-09-10, 18:16 | Registruotas lankytojas 1

Splendid person, splendid professionist. The level of care and attention toward his clients clearly reflects the love for his job. I have experienced long term results and right now my life balance is spot on. Highly recommended.

2022-07-05, 10:36 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi pirmą kartą ir neketinu daugiau lankytis. Gydytojas jaunas, bet pilnas arogancijos ir nepakantumo. Nematė reikalo net paskaityti kodėl šeimos gydytojas davė siuntimą. Pradėjus labiau diskutuoti ir klausinėti, atsakė, kad per 20min jis čia man nieko nepaaiškins. Vizito laukiau 3 mėnesius ir tik veltui sugaištas laikas.

2021-08-03, 15:30 | Registruotas lankytojas 37

Nuostabus dietologas.Labai išsilavinęs. Aukšta klientų aptarnavimo kultūra. Gydytojas darbštus. Jau po pirmo vizito sudarė skanų maitinimosi planą.Puikiai ištransliavo visą reikalingą informaciją. Patiko, kad pasidalino naudingais patarimais ir patarė kaip greičiau pasiekti išsikeltų tikslų.Džiaugiuosi susipažinusi. Rekomenduoju ir kitiems.

2021-05-25, 22:04 | Registruotas lankytojas 1

Puikus specialistas. Labai gilinasi į esamas problemas, skiria daug laiko patarimams, domisi gydymo eiga, savijauta, tiek fizine, tiek psichologine. Motyvuoja, palaiko. 100 % rekomendacijos.

2021-05-08, 08:12 | Registruotas lankytojas 1

Malonus gydytojas ir šauni asmenybė. Tuo pačiu turėjau konsultaciją pas dietologą ir psichologą. Gydytojas nusimano savo darbą, atsako į rūpimus klausimus. Liko laukti rezultatų!

2021-04-08, 11:23 | Registruotas lankytojas 1

Labai gilinasi, skiriamas dėmesys problemai labai sumotyvuoja. Profesionaliai operatyviai sudėlioja reikalus. Rekomenduoja. Skiria net po vizitų savo asmeninį laiką konsultacijoms.

2021-03-17, 10:28 | Registruotas lankytojas 2

Griežtai laikantis gydytojo nustatytos dietos išsisprendė blogo virškinimo ir antsvorio reikalai. Ačiū gydytojui už konstruktyvumą bendraujant, tikslius ir aiškius nurodymus bei patarimus.

2020-12-13, 23:28 | Registruotas lankytojas 2

Puikus savo srities specialistas, išsamiai atsakęs į kilusius klausimus, visiškai "nenugąsdinęs", o kaip tik suteikęs daug motyvacijos ir noro judėti sveikos gyvensenos link. Nuoširdžiai rekomenduoju.

2019-09-16, 10:40 | Registruotas lankytojas 4

Išsamiai paaiškino, konsultacijos metu nustatė papildomą ligą, labai taktiškas, supratingas ir bendraujantis specialistas.