Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Povilas Jukna, %

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Klinika "Medicija" (UAB Vaisingumo klinika, Vilnius)
Northway medicinos centrai (Kaunas)
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2017-06-30, Nr. MPL-22037, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

90.8% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

98% Complete

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.1% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

97.2% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

97.1% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

88.8% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

92% Complete
4.6

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Klinika "Medicija" (UAB Vaisingumo klinika, Vilnius)
Northway medicinos centrai (Kaunas)
Pacientų atsiliepimai
2025-02-27, 18:35 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū gydytojui už atliktą miomos šalinimą per vieną operaciją (planuotos buvo dvi). Labai malonus, atsakantis į visus klausimus bei viską ramiai paaiškinantis.
Šį gydytoją rekomendavo kolega Ž. Misevičius kuriam tai pat dėkoju už nuostabią rekomendaciją.
Rekomenduoju!

2025-01-09, 08:57 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas,neplepa neišsiaiškinęs visko iki galo .
Aš lankiausi dėl nesivystančio nėštumo.
Pasakęs man visą situaciją stebėjo ar neverkiu (nes matė iš akių kad man nelengva )
Tikiuosi dar sugrįšiu pas šį gydytoją tik gal jau su geresnėmis naujienomis .
Rekomenduoju ! Labai šiltas ir nuoširdus daktaras .

2024-12-02, 17:30 | Registruotas lankytojas 4

Labai paprastas,malonus,švelnus gydytojas.Pas jį atėjus dingo visos baimės.Rekomenduoju visoms moterims

2024-11-25, 21:13 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas! Vertėjo važiuoti iš Klaipėdos pas šį gydytoją. Apžiūrėjo labai atsakingai, atsakė į visus klausimus, paskyrė gydymą. Kuo didžiausios sėkmės darbuose.

2024-09-16, 16:11 | Registruotas lankytojas 3

Atsakingas, profesionalus, mandagus, puikus specialistas. Išsamiai paaiškina situaciją, tiksliai diagnozavo problemą, sėkmingai išoperavo darinį ir maloniai, rūpestingai atsakė į man kilusius klausimus pooperaciniu laikotarpiu. Pačios geriausios rekomendacijos. Ir didelis ačiū Gydytojui :).

2024-08-19, 20:44 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojas Povilas Jukna operavo mano mamytę. Mes nuoširdžiai dėkojame šiam puikiam, profesionaliam gydytojui, kuris ne tik viską paaiškino, atsakė į visus klausimus, atidžiai apžiūrėjo, vertindamas bendrą sveikatos būklę, skyrė tinkamą gydymą, bet ir už gerą žodį, kuris kartais irgi gydo. Gera žinoti, kad Lietuvoje yra tokių puikių gydytojų. Didžiausios sėkmės ir Dievo palaimos Jūsų sunkiame darbe...

2024-03-18, 20:26 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas, labai džiaugiuosi, kad jį atradau ir jis operavo mane! Malonus, dėmesingas, atsako į visus rūpimus klausimus. Atėjus į apžiūrą nereikia jausti streso. Rekomenduoju!!!

2023-12-04, 13:41 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai patenkinta, kad šis daktaras atliko operaciją. Viskas nuo pradžios iki pabaigos praėjo labai aiškiai, sklandžiai. Į visus klausimus buvo atsakyta. Labai rūpestingas, geras daktaras. Dar kartelį AČIŪ! Lina

2023-09-12, 22:11 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gydytojui P. Juknai, rekomenduoju gydytoja labai puikus, viska papasakojo nuo a iki z, išklausė problema kuria turiu, bendrauja šiltai, pats geriausias daktaras iš didžiausios raidės! Sekmės darbuose! Širdingai dekoju Jums!
Pagarbiai, Daina.

2023-03-31, 13:05 | Registruotas lankytojas 3

Vienas nuostabiausių ginekologų, pas kurį teko lankytis.

2023-02-24, 21:55 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai patenkinta, kad papuoliau būtent pas šį gydytoją. Gydytojo bendravimas ne tik profesionalus, bet ir malonus, moka palaikyti sunkiu metu. Rūpestis pacientu be priekaištų. Esu begalo dėkinga už profesionaliai atliktą operaciją ir išgelbėtą mano ir vaikelio gyvybę.

2023-02-17, 23:03 | Registruotas lankytojas 2

Rekomenduoju :) Gydytojas labai geras vaisingumo specialistas, rupestingas, moka išklausyti, labai profesionalus nors dar ir jaunas, patekau pas jį netyčia ir labai džiaugiuosi

2023-01-10, 14:22 | Registruotas lankytojas 5

Puikus gydytojas. Išklausė ilgą pasakojimą apie susikaupusias problemas. Po patikros sudėliojo, pasiūlė jų sprendimo būdus. Išsamiai atsakė į daugybę iškilusių klausimų. Rekomenduoju.

2022-03-21, 22:58 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas, malonus, viska išsamiai aiškina, ne tingi pasidometi apie sveikata, operacija atliko profesionaliai

2022-02-21, 18:28 | Registruotas lankytojas 1

Atsitiktinai patekau pas gydytoją Povilą Jukną. Mane maloniai nustebino jo paprastas ir nuoširdus bendravimas. Gydytojas skyrė pakankamai laiko paaiškinimams prieš operaciją ir po jos. Esu be galo dėkinga gydytojui už sėkmingai atliktą operaciją. Tokiais gydytojais, kaip Povilas Jukna gali didžiuotis visa medikų bendruomenė.
Pagarbiai Bronė Matiukienė

2019-11-18, 13:03 | Registruotas lankytojas 2

Didele padėka gydytojui už nuoširdu bendravima ir zinoma veikaminga gydyma!
Gulejau del nesciuju vemimo, isejau is ligonines visiskai sveika!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-11-14, 09:50 | Registruotas lankytojas 1

Labai puikus rūpestingas gydytojas,kuriam nuoširdžiai dėkoju už atliktą operaciją,kurios metu išsaugojo mano moteriškumą. Atidžiai išklausė,išsamiai atsakė į visus iškilusius klausimus.

2019-08-31, 16:31 | Registruotas lankytojas 1

Labai noriu padėkoti gerb. gydytojui Povilui Juknai už nuoširdų gydymą ir bendravimą, man suprantama forma ligos ir jos gydymo eigos išaiškinimą, vilties suteikimą. Ačiū, gerasis Daktare.
Aldona Grigienė

2019-05-01, 15:35 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-03-26, 18:23 | Registruotas lankytojas 3

Labai dėkinga esu gydytojui už atliktą operaciją. Viskas praėjo sklandžiai ir kompetentingai. Prieš ir po operacijos man viskas buvo išsamiai paaiškinta ir atsakyta į klausimus. Pagarbiai Ramutė Tovarovienė.

2019-03-26, 18:23 | Registruotas lankytojas 3