Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Vaiva Stankevičiūtė, %

Licencijos

Gydytojas oftalmologas

Išduota: 2020-07-03, Nr. MPL-24766, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Stankevičiūtė Vaiva dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Stankevičiūtė Vaiva?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

100% Complete
5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

96.4% Complete
4.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

90% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

80.6% Complete
4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-02-17, 16:34 | Registruotas lankytojas 1

I was Vaiva's patient for laser eye surgery, specifically 'SMILE,' in January 2024 at Lirema Clinic. It's been a month since the correction, and I can see everything perfectly. Vaiva speaks English fluently and is exceptionally pleasant and patient. She answered all my questions thoroughly and constantly provided commentary on each step during the surgery, which made me feel assured and in control. The procedure went smoothly, and my recovery was flawless. I am incredibly grateful :)

2024-01-25, 11:34 | Registruotas lankytojas 1

Pas šią gydytoją prieš 3 metus atlikau akių korekciją lazeriu. Dabar laukiuosi ir nuvykus akių patikrai prieš gimdymą kita gydytoja stebėjosi, kaip gražiai atliktas darbas, net paklausė kur atlikinėjau operaciją ir pas ką ! Manau čia yra pats geriausias įvertinimas gydytojui, kai net kolegos pas pacientą teiraujasi tokių dalykų.
Pati medikė labai maloni, viskas vyko labai sklandžiai ir greitai. Operacijos metu viską nuosekliai pasakojo ko tikėtis ir neišsigąsti (kad papūs vėjukas, kad pabėgs vandenukas ir t.t.). Labai rekomenduoju !

2023-07-05, 23:29 | Registruotas lankytojas 6

Labai maloni gydytoja, dirbanti Liremos klinikoje. Su ja buvo atlika lazerio operacija be pjūvio. Viską paaiškino operacijos metu, buvo maloni, supratinga. Seselės taip pat labai paslaugios, raminančos. Praėjus kelioms dienoms po operacijos lankiausi pas ją apžiūrai, iššėmė lęšius, viską apžiūrėjo, atsakė į visus klausimus, nuramino, kad viskas bus gerai. Gal tik komentaras, kad nepastebėjo akyje ląstelės siūlelio, kuris išryškėjo sekančią dieną ir trukdė akiai, bet turbūt normalu, nes jis beveik buvo sugijęs po lęšiu. Nuvykus į kliniką (nes negalėjau ta akimi žiūrėti) kita gydytoja viską apžiūrėjo, paaiškino, sutvarkė. Manau ir ši gydytoja butų priėmus tokį pat sprendimą, tik tą dieną neturėjo laisvo laiko priėmimui. Dabar viskas puiku, po operacijos praėjo beveik 3 mėn.

2022-09-01, 17:04 | Registruotas lankytojas 12

Maloni, kruopšti, atsakinga. Stipriai rekomenduoju.

2022-04-20, 18:23 | Registruotas lankytojas 1

Labai šauni gydytoja! Viską išsamiai ištyrė, labai maloniai bendravo, atsakė į visus mano klausimus ir nuodugniai papasakojo akių operacijos eigą. Pačios operacijos metu jaučiausi atsipalaidavus, nes prieš kažką padarydama pasakojo ko tikėtis ir kiek laiko tai gali užtrukt, kas mane labai nuramino. Operacija praėjo labai sklandžiai ir viskas puikiai sugijo. Dabar labai džiaugiuosi savo naujai įstatytom erelio akim!

2021-03-24, 18:00 | Registruotas lankytojas 2

Noriu padėkoti ir Gydytojai Vaivai, ir klinikai Lirema. Atvirai sakant, apskritai seniai buvau sutikusi tokį rūpestingą mediką, ir turėjusi tokį kokybišką visomis prasmėmis vizitą pas gydytoją. Skyrė visą savo dėmesį, gavau daug patarimų, teisingą diagnozę ir nukreipimą tolimesnėms procedūroms. Ačiū daktarei, ir linkiu kuo didžiausios sėkmės. Ieva

2019-09-24, 08:29 | Registruotas lankytojas 1

Tikrai maloni gydytoja, buvome profilaktiskai patikrinti vaiko akytes,apziurejo kruopsciai ir atidziai.