Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Sabina Špiliauskaitė, %

Registracija čia ir dabar
Šeimos klinika „Drops Clinic“ (Vilnius)
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2017-07-03, Nr. MPL-22105, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-27)

Medicinos gydytojas

Išduota: 2017-07-03, Nr. MPL-22105, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-27)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

66.9% Complete
3.3

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

83% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

83.4% Complete
4.2

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

80.2% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

76.5% Complete
3.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

78.4% Complete
3.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

85.1% Complete
4.3

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Šeimos klinika „Drops Clinic“ (Vilnius)
Pacientų atsiliepimai
2025-02-19, 10:36 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi Kardiolitoje. Nuostabi gydytoja. Įsigilina į problemą, išklauso, kantri, paaiškina gražiai, išsamiai, greitai nustatė problemą ir gydymą

2024-12-16, 15:58 | Registruotas lankytojas 6

Profesionali, maloni, žmogiška daktarė. Kreipiausi į šią gydytoją dėl sutrikusio menstruacijų ciklo. Buvo diagnozuotas PKS, bei skirtas gydymas. Rekomenduoju.

2024-11-04, 13:06 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja Sabina prižiūrėjo mano nėštumą ir jos dėka nėštumo laikotarpis praėjo labai ramiai. Visada domėjosi mano savijauta, atsakinėjo į visus klausimus ir skyrė daug laiko. Gydytoja yra profesionali, maloni ir šilta. Be to, domisi PKS tema, kas man yra labai aktualu. Džiaugiuosi, kad pagaliau atradau savo gydytoją ir nuoširdžiai rekomenduoju gydytoją Sabina kitiems.

2024-07-31, 20:03 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni, žmogiška daktarė, reta tokių kaip ji. Detaliai viską išaiškino.

2024-07-30, 03:55 | Registruotas lankytojas 3

labai profesionali, puiki gydytoja! rekomenduoju!

2024-07-30, 03:52 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja! Begalo šiltas žmogus ir tikra savo srities profesionalė. Neštumo priežiūros tik pas gyd. Sabina!

2022-09-15, 17:53 | Registruotas lankytojas 6

Dėmesinga bei maloni gydytoja. Puikiai atliko polipo šalinimo operaciją. Jaučiuosi puikiai, nebeliko jokių nemalonių simptomų.

2022-02-21, 00:20 | Registruotas lankytojas 1

Norėjau padėkoti gydytojai Sabinai, kuri su kolegėm Tatjana ir Andželika padėjo pasaulį išvysti sūnui Vilniaus Gimdymo namuose 2021 rugsėjį. Tai buvo pirmas mano gimdymas, kuriam kažkiek ruošiausi skaitinėdama informaciją ir dalyvaudama mokymuose apie teorinę gimdymo eigą. Gydytojos nedaugiažodžiavo ir man tas patiko, bet visa reikalinga informacija buvo aiškiai ir ramiai išsakyta, bei į mano pageidavimus visur, kur buvo galima, atsižvelgta. Jaučiausi gerose rankose. Gydytojai po gimdymo teko ilgai paplušėti mane "lopant", nes pasirodo dėl infekcijos turėjau didelių pažeidimų gimdymo kaklelyje, bet kai siūlės sugijo - mano ginekologė įvertino, kad po gimdymo buvo atliktas puikus darbas.

2021-10-04, 22:16 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.