Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Justinas Rimkus, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2017-07-03, Nr. MPL-22183, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

79.4% Complete
4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

89% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87.2% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

93.5% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

94% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

85.7% Complete
4.3

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.6% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-02-23, 17:57 | Registruotas lankytojas 1

Malonus, savo srities profesionalas, nuoširdžiai bendraujantis, mylintis savo darbą ir pacientus, tokį gydytoją sutikau pirmą kartą. Atsakė į visus rūpimus klausimus, atliko operacinį gydymą, kantriai viską paaiškino. Galbūt ir liga ėmė atrodyti ne tokia baisi, padėjo nusiraminti ir žengti toliau su viltimi, kad viskas bus gerai. Patys geriausi atsiliepimai apie gyd.J.Rimkų, nors buvo nedrąsu ir baisu, nes gydytojas vyras (nebuvo tekę susidurti). O dabar manau, kad tai buvo geriausias pasirinkimas.
2024.02.23 pacientė Edita

2024-02-12, 16:27 | Registruotas lankytojas 818

Nuostabus gydytojas!Tris kartus lankiausi pas si nuostabu, nuosirdu gydytoja!Labai nuoširdus aciuu Jam ypač uz operacija,kuria atliko s.m 02.05d .Didžiules sekmes Jam ir dar karta nuoširdus Aciu!

2024-02-11, 19:03 | Registruotas lankytojas 1

Problema yra.Negalima užsiregistruoti.

2024-01-23, 18:17 | Registruotas lankytojas 1

Mano pirmas apsilankymas pas Vyrą ginekologą.. Buvo daug jaudulio ir baimės, bet likau sužavėta. Nuostabus gydytojas! Jaunas, bet kompetencijos tikrai nestinga. Labai paslaugus, išsamiai papasakojo apie visas susidariusias sveikatos problemas. Įšėjusi iš kabineto draugei sakiau, kad daugiau pas nieką lankytis nenoriu tik pas Justiną! ????
Lietuvoje trūksta tokių specialistų!
Labai didelis ačiū!???? Brigita M.

2024-01-23, 14:39 | Registruotas lankytojas 4

Retai rašau atsiliepimus, bet apie gyd Rimkų privalau parašyti. Papuoliau pas jį skubios pagalbos skyriuje, negimdinis nėštumas. Žinojau, kas manęs laukia ir tas stresas, kad neteksi vaikelio ir visi operacijos reikalai. Gydytojas apžiūros metu, prieš ir po operacijos taip teigiamai nuteikė, kad tas stresas dingo.
O paprastas dėmesys pacientei, kaip padėjimas atsistoti, paklausimas, ar svaigsta galva, ar reikia vaistų nuo skausmo, labai daug reiškia sunkią minutę. Viskas pavyko gerai. Ilsiuosi po operacijos. Labai dėkinga gydytojui.
Jeigu reiktų ateityje akušerio pagalbos, norėčiau atsidurti jo rankose. Sveikatos ir sėkmės gydytojui. Rasa Ž.

2023-12-27, 15:37 | Registruotas lankytojas 1

Pirmą kartą buvau pas vyrą ginekologą. Tikrai labai rekomenduoju - nuostabus, etiškas, kompetetingas specialistas. Apžiūros metu biobsija paimta be jokio diskomforto. Gimdos kaklelio operacija be komplikacijų. Po operacijos tiek palatoje, tiek ir jau grįžus namo paskambino paklausė kaip gijimo procesas ar viskas gerai. Jokių "padėkučių" prieš ar po tikrai neprašė, o priežiūra ir dėmesys aukščiausiam lygyje.

2023-12-22, 18:41 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas,savo srities specialistas, profesionalus, empatiškas, dėmesingas džentelmenas.
Ištiesta ranka padedant atsistoti po procedūros ir dėmesingas klausimas-"ar viskas gerai"?-tikrai netikėta ir ilgam įstringa.
Pagarba gydytojui ir dėkingumas.

2023-11-28, 15:53 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas konsultavo, skyrė tyrimus, diagnozavo, operavo - rezultate šiai dienai puiki sveikata. Pilnai suteikta informacija, jokių neatsakytų klausimų ar neaiškumų. Be jokios abejonės rekomenduočiau kaip itin kompetentingą savo srities specialistą.
Didelis AČIŪ gydytojui už profesionalumą, empatiją bei paduotą ranką :)
Nuoširdžiai, pacientė Goda.

2023-09-02, 01:14 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionalus gydytojas, viską išsamiai išaiškino ir paliko labai gerą įspūdį.

2023-06-21, 01:45 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionalus, kompetetingas, savo srities profesionalas. Ir prie viso to - paprastas, nuoširdus ir empatiškas žmogus.
Gydytojas, kuriam akivaizdu medicina yra pašaukimas. Džiaugiuosi jog likimas atvedė mane būtent pas jį.
Gydytojau, jeigu skaitysite, dar kartą noriu Jums padėkoti už operaciją bei konsultaciją po jos, už skirtą laiką, už diagnozes, už gydymą, ir tiesiog už palaikančius žodžius ar ištiestą ranką.
Nuoširdžiai linkiu visokeriopos sėkmės Jums tiek karjeroje tiek asmeniniame gyvenime.
Su geriausiais linkėjimais, Gintarė Ševčenko

2023-04-19, 11:21 | Registruotas lankytojas 1

Nežinau iš kur tokių žmonių dar yra kaip gyd Justinas Rimkus.. Šiltas,jaukus,supratingas,rūpestingas,aš net nerandu žodžių apibūdinti šį žmogų,nes jei atvirai,pirmą kartą gyvenimę tokį sutikau,ir vov,aš likau apstulbusi,maloniai nustebinta. Suwitikome su juo per mano operacija 04-12d jis manę su kolegę nusivedė apžiūrėti prieš operacija(na apie kolege nieko gero pasakyt negaliu) apžiūros metu nuolat manę kalbino,domėjosi mano padėtimi,ir kaip viskas yra,ir stengėsi nutraukti mano įtampa kurią jaučiau(na kėdėje manau visos esam įsitempe) atsistojant ištiesė ranka,padėjo atsistoti,tai tikrai manę nustebino,nes niekas lig šiol nėra to padaręs,o tuo labiau kad gyd. Operacija pavyko puikiai(šalino gimdos kaklelio dalį-kolonizacija lyg vadinasi) bendravo su manimi ateidavo patikrinti kaip jaučiuosi,ar viskas gerai,ir net prieš darbo pabaigą atėjo pas manę (prieš išleidžiant namo) dar kartą viską papasakojo išsamiai,tik histologinio nesulaukėm dar(bet aš tikiu kad kai bus atsakymas,gyd tikrai su manim susisieks) tikrai likau nustebinta,ir aš dabar žinau pas kokį gyd.akušerį aš lankysiuosi toliau,rekomenduojų šį puikų specialistą visoms tos kurios ieško supratingo gyd kuris tikrai atsakys į visus rūpimus klausimus,ir tikrai padės išspresti jūsų bėdas nuoširdžiai. Jūsų pacijentė Inga B. Iš Kauno.

2023-04-17, 10:01 | Registruotas lankytojas 1

Ne visoms ligonėms pasiseka sutikti tokį Gydytoją, koks yra ginekologas Justinas Rimkus.
Dėkoju likimui ir Dievui, kad laiku sutikau šį Daktarą. Man trūksta žodžių išreikšti dėkingumui. Žemai lenkiuosi šiam Žmogui, kuris tebeveda mane sveikatos link.
Pacientė Aldona.

2023-03-28, 22:49 | Registruotas lankytojas 1

Pirmą kartą teko lankytis pas Justiną Rimkų, tai tikrai galiu prisijungti prie visų teigiamų atsiliepimų apie šį gydytoją.. Pirmiausiai jaučiasi paprastumas, žmogiškumas, supratimas, rūpestingumas, atidumas, jeigu kas neaišku, paaiškins ir ne vienu sakiniu, o taip kad būtų suprantama, procedūros metu domisi ar viskas gerai, bando nuraminti, o baigus procedūrą ištiesia ranką ir padeda atsikelti, atrodo paprasti dalykai, bet jie žavi... Linkiu šiam gydytojui sėkmės ir kantrybės jo darbuose, išlikite ir toliau toks koks esate. Geriausi linkėjimai. Raneta Kaunas.

2023-02-14, 12:14 | Registruotas lankytojas 818

Dar nėštumo metu gyd. J. Rimkus paliko labai gerą įspūdį. Iškarto pasakė problemą, tolesnius planus ir atsakė į iškilusius klausimus. Matėsi, kad žmogui patinka jo darbas ir jį atlieka profesionaliai. Atvykus gimdyti 2023-02-02 mane visas personalas pasitiko su šypsena ir didžiausiu rūpesčiu. Gyd. J. Rimkus apžiūrėjo ir nusprendė paguldyti mane į palatą, nes gimdymo veikla jau buvo prasidėjusi, kitą dieną 9 val. ryto pradėjom skatinti gimdymą. Visą laiką tiek gydytojas, tiek seselės, bei akušerės kurių vardų ir pavardžių nebeatsimenu mane stebejo ir drąsino, jaučiausi tikrai labai gerai tarp tokių žmonių, pasisekė ir su akušerė kuri priime mano gimdymą, nuostabus žmogus, vardo taip pat neatsimenu (šviesių plaukų vidutinio ūgio). Taip pat gimdyme dalyvavo jauna gyd. kuri taip pat drąsino mane, puikiai su viskuom susitvarkė, rūpinosi ir buvo šalia. O moterims kurios bijo dėl anesteziologo, tai Tauragės ligonineja jis turbūt pats geriausias, visą laiką drąsina, viską daro labai švelniai ir rūpinasi. Kai parvežė į palatą su vaikeliu, nuoširdžiai išsigandau, vis gi palieka vieną su naujagimiu, bet nebuvo ko bijoti. Visas personalas labai rūpinosi padėjo, drąsino, mokė. Labai dėkoju kad nesutikau nei vieno blogo darbuotojo. Net nesinorėjo palikti ligoninės. Mes jums su dukryte esam begalo dėkingos❤️

2023-01-03, 11:28 | Registruotas lankytojas 6

Labai dėkoju gydytojui už rūpestingumą, priežiūrą ir sėkmingą operaciją. Labai bijojau operacijos, bet kai susitikau su gydytoju visos baimės dingo. Toks jaunas ir kompetetingas, užjaučiantis, motyvuojantis. D. Daugnoraitė

2022-12-17, 17:49 | Registruotas lankytojas 1

Labai kompetetingas gydytojas, kuris atsakė į visus rūpimus klausimus, patarimo paklausus gavau konkretų jo nuomonės išsakymą, ko pasigesdavau kituose gydytojuose. Kaip minėjo viena moteris atsiliepimuose, kad tikrai mandagus, kuris atsikeliant iš lovos padavė ranką, padejo atsikelti. Tauragės ligoninė turėtų didžiuotis tokį gydytoją turėdama. Rekomenduoju visoms nėštukėms :)

2022-06-27, 11:29 | Registruotas lankytojas 9

Nuostabus gydytojas. Paprastai ir aiškiai bendrauja, skiria daug laiko, padaro pilnus tyrimus ir atsakymus paaiškina. Rekomenduoju 100proc. :) Tauragės ligoninė

2021-11-19, 14:14 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus, atidus, kompetetingas ginekologas. Rekomenduosiu draugėms ir giminės moterims. Ačiū daktarui ;)

2021-10-04, 00:03 | Registruotas lankytojas 2

Tokio nuoširdumo gydytojo neteko sutikti,švelnus, išklausantis ir patariantis,aciu uz nuoširdzią konsultaciją ir apžiūrą.

2021-09-21, 15:13 | Registruotas lankytojas 2

Labai PUIKUS gydytojas! Šilčiausias ginekologas iš visų kiek esu buvusi (net pas 7).
Nors atrodo gana jaunas, bet netrūksta nei kompetencijos, nei žmogiško atidumo, nei galantiškumo. Net pasimečiau kai po ultragarso gydytojas man džentelmeniškai ištiesė ranką, kad padėtų atsistoti ir atsistojus teiravosi ar tikrai nesvaigsta galva (kaip pvz.: kiti sako atsistokite, nusivalykite).
Man su šiuo gydytoju teko susidurti sudėtingu gyvenimo periodu, po privalomo persileidimo sukėlimo.. ir šis gydytojas per apžiūrą buvo labai atidus, nuolat teiravosi ar viskas gerai (kiti gydytojai kartodavo, kad turi paskaudėti). Atsakė į visus klausimus, dabar kai pagalvoju kitų dėl streso klausiau net porą kartų..
Štai kai apsilankai pas tokį gydytoją supranti, ką reiškia GERAS GYDYTOJAS!

2021-02-23, 14:35 | Registruotas lankytojas 3

Šis gydytojas kartu su gydytoju Abraičiu atliko man cp, prieš tai buvo palatos gydytojas. Labai mandagus,paaiškinantis, taktiškas,negrubus, paliko labai gerą įspūdį! Sėkmės!

2020-12-25, 20:40 | Registruotas lankytojas 11

Teko susidurti tik vieną kartą, bet nuomonė apie gydytoją labai gera. Taktiškas, atidus, vizitui skyrė pakankamai laiko. Taip pat nuramino. Empatiskas, mylintis savo darbą, profesionalus. Koks ir turėtų būti kiekvienas šios srities medikas.

2020-12-25, 18:33 | Registruotas lankytojas 12

Labai malonus, rūpestingas, švelnus. Atidžiai apžiūrėjo, nuramino. Rekomenduoju.

2020-01-07, 15:20 | Registruotas lankytojas 2

Labai malonus gyditojas. Tik geriausi atsiliepimai ! ☺️

2018-12-07, 17:42 | Registruotas lankytojas 9

Teko po operacijos 2018 metais balandžio 5 d. bendrauti su šiuo gydytoju. Labai malonus, išklausantis mano šeimos problemas, patariantis, nuoširdus gydytojas. Tik pačius gražiausius žodžius galiu atsiliepti apie šį jauną gydytoją. Nuoširdus ačiū gydytojui Justinui Rimkui.Gražių artėjančių švenčių, Šv.Kalėdų ir artėjančių Naujųjų 2019-ųjų metų !!!
ANYKŠČIAI, pacientė GRAŽINA ZLATKIENĖ.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Justinas Rimkus?