Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Dargienė, %

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centras (Naujoji Uosto g. 9)
NORTHWAY VAISINGUMO CENTRAS (Klaipėda)
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2006-05-22, Nr. MPL-08077, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

85.4% Complete
4.3

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

81.4% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

76.6% Complete
3.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

80% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

80.4% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

64% Complete
3.2

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

64.5% Complete
3.2

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centras (Naujoji Uosto g. 9)
NORTHWAY VAISINGUMO CENTRAS (Klaipėda)
Pacientų atsiliepimai
2023-02-09, 11:06 | Registruotas lankytojas 2

Lankausi pas šia gydytoją jau beveik dešimt metų, ji prižiūrėjo mano nėštumą. Gydytoja konkreti, aš visada gaunu atsakymus į savo klausimus. Nepavadinčiau jos šalta, tiesiog dalykiška, visada pasiteirauja, kaip laikausi, ar kas neramina. Pasitikiu šia gydytoja. Aišku, to medicinos centro kainos žvėriškos ir vis kyla, bet tai jau nuo jos nepriklauso.

2023-01-25, 21:22 | Registruotas lankytojas 1

Apsilankymas pas Rasa Dargienė buvo sausio 23 dieną. Daktarė gan konkreti, bendravimas šaltas. Mano problema nebe vykstanti ovuliacija ir žemesnis progesteronas. Gydymas pasiūlytas iui procedūra , procedūros sutikimą išsinešiau namo pasitarti su vyru . Vaistų vartojimas paskirtas iui procedūrai 1 geriami , 2 leidžiami. Vaistų kaina virš 500€ procedūros kaina virš 200€ konsultacija su echoskopu 115€, po iui procedūros vartojami vaistai nežinau nei kiek laiko,nei kokia kaina. Bet ne piniguose esmė. Mano problema nėra didelė ir mes su vyru pasitarėme ,kad bijau pradėti su gan rimtais vaistais ,ne bandžiusi paprastesnio metodo tiesiog pavartoti geriama progesterona. Šiandien paskambinau gydytojai ir paprašiau gal galėtų išrašyti progesterono receptą, nes norėčiau pabandyti paprastesni metodą,nes bijau pradėti stiprius vaistus ir nepavykus iui bijoti,kad geriamas progesteronas man nebepadės. Gydytoja pasakė , kad ji nesupranta ko aš noriu. Dar kartą paprašiau gal galėtų išrašyti man progesterono, jei man su juo nepavyktų tada daryčiau iui arba ivf, o kol gersiu progesterona pas ją lankyčiausi apžiūrose,tyrimai ir t.t. Gydytojos atsakymas buvo toks, aš tau vaistus išrašiau, bet sakau aš jų nepirkau ir dar nevartoju ir noriu bandyti natūralesni metodą šiai dienai , nes iui prašymo mes su vyru nepasirašėme, nes turėjome pasitarti ir tada priimti abipusį sprendimą. Gydytoja pasakė,kad tada šiuo progesterono klausimu man padeti negali.
Likau šoke, nes tada supratau,kad žmogui nerūpi nei ko tu nori , nei tavo sveikata, rūpi tik pinigų sumos. Pas vienus gydytojus ateina pacientas , pas kitų pinigų kupiūra. Labai gaila,kad nėra supratimo. Ir džiugu, kad pamačiau daktarės vertybę ne po ilgo lankymosi pas ją. Užteko tik vieno trumpo skambučio.

Dargienė Rasa atsakė

Susidūrimas su liga neretai kelia įtampą ir neigiamas emocijas. Neprarasti tikėjimo bei pasitikėjimo gydymu bei turėti realius lūkesčius padeda dar vienas specialistas- psichologas. Pyktis, noras žeminti kitus- nepadeda ir negydo.
Atsiliepime pateikta tikrovės neatitinkanti informacija apie ovuliacijos indukcijos galimą gydymo kainą. Letrozolis 2.5 mg 10 tab kainuoja11-15 eurų, ovitrelis - 25 eur.

2022-05-03, 18:22 | Registruotas lankytojas 33

Pati geriausia gydytoja maloni tik jos deka išsipilde svajone ir galiu laikyti savo suneli ant ranku ❤❤❤❤❤
Didžiausios rekomendacijos

2022-04-08, 18:18 | Registruotas lankytojas 5

Kadangi lankiausi NW pas kita gydytoja del IVF proceduros, tai nelabai ka galiu pasakyti issamiau.
Bet si gydytoja man atliko kiausidziu punkcija.
Bendravo labai maloniai ir atsake i rupimus klausimus. Pasirode rupestinga. Po punkcijos pasiteiravo kaip savijauta, viska smulkiai paaiskino apie tolimesnius veiksmus. Tikrai kompetetinga gydytoja!

2022-02-05, 15:43 | Registruotas lankytojas 1

Gerbiu ir vertinu šią gydytoją už kompetenciją, racionalumą ir gebėjimą vertinti negalavimą kompleksiškai. Dėkinga už gydymą ir rekomendacijas. Puiki specialistė!

2021-12-05, 19:26 | Registruotas lankytojas 1

Esu nusivylusi, nes esu lojali klientė, sumokėjus nemažą sumą už visus tyrimus 140e, el paštu gavau visiškai man nesuprantamom frazem parašytą atsakymą, dėja aš neesu gydytoja ir nesuprantu tokių terminų, man tai visiškai neaišku. Gydytoja nepaliko jokio komentaro. Paskambinus buvo pasiūlyta isigyti nuotolinę konsultaciją už 25e, kad sužinočiau savo atsakyma. Manau tai visiškas absurdas ir nepagarba klientam.

Dargienė Rasa atsakė

Kiekvienas gydymo centras turi numatytą darbo tvarką. Bandysiu patikslinti, nes nusyvilimas ir pyktis asmeniškai man reiškiamas mano paskyroje.
Jūs lankėtės privačiame centre, sumokėjote už konsultaciją ir atliktus tyrimus. Tyrimus atlieka laboratorija, ne aš, jų rezultatus laboratorijos darbuotojai persiunčia pacientams į jų murodytą paštą koduodami atsakymą , saugant jūsų duomenis. Visiškai suprantama, kad tyrimų aprašymas gali būti nesuprantamas- tam reikalingas medicinis išsilavinimas. Visuomet, visose gydymo įstaigose, gavus atliktų tyrimų rezultatus, atvykstama kartotinei konsultacijai vertinant tyrimus, skiriant gydymą ar paaiškinant sekimą. Labai patogu, ypač pandemijos laikotarpiu, nuotolinė konsultacija, kurios metu galima viską aptarti.
Tai ne absurdas, tai įprasta darbo tvarka gydymo įstaigoje.

2021-04-09, 22:02 | Registruotas lankytojas 2

Daktarė gwlbūt ir yra savo srities specialistė, bet bendravimas šaltas, formalus, atsako keliais žodžiais ir tik medicininiais terminais, perklausus, reakcija tokia pašiepianti, nejautri... konsultacijos metu reikia ,, traukti informacija”, kalba labai trumpai ir griežtai. Sumokėjus tokià sumà už tyrimà ir konsultacijà privačioje northway klinikoje norėjosi malonesnio bendravimo ir išsamesniu atsakymu, o ne tik formalaus atsakinėjimo į klausimus medicininiais terminais. Northway klinika tutėtú į tai atsižvegti, nes labai gadina jú reputacijà. Nebegrįšiu pas šià daktarę.

2021-01-25, 15:37 | Registruotas lankytojas 5

Lankomės NORTHWAY Klaipėdoje abu su vyru dėl pagalbinio apvaisinimo IVF pas daktarę R. Dargienę esam patenkinti ir šiuo metu laukime, gydymas netruko ilgai, viskas buvo greitai ir kokybiškai ištirta, rastos mūsų problemos ir priimtas sprendimas. Rasa, toks paprastas ir žemiškas žmogus, ką paklausi tikrai atsakymą gausi. Nuolat su šypsena ir apsupta ramybe. Jokio spreso ir nerimo būnant apžiūrose. Nuosekli ir konkreti. Žmonės registratūroje dirbantis kartu visada taip pat su šypsenomis ir linkę padėti ir maloniai sutinka nesijaučia jokio diskomforto prieiti ir kažko paklausti, nes profesionalumas visame kame.
Rasa atradome su draugų rekomendacijomis ir tikrai nenusivylėm! Nuoširdžiai ačiū!Ačiū, kad esate! :)

2021-01-08, 22:38 | Registruotas lankytojas 2

Pirma karta buvau pas ja preš 15 metu.Dar dirbo Klaipėdos ligoninėje .Nuo to laiko pas kitu daktaru
net ne ėjau . Veliau pradejau lankytis privačiai.Atsako i visus klausimus.Labai švelni turi “auksines “
rankos.Esu
jautri tai apžiūros metu pas ja jaučuosi normaliai.
Nuostabi gydytoja!Žino savo darbą.

2020-07-24, 15:17 | Registruotas lankytojas 1

Su šia gydytoja susiduriau prieš 12 metu. Nuo tada ir lankausi. Esu labai jautri, Ji man yra maloni, švelni . Visada paklausia apie savijauta prieš apžiūrint. Taip pat aš galiu klausti ko noriu. Šauni daktarė.

2020-02-13, 16:53 | Registruotas lankytojas 10

Pirma ginekologė, pas kurią apsilankiau. Patologiją rado, nukreipė operacijai. Pooperacinį gydymą paskyrė tinkamą. Bendravo tikrai maloniai, atsakymai buvo aiškūs. Kaina pagal privačios klinikos įkainius. Joks kosmosas. Prieš pasirenkant įstaigą visada galima įsivertinti kainas ir nuspręsti ar registruotis. Viskas su šia gydytoja tvarkoj.

2020-01-17, 15:09 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-10, 11:13 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi atradusi šią gydytoją! Gydytoja kompetentinga, puikiai išmananti savo darbą, taip pat labai šiltas ir malonus žmogus. Gydytojos dėka laukiuosi kūdikio, gydytoja negaili laiko atsakyti į man rūpimus klausimus, išsklaido nerimą - vizito pas ją visada laukiu su džiaugsmu ir nekantraudama. Nuoširdžiai rekomenduoju šią gydytoją visiems, puiki ginekologė ir nuostabus žmogus! Ačiū, Jums, Rasa už viską! ❤ Gintarė.

2019-09-15, 14:07 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja, labai maloni, rūpestinga, vizito metu nejaučiau jokio diskomforto. Išklausė, nuramino ir skyrė gydimą.

2018-11-18, 19:03 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Dargienė Rasa atsakė

Remiantis pasaulinés sveikatos organizacijos 2015 metų kontracepsijos tinkamumo kriterijais - praéjus 6 ménesiams po gimdymo, żindant krūtimi, GALIMA vartoti sudétines kontraceptines tabletes.

/WHO Medical eligability criteria for contraceptive use./

2018-11-10, 12:53 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi ginekologė! Labai maloni, švelni, tikrai šiltas žmogus, o ir viską paaiškino taip, kad net klausimų nekilo. Labai rekomenduoju!

2018-10-16, 12:08 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-04-10, 06:41 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

Dargienė Rasa atsakė

Laikas svarbus visiems, todél konsultacijų laikas planuojamas. Baigus darbą į kabinetą ateina kitas specialistas, kurio taip pat laukia pacientai.
Atsipraśau, kad jums svarbi problema nutiko
" neplanuotu " laiku, tiesiog tokios aplinkybés.

2017-10-06, 11:09 | IP: 78.61.24.8

gera gydytoja

2017-09-22, 13:57 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

Dargienė Rasa atsakė

Dażniausia prieżastis kodél véluoja gydytojas - jis użtrunka gydydamas ar operuodamas kitus pacientus. Véluoti nedera, dél to atsipraśau. Ar jùs niekada nevéluojate?

2017-07-06, 10:32 | IP: *.*.*.*

2017-06-19, 12:27 | IP: 86.100.168.191

Gydytoją vertinu neutraliai. Ką iš savo pusės galiu pakomentuoti - tikėjausi malonesnio bendravimo. Gaila, tačiau gydytoja pasirodė šalta ir gana apatiška. Paklausus gavau konkrečius ir trumpus atsakymus be paaiškinimų. Nepajutau jokios empatijos ar šilumos. Gal tiesiog niekaip nepataikau apsilankyti ant geros nuotaikos. Tiesiog pažiūrėjo į kortelę, nepakėlusi galvos mechaniškai viską užpildė (be papildomų klausimų ar pasitikslinimų - dėl ko įsivėlė keletas netikslumų) ir atliko reikalingus tyrimus. Kažkaip nesijaučiu pas ją "saugiai" ir nejaučiu jai "pasitikėjimo", ko norėtųsi lankantis pas be kokį gydytoją. Vis galvoje kyla klausimų - ar aš čia kažką netaip darau, ar kame reikalas. Rezultate svarstau persirašyti pas kitą gydytoją.

2016-11-22, 09:32 | IP: 212.59.6.119

Puiki, atsidavusi, maloni, nuoširdi ir tikra gydytoja. SĖKMĖS JAI:)

2016-11-21, 12:33 | IP: 88.119.137.76

Tikrai puiki gydytoja, lankiausi pas ją ne vieną kartą. Visada priima maloniai, išklauso, atsako į rūpimus klausimus, paaiškina gydymo esmę. Tikrai ateityje eičiau pas šią gydytoją.

2016-09-28, 11:34 | IP: 82.140.128.33

Negaliu atsiliepti nei teigiamai, nei neigiamas. Ėjau pas ginekologę pirmą kartą, tikėjaus malonesnio bendravimo, platesnio paaiškinimo, kadangi man šis vizitas buvo ganėtinai baisus. Iš skaitytų atsiliepimų norėjosi pamatyti kitokią asmenybę, Atliko eilinio apatiško gydytojo vaidmenį: ko paprašiau tą patikrino, ko paklausiau į tai atsakė trumpai ir aiškiai.

2016-08-09, 15:30 | IP: 85.232.128.51

Labai gera gydytoja.

2015-05-14, 19:30 | IP: 188.69.195.183

Labai maloni gydytoja. Likau patenkinta ir nustebinta maloniu bendravimu, nesiskubinimu, patarimais. Esant reikalui, būtinai kreipsiuosi dar kartą.

2015-04-07, 10:20 | IP: 88.119.137.76

Labai maloni, kantriai atsako į rūpimus klausimus, kitaip nei daugelis bendrauja su paciente, palaiko akių kontaktą. Apžiūrą atlieka atsargiai, viską paaiškina, pakomentuoja. Iš jos išeini gavus atsakymus, o ne dar daugiau klausimų.

2015-01-07, 10:14 | IP: 86.100.52.186

Maloni gydytoja, visada atsako į rūpimus klausimus. Lankiausi nėštumo laikotarpiu su siuntimu echoskopijai.

2014-11-27, 18:30 | IP: 86.100.135.202

Labai maloni gydytoja, šiandien lankiausi ir tiesiog esu nustebusi, kad šiais laikais galima surasti nuostabią gydytoją. Labai rūpestinga, labai nuoširdi, profesionali. Ačiū gydytojai, lankysiuosi tik pas ją, gaila, kad anksčiau jos nesutikau. Roma.

2014-09-15, 08:55 | IP: *.*.*.*

2014-08-12, 06:39 | IP: *.*.*.*

2014-03-12, 22:33 | IP: 86.100.124.136

Buvau pas ja konsultacijos pora kartu jos pacios privacioje klinikoje (dabar lietuvininku aiksteje randasi). Labai patiko, maloni ir rupestinga. Apziurejo labai atsargiai ir atidziai. Israse brangu vaista (virs 300 lt), kuris nieko nepadejo, nors sake kad visom padeda. Paskui kitos gydytojos-ginekologes sake, kad ir negalejo padeti tas vaistas...
Na ir po apziuros viskas skaudejo viduj dar ir kita diena... Nors per apziura buvo labai rupestinga ir atsargi.

2014-02-21, 12:35 | IP: 86.100.117.109

Atėjus konsultacijai pas šią gydytoją ir tik pravėrus kabineto duris, aš supratau,kad atėjau pas tą specialistą,kurio tikėjausi. Ji labai nuoširdi ir pasitinka savo pacientes su šypsena.Gydytoja moka nuosekliai viską išaiškint pacientei apie esamą ligos patologiją, bei visą ligos eigą.Manau,kad tai yra žmogus,kuris yra vertas gydytojo vardo. Daktare sėkmės Jums darbe ir asmeniniame gvenime. :-)

2014-02-10, 18:19 | IP: *.*.*.*

2014-01-08, 08:05 | IP: 195.182.92.36

Labai puiki savo srities specialiste.

2013-12-18, 10:12 | IP: 78.61.2.115

Gydytoja rūpestinga, geranoriška, maloniai bendraujanti, išsamiai ir aiškiai suteikia informaciją apie atliktus tyrimus. Šiltas ir malonus žmogus, specialistė išmananti savo darbą.

2013-10-21, 13:22 | IP: 178.19.29.45

labai labai gera, rupestinga ir savo darba ismananti darba

2013-09-17, 13:37 | IP: *.*.*.*

2012-06-22, 15:39 | IP: 86.100.102.171

Nuostabi gydytoja. Jau 8 metai lankausi tik pas ja, nes nebeisivaizduoju, kad gakleciau eiti pas kita. Jei labai prispausdzia beda, tai net ir sestadieni gali padeti. Aciu jai labai!

2012-06-18, 06:59 | IP: *.*.*.*

2012-02-07, 22:36 | IP: 86.100.3.241

Labai geras specialistas!

2011-07-18, 07:52 | IP: 84.15.178.253

Labai maloni ir rupestinga, viska paaiskina...

2009-09-01, 08:34 | IP: 78.61.77.21

si gidytoja padėjo gimdyti, jos pagalba viskas vyko sklandziai ir pakankamai greitai, buvo labai maloni.Aciu jai

2008-06-22, 10:13 | IP: 85.232.148.177

labai maloni gydytoja, aciu jai