Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Lukas Dambrauskas, %

Licencijos

Farmacijos technikai ir vaistininkai

Išduota: 2016-07-07, Nr. 2225, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Dambrauskas Lukas dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Dambrauskas Lukas?

Įvesti darbovietę!
Pacientų atsiliepimai
2025-01-13, 13:27 | Registruotas lankytojas 2

Rekomenduoju. Atidus , skrupulingai atsakingas medikas .

2024-11-17, 12:17 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas, nuoširdžios rekomendacijos, išoperavo, sutvarkė, apsaugojo, nors operacija buvo ir sudėtinga viską puikiai atliko. Rekomenduoju!

2024-04-11, 19:49 | Registruotas lankytojas 7

Puikus!

2024-02-11, 21:35 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas, rekomenduoju.

2023-12-07, 23:27 | Registruotas lankytojas 8

Vakar turėjau operaciją, prieš tai keletą kartų teko bendrauti konsultacijose. Dar viena operacija planuojama. Tikrai pasitikiu šiuo chirurgu, profesionalus, konkretus, tik geriausi atsiliepimai. Esu labai jam dėkinga. Viskas aišku, suprantama, atsakyta. Man ramu. Vertinu 10 balų. Sėkmės jam ir kuo lengvesnio kelio šioj sudėtingoj srity. Ačiū!

2023-12-06, 14:38 | Registruotas lankytojas 834

2023.12.04 man buvo operuota kirkšnies išvarža.Ją atliko jaunas gydytojas chirurgas Lukas Dambrauskas.Jau antra para esu namuose, jaučiuosi gerai.Esu patenkinta, kad pasirinkau šį specialistą.Pasitikėjau juo nuo pirmos konsultacijos ir apžiūros, sužavėjo dėmesingumu ir atidumu, todėl be jokių abejonių operacijai sutikau.Pasitikėjau gydytojo profesionalomu, atsakingumu.Rekomenduoju Luką Dambrauską,kaip perspektyvų, atsakingą, reiklų ir profesionalų chirurgą ir linkiu jam kuo geresnės kloties pasiriktame žmonių sveikatinimo kelyje! Nuoširdžiai Dėkinga

2023-11-27, 18:01 | Registruotas lankytojas 4

Labai pasipūtęs , seniai mačiau tokį gydytoją. Kas del gydymo priekaištų neturiu …

2023-10-10, 20:13 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas. Turiu didelę baimę nuramino prieš operaciją. Greitai, kokybiškai suteikė paslaugas.

2023-06-26, 23:49 | Registruotas lankytojas 1

Ką tik patyriau pagalbą, 4 paras kankinausi, labai dėkingas dar kartą ačių.

2023-05-25, 23:13 | Registruotas lankytojas 7

Puikus specialistas. Labai kruopščiai susiuvo veidą tirpiais siūlais. Labai maloniai bendravo. Viską paaiškino, parodė, ką išoperavo. Labai rekomenduoju. Nuoširdus Ačiū gydytojui Lukui Dambrauskui ir jo asistentei. Gal kada nors visi tokie bus gydytojai.

2022-12-08, 21:39 | Registruotas lankytojas 5

Ačiū gydytojui Lukui. Labai profesionalus specialistas.

2020-04-27, 10:44 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus ,rupestingas gydytojas isiklauso paciento ir jo nugastavimu.Esu be galo dekinga uz suteikta pagalba Siauliu ligonineje.Nuosirdus aciu.