Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Irena Laurinavičienė, %

Registracija čia ir dabar
Akių klinika ir optika „Žiūra“ (Vilnius, Rygos g.)
ŽIŪRA akių klinika ir optika (Šeimyniškių g. padalinys)
Licencijos

Gydytojas oftalmologas

Išduota: 2004-11-22, Nr. MPL-03602, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Laurinavičienė Irena dirba šiose gydymo įstaigose
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

94.4% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.7% Complete

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

94.6% Complete

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92.5% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

93% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

90.2% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

70.2% Complete
3.5

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Akių klinika ir optika „Žiūra“ (Vilnius, Rygos g.)
ŽIŪRA akių klinika ir optika (Šeimyniškių g. padalinys)
Pacientų atsiliepimai
2024-02-23, 11:53 | Registruotas lankytojas 1

Malonus , profesionalus, dalykiškas bendravimas- tai ko reikia pacientui. Į visus klausimus atsakyta, tinkami akiniai parinkti, abejonės atmestos. Ačiū profesorei!

2023-12-15, 19:54 | Registruotas lankytojas 5

Važiuodavome visada į Uteną Hiperika klinika visada . Pirmą kartą nuvažiavome į Vilnių išsirinkti pačių akinių . Viskas labai patinka . Gydytoja maloniai teiraujasi . Gydomieji akiniai tinka ir prie paprastų net nenorime grįžti . Matome gerai .

2023-09-21, 21:10 | Registruotas lankytojas 1

Tiesiog puiki gydytoja profesionalė visiems rekomenduoju

2023-08-22, 20:03 | Registruotas lankytojas 834

Labai nerekomenduoju šios gydytojos, ypač lankytis jos privačioje klinikoje "Žiūra". Aptarnavimas šokiruojančiai prastas ir neatitinka kainos. Pirmą kartą taip nusivyliau aptarnavimu medicinos sektoriuje. Tikrinome akis vaikui, patikrinimo metu vaikui nedavė laiko gerai pagalvoti ir įsižiūrėti, ar gerai mato raides, su kuriais lęšiais mato geriau ir pan. Vaiką vis skubino ir ragino atsakinėti į klausimus mikrosekundžių greitumu, nes "nėra laiko, kiti žmonės laukia". Vaikas jaudinosi, patyrė daug streso ir negalėjo susikaupti. Atėjome laiku, nevėlavome, bet matyt kiekvienam pacientui skiriama minimaliai laiko, kad priimti kuo daugiau klientų. Gydytojai rūpi ne pacientas, o pinigai. Prašiau vaiko neskubinti, nes momentas atsakingas, renkame akinius, bet į prašymus gydytoja neatsižvelgė. Dabar net nežinau, ar palikti šį receptą ar tikrinti akis kitur, nes per skubėjimą, tikiu, gal netikslų receptą išrašė. Dar nemaloniai nustebino klinikos "paslėptų mokesčių politika". Registruojantis paklausiau, kiek kainuoja patikrinti vaikui akis, aiškiai pažymėjau, kad patikra reikalinga akių receptui gauti. Administratorė lakoniškai atsakė, kad patikra kainuos 69 Eu. Jokių kitų komentarų nebuvo. Mokant prie kasos išmuša čekį už 104 Eu. Paklausiau, kodėl ne 69 Eu. Ši atsako, kad 69 Eu "tik konsultacija", o recepto išrašymas (laike užėmė 15 sekundžių) papildomai kainuoja 35 Eu. Tokie "bajeriai" nėra labai profesionalūs, etiški ir malonūs. Nesilankyčiau ten daugiau niekada ir kitiems nuoširdžiai rekomenduočiau paieškoti profesionalesnių ir labiau etiškų gydytojų.

2023-06-25, 22:58 | Registruotas lankytojas 1

Geriausias atsilyginimas šiai gydytojai Tai Pagarba ir Dėkingumas!
Labai džiaugiuosi,gavusi šios gydytojos rekomendacijas!
Man ši gydytoja patiko,rekomenduojou ir kitiems,ji nuosekliai, kruopščiai apžiūrėjo ir vis ieškojo sprendimo padėti mano akies gydymui.gavau rekomendacijas toliau.pasirode geras,šiltas žmogus, dirbantis savo darbą tikrai iš širdies, iš pašaukimo,su meile. Jautesi atsakingumas ir kruopstumas. Plius gera jos nuotaika palengvina akies gydymą. !
Dėkoju ir linkiu Sėkmės toliau !
Pas gydytoją buvau 2023 m. Birželį.

2023-05-05, 16:04 | Registruotas lankytojas 14

Labai gera gydytoja.Dėmesingai išklauso,pataria visais gydymosi klausimais,pasiteirauja apie gydymosi metu iškylančias problemas,padeda jas įveikti.Visiems rekomenduoju.

2023-04-04, 02:08 | Registruotas lankytojas 4

Mano atveju kitos klinikos iškart pasakė, kad stebūklingo sprendimo sustabdyti spartų vaikų regėjimo blogėjimą nėra.
O čia tą patį klausimą uždavus gyd. Perdavė ragelį užrašymui. Atvykome, susimokėjau 79 eur. Nieko naujo neišgirdau tie patys rekomenduojami lašiukai (kuriuos poliklinikos gyd. rekomendavo) ir stebuklingi akinių stiklai. Man pačiai jausmas buvo kaip į Fielmaną atėjus, kad nori pardavimą gerą padaryti.
Keisčiausia, kad atėjus į privačią įstaigą Žiūra net už kaukę pasiūlė susimokėti....

Gydytoja gal ir gera, kas turi kitokių problemų, nei kad tiesiog spartus vaiko akių blogėjimas.
Bent jau šeškinės poliklinikoje konsultacija nemokama ir gavome identišką paslaugą. Tad rinktis jums :)

2023-02-09, 00:38 | Registruotas lankytojas 6

Labai kvalifikuota ir kompetetinga gydytoja, turinti ilgametę patirtį. Dėmesinga, detaliai paaiškina problemas, lengvai bendraujanti.

2022-12-29, 02:08 | Registruotas lankytojas 5

Rado kitų gydytojų ilgai neteisingai diagnozuotos problemos tikrąją priežastį.

2022-09-21, 15:29 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi, kad turime tokių atsidavusių savo profesijai gydytojų. Didelis dėkui gydytojai Irenai Laurinavičienei už tiksliai nustatytas bėdas ir problemas bei paskirtą gerą gydymą. Sėkmės nelengvame, bet labai reikalingame žmonėms darbe...

2022-06-28, 12:11 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū Gydytojai už ekstra priėmimą ir suteiktą skubų gydymą akims. Gydytoja tikra savo srities profesionalė.

2022-04-12, 18:15 | Registruotas lankytojas 1

Profesionali konsultacija, malonus bendravimas, puikiai parinko akinius. Tikrai rekomenduoju gyd. Ireną Laurinavičienę, jei turėsite problemų su regėjimu. Didelis dėkui, Audronė N.

2022-03-30, 18:10 | Registruotas lankytojas 2

Po atliktos abejų vokų plastikos įvyko didžiulė reakcija, po to apsirgau Covid gavosi dar ir ragenų uždegimas. Gydžiausi žinomoje klinikoje, tačiau pagerėjo nežymiai. Nusprendžiau kreiptis į kitą kliniką ,,Žiūra". Gydytoja Laurinavičienė tikrai labai profesionaliai ir už pusę tos kainos, kurią mokėjau už vizitus kitoje klinikoje, suteikė ir teikia gydymą. Regėjimas pagerėjo ženkliai. Dar tikrai yra diskomfortas, bet manau, kad viskas susitvarkys su šios gydytojos pagalba.

2022-03-24, 17:36 | Registruotas lankytojas 1

Utena, "Hiperika".
Citata iš jų tinklalapio:
"Kovo 23-ąją, balandžio 13-ąją AKIŲ GYDYTOJA Irena Laurinavičienė (Baltijos Amerikos klinika) diagnozuoja įvairias akių ligas, taiko gydymo metodus, konsultuoja dėl regėjimo sutrikimų, parenka akinius, kontaktinius lęšius."
Užsiregistravau, atvykau. Norėjau gauti receptą akiniams arba kontaktiniams lešiams. Gavau receptą lašiukams ir gydytojos vizitinę kortelę. Net nepatikrino mano realaus regėjimo. Taip ir pasakė,- jeigu noriu akinių, turiu atvažiuoti pas ją i Vilnių. Susidariau nuomonę, kad Irenai Laurinavičienei pirmiausiai komercija, po to medicina.
Jeigu problema ta, kad "Hiperika" pateikia neteisingą informaciją apie paslaugas, tada gydytojos atsiprašau.

2022-02-02, 12:55 | Registruotas lankytojas 47

Tiesiog Profesionalė savo srity. Apsilankius sykį - kitur nebeieškosit ir dar šeimos narius atsivesit (iš praktikos savo sakau). 10/10

2022-01-17, 11:51 | Registruotas lankytojas 1

Profesionali, dėmesinga pacientui daktarė. Atsakė į visus rūpimus klausimus. Suteikė visą informaciją apie ligą ir tolimesnį gydymą. Rekomenduoju.

2022-01-08, 18:44 | Registruotas lankytojas 2

Pagarba ir dėkingumas gydytojai Laurinavičienei visos
šeimos vardu, jau daug metų visa šeima gydomės pas šią gydytoją. Paskutinis apsilankymas buvo susijęs su regėjimo problema.
Gydytoja puikiai parinko akinius, kurie sugrąžino man malonumą skaityti, be to labai dailūs ir modernūs, kurie dar ir puošia. Taip patiko akiniai, kad užsakiau ir antrus, skirtus darbui.
Didelis ačiū už profesionalumą, nes ištikus problemoms visi randame pagalbą ir nuoširdų dėmesį.

2022-01-07, 15:56 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja. Išgelbėjo nuo sudėtingos operacijos ir nuo galimo aklumo. Kai žinoma akių klinika mane paleido dar neišgijusią, o vėliau pablogėjus - nepriėmė, nes tą dieną visi gydytojai buvo užimti, nors siūlė atvykti tik po ilgojo švenčių savaitgalio - aš supratau, kad likau viena bėdoje, prisipažinsiu, buvau panikoje. Visai netyčia vyras užtiko šią gydytoją. Skambinau, neturėdama vilčių būti tą pačią dieną priimta.. Bet.. ačiū jai ir Dievui, - mane priėmė tą pačią dieną, patvirtino baisią diagnozę, įsisenėjusį akių uždegimą, kuris buvo apėmęs visus giliuosius akies audinius.. Taigi. Laiminga pabaiga ta, kad mane išgydė per kelias savaites, spėjau išskristi į tolimus, šiltuosius kraštus ir laimingai sugrįžti bei nuvesti profilaktiškai patikrinti visų vaikų akis pas tą pačią nuostabią gydytoją :)

2021-12-19, 10:07 | Registruotas lankytojas 9

Nuoširdžiai dėkoju Gydytojai Irenai Laurinavičienei už profesionalumą ir dėmesingumą. Atvykau pas Gydytoją po operacijos išimti siūles. Viską atliko labai kruopščiai, paaiškino ir patarė dėl tolimesnio gydymo. Labai šiltai ir maloniai bendravo su manimi. Sveikatos Gydytojai ir stiprybės! Pagarbiai Jelena K.

2021-08-05, 20:26 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja labai maloni, davė išsamius patarimus.

2021-07-03, 13:32 | Registruotas lankytojas 3

Lankiausi pas daktarę pirmą kartą ir iškarto pajutau, kad jai rūpi pacientas. Ji profesionali, dėmesinga, maloni bei šiltai bendraujanti daktarė. Visiems rekomenduočiau oftalmologę Ireną Laurinavičienę. Esu jai labai dėkinga. Laima Sokienė

2021-06-02, 21:34 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi kad prieš aštuonis metus patekau pas gydytoją Ireną Laurinavičienę, kuri dėmesingai, ramiai atliko akių patikrą ir parinko man ypatingai tinkančius akinius. Tai leido man jaustis komfortiškai ir gerai matyti! Kadangi akių rega pasikeitė, vėl kreipiausi į gydytoją ir sulaukiau tikro specialisto dėmesio, jautros, atsakingumo ir profesionalizmo. Gydytoja kantriai atlieka akių patikrą, atsakingai renka akinius, siūlo optimaliausius ir racionaliausius variantus. Dėkoju gydytojai už galimybę gerai matyti! Irena Mažiulienė.

2021-05-12, 14:53 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi, atidi ir labai maloni gydytoja! Savo darbo profesionalė! Atliko mamai akių patikrinimą, bei akių vokų operaciją. Musų geriausi atsiliepimai.

2021-05-11, 20:35 | Registruotas lankytojas 1

Tris savaites gydę herpio pasekoje susiformavusią žaizdą akyje keli akių specialistai, deja, negalėjo man padėti. Žaizda negijo, skausmas nemažėjo. Vartydama pincetas.lt puslapį radau prieš 40 m. mane nuo panašios ligos išgydžiusios gydytojos pavardę - Irena Laurinavičienė. Gydytoja sudarė gydymo planą ir skyrė išsamius tyrimus. Po kelių gydytojos atliktų procedūrų skausmas atlėgo. Šiuo metu jaučiuosi gerai. Dėkoju Gydytojai už profesionalumą, kompetenciją, rūpestingumą ir jautrumą.

2021-04-13, 23:02 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi pas gydytoją I. Laurinavičienę dėl komplikuoto akies voko uždegimo. Džiaugiuosi, jog patekau į šią kliniką rekomenduota bendradarbės. Nuoširdžiausiai dėkoju Gydytojai už kompetenciją ir profesionalumą. Visais gydymo etapais – o jų buvo ne vienas – bendravimas buvo atsakingas ir labai dėmesingas. Ši gydytoja – tikra mano gelbėtoja – tobulai išsprendė visas problemas, su kuriomis nesusidorojo kitų klinikų gydytojai. Nerizikuokite sveikata, kreipkitės dėl akių ligų į profesionalę gerb. I. Laurinavičienę. Rekomenduoju ir neabejoju: Jums bus suteikta profesionali pagalba ir gydymas.
Su didžiausia Pagarba ir dėkingumu, Jūratė Senvaitienė

2021-03-15, 10:55 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionali ir greita pagalba ir ,svarbiausia, išeiginę dieną. Malonus, šiltas bendravimas, dėmesys mano būklei sekančią dieną. Labai esu dėkinga

2021-02-09, 19:14 | Registruotas lankytojas 2

labai dėkoju daktarei Irenai už dėmesingą ir profesionalią konsultaciją ,aptarnavimą .Tikras savo srities profesionalas.

2020-12-17, 00:10 | Registruotas lankytojas 1

Tai, išties pati geriausia akių gydytoja Lietuvoje. Visiems rekomenduoju. Išgydo visas bėdas ir visada žino, ką daryti. Plius, itin smulkmeniška ir labai atsakinga daktarė. Esu ilgametė pacientė su itin silpnomis ir probleminėmis akimis. Tik vienintele Irena pasitikiu, ką ji pasako - pasitikiu 100 proc.

2020-08-05, 14:24 | Registruotas lankytojas 1

Esu be galo dėkinga gydytojai Irenai Laurinavičienei ir visiems nuoširdžiai rekomenduoju kaip puikią savo srities specialistę. Labai džiaugiuosi, kad į ją kreipiausi dėl sunkios akių ligos, nes išgydė ir regėjimas pilnai atsistatė.

2020-06-09, 09:56 | Registruotas lankytojas 1

Priėmė akių klinijoje "Žiūra" per kelias dienas, aptarnavo operatyviai ir profesionaliai, iš karto nustatė problemą, pasiūlė galimus sprendimus ir padėjo pasirinkti tinkamiausią lęšių bei akinių derinį, ko kitose klinikose, net ir didesnėse, anksčiau negaudavau. Esu labai dėkingas gydytojai Irenai Laurinavičienei ir rekomenduočiau į ją kreiptis visiems, turintiems sudėtingesnių regėjimo sutrikimų. Paslaugų kaina klinikoje tikrai atitinka kokybę.

2020-05-29, 13:41 | Registruotas lankytojas 5

Mano akių gydytoja Irena Laurinavičienė yra profisonali akių gydytoja, visiems labai ją rekomenduoju.

2019-03-03, 10:43 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-11-02, 12:42 | Registruotas lankytojas 1

Jau 11 metų kaip patikiu savo vaikų ir savo akis šiai gyd. The best!

2018-06-11, 13:34 | Registruotas lankytojas 2

Gera specialiste. Lankosi visa mano šeima...visi labai patenkinti.

2018-06-11, 13:34 | Registruotas lankytojas 2

Gera specialiste. Lankosi visa mano šeima...visi labai patenkinti.

2018-02-04, 18:39 | Registruotas lankytojas 1

Ypatingai stropi, kompetetinga, jautri, visapusiškai buvau apžiūžėrėta ir pakankamai išsamiai pakometuota, ptarta, kaip turėčiau gydytis, pasveikau, dignozuota tiksliai.
Esu dėkinga jautriai, profesionaliai gydytojai.
Sekmės padedant ligoniams.

2016-05-31, 16:56 | IP: 84.15.106.206

Labai puiki gydytoja, rekomenduoju.

2014-02-18, 13:46 | IP: 82.135.237.76

Gydytoja, kuriai tikrai rūpi pacientas ir jo sveikata. Deja, šiais laikais tokių nedaug...Ačiū Jums, daktare

2013-09-11, 12:22 | IP: 78.56.140.35

Su gydytoja Irena Laurinavičiene bendraujame jau apie 15 metų, nuo pat tada kai teko patirti akies traumą. Jei ne gydytojos profesionalumas ir didžiulės pastangos, dabar tektų gyventi jaučiant didžiulį diskomfortą - su viena akimi. Ši gydytoja - savo srities specialistė. Ne tik specialistė, bet ir labai maloni, šilta moteris. Nesilankau niekur kitur, tik pas šią gydytoją, nes žinau, kad gausiu aukščiausio lygio paslaugas - apžiūrima greitai, tiksliai, maloniai, profesionaliai. Šiai gydytojai palinkėčiau visko ko geriausio, nes jei ne ji, net nežinau, kur dar geriau galėčiau kreiptis.

2013-04-16, 10:51 | IP: 62.212.200.126

Jau daug metu nesioju kontaktinius lesius. Dabar del amziaus sunku su jais matyti is arti. Lankiausi pas daug gydytoju, bet niekas nepasiule geros iseities. Gyd. I. Laurinaviciene parinko man progresinius kontaktinius lesius, kuriais esu labai patenkinta, nes ir toli ir arti matau gerai. Puiki gydytoja!

Kovo 22 d. parasiau teigiama komentara apie gyd. l. Laurinaviciene, bet netycia irasiau i neigiamu komentaru laukeli. Parasiau du laiskus svetaines pincetas.lt administracijai, kad padetu istaisyti sia klaida, taciau niekas neatrase, todel nusprendziau parasyti pati.

2013-03-22, 14:06 | IP: 62.212.204.196

2012-03-07, 18:44 | IP: 88.223.32.62

Nuo vaikystės bijodavau akių gydytojų, nes mane vis bardavo, kad blogėja akys. Kai pirmą kartą apsilankiau pas gyd. Ireną Laurinavičienę - supratau, kad gydytojų nereikia bijoti. Švelni, maloniai aptarnauja! Kai grįžtu iš Anglijos būtinai apsilankau pas ją.

2011-11-07, 22:22 | IP: 78.60.220.167

Pas gydytoją Laurinavičiėnę lankausi jau beveik dešimt metų ir neteko nusivilti. Labai profesionali, atsakinga ir svarbiausia maloni gydytoja.

2011-10-31, 15:44 | IP: 88.223.51.187

Labai maloni, nuoširdi, rūpestinga gydytoja, puikiai išmananti savo specialybę. Rekomenduočiau kiekvienam, turinčiam bėdų su akytėm

2011-10-31, 15:23 | IP: 78.56.149.205

Puiki akių gydytoja, tikrai labai gera savo srities specialistė

2011-10-31, 15:14 | IP: 78.56.247.2

Visa mūsų šeima lankosi pas gyd. I. Laurinavičienę jua daug metų. Žinome Ją kaip labai rūpestingą, profesionalią, malonią gydytoją. Labai nustebino neigiami komentarai, skamba labai neįtikinamai!

2011-10-31, 15:05 | IP: 88.223.34.154

Labai draugiškas kolektyvas ir tikrai labai maloni bei rūpestinga gydytoja. Kreipiausi dėl kontaktinių lęšių bei akinių ir tikrai nenusivyliau. Gydytoja tikrai profesionaliai padėjo išsirinkti geriausią ir preinamiausią variantą, viskąi labai draugiškai bei maloniai paaiškino, pamokė, taigi likau tikrai labai patenkintas.

2011-04-26, 15:32 | IP: 212.59.0.201

Diagnozė buvo nustatyta neteisingai. Pasakė kad reikės leisti vaistus į akį, bet paaiškėjo kad nereikia. Likau nepatenkinta ir apgauta.

2010-06-29, 22:37 | IP: 81.29.27.59

Puiki, rūpestinga daktarė. Maža paslaugų kaina.

2009-10-13, 13:21 | IP: 78.56.215.25

Likau patenkintas profesionaliu aptarnavimu.