Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Mackevičienė, %

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2005-07-13, Nr. MPL-07197, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

85.5% Complete
4.3

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

91.5% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

91% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

93.5% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

94.3% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

83.3% Complete
4.2

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

85.4% Complete
4.3

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-01-15, 09:58 | Registruotas lankytojas 3

Puiki gydytoja. Maloni, išmananti savo sritį.

2023-12-13, 12:35 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja: rūpestinga, atidi, puiki savo srities specialistė. Labai džiaugiuosi patekusi pas gydytoją Rasą Mackevičienę. Ačiū gydytojai ir rekomenduoju !

2023-12-04, 10:18 | Registruotas lankytojas 1

Esu be galo laiminga suradusi šią ginekologę.
Iki šiol visi ginekologo vizitai vienaip ar kitaip buvo "nemalonūs", dažnai negaudavau dominančių atsakymų ir susidurdavau su kitais niuancais.
Bet ši gydytoja pirmą kartą leido nesinervuoti keliaujant į ginekologines konsultacijas. Be galo maloni ginekologė, viską aiškiai, maloniai ir išsamiai paaiškina, rūpinasi savo pacientais. Gydytoja pilnai išklausė mano problemų ir suteikė visą reikiamą informaciją, pasiūlė net keletą alternatyvių sprendimų. Esu be galo patenkinta ir dėkinga :)

2023-07-06, 21:27 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi ginekologė, teko lankytis nėštumo priežiūrai. Empatiška, šilta, jauki. Laukdavau vizitų be baimės. Linkiu gydytojai didžiausios profesinės ir asmeninės sėkmės!!!

2023-04-13, 13:56 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja, visų apsilankymų metu jautėsi nuoširdus rūpestis dėl mūsų su mažyliu gerovės. Didžiausios rekomendacijos!

2023-02-17, 14:07 | Registruotas lankytojas 8

Labai maloni, nuoširdi, rūpestinga gydytoja. Didelis ačiū už priežiūrą nėštumo metu. Mielai apsilankyčiau dar.

2022-06-20, 15:08 | Registruotas lankytojas 8

Nuostabi gydytoja, esu jai labai dekinga, už tai kad ji taip atsinešusi yra į savo darbą???? pačios didžiausios rekomendacijos????

2022-06-20, 15:08 | Registruotas lankytojas 8

Nuostabi gydytoja, esu jai labai dekinga, už tai kad ji taip atsinešusi yra į savo darbą???? pačios didžiausios rekomendacijos????

2022-03-31, 11:12 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabi Gydytoja.
Viena iš retų atvejų - kai užsimerkus matos, kad myli savo darbą.
Jautri, šilta, profesionali, ampatiška, mandagi.
Graži. Tiek vidumi tiek išore.
Etiška. Rami
Tokia, pas kurią norisi grįžti ir lankytis

Pati geriausia šios srities Gydytoja.
Nuosrabi!!❤

2021-10-05, 14:59 | Registruotas lankytojas 21

Rekomenduoju!

2021-09-29, 15:20 | Registruotas lankytojas 3

Tik geriausios rekomendacijos!

2021-04-16, 09:28 | Registruotas lankytojas 3

Tik GERIAUSI atsiliepimai. Atėjau pas šią gydytoją rekomendavus kitoms dvejoms ir nei minutei neteko nusivilti. Viskas labai puiku - atsakingai, atidžiai ir, atrodo, kad su meile dirba šį darbą (ji prižiūrėjo mano nėštumą). Labai rūpestingas ir malonus žmogus. Kartu su R. Mackevičiene dirbanti akušerė Viktorija Balčiauskienė taip pat labai maloni ir suteikia visą reikiamą informaciją.

2021-03-09, 21:52 | Registruotas lankytojas 4

Lankiausi pas šią gydytoją nėštumo priežiūrai. Patiko, kad rami, maloni visada, vizitai be streso. Kaip jau buvau prieš tai skaičiusi komentarus, tai teko ir pačiai įsitikinti, kad gydytoja visgi kartais būna tarsi pervargus, tarsi išsiblaškiusi ar nesusikaupus, galbūt dėl darbų kiekio. Būna to paties klausia kelissyk per vizitą. Tai nėra blogai, nesunku pakartoti, bet truputį ir juokinga, nes ne viena tai pastebi :)) Nepaisant to, gydytoją vistiek rekomenduoju, blogo žodžio negaliu pasakyti, pati paskambino ir kraujo rezultatams pasakyti, pati paskambino per karantiną paklausti, kaip jaučiuosi ir pan. Ačiū jai.

2020-02-20, 09:55 | Registruotas lankytojas 3

Puiki savo srities profesionale.

2019-11-28, 20:09 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai dėkinga šiai gydytojai, kuri rūpinosi ir prižiūrėjo viso nėštumo metu. Ne tik profesionali savo srities žinovė, bet ir labai nuostabi kaip žmogus. Visiškai jokio streso ir panikos po šios gydytojos vizitų. Tai yra pavyzdys koks turėtų būti gydytojas apskritai

2019-11-19, 19:39 | Registruotas lankytojas 2

Labai nuostabi gydytoja. Man buvo pirmas vizitas gyvenime pas ginekologę, tik patys geriausi atsiliepimai. Gydymas paskirtas buvo veiksmingas ir kaip žmogus labai maloni gydytoja.

2019-11-18, 14:19 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi, profesionali ir labai žmogiška bei nuoširdi gydytoja. Viską paaiškina, nuramina. Konsultavausi pas ją planuodama pastoti, taip pat ji prižiūrėjo mane visą nėštumą, kuris buvo komplikuotas (Kalniečių poliklinikoje). Suderino, jog būčiau apžiūrėta P.Mažylio gimdymo namuose, kur labai norėjau gimdyti. Esu be galo dėkinga ir rekomenduoju. Pati geriausia gydytoja Kalniečių poliklinikoje.

2019-11-15, 12:25 | Registruotas lankytojas 1

Aš asmeniškai nusivyliau šia gydytoja, kuri tiek išrekomenduota. Gal su sklandžiais nėštumais ji gera specialistė, bet su probleminiais nėštumais manau per mažai dėmesio skiria pacientui ir gan paviršutiniškai. Per visus nėštumo mėnesius gydytoja negeba atsiminti savo paciento, jai nuolat reikia priminti kas buvo atliekama, kokie vaistai geriami ir pan. Suprantu, kad daug pacientų, bet tam ir yra kortelės, kurią galima atsiversti prieš pacientui įeinant į kabinetą. Pasakymas "ką šiandien darom" irgi nepuošia gydytojos. Ne aš turėčiau gydytojai pasakyti ką daryti, o ji turėtų pacientui tą pasakyti. Aš kaip pacientė neturėčiau dirbti už gydytoją - jam badyti pirštu ir sakyti ką darom. Prieš gydytoją kaip asmenį neturiu nieko prieš, kas liečia asmenines savybes tikrai visada maloni, mandagi, šia prasme neturiu jokių priekaištų. Bet visgi manau, kad gydytoja turėtų labiau įsigilinti į pacientus ir bent jau jų ligos istoriją jei neatsiminti tai paskaityti, kad pacientui kiekvienąkart atėjus nereikėtų nuo pradžių pasakoti apie save. Tokie mano pastebėjimai.

2019-08-28, 10:10 | Registruotas lankytojas 1

Puiki, profesionali, atsidavusi savo darbui ir pacientėms Gydytoja. Pacienčių sveikatos labui daro viską, kas įmanoma. Apsilankius pas šią Gydytoją supranti, kad toks dalykas kaip "Gydytojo pašaukimas" tikrai egzistuoja... Nuostabi Gydytoja! Ačiū Jums ir kuo geriausios kloties!

2019-05-30, 16:01 | Registruotas lankytojas 3

Penktadienį ši gydytoja priėmė mano gimdymą Mažylio gimdymo namuose. Su ja teko susidurti pirmą kartą. Be galo atsidavusi darbui ir nuoširdi gydytoja. Visą laiką bendravo, ramino, skatino, gyrė ir padėjo. Didelis ačiū jai, kad kartu su kitomis dvejomis kolegėmis Rasomis :) padėjo ateiti į pasaulį mūsų mažylei!

2019-03-16, 19:58 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabi, nuoširdi, jautri, rūpestinga gydytoja. Konsultacijos metu viską išamiai paaiškina, atsako į rūpimus klausimus, padrąsina, palaiko ir įkvepia optimizmu. Esu labai laiminga atradusi tokią gydytoją!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2019-02-28, 09:00 | Registruotas lankytojas 6

Nuoširdus ačiū gydytojai už dėmesį ir profesionalumą. Už aiškias rekomendacijas ateičiai. Labai žmogiška ir paprasto bendravimo. Apžiūros metu jaučiausi saugiai ir ramiai. Apžiūra ir konsultacija buvo išsami ir kruopšti. Visa širdimi rekomenduoju ir esu dėkinga.

Su didele pagarba,
O. Zubrickienė

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2019-02-18, 09:01 | Registruotas lankytojas 4

Gydytoja nereali, kaip gydytoja ir kaip žmogus. Ji padėjo man gimdymo metu, esu jaidėkinga už tai kad turiu gyvą savo mažyli, nes sarėmiu metu buvo pradėjusi streikuoti širdelė. Gydytoja visą laiką buvo šalia, palaikė labai stipriai morališkai, pačio gimdymo metu skatino žodžiais. Esu jai labai dėkinga, su vyrų net nebūtumę svajoję apie tokią fantastišką priežiūrą bei palaikymą per gimdymą. Tik geriausi linkėjimai šiai gydytojai. Mes su savo mažyliu siunčiam jums bučinių ir sakom AČIŪ :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2018-09-20, 13:04 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja, tikrai davus Hipokrato priesaiką, besirūpinanti savo pacientėmis, visko išklausinėjanti ir atidi.
Pirmą kartą su šia gydytoja susidūriau atsitiktinai, papuolus pas ją darytis 3D nuotraukos, likau sužavėta gydytojos švelnumu, rūpestingumu ir tiesiog skleidžiama šiluma, dabar lankausi pas ją, kaip pas moterų gydytoją ir esu labai patenkinta, absoliučiai nejaučiu jokios įtampos eidama į konsultaciją, išsamiai patikrina, radusi problemą, nukreipė pas reikiamus specialistus ir skyrė tinkamas rekomendacijas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2018-06-22, 13:58 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja.10 balų.
Pas šią gydytoją lankiausi pirmą kartą ir likau labai patenkinta.Sėkmės gydytojaiRekomenduoju! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2018-04-09, 12:22 | Registruotas lankytojas 3

Labai nuostabi gydytoja. Stengiasi išsiklausinėti visas sveikatos bėdas, duoda įvairių patarimų. Nuodugniai apžiūri ir jeigu reikia nukreipia į kitas įstaigas. Pati nuostabiausia ginekologė, kokią esu sutikusi! Ačiū Jums!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-12-12, 18:50 | Registruotas lankytojas 17

Atidi, maloni, rūpestinga.Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-11-13, 00:00 | Registruotas lankytojas 26

Nuostabi gydytoja. Lankausi nėštumo metu. Visada išsamiai apžiūri, kantriai išklauso ir paaiškina, pakonsultuoja. Jei kokia bėda, priima ir kitu, nesutartu laiku ir suteikia pagalbą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-09-18, 05:35 | Registruotas lankytojas 6

Dėkoju gydytojai už priežiūrą nėštumo metu. Tikrai nuostabi ir maloni.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-06-07, 16:39 | IP: 212.117.30.52

Visuomet labai maloni, dalykiška, nuoširdi gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-05-15, 12:11 | Registruotas lankytojas 26

Lankiausi pas šią gydytoją nėštumo pradžioje Mažylio gimdymo namuose. Labai šilta ir maloni gydytoja. Ramiai išaiškino situaciją, atliko ultragarso tyrimą, paaiškino rezultatus. Labai išsamiai klausinėjo ir davė patarimų. Nuostabi gydytoja! Džiaugiuosi radusi nuostabią gydytoją nėštumo priežiūrai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-05-13, 17:06 | IP: 88.222.13.70

Tobula atidi gydytoja, kas nezino pas ka eiti rekomenduoju :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-03-23, 22:47 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-02-18, 20:15 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja. Labai kompetetinga, šiltas bendravimas. Labai rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2017-02-01, 12:37 | IP: 212.117.14.91

Pas šią gydytoją lankiausi pirmą kartą ir likau maloniai nustebinta: švelniai apžiūrėjo, maloniai bendravo. Tikra savo srities profesionalė. Sėkmės Jums, gydytoja. Rekomenduoju! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2016-12-07, 17:22 | IP: 193.219.39.193

Labai maloni, nuoširdi, atidi ir kompetetinga gydytoja, įvertinanti pacientę ne vien pagal savo srities problemas, bet ir pasidominti gretutiniais negalavimais. Stengiasi švelniai ir atsargiai atlikti apžiūrą. Atradau šią gydytoją pagal atsiliepimus, lankiausi pas ją 2 kartus ir tikrai nenusivyliau. Ačiū jums už rūpestingumą ir atidumą, Gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2016-12-05, 14:28 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi, šilta, maloni gydytoja.
Po kiekvieno vizito išeidavau rami ir pakilia nuotaika.
Džiaugiuosi ją atradusi.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2016-10-26, 22:15 | IP: 37.157.147.202

Puiki gydytoja, labai džiaugiuosi ją atradusi. Maloniai bendrauja, atsako į visus rūpimus klausimus, atsakingai atlieka savo darbą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2016-05-29, 12:11 | IP: 82.135.139.90

Nuostabi gydytoja visomis prasmėmis. Tikiuosi, kad kai pastosiu lankysiuosi pas šią gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2016-01-22, 20:50 | IP: 88.222.149.77

Gydytoja iš didžiosios raidės.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2014-09-10, 17:32 | IP: 78.63.237.22

Tikrai maloni gydytoja, rūpestingai prižiūri nėščią moterį. Viską ramiai išaiškina, be nereikalingo streso.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2011-11-06, 14:32 | IP: 78.62.255.91

rekomenduoju, labai sauni ir rupestinga gydytoja

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2011-09-02, 09:51 | IP: 94.244.69.194

Rūpestinga, švelni, atidi, maloni gydytoja. Tikrai nuostabus pavyzdys kitiems šios srities gydytojams!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2011-05-05, 17:30 | IP: 78.57.185.229

labai nuosirdi gydtoja

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2011-01-09, 13:46 | IP: 78.62.78.225

Rekomenduoju šią gydytoją dėl jos kompetencijos, o svarbiausia - dėl nuoširdaus neapsimestinio rūpinimosi pacientu. Tai pavyzdys kitiems šios profesijos atstovams. Sėkmės gydytojai!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2010-08-13, 07:36 | IP: 87.239.86.241

Tikrai labai maloni gydytoja. Rupestinga ir demesinga. Dziaugiuosi, kad atradau sia gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2010-07-22, 13:35 | IP: 217.17.94.47

Silta, maloni, gera specialiste mokanti paaiskinti, issamiai atsakyti i paciento klausimus.Rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2010-06-13, 17:01 | IP: 213.190.63.24

Nuostabi gydytoja. Kompetetinga, demesinga, viska isaiskina. Galima pasiskambinti jai i mobilu. Tik sios gydytojos deka laukiu savo vaikucio. Dekui Rasai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?
2009-03-10, 11:02 | IP: 87.239.81.241

Ėjau darytis 3D/4D echoskopijos. Viską parodė ir paaiškino. Labai smagiai praleidau laiką, bežiūrėdama į savo kleckiuką.
Tiesa, einant trimatės echo, reik jau iš anksto apsižiūrėt, ko tikėtis iš rezultatų - tikrai ne visada mažulis gerai matomas. Kadangi tai žinojau - nenusivyliau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rasa Mackevičienė?