Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Giedrė Gumbelevičienė, %

Registracija čia ir dabar
ŠV. KRISTOFORO ODONTOLOGIJOS KLINIKA
Licencijos

Gydytojas odontologas

Išduota: 2009-03-04, Nr. OPL-03155, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gumbelevičienė Giedrė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Gumbelevičienė Giedrė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

94.4% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.4% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

75.2% Complete
3.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92.5% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

93.8% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

78.6% Complete
3.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

55.2% Complete
2.8

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
ŠV. KRISTOFORO ODONTOLOGIJOS KLINIKA
Pacientų atsiliepimai
2023-03-06, 14:34 | Registruotas lankytojas 2

Patirtis labai neigiama. Jaučiuosi, kad buvau šioje klinikoje šios gydytojos agauta. Atvedžiau du vaikus. Vienam plombuotas dantis, kitam daryta rentgeno nuotrauka. Sumokėta 145 eurai. Kadangi mokėjau kortele, nelabai įsigilinau į kainą. Kitą dieną paskambinau į registratūrą paklausti kiek kainuoja danties rentgeno nuotrauka - 12 eurų, interneto puslapyje kaina skelbiama 6-12 eurų. Vaiko danties plombavimas 60-100 eurų. Paskambinus pasitikslinti kodėl toks kainų skirtumas, buvo paaiškinta, jog imamas mokestis ne tik už dantų tvarkymą, bet ir konsultaciją, už kiekvieną vaiką papildomai po 30 eurų. Iki šiol kiek vaikus vedžiau, niekada tokio mokesčio nebuvo. Administracijos paprašiau paaiškinti kada toks mokestis klinikoje atsirado ir kodėl neinformuoja apie tai iš anksto, jokio atsako negavau.
Kalbant apie vaiko danties užplombavimą - gydytoja minėjo, jog aš plombos negaliu matyti. Galbūt, nedrįstu ginčytis su specialistu. Bet plombą, kurią matau - uždėta ant pieninio, klibančio danties. Nepašlifuota, nepalyginta, tiesiog užkrautas baltas ryškus kauburėlis. Po kelių dienų vaikui dantį pradėjo skaudėti, užrašėme į kitą kliniką. Kai paklausiau dėl tokios "grubios" plombos vaikui, gydytoja atsakė, kad ši plomba apskritai buvo nemokama ir tai buvo dovana. O tą, už kurią sumokėjau 70 eurų, nematau. Už dovaną nedėkosiu, bet gydytojos ir nerekomenduočiau.

2022-02-06, 23:35 | Registruotas lankytojas 3

Gydėme vaikui dantukus su sedacija. Tiek konsultacijos metu, tiek sedacijos metu gydytoja paliko gerą įspūdį. Su vaiku bendrauti sekėsi geriau nei ankstesnei gydytoja. Bet visgi dantukų sugedę buvo keli ir be sedacijos kito var nebuvo. O kiek laikys plombos, ar tie patys toliau neges, bus matyt. Kol kas viskas patiko

2021-10-19, 19:48 | Registruotas lankytojas 1

Patirti pas šia specialiste turejome net kelis kart taikant vaikui (4m ir 6m) sedacini dantuku tvarkyma. Turbūt nereikia aiškinti kas yra sedacija- vaikas tiesiog “miega” tai yra patogiausias specialistui budas sutaisyti dantukus jaunajam pacientui, nes jis nesipriešina, nejuda, neryja seiliu ir pan..neskaitant vien fakto kad gyd nemoka psichologiškai dirbti su vaikais paprastuoju budu (esame ne karta ta bande pas Ja) bet ir užmigdžius juos taip sutaiso- kad(atradus kita gyd kuri sugebejo jam gydyti dantukus ir be migdymo) - kad reikia plombas perdaryti pertaisyti…labai apmaudu kai padaryti “blynai” buna tokie nekokybiski kad po plomba vaikui išgedo trečdalis dantuko- kuris yra JAU nuolatinis…jau kad taip atmestinai taisytu vaikui dantis- net negalejome isivaizduoti, nes Klinika privati, kainos dideles, atrodo ir dirba geri specialistai..negalvojome jau nei apie tuos pinigus…bet labiausiai gaila vaiko dantu…ps silantavimas irgi atmestinai užpiltas..žodžiu. Linkiu Gydytojai rimtai pasvarstyti ar sažiningai atlieka savo darba.

2020-03-04, 14:59 | Registruotas lankytojas 1

Puiki, profesionali ir labai diplomatiška gydytoja. Vežioju pas ją abu savo vaikus, kurie turi gana didelių dantų problemų.
Labai aiškiai viską išsiaiškina, skiria daug laiko, neskuba, nuramina.

2016-12-02, 23:26 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Giedrė Gumbelevičienė?