Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Vytautas Ragaišis, %

Licencijos

Gydytojas neurochirurgas

Išduota: 2009-04-03, Nr. MPL-13319, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Ragaišis Vytautas dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Ragaišis Vytautas?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

98.5% Complete
4.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

90.8% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

92.7% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

91.2% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

84.8% Complete
4.2

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

85.5% Complete
4.3

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2022-03-15, 12:33 | Registruotas lankytojas 834

Vytautas ragaišis pats geriausias neurochirurgas kuris pasisvetes savo darbui tai buvo 1988 metu gegužis kada papuoliau y Kauno naiurochirurginy buvau labai sunkios būklės jau akimis nieko nemačiau man buvo 2metai ir man buvo hidrocefalija gimdymo traumą ragaišis operuojamas padarė man stebuklą ačiū Aiste dabar netik matau vaistai bet ir gyvenu savarankiškai man 35metai ačiū gydytojui iš didžiosios raides

2022-03-15, 12:33 | Registruotas lankytojas 834

2021-06-19, 02:05 | Registruotas lankytojas 4

Tai daktaras iš Didžiosios raidės, tai mano didvyris, nes kai man buvo 2metai, galvos dešiniajame skilvelyje buvo rastas auglys 7cm. ir tik daktaro Vytauto Ragaišio dėka, buvo išoperuotas. VIsada susitikęs klinikose atpažįsta ir pašnekina, net po 30 kelių metų.
Aš jam iki šiol esu Dėkinga už GYVENIMĄ.

2020-07-09, 09:34 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-05-21, 15:16 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabus tiek daktaras tiek žmogus

2020-05-21, 15:16 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabus tiek daktaras tiek žmogus

2020-05-04, 23:42 | Registruotas lankytojas 1

Iš didžiosios raidės gydytojas, malonus, turbut nepamiršiu gyvenime šito daktaro, jis operavo mane. Išliko šilčiausi prisiminimai. Sėkmės jums Visur ir VISADA. Dievas laimina Jus

2019-06-09, 23:05 | Registruotas lankytojas 1

1984metais atliko stuburo operacija kartu su skyriaus vedeju Kundrotu.Tuo metu man buvo 12metu.Esu LABAI patenkinta turimu rezultatu .

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-08-25, 18:27 | Registruotas lankytojas 1

Jau prabego laiko... Bet as nepamirsiu niekada, nes to pamirsti negalima. Tai ACIU tik gydytojui, kad siandiena sunus SAULIUS surado sia anketa. Tai Gydytojo V.Ragaisio nuopelnas, kad jis yra sioje zemeje. Ir liko Saulius, nors gydytojas perspejo, kad trauma sunki ir is komos gali prabusti jau nebe tas vaikas :( . Jo rankos daro stebuklus! Vaiku Neurochirurgijos skyrius. Ten tik kraujas ir asaros. Asaros ir kraujas. Ir po avarijos sulipdyta sunaus galvele... Perskaiciau komentarus... Zmones neivertina to ka turi... Gydytojas, ko gero tikrai nesuskaiciuotu prikeltu i gyvenima zmoguciu. O kazkas atsidekoja sitokiais komentarais. Ziauru! Lenkiu savo galva pries si Zmogu! Ir visa gyvenima jausiuos skolinga, nes tai yra neikainuojama!! Aciu Gydytojau! Sauliuko mama.

2018-08-25, 16:03 | Registruotas lankytojas 2

Ligos istorijos Nr. VP - 852440-1/2003
2003-2018+ suteikė pirmą pagalbą po įvykusios autoavarijos. Ačiū jums labai!!!

2017-10-29, 23:53 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2017-02-25, 23:30 | IP: *.*.*.*

2017-01-29, 10:15 | IP: *.*.*.*