Reitingas

Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Klinika „UnaVita“ (Vilnius)
Licencijos

Gydytojas neurochirurgas

Išduota: 2007-06-28, Nr. MPL-09574, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas neurochirurgas

Išduota: 2007-06-28, Nr. MPL-09574, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

83.6% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

90.8% Complete

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.1% Complete

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

90.6% Complete
4.5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

90.3% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

90.2% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

84% Complete
4.2

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Klinika „UnaVita“ (Vilnius)
Pacientų atsiliepimai
2024-09-01, 10:55 | Registruotas lankytojas 5

Nuoširdžiausias ačiū gydytojui už rūpestį ir greitą reagavimą į problemą. Tai puikus specialistas ir savo srities žinovas. Ačiū jums dar kartą. O. Kairaitienė.

2024-06-25, 01:41 | Registruotas lankytojas 2

Esu be galo dėkinga gydytojui Artūrui Šitkauskui ir jo komanadai už išskirtinį profesionalumą ir rūpestį mano mamos Irenos U. gydymo procese. Po sudėtingos, ilgos ir sėkmingai atliktos galvos auglio operacijos mums artimas žmogus sėkmingai grįžo į įprastinį gyvenimą. Labai rekomenduoju neurochirurgą Artūrą Šitkauską kiekvienam, ieškančiam aukščiausio lygio neurochirurginės pagalbos, profesionalumo ir žmogiško požiūrio. Ačiū, kad esate! Pagarbiai Laima B.

2024-06-25, 01:40 | Registruotas lankytojas 2

2024-06-23, 15:39 | Registruotas lankytojas 1

Gyd. Artūras Šitkauskas - tikras profesionalas, puikus specialistas. Dėmesingas, gebantis greitai priimti sprendimus, siekiantis visapusiškai padėti pacientui. Teko lankytis pas šį gydytoją 3 kartus - kaskart gydytojo bendravimas buvo šiltas, mandagus, jautėsi rūpestingumas ir profesionalumas. Operacijos atliktos puikiai, pooperacinis gydymas pritaikytas tinkamai. Didžiausios rekomendacijos ir linkėjimai. Sėkmės!

2024-04-12, 12:16 | Registruotas lankytojas 2

Neturiu galimybės vertinti gydytojo, nes nepatenku pas jį, dabar jau valandą sėdžiu prie gydytojo kabineto F korpuse Santaros klinikose. Priėmimui užsiregistravau prieš 2 mėnesius. Tada gavau el.paštu ir sms patvirtinimą. Užvakar gavau priminimuą, kad ateičiau į B korpusą polikliniką. Vakar paskambino malonus moteriškas balsas, pasiteiravo, ar atvyksiu ir paprašė atvykti anksčiau. Šiandien atvykau 7:30. Registratūroje nieko apie mane nežinojo ir nusiuntė į 5 aukštą. Po 0,5 val. prie kabineto atėjo gal gydytoja ir pasakė, kad penktadieniais gyd.Šitkauskas ten nedirba ir nusiuntė į F korpusą ir liepė laukti. Laukiu jau 45 min. Nežinau kai elgtis. Jei nueisiu ieškoti daktaro, tai galiu prasilenkti...

2024-03-03, 01:08 | Registruotas lankytojas 2

Labai noriu padėkoti šiam nuostabiam gydytojui, tik jo dėka galiu gyventi be skausmų. Labai taktiškas, išmanantis savo darbą neurochirurgas. Ačiū Jums. Danguolė K.

2024-02-08, 18:34 | Registruotas lankytojas 5

Labai noriu pasidžiaugti ir visiems pasakyti,koks nuostabus gydytojas -
ARTŪRAS ŠITKAUSKAS tai gydytojas iš didžiosios raidės.
Moka nuraminti ir padrąsinti ,o ligoniams to labai reikia - mano operacija truko labai ilgai.Tikrai ne paslaptis , jog buvau neviltyje , nerime ir liūdesyje . Ačiū už sugrąžintą gyvenimą!
Juk taip kilnu padėti įveikti skausmą - kiek stiprybės ir sveikatos aukojate tam, kad pacientas išeitu sveikas ir laimingas. Vien ko vertos Jūsų stebuklingos rankos ir išimtis. Linkiu nepavargti nei fiziškai , nei dvasiškai.
Jus esate mano Angelas sargas ir tik darnus komandinis darbas ir suderintos visų grandžių pastangos turėjo didžiausios įtakos man sveikstant .
Su didžiausia pagarba I .M

2024-01-02, 15:15 | Registruotas lankytojas 1

Rašau padėką gerb. daktarui Artūrui Šitkauskui, už savo tėčio Antano Krasausko, puikiai pavykusią operaciją. Tai daktaras - žmogus iš didžiosios raidės. Tiesiog Kalėdinis stebuklas. Daktaras savo srities tobulas specialistas, labai malonus, žmogiškas, pozityvus ir svarbiausia savo darbą atlieka nepriekaištingai. Jo dėka tėtis valdo rankas, valdo kojas ir jau gryžo į ankstesnį kokybišką gyvenimą. Kad tik daugiau tokių daktarų būtų šioje žemėje, tai žmonės turėtų viltį ir naują gyvenimą jų dėka. Didelis ir nuoširdus AČIŪ dar kartą už savo neįkainojamą vertę turintį darbą. Atsiliepimai patys geriausi iš geriausių apie Jus daktare :) ačiū :)
Gintarė Pračkaitienė, Vilnius

2023-12-03, 02:39 | Registruotas lankytojas 27

Nerekomnduoju tikrai. Uz tokia kaina pasikalbet apie nieka, tai galima bet kur. Nerekomenduoju kaip specialisto.

2023-11-18, 16:35 | Registruotas lankytojas 1

Geriausios sveikatos Jums! Labai dėkojame daktarui už jo profesionalumą ir rūpestį. Jis man padėjo atsikratyti dvejus metus kankinančio skausmo po lazerinės operacijos metu. Daugiau tokių profesionalių gydytojų Lietuvoje.

2023-08-02, 15:21 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus savo srities specialistas. Daugiau tokiu gydytoju tai gal ir ligoniu butu maziau. Labai didelis ACIU tariu.

2023-06-09, 19:43 | Registruotas lankytojas 1

Ėsu dėkinga gydytojui.Operavo prieš du metus stuburą.Gražiai įtikino ir puikiai atliko savo darbą.

2023-03-11, 14:49 | Registruotas lankytojas 14

Ta prasme.. man 29 metai,nugaros skausmuose skęstu jau mažiausiai 5 metus. Kol nenuvykau pas jį visada Panevėžyje šnekėjo apie išvaržą,bet pasirodo jos net nėra. Atliko disko keitimą ir slankstelių fiksacija varžtais. Nervas atsipalaidavo. Esu begalo begalo dėkinga jam,kad susitiki mūsų keliai! Rekomenduočiau visiems,nes net šiuo metu gulėdama po OP galvoju,jeigu reikėtu net nebijočiau kartoti šios operacijos!! Personalas irgi 100 balų! Santariškės.

2022-01-15, 12:38 | Registruotas lankytojas 1

Gyditojas malonus, žino savo darbą, išsamiai atsako į klausimus (reikia tik paklaust). Panašus į realistą, man asmeniškai patiko, nors ir nesitikėjau, kad bus skausminga operacija. Jeigu atėityje susidursiu su tą pačią problema, vėl grįšiu pas jį. Operacija: Jusmeninės dalies blokada.

2021-10-23, 15:50 | Registruotas lankytojas 1

Daktaras Artūras Šitkauskas liepos 1d., 2021 atliko operaciją, išoperavo galvos smegenų dangalų gerybinį naviką (Meningioma). Puikiai išmano savo darbą, turintis labai daug profesionalios patirties. Labai lengvas bendravimas, paprastas, turi puiku jumoro jausmą, išsamiai konsultavo prieš operacija. Ačiū Dievui, kad yra tokių daktarų. Rekomenduoju.

Doktor, Spasibo! Stanislava P.

2021-03-09, 16:50 | Registruotas lankytojas 2

Neturiu su medikais daug patirties, bet gydytojas Artūras yra ir profesionalas ir žmogus iš didžosios raidės! Didžiausia pagarba ir dėkingumas už išgelbėtą gyvybę. Viskas, ką darė, planavo, diagnozavo buvo puiku, didelis AČIŪ.

2021-01-27, 05:40 | Registruotas lankytojas 20

Dėkinka daktarui,maniu kad nebevaikšiosiu.Praėjus 5 metams dar ir pagimdžiau.Daktarė sekmės,jus nuostabus.Patis geriausi atsilėpimai!????

2021-01-20, 22:01 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalus gydytojas, atsako į visus rūpimus klausimus. Operacija buvo sudėtinga ir sėkminga, greitai atsigauta po jos. Didelės sėkmės gydytojui ir ačiū už pagalbą esant sudėtingai Covid pandemijoje.

2021-01-09, 22:05 | Registruotas lankytojas 2

Noriu padėkoti gydytojui A.Šitkauskui .Už nuostabų darbą .Malonu bendravimą . Kuris moka nuramint ir suteikt geras emocija .Aš labai patenkinta jo darbu .Nes jis man padėjo grįžti į normalų gyvenimą .Ir atsikratyti skausmų . Ačiū gydytojau už nuoširdų jūsų darbą.

2021-01-09, 22:05 | Registruotas lankytojas 2

Noriu padėkoti gydytojui A.Šitkauskui .Už nuostabų darbą .Malonu bendravimą . Kuris moka nuramint ir suteikt geras emocija .Aš labai patenkinta jo darbu .Nes jis man padėjo grįžti į normalų gyvenimą .Ir atsikratyti skausmų . Ačiū gydytojai už nuoširdų jūsų darbą

2020-12-21, 00:44 | Registruotas lankytojas 3

Tai yra nuostabus gydytojas, savo iniciatyva padedantis papildomai ir iš jo išsinešiau tik džiaugsmą dėkingumą ir gerą nuotaiką (nes labai šmaikštus).

2020-09-30, 14:24 | Registruotas lankytojas 1

Tai Daktaras iš didžiosios raidės, savo srities super profesionalas, nuoširdus, paprastai ir suprantamai viską paaiškinantis, dėmesingas ir tiesiog puikus Žmogus. Daktaras spinduliuojantis žmogiškumu ir energija, ko labai reikia mums, ligoniams. Nuoširdžiai dėkoju Jam ir visam Santaros neurochirurgijos skyriaus kolektyvui už man suteiktą naują gyvenimo džiaugsmą. Stiprybės Jam sudėtingame ir atsakingame darbe. Valdemaras

2020-08-11, 19:50 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas itin greit ir profesionaliai įvertino sitiacijos rimtumà. Pats ėmėsi iniciatyvos ir paguldė į stacionarà skubiai operacijai. Operacijà atliko greitai ir kokybiškai. Po operacijos viskà išsamiai paaiškino kas buvo atlikta ir kà reikėtú daryti toliau, kad būklė gerėtú. Į visus klausimus atsako konkrečiai ir išsamiai. Gydydamas pas jį jaučiausi kaip senas pažįstamas. Tikras profesionalas, rekomenduoju ir dėkoju. Ramūnas

2020-07-27, 14:56 | Registruotas lankytojas 4

Puikus savo srities specialistas.Turi puikų jumoro jausmą

2020-06-20, 13:17 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, nuostabus žmogus su be galo gerai išvystytu jumoro jausmu. Profesionaliai išaiškina problemą ir atskleidžia kelius jos šalinimui. Jeigu ne daktaro iniciatyva, būčiau dėjus į kojas dar iki operacijos. Tai daktaras nuo Dievo ! Auksinių rankų daktaras. Garbė ir šlovė Jam ! Dėkinga pacientė Laisvė.

2020-05-23, 21:14 | Registruotas lankytojas 3

Trumpai pasakysiu auksinis žmogus ir toks pat specialistas

2020-03-16, 09:44 | Registruotas lankytojas 2

Didžiausios rekomendacijos ir nuoširdžiausias ačiū gydytojui Artūrui Šitkauskui, sėkmingai atlikusiam operaciją ir padariusiam tai, ko nepavyko jokiam kitam gydytojui – išgydžius trišakio nervo uždegimą. Ačiū už sugrįžusį džiaugsmą gyventi, galimybę vėl imtis kasdienių darbų be baimės ir skausmo.
Artūras Šitkauskas viso gydymo metu maloniai bendravo tiek su manimi, pacientu, tiek su mano šeima, taip pat viską suprantamai aiškino prieš operaciją ir po, rodė rūpestį, dėmesį, buvo žmogiškas ir supratingas. Didelis ačiū ir Santaros klinikų neurochirurgijos skyriaus sesutėms, padėjusioms kiekvienu klausimu ir atsakingai suteikusioms pagalbą visada kai reikėjo.
Abejojančius dėl gydytojo pasirinkimo galvos operacijai, drąsiai siūlau rinktis Artūrą Šitkauską, kurį praėjus sunkioms dienoms dar ilgai minėsite tik geriausiais žodžiais. Taip dabar minime ir mes su šeima, todėl dar kartą didelis AČIŪ!
Jonas Tarozas, Šilutė

2020-02-17, 18:14 | Registruotas lankytojas 2

Skyrė daug laiko ir išsamiai papasakojo apie esamą situaciją ir ką turėčiau daryt ilgalaikej perspektyvoj. Puikus gydytojas!

2019-09-29, 19:04 | Registruotas lankytojas 1

Sveiki, man 77 metai , prieš 3 savaites Santaros klinikose neurochirurginiame skyriuje man buvo atlikta trišakio nervo mikrovaskulinė dekompresija. Jaučiuosi puikiai ir noriu išreiktšti savo dėkingumą už sugrįžusį gyvenimo džiaugsmą.
Esu labai dėkinga daktarui Artūrui Šitkauskui už jo atsidavimą savo profesijai ir tą spinduliuojantį žmogiškumą bei jumoro jausmą, kuris stresuojančiam pacientui labai padeda ir nuramina.
Taip pat norėčiau geruoju paminėti aptarnaujantį personalą, ypač slaugytoją Danutę, kuri yra tikra profesionalė ir palatos šeimininkė. Dėkoju Jums! Pagarbiai Stanislava

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-06-13, 13:16 | Registruotas lankytojas 2

Superinis gydytojas ir aptaranaujantis personalas. Pilnai išsprendė mano problemas. Suteike pilną informaciją apie operaciją ir rebilitaciją. Viskas vyko labai sklandžiai. Patiko jo jumoro jausmas ir paprastumas, prieš operaciją visiškai atpalaidavo, nors ir labai bijojau operacijos. Visiems rekomenduoju šį profesonalų neurochirurgą.
Didelis Ačiū Artūrai.....

2018-12-22, 21:26 | Registruotas lankytojas 5

Noriu padėkoti gydytojui Artūrui ir sesutei Oksanai už jo darba, rūpestį ir profesionaluma ir palinkėti gražiu švenčiu!!!

Nijolė Burbienė

2018-07-10, 20:58 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gydytojui už auksines rankas, rūpestį, atiduma, profesionaluma.
Taip pat dėkoju padėjėjoms Dianai, Violetai ir Jurgitai už rūpestinguma ir atsidavima darbui.

Nijolė Burbienė

2018-06-27, 16:00 | Registruotas lankytojas 1

Vizito metu gydytojas yra labai malonus. Detaliai paaiškina problemos esmę ir įvardija galimus variantu ir buvo parinktas pats tinkamiausias.

2017-06-29, 09:43 | Registruotas lankytojas 1

Gerbiamieji

Nevisai tinkami pateikti atsakymai,klausimui No. 4. Mano problema kompleksinė Dr Šitkauskas gydė viena esminę daiį ir pasėkos buvo pilnai veiksmingos. Mane ypačiai įmponavo jo dalykiškas, profesionalus apibudinimas problemos ir realus jos įvertinimas. Apibudino riziką, pabrėžė jog procedūrą gali ir nepilnai suveikti, profesionaliai įvykdė procedūrą. Šiuo atveju suveikė gerai. Esu dėkingas daktarui
Šitkauskui Kazys Almenas

2017-04-23, 17:41 | IP: 188.69.246.230

Kyšis provokuojamas įvairiais būdais, reikalingu apsimokėjimu anesteziologui, už papildomas paslaugas, juokeliais taipogi. Imamas kartais nesigėdinant, kartais tipo ką čia kiši. Bet nedavus vistiek atlieka savo pareigą.

2017-02-26, 21:19 | IP: 84.15.186.135

Labai pozityvus gydytojas. Puikūs bendravimo sugebėjimai su pacientais. Greit ėmėsi gydymo, kuris tikrai padėjo. Nuostabus daktaras. Labai ačiū už jūsų pagalbą. Didžiausios sėkmės. Sandra.

2016-12-06, 23:08 | IP: 5.20.156.65

gydytojas tikrasi zinantis savo darba.paslaugus,turintis jumoro jausma,bei maloniai bendraujantis su pacientais.tikrai rekomenduotau visiems pazystamiems!!!!!!!!

2016-09-06, 18:11 | IP: 88.119.128.54

Puikus gydytojas, esu labai jam be galo dėkinga už palaikymą ir nuteikimą, kad viskas bus gerai. Mano manymu visi gydytojai turi būti tokie kaip šis. Rekomenduočiau visiems.

2016-07-24, 01:04 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2016-04-13, 18:50 | IP: 78.60.57.133

Didžiuokimės, kad Lietuva dar turi aukščiausio lygio profesionalų daktarų, tokių kaip Daktaras A.Šitkauskas. Ačiū Dievui, kad patekau į šio superinio gydytojo rankas!

2016-03-17, 10:49 | IP: 193.219.12.239

Gydytojas iš didžiosios raidės!nesu sutikusi geresnio gydytojo, man jis tikro nuoširdaus gydytojo pavyzdys!

2015-05-05, 14:07 | IP: 84.240.41.185

Šis gydytojas vertas aukščiausių ivertinimų. Susipažinusi su juo supratau, kad patekau į tikro profesionalo rankas. Gytytojas elgėsi natūraliai, laisvai, visada patardavo, mielai atsakydavo į visus mano klausimus, užtrukdavo tiek, kol man būdavo visiškai ramu. Be galo esu dėkinga už visą praleistą laiką ligoninėje, sėkmingą operaciją, gerą nuotaiką ir visą visą rūpestį. Ačiū!!! Sėkmės Jums, o aš- pakeliui į sanatoriją !!! ;)