Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Nijolė Šostakienė, %

Registracija čia ir dabar
Uosto poliklinika
Licencijos

Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas

Išduota: 2009-04-10, Nr. MPL-13532, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Šostakienė Nijolė dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Šostakienė Nijolė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

31.9% Complete
1.6

Laukiau nuo 15 min iki 30 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

38.7% Complete
1.9

Nepavyko diagnozuoti problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

41.8% Complete
2.1

Gydymas nebuvo veiksmingas

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

38.1% Complete
1.9

Vengė atsakinėti į klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

34.3% Complete
1.7

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

33.8% Complete
1.7

Nesidomėjo

Kaip vertinate paslaugų kainas?

47% Complete
2.3

Kaina neatitiko paslaugos kokybės

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Uosto poliklinika
Pacientų atsiliepimai
2024-06-10, 19:15 | Registruotas lankytojas 1

Mano vyras nuo š. m. balandžio 24 d. iki 30 d. buvo paguldytas į KUL nervų ligų skyrių. Skyriaus vedėja Nida Lukaševičienė. Diagnozė - apatinių galūnių polineuropatija. Sunku sveiku protu paaiškinti gydytojos N. Šostakienės paskirtą ambulatorinę reabilitaciją ligoniui, kuris labai sunkiai vaikšto. Tai rodo tik visišką abejingumą ligoniui, nenorą suprasti jo situacijos. O gal tai reabilitacijai skirtų pinigų taupymas ligonio sąskaita. Gydytoja nejautri ir abejinga ligoniui, nors buvo kreiptasi į skyriaus vedėją ir prašyta peržiūrėti reabilitacijos tikslingumą. Kuo toliau nuo tokių gydytojų!

2024-05-15, 11:57 | Registruotas lankytojas 3

Profesionali, konkreti ir "į vatą neviniojanti".
Susakė kas būtiniausia, išbarė kaur reikalingiausia. Esu labai patenkinta tokiu gydytojos rūpestingumu. Neturi gydytojas pataikauti ar kaip kitaip meilikauti pacientui.
Konkrečiai sustygavo gydymo planą, jį išaiškino ir bendru sutarimu paskyrė.
Po gydymo jaučiausi tiek fiziškai, tiek psichologiškai sustiprėjusi.
Jei dar kada prireiktų kreiptis, nenorėčiau keisti į kitą specialistą.
Ačiū Jums gydytoja už Jūsų supratingumą ir meilę savo pacientams.
AČIŪ

2024-04-22, 18:45 | Registruotas lankytojas 2

Po pokalbio su šia gydytoja pasijutau labai blogai, nes kaltino mane, jog nesugebu naudotis esveikata, kad esą be reikalo atėjau,nes mano skausmai yra lėtiniai, taigi gydymas man nepriklauso. Kvotė dėl dalykų, visiškai nesusijusių su mano skausmais, domėjosi, pvz., kiek esu numetusi svorio, nors kaklo skausmai yra seni, o svoris kito tik metų bėgyje. Apėmė jausmas, kad vadinama gydytoja tiesiog patingėjo gilintis ir rašyti siuntimus tolesniai reabilitacijai, todėl pasakė kad man ši tiesiog nepriklauso, nors ar tolesnė reabilitacija yra reikalinga yra tik jos sprendimas. Labai nemalonu turėti reikalų su tokiais „specialistais".

2024-03-21, 17:11 | Registruotas lankytojas 1

Na kriterijai komentarams labai jau griežti, galėtų būti tokie pat griežti kriterijai ir kontrolė dėl darbo kokybės patiems medikams, o šiuo komentaru būtent N. Šostakienei. Galima būtų labai plačiai papasakoti kaip didžiai gerbiama vedėja elgiasi su pacientais, bet ar tai duos tinkamą poveikį. Nerekomenduoju tai mano asmeninis požiūris ir nuomonė, bet manau kiti pacientai gali tikrai vadovautis šiuo komentaru, yra kitų tikrai geresnių tikrų šios srities specialistų.

2023-12-05, 14:38 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja N.Šostakienė buvo maloni, atsakė į visus rūpimus klausimus ir puikiai sudėliojo gydymo eiga. Esu dėkinga, pacientė Aušra.

2022-11-23, 16:18 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-07-14, 16:08 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomeduoju, nemandagi, arogantiška.

2013-02-02, 17:31 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Nijolė Šostakienė?
2009-09-11, 23:12 | IP: 78.61.13.57

Tai nuostabus žmogus ir puiki specialistė. Sunku įsivaizduoti, kad Lietuvoje dar yra tokių nuostabių gydytojų.

Paslėpti komentaro tekstą

Esate Nijolė Šostakienė?