Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Kęstutis Maslauskas, %

Licencijos

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2005-07-04, Nr. MPL-07090, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

84.4% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

84.4% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

80.5% Complete
4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

86.5% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

84.9% Complete
4.2

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75.1% Complete
3.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

64.8% Complete
3.2

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-01-22, 19:04 | Registruotas lankytojas 1

Apsilankymas pas šį gydytoją buvo geriausia ką galėjau padaryt. Konsultacijos metu gydytojas viską puikiai išaiškino , pasakė kokios yra galimybės , ką gali padaryti. Esu patenkinta jo atliktu darbu ir tikrai rekomenduoju šį gydytoją kitiems.

2023-11-18, 17:19 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai dėkinga už atliktą nosies rinoseptoplastiką Tautrimo klinikoje. Praėjo trys mėnesiai po operacijos, gyjimas, kol kas, sklandus. Bendravimas iki ir po operacijos malonus, jeigu kyla klausimų, iškart atsakoma.
Gydytojas Kęstutis išpildė seną svajonę! Dar kartą tariu nuoširdų Ačiū!

2023-09-27, 10:55 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas .

2023-06-07, 14:59 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas -Profesionalas!
Praejo 8 menesiai po krutu didinimo operacijos. Nuo pat pirmos konsultacijos dienos, man buvo suteikta visa informacija, kurios man reikejo, visuomet atrasdavo laiko atsakyti i papildomus klausimus.
Operacija buvo atlikta puikiai, klinika nuostabi, personalas dirbo auksciausiame lygyje. Mano rezultatai puikus, viskas tobula, grazu ir labai naturalu.
Dekoju Gerb. Kestuciui uz mano svajones ispildyma, uz preciziska darba, uz grozio estetika.
Sekmes Jums!

2023-02-15, 13:43 | Registruotas lankytojas 3

Esu labai dėkinga Dr.Kęstučiui Maslauskui už atlikta nosies operacija. Priežiūra po operacijos nepriekaištinga. Esu dar tik gijimo procese bet jau dabar esu be galo laiminga. Rekomenduoju

2023-02-11, 21:40 | Registruotas lankytojas 5

Labai neprofesionaliai atliko nosies operaciją.neįvertino labai daug dalykų,pasielgė labai neatsakingai.
Tikrai nepatariu su juo susidėti.paklausykite nuoširdaus patarimo,nes gailėsitės visą gyvenimą

2022-11-27, 23:44 | Registruotas lankytojas 5

Šis chirurgas atliko nosies rinoplastikos operaciją.
Po operacijos kreipiausi į šį chirurgą ir T.Aštrausko kliniką,kurioje buvo atlikta operacija.išdėsčiau,kad sunkiau kvėpuoju,nei prieš operaciją.po operacijos sugadinta šypsena,tempiasi paakiai ir nuo betkokios mimikos atsiradusios gilios raukšlės.vienoj pusėj nosies galiu net apčiuopti išlindusią kremzlę.ko niekada nebūčiau pagalvojęs,kad apie tokius dalykus galima nutylėti ir pacientui nepranešti apie pasėkmes.
Prieš operaciją sakė,kad 30% operacijų nepavyksta.
Šiuo atvėju operacija nepavyko,bet šis chirurgas savo klaidos nepripažįsta.išsisukinėjo nuo klausimų,o galų gale išprovokavęs konfliktišką situaciją pabėgo.bendrauja tik per advokatą.su juo,bei su klinika,kurioje buvo daryta operacija susisiekti buvo neįmanoma.klinikos asistentės iš mano numerio neatsiliepia,o paskambinus iš kito nr,sužinojusios kas skambina,padeda ragelį.
Institucijoms,kurios tiria tokius atvėjus įrodyti yra be galo sumku ir iš savo patirties galiu pasakyti,kad pacientų atžvilgiu nėra draugiškai nusiteikusios.
Be to jau ir pamačiau,kad dauguma neigiamų komentarų apie K.Maslauską yra ištrinama.Tokia tvarka yra be galo blogai,nes dauguma nežino tokių situacijų kaip mano,tad taip pat gali susidurti su tokiu žmogumi kaip šis chirurgas.
Per šį chirurgą pablogėjo mano gyvenimo kokybė ir išlaidos jau skaičiuojamas ne dvigubai ir ne trigubai.
Jei kam blogai atliko šis “daktaras” operaciją,parašykite el.paštu [email protected]

2022-11-10, 20:22 | Registruotas lankytojas 146

Malonus tikrai bendravimu, švelnus prisilietimu prie žmogaus. Man jis prieš keletą metų lūpas pastorino, patarė natūraliau palikti, aš jo darbu nesiskundžiau. Aš medikas, bet ne jų klinikos buvau. Jo mandagumo ir švelnumo retas daktaras.

2022-10-11, 13:25 | Registruotas lankytojas 1

esu be galo patenkita daktaro Maslausko darbu! is vanagines nosies turiu dailia nosyte,o ji dar net nesugijusi. Nemaniau, kad nuemus itvara apims tokios emocijos kaip dziaugsmo asaros. Buvau pratusi save matyti su didele kumpuota nosimi nuo kokiu 9-10 metuku. Cia buvo didziausia svajone kuria ispilde daktaras. tad jeigu kas dvejojate, tai drasiai galiu pasakyti, kad nera ko!! nosytes po op neskaudejo, melyniu beveik isvis nebuvo(bet zinoma cia individualiai). labai bijojau tamponeliu traukimo, taciau tikrai nebuvo verta jaudintis, nes nieko nejutau. nemalonu buvo tai tik siulu traukimas. nosies galiukas kietas ir apmires, keista buvo pirmom dienom nuemus itvara, bet per kelias dienas pripratau. personalas labai malonus, nuo administratoriu iki seseliu, visos draugiskos. daktaras nors prie sirdies dek, konkreciai ir aiskiai kalba, malonus bei labai nuosirdus. tikrai negaliu vertint nosytes kol ji pilnai nesugijus, bet as jau buciau buvus laiminga tik pasalinus kuprele, nes nosis buvo didziulis kompleksas mano gyvenimui ir gerai savijautai. Tikrai nesigailiu pasirinkusi Tautrimo Astrausko klinika ir gydytoja K.Maslauska ❤️

2022-10-11, 12:49 | Registruotas lankytojas 2

Atlikau krūtų mažinimo operaciją ir jaučiu didžiulę padėką gydytojui. Praeityje palikau ilgai kamavusį kompeksą, dar kartą ačiū.

2022-10-06, 15:48 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas ir labai šiltas žmogus. Atliko nosies operaciją, rezultatas geresnis nei tikėjausi, kvėpavimo problemos taip pat praeityje. Didžiausia padėka gydytojui už atsidavimą darbui ir rūpestį.

2022-10-03, 17:41 | Registruotas lankytojas 3

Visiškai netikęs specialistas.operavo nosį,vienoj nosėj pusėj padarė vienaip,kitoj kitaip.jausmas,kad skersuojasi nosis.tikrai paduosiu į teismą tą netikelį

2022-06-13, 10:07 | Registruotas lankytojas 1

Esu be galo dėkinga šiam gydytoji už išsipildžiusią svajonę!

2022-02-06, 13:17 | Registruotas lankytojas 2

Sumokėjau nemaža suma už nosies plastika. Rezultatas tenkina tik iš dalies, tikėjausi daug geresnio vaizdo. Gyditojas apžiūros metu nežiūrėjo nosies vidaus, nors buvo tvarkoma ir pertvara. Man atrodo kad kvėpavimas nėra atsistates.. Konsultavimo metu visada skuba ir man neskiria pakankamai laiko. Jei atsukciau laiką, atgal rinkciausi kita plastikos chirurgą.

2021-12-29, 19:18 | Registruotas lankytojas 6

Nuoširdus ačiū dr. Maslauskui už puikiai atliktą krūtinės operaciją, atsakymus į visus rūpimus klausimus tiek prieš, tiek po operacijos. Kasdien džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent šį chirurgą, kuris pateisino visus mano lūkesčius ir dar daugiau.

2021-04-06, 13:18 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas malonus, tačiau rezultatas nuvylė. Gailiuosi, kad pasidariau rinoplastiką / septoplastiką. Praėjo šiek tiek daugiau nei metai. Manau, kad galutinis rezultatas prastesnis nei buvo - norsis tapo platesnė, bukesnė, kvėpavimas neatsistatė. Sumokėjau tikrai daug, tikėjausi bent geresnio rezultato.

2020-11-09, 11:18 | Registruotas lankytojas 9

Gydytojas atliko pilną nosies operaciją (nosis koreguojama buvo ir dėl išvaizdos, ir dėl pertvaros). Praėjo metai, neturiu nė menkiausio nusiskundimo. Buvo teikiamos aukščiausio lygio paslaugos tiek per konsultacijas prieš (supažindinama su visomis rizikomis bei papasakojama realistiškai ko tikėtis), tiek operacijos ir priežiūros po jos metu, tiek visus metus, kuomet vyko nosies gijimas ir reikėjo apsilankyti apžiūroms. Gydytojas nuostabus ne tik kaip specialistas, bet ir kaip žmogus. Gyvenimas tikrai pasikeitė po šios operacijos, o gydytojui būsiu dar ilgai dėkinga.

2020-08-06, 13:15 | Registruotas lankytojas 1

Šis gydytojas man darė pilvo plastikos operaciją, riebalų nusiurbimą liemens srityje. Atsiliepimai patys geriausi.

2020-01-31, 15:37 | Registruotas lankytojas 2

Puikus kaip žmogus ir kaip specialistas.

2020-01-31, 15:37 | Registruotas lankytojas 2

Puikus kaip žmogus ir kaip specialistas.

2019-07-17, 14:20 | Registruotas lankytojas 1

Pats geriausias savo srities specialistas. Labai profesionalus, malonus bei supratingas. Atsako į visus rūpimus klausimus bet kuriuo dienos metu, drąsiai galima visko klausti, jei reikia, nuramina, jog viskas bus gerai:) Operaciją atliko puikiai, rezultatas nustelbė lūkesčius, tačiau prieš operaciją gydytojas įspėjo, jog daug ko negalima prognozuoti ir gijimas gali būti įvairus. Labai džiaugiuosi, jog pasirinkau šį gydytoją.

2019-01-26, 12:40 | Registruotas lankytojas 1

Rinkdamasi gydytoją nosies operacijai per daug nesiblaškiau - užteko vieno vizito, kad suprasčiau, jog tai patikimas, savo darbą išmanantis gydytojas. Esu labai dėkinga už kokybiškai atliktą darbą ir pašalintą kompleksą!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2017-08-25, 14:16 | IP: 84.15.191.33

Nuostabus gydytojas, puikiai išmanantis savo darbą. Konsultacijos metu buvau rami ir atsipalaidavusi, kadangi ir gydytojas buvo toks pats - santūrus bei nuraminantis :)
Praėjus kelioms dienoms po operacijos, iškilo komplikacijų (mano klaida...). Pasirodžius pas gydytoją ir įvertinus komplikaciją, gydytojas iš kart sureagavo ir operavo jau tą pačią dieną! Tikrai labai rekomenduoju gyd. K. Maslauską!
Rekomenduoju ne tik gyd. K. Maslauską, bet ir visą klinikos "Grožio chirurgija" kolektyvą :)
P.S. Maistas taip pat labai skanus! :))

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2017-04-22, 09:35 | IP: 78.63.222.187

Labai puikus gydytojas tikras savo srities profesionalas.jo atliktas darbas tobulas o ir praejus beveik menesiui po op iskilus nedideliai problemai priima vakare ne darbo metu kad apziuret nors nedidele problema net ne del operacijos,labai siltas malonus bendravimas,visiem rekomenduoju sio gydytojo paslaugas jai pati dar noresiu pasigrazint tik pas K.Maslauska☺

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2017-03-14, 11:48 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabiausias gydytojas, šilčiausias sutiktas žmogus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2016-08-20, 01:18 | IP: 31.74.192.79

Labai malonus daktaras, begalo patenkinta savo sprendimu issirinkti butent Kestuti Maslauska savo problemoms isspresti :) rekomenduoju visiems nuosirdziai!!! Labai bijojau nes dariausi net 3skirtingas operacijas vienu metu. Likau labai patenkinta rezultatais, tiesa sakant as net nesitikejau tokiu geru rezultatu!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2016-06-14, 13:23 | IP: 94.244.97.158

Puikus specialistas, siltas zmogus. Kitur paslaugu net neieskociau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2013-08-20, 18:02 | IP: 78.61.161.184

Labai geras gydytojas, jei kada reikės eisiu tik pas ji ačiū Jums

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2012-11-02, 15:05 | IP: 78.63.233.132

Šaunus gydytojas :) Labai santūrus, bet tuo pačiu turi gerą subtilų humoro jausmą. Manau, kad gydytojas ir neturi būti MAMA ar TĖTIS :) Rezultatu esu patenkinta ir tikrai rekomenduočiau šį gydytoją :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2012-03-09, 08:16 | IP: 87.247.96.120

Tikras savo srities profesionalas. Maloniai bendrauja, viską paaiškina.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2012-02-25, 12:42 | IP: 78.60.32.156

Labai mielas ir siltas zmogus. Operacija atliko tikrai labai profesionaliai, jei dar ateityje noresiu kazka pataisyti - tai kreipsiuosi tik i ji.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?
2010-03-27, 10:16 | IP: 195.14.162.93

Nuostabus gydytojas, puikiai atliekantis ir išmanantis savo darbą. Ačiū, už išpildyta svajonę.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kęstutis Maslauskas?