Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Robertas Bundura, %

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Kauno klinika Unomeda
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2018-07-09, Nr. MPL-23108, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

79.6% Complete
4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

86.8% Complete
4.3

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

76.8% Complete
3.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

85.4% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

90.3% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75.1% Complete
3.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

78% Complete
3.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Kauno klinika Unomeda
Pacientų atsiliepimai
2023-12-18, 15:22 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas,kuris klauso ir išklauso,stengiasi kuo tik įmanoma pagelbėti!
Rekomenduoju

2023-11-17, 16:25 | Registruotas lankytojas 1

Puikus specialistas, atvykau su nemaloniom bedom, baisiu viduriavimu. Greitai paskyre tyrimus, po keliu dienu jau atliko zarnyno tyrima. Nustate nelabai malonia letine liga, taciau paskyrus gydyma jausiuosi puikiai. Aciuu

2023-11-17, 15:47 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdus gydytojas, labai džiaugiuosi pas jį pakliuvusi. Labai bijojau kolonoskopijos, tačiau nuramino ir sklandžiai atliko ištyrimą, po tyrimo viską paaiškino, o ir po gavus biopsijų rezultatus paskambino ir pranešė kad viskas gerai. Rekomenduoju ir kitiems!

2023-11-15, 08:35 | Registruotas lankytojas 1

Atrodo gydytojui gan sunku ne tik paskirti teisingą gydymą, bet ir perskaityti tyrimų išvadas. Paprašius pakomentuoti daryto tyrimo (kolonoskopijos) rezultatus gydytojas patikino, kad viskas gerai ir nėra dėl ko rūpintis – vėliau kaip paaiškėjo lankantis pas kitus gydytojus tyrimo išvadose aiškiai matoma nekokia diagnozė. Praėjus geram mėnesiui po atlikto skrandžio tyrimo pasiskundus, kad situacija net vartojant paskirtus vaistus negerėja, buvo liepta nutraukti vaistų vartojimą ir joks kitas gydymas nebuvo paskirtas. Nors iš pradžių gydytojas atrodo malonus ir neparodo savo abejingumo, bet siūlyčiau neapsigauti ir su rimtais negalavimais kreiptis pas kitą specialistą.

2023-06-02, 08:38 | Registruotas lankytojas 1

Jaunas ir mandagus gydytojas, labai bijojau tyrimo, gydytojas paaiškino apie skrandžio tyrimą, padrasino ir atliko viską gan greitai. Nors tyrimas ir nemalonus, bet kitą kartą tikrai nebijosiu. Nustatė bakteriją, skyrė gydymą ir jaučiuosi daug geriau. Ačiū gydytojui ir tikrai rekomenduoju Ž.C.

2023-05-31, 00:09 | Registruotas lankytojas 1

Jaunas gydytojas. Malonus, bet akivaizdžiai trūksta patirties. Susidūręs su sudėtingesniu atveju apskritai pasimeta. Paskyrė vaistus nesulaukęs tyrimu rezultatu. Vaistai taip pablogino mano buklę, kad patekau į ligoninę ir pasekmes tvarkysiuosi dar ilgai. Pries ligoninę su gydytoju iš viso nepavyko susisiekti gavus tyrimu rezultatus, nes toje privačioje klinikoje jis dirba tik 1 diena per savaitę. Mano bukle blogejo, taciau privati klinika nurodė, kad gydytojo netrukdys, nors aš tikėjausi nors trumpo skambučio po tyrimu - ka man toliau daryti. Tai visiškai neadekvati situacija sumokejus virš 600 euru už poros valandu vizita ir krūva tyrimu. Gydytojas susisiekė su manimi tik po keletos dienu, kai jau gulėjau ligoninėje. Po ligonines nei gydytojas, nei klinika nesusiekė ir net nepasiteiravo, ar man viskas gerai. Deja, bet patirtis itin nemaloni ir turinti man ilgalaikes pasekmes, kurios dar ir brangiai kainuos. Tokio lygio klinikai tai visiskai neadekvati paslaugu tiekimo ir bendravimo su ilgalaikiu klientu kokybe.
Linkiu profesinės sėkmės. Bet šiam gydytojui reikia dar daug daug daugiau praktikos nei 5 darbo metai, prieš dirbant ne su standartiniais ir paprastai išsprendžiamais atvejais.

2023-05-02, 19:01 | Registruotas lankytojas 1

Labai patiko vizitas,greitai ir tiksliai nustate diagnoze,malonus bendravimas,rekomenduoju visiems

2023-04-25, 19:39 | Registruotas lankytojas 1

Patiko gydytojo bendravimas,profesionalumas,Šaunus jaunas gydytojas

2022-12-13, 10:20 | Registruotas lankytojas 3

Atvykau pas šį gydytoją su dideliais skrandžio skausmais. Atliko gastroskopiją ir rado bakteriją , buvo išsamiai pakonsultuoja ir paskirtas gydymas. Gydymo eigoje visą laiką palikėme ryšį. Esu labai dėkinga už profesionalumą, rūpestį ir atidumą. Ačiū

2022-12-13, 10:13 | Registruotas lankytojas 1

Labai dėmesingas gydytojas, tyrimo metu viską aiškino. Po vizito pats susisiekė dėl rezultatų, paskyrė efektyvų gydymą.

2022-12-13, 10:12 | Registruotas lankytojas 18

Labai džiaugiuosi patekusi pas šį gydytoją. Ne tik ramybės, bet ir profesionalumo šaltinis. Nustebino atjauta ir empatija, tarsi būčiau pirmas pacientas - tikrai išsamiai papasakojo viską, nuramino. Tą pačia dieną pagerėjo savijauta dėl paskirto gydymo. Nuostabus žmogus ir nuostabus profesionalas!

2022-10-07, 10:20 | Registruotas lankytojas 10

Malonus, ramus gydytojas, bet jaučiasi, kad trūksta praktikos ar konkretesnių žinių kaip spręsti problemą. Atrodo, kad daktaras bando vadovautis vadovėlyje išmoktomis metodikomis, tačiau kiekvienas žmogus individualus ir nusiskundimai būna kompleksiški. Norėtųsi, kad daktaras žvelgtų plačiau, labiau pasigilintų į problemos priežastį, o ne tai kaip spręsti pasekmes. Linkiu profesinės sėkmės

2021-10-12, 19:50 | Registruotas lankytojas 32

Malonus, taktiškas jaunas gydytojas. Ačiū Jums!