Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Augustė Manelytė, %

Licencijos

Burnos chirurgas

Išduota: 2020-08-11, Nr. OPL-05724, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

68.1% Complete
3.4

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

79.6% Complete
4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

67.9% Complete
3.4

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

77.3% Complete
3.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

62.9% Complete
3.1

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

68.6% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

74.4% Complete
3.7

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2022-07-08, 14:59 | Registruotas lankytojas 1

Neatsakingiausia gydytoja kurią sutikau gyvenime. Išeina iš darbo ir savo klientams nepraneša apie atšauktą vizitą, kurio yra laukiama pusę metų. Gal ir gerai, jog neteko patikėti savo dantų, nes nežinau, ar su tiek atsakomybės jausmo iš vis galima vadintis gydytoju ;)

2022-05-20, 18:49 | Registruotas lankytojas 1

Tiesiog katastrofa!
Rudenį šalinausi du protinius dantis pas šią daktarę Žalgirio klinikose. Viskas praėjo sklandžiai, daktarė tikrai pasirodė profesionali, atsakinga, labai maloniai bendravo, klausė ar viskas gerai. Išeinant, pati davė kabineto telefono numerį, kad sugijus vienai pusei, iškart jai galėčiau skambinti ir susitarti dėl paskutinio danties šalinimo. Taip ir padariau, vasario mėnesį pasiskambinus, daktarė pasiūlė vietą gegužės 20 dienai. Laukti ilgai, tačiau buvau pasiruošusi išlaukti, kadangi po pirmo karto viskas greitai ir neskaudžiai sugijo, o pati daktarė patiko tiek iš profesionalios pusės, tiek iš žmogiškosios. BET! Sulaukus gegužės 20dienos, atvykus nurodytu laiku į Žalgirio klinikas, pasitiko seselė, kuri pranešė, jog daktarė jau kelis mėnesius yra išėjusi iš darbo ir klinikoms nėra pateikusi savo pacientų duomenų bei užrašymų su datomis. Tai kaip žmogus, baigęs aukštuosius mokslus, gydantis žmones gali taip pasielgti? Absoliutus neatsakomybės jausmas. Džiaugiuosi, jog man danties šalinimas nėra skubus, o jei tai būtų rimtas reikalas ir pralaukus 3 mėnesius seselė tokią žinią praneštų? Nerekomenduoju niekam šios daktarės vien dėl tokios neatsakomybės. Neabejoju, kad daktarė taip pat ar panašiai (nepriimti, atšaukti vizitą) pasilegti galėtų ir privačiose klinikose, kuriose dirba.
Aameniškai dėkoju daktarei A. Manelytei, už sugaištą laiką ir sugadintus planus, nes panašu, kad protinio danties šalinimo dar reikės palaukti :)

2021-12-08, 00:07 | Registruotas lankytojas 1

Pusantro mėnesio laukiau kol priims Žalgirio poliklinikoj, kad pašalintų kreivai išdygusį protinį dantį, nes jisai sukėlė gretimo danties kariesą. Per tą laiką pradėjo skaudėti. Manelytė man paaiškino, tai ką aš seniausiai žinojau - dantį reikia šalinti (dėl to aš ir buvau atvažiavęs 300 km), bet yra rizika pažeisti nervą ir tada man visam laikui nutirptų žandas. Man sutikus su procedūra paaiškėjo, kad tą jinai galinti padaryti po dviejų mėnesių, bet nežino tiksliai kada, nes neturi grafiko. Taigi, su skaudančiu dantimi buvau išlydėtas pro duris laukti du mėnesius. Tą pačią dieną dantį man ištraukė kitas burnos chirurgas. Ypatingai pažymėtina, kad tam jisai sugaišo penkias minutes įskaitant pasisveikinimus ir atsisveikinimus, t.y. gerokai trumpiau, negu aiškinausi su Manelyte. Spręskite patys ar priekaištus turėčiau skirti sistemai, ar Manelytei.

2021-11-28, 00:00 | Registruotas lankytojas 1

Po protinio danties rovimo liko nutirpusi dalis lūpos, smakro ir dantenų. Gydytoja teigė, kad tai normalu ir gali trukti iki pusės metų. Deja, nutirpimas nepraėjo ir po pusės metų. Kaip vėliau sužinojau iš kito nuostabaus chirurgo, kurį atradau vėliau ir kuris šalino likusius protinius dantis (nes pas Manelytę bijojau rauti likusius), greičiausiai teks susigyventi su šiuo nemaloniu jausmu, nes greičiausiai buvo pažeistas nervas ☹️☹️☹️ dantį viens du ir islupo, labai greitai, lyginant su kitu chirurgu, kuris be galo kruopščiai, atsargiai, profesionaliai. Sunku net lyginti. o gydytoja Manelyte jauna, labai maloni, bet to neužtenka... Trūksta profesionalumo ir patirties. "Ačiū" gyd Manelytei už prarastą gyvenimo kokybę su nuolatiniu aptirpusio veido jausmu

2021-05-21, 14:31 | Registruotas lankytojas 1

Ji yra jauna ir labai nekompetetinga. Kai yra kiekviena minutė svarbi nemoka tinkamai priimti sprendimus. O po to jau ir nereikia to sprendimo, nes jau per vėlu.