Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Agnė Bartkevičiūtė, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2018-08-23, Nr. MPL-23541, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

96.1% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

97.9% Complete
4.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

95.6% Complete
4.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

96.6% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

94.1% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.7% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

87.5% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-02-10, 13:58 | Registruotas lankytojas 2

Esu be galo dėkinga gydytojai Agnei už jos pirmiausiai profesionalų, šiltą bendravimą, paaiškinimą mano bėrimų priežasčių, gydymo paskyrimą ir nuostabią gydymo rekomendacijų surašymo tvarką.
Kreipiausi dėl užleistų veido aknės-rožinės odos bėrimų, kurie pas mane buvo ir stiprėjo 2 metus, dėl kurių atsisakydavau savo socialinio gyvenimo. Kreipiausi į šią gydytoją dėl rekomendacijų sausio mėnesį, būklė buvo “baisi”, gydytoja man paaiškino, kad pas mane yra dvi bėdos, paskyrė gydymą kiekvieną kartą tvarkingai surašydama ir paaiškindama kiekvieną gydymo detalę. Tokios gydymo lape rekomendacijų surašymo tvarkos nesu dar mačiusi. Kiekvienos kontrolės metu laikomasi tokios pat tvarkos, sekiau ir laikiausi kiekvienos rekomendacijos ir kai pradėjau matyti rezultatą ir šiandien esu visai be bėrimų veide, negaliu neparašyti atsiliepimo. Esu labai dėkinga, kad patekau būtent pas gyd. Agnę. Sėkmės Jums didžiausios

2024-01-04, 09:42 | Registruotas lankytojas 1

Tikrai labai maloni gydytoja. Lankiausi kontroliniam vizitui dėl vartojamų vaistų atopiniam dermatitui gydyti. Gydytoja pasirodė empatiška ir nuoširdžiai norinti padėti. Taip pat gydytoja stengėsi, kad kuo greičiau būtų sprendžiamas vaistų keitimo klausimas. Rekomenduoju.

2023-12-21, 17:19 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja specialistė, išklausanti, suprantanti, atsidavus savo darbui ir tiksliai nustato esamas problemas, bei skiria tinkamą gydymą. Džiaugiuos, jog daugiau nebereikės blaškytis ir ieškoti kas galėtų padėti, nes Agnė tikra savo srities specialistė, rekomendacijos 100%.

2023-12-21, 17:03 | Registruotas lankytojas 5

Labai kompetentinga savo srities specialistė: ilgus metus kamavusią odos problemą diagnozavo greitai, pritaikė gydymą, kuris buvo veiksmingas. Negana to, Agnė labai kruopšti, atidi, maloni, empatiška gydytoja. Vizitai buvo be jokios baimės ir įtampos, gydytojai stebėtinai kantriai aiškinant ir padrąsinant :) Man, kaip pacientei, buvo didelis laimėjimas atsikratyti odos problemų ir iš naujo džiaugtis gyvenimu. Didžiausios rekomendacijos.

2023-12-06, 22:49 | Registruotas lankytojas 2

Pas gydytoją Agnę patekau Santaros klinikose dėl sunkios alerginės reakcijos veide po atsitiktinai užtepto kremo su SPF 50, sutinau, buvau neatpažįstamas. Gydytoja išsikvietė savo vedėją, kuris buvo taip pat l. malonus, kartu apžiūrėjo ir ligoninėje man suorganizavo staigų alerginės reakcijos gydymą. Pirmiausiai nustebau, kad valstybinėje įstaigoje specialistai gali taip nuoširdžiai ir švelniai bendrauti, papildomai gydymas buvo paskirtas ir namams, gydymas suveikė. Tuomet kreipiausi dėl aknės bėrimų ir per kelis mėnesius laikantis gydytojos paskirto gydymo bėrimai sunyko ir nebeatsinaujina, dėl ko esu labai laimingas. Toliau pas gyd. Agnę tęsiau gydymą aknės randų gydymą lazeriu ir dabar galiu džiaugtis savo gražia veido oda. Be galo Jums ačiū už kompetenciją, nuoširdų bendravimą, kantrybę ir palaikymą kiekvieno vizito metu.

2023-11-10, 12:59 | Registruotas lankytojas 1

Puiki, savo darbui atsidavusi gydytoja, nuoširdžiai suinteresuota padėti pacientui. Itin tiksliai nustatė problemą, paskyrė tinkamą gydymą. Taip pat davė patarimų, kas galėjo sukelti tokią odos būseną ir ko ateityje reiktų vengti, kad liga nepasikartotų.

2023-11-09, 13:22 | Registruotas lankytojas 5

Neatsakinga gydytoja. Paskire gydima ir dingo. Turejau dar butinai ateiti del gydimo kontorles, taciau gydytoja tiesiog dingo, pinigai buvo ismesti, o problema tik pablogejo. Nerekomenduoju.

Bartkevičiūtė Agnė atsakė

Labas vakaras, p. Katerina S.,
apgailestauju dėl susiklosčiusios situacijos, su kiekvienu pacientu bendrauju atsakingai, skiriu savo dėmesį ir dedu pastangas su tikslu padėti kiekvienam, kuris kreipiasi, tai mūsų, gydytojų, pareiga.
Labai rimtai ir jautriai reaguoju į kiekvieno paciento nuomonę apie mano teikiamas paslaugas.
Pirminės konsultacijos metu Jus išklausiau, paskyriau gydymą, deja, įstaigoje, kurioje Jus konsultavau jau nebedirbu, šiuo metu dirbu kitose dviejose įstaigose, kuriose visada galite mane rasti.
Po metų sugrįžote pas mane į konsultaciją, dėl to tikiu, kad mano paskirtas gydymas Jums padėjo.
Kadangi su Jumis sutikau kalbėti rusų kalba, nors, kaip matau, puikiai rašote lietuviškai, gal neteisingai mane supratote.
Sava valia pati atvykote į privačią kliniką ir mokamos konsultacijos atsisakėte, privačiose įstaigose konsultacijos yra mokamos, todėl reaguosiu, kai neatskleidžiamos detalės, o viešai platinamas tikrovės neatitinkantis anoniminis komentaras.
Tikrai noriu ir stengiuos padėti kiekvienam, tačiau gerbkime vieni kitus.
Pagarbiai
Gyd. Agnė Bartkevičiūtė

2023-10-26, 17:56 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionali gydytoja, padejusi isspresti problemas , del kuriu kreipiausi. Taip pat labai maloni ir svelni specialiste. Rekomenduoju sia gydytoja!

2023-02-14, 13:49 | Registruotas lankytojas 1

Atvykome su vaiku dėl išplitusio bėrimo. Bėrimas buvo virusinės kilmės, kaip paaiškėjo apsilankius po kelių dienų pas kitą gydytoją, nes būklė negerėjo. Deja ,gydymas paskirtas kaip atopiniam dermatitui (vaikas jį turi), todėl būklė ir negerėjo. Taip pat, nežinau kodėl bet konsultacija buvo įvardinta su endoksoponiu ištyrimu nors to nebuvo, bet todėl vizitas kainavo brangiau...

2023-02-12, 13:48 | Registruotas lankytojas 1

Labai didelis ačiū gydytojai Agnei. Nuo ankstyvos paauglystės kamavo aknė. Bet su Agnės pagalbą labai greitai ir efektyviai visas problemas išsprendėme. Neva to kad paskyrė gydymą ir jį aiškiai išdėstė, bet ir rekomendavo tolimesnę priežiūrą po gydymo. Tikrai rekomenduoju visiems. Jauna, šauni, maloni ir rūpestinga gydytoja. :)

2022-12-27, 14:52 | Registruotas lankytojas 3

Labai profesionali gydytoja: ne tik kruopščiai atliko apžiūrą, bet ir konstruktyviai paaiškino gydymo eigą, išsamiai atsakė į rūpimus klausimus. Be to, gydytoja labai atidi ir maloni bendravime. Atsakingai rekomenduoju.

2022-10-30, 14:39 | Registruotas lankytojas 4

Esu be galo laiminga, kad patekau pas gyd. Agnę. Kreipiausi dėl ilgą laiką kankinusios aknės, kaip buvau skaičiusi rekomendacijas, gydytoja daugiausiai konsultuoja dėl veido odos ligų. Ir likau be galo patenkinta konsultacija - pirmiausiai tai nuramino, viską labai tiksliai paaiškino, surašė labai tiksliai, kaip nesuprantančiam žmogui, gydymo rekomendacijas, kurių laikantis jau po mėnesio matau puikų savo veido odos pagerėjimą. Labai Jums ačiū!!!

2022-10-28, 22:04 | Registruotas lankytojas 29

Labai maloni, kruopšti, dėmesinga, labai džiaugiuosi, kad patekome pas gydytoją Agnę

2022-09-30, 10:48 | Registruotas lankytojas 3

Labai rūpestinga ir maloni jauna gydytoja. Kreipiausi dėl po vasaros atsiradusio odos darinio ištyrimo ir pašalinimo. Vizitu likau patenkinta. Man buvo išsamiai atsakyta į visus klausimus, paaiškinta apie darinio šalinimo lazeriu eigą, odos priežiūrą po procedūros. Pašalino sėkmingai. Dabar drąsiai rekomenduoju gydytoją Agnę savo pažįstamiems. Jau yra kas pasinaudojo mano rekomendacija ir džiaugiasi suradę šią gydytoją taip pat, kaip ir aš.

2022-09-13, 14:02 | Registruotas lankytojas 2

Rekomenduoju!Labai maloni ir kantri gydytoja,o svarbiausia greitai ir efektyviai padejo isspresti ilga laikotarpi kamavusia odos problema.

2022-09-12, 09:49 | Registruotas lankytojas 2

Pati geriausia daktarė, pas kurią yra tekę lankytis! Labai rūpestinga, profesionali, kruopšti, viską išsamiai paaiškina. Paskirtas gydymas suveikė puikiai! Nuoširdus ačiū.

2022-09-06, 14:58 | Registruotas lankytojas 4

Puiki jauna gydytoja, maloni ir kompetentinga. Nuoširdžiai rekomenduoju.

2022-08-05, 10:43 | Registruotas lankytojas 3

Noriu padėkoti gydytojai Agnei Bartkevičiūtei už žmogiškumą, nuoširdų bendravimą ir jos neabejotiną kompetenciją. Esu labai maloniai nustebinta bei sužavėta gydytojos malonumu, nuoširdumu, profesionaliu savo darbo atlikimu. Šitokių asų mums reikia kuo daugiau. Agnė man išsprendė tokią problemą, kurios "neįveikė" prieš tai gydę trys medikai. Džiaugiuosi pagerėjusia gyvenimo kokybe bei skaidresne nuotaika. Agne Bartkevičiūte, esate gydytoja iš didžiosios raidės! Sėkmės Jums visur ir visada.

2022-08-04, 13:30 | Registruotas lankytojas 1

Maloni, drsugiška, konkreti, Profesionali.
Vien tik geriausi.žodžiai apie Agnę.
100% rekomendacijos ir pasitikėjimas.

2022-07-04, 10:28 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja Agnė - savo srities profesionalė. Ilgą laiką turėjau problemų su veido oda ir maniau, jog nieko pakeisti neįmanoma, bet dėka gydytojos Agnės profesionalaus darbo ir rūpestingumo, problemos dingo! Rekomenduoju visiems.

2022-07-03, 11:48 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja labai maloniai bendrauja. Dažniausiai poliklinikose nesitiki sutikti tokių specialistų, bet likau nustebinta - pozityvi, maloni, mandagi. Būtinai pas ją lankysiuos!

2022-07-01, 18:03 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja! Dieba tiksliai ir profesionaliai. Rekomenduoju

2022-07-01, 12:18 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai dėkinga gydytojai Agnei Bartkevičiūtei. Kreipiausi į gydytoją dėl man nerimą sukėlusio odos darinio. Norėjau, kad jis būtų pašalintas. Labai džiaugiuosi, kad gydytoja, nuodugniai apžiūrėjusi mano darinį, pasiūlė jį pašalinti šiuolaikišku būdu - lazeriu. Jei būčiau žinojusi apie tokią galimybę anksčiau, tikrai nebūčiau delsusi. Labai rekomenduoju šią gydytoją tiems, kas nori turėti sveiką ir gražią odą.

2022-06-29, 17:59 | Registruotas lankytojas 3

Labai džiaugiuosi sutikusi gydytoją Agnę. Jauna gydytoja, kuri yra savo srities profesionalė, be to moka dalykiškai ir kartu nuoširdžiai bendrauti. Mums, pacientams, labai svarbus gydytojo bendravimas, įsiklausymas į mūsų nusiskundimus, gebėjimas išgirsti ir nuraminti.
Gydytoją Agnę kaip lazerinės dermatologijos specialistę man rekomendavo kolegė. Pas ją lankiausi klinikoje "Primum Estetica" dėl odos darinių pašalinimo lazeriu. Prieš procedūrą nerimavau. Kilo nemažai klausimų. Gydytoja viską nuosekliai ir išsamiai paaiškino, nuramino. Procedūra praėjo sklandžiai, esu labai patenkinta rezultatu.
Dėkoju gydytojai Agnei už dėmesį, nuoširdumą ir profesionalumą.

.

2022-05-25, 10:02 | Registruotas lankytojas 1

Gerbiamą gydytoją Agnę sutikau netikėtai, tačiau neabejotinai tai - vienas maloniausių netikėtumų. Agnės įžvalga, empatija ir atsidavimas profesijai yra žavintys ir verti didžiausios pagarbos. Jau pirmosiomis pokalbio minutėmis įsitikinau, kad bendrauju su tikra savo srities profesionale. Vien nuo Agnės žvilgsnio ir raminančių žodžių pasijutau sveikesnis. O toliau seka tikslus ir kryptingas gydymas ir kūnui, ir sielai. Esu labai laimingas sutikęs šią gydytoją. Agnė yra išskirtinė asmenybė ir absoliučiai geriausia mano sutikta gydytoja. Į vizitus pas Agnę einu su džiaugsmu. Pirmą kartą gyvenime turėti negalavimų yra visai malonu.

2022-05-22, 09:12 | Registruotas lankytojas 4

Buvau gyd. Agnės konsultuota Santaros klinikose Dermatovenerologijos centre ir likau labai maloniai nustebinta jos nuoširdumu dirbant, išsamiu paaiškinimu dėl kreipimosi priežasties bei tiksliu rekomendacijų surašymu ir paaiškinimu žodžiu - tvarkinga, profesionali ir labai maloni. Ačiū!

2022-05-21, 14:22 | Registruotas lankytojas 4

Puiki, kruopšti, atsakinga gydytoja.

2022-03-12, 09:07 | Registruotas lankytojas 818

Puiki, profesionali gydytoja. Rekomenduoju.

2022-03-07, 09:51 | Registruotas lankytojas 3

Gydytoja itin kruopšti, rūpestinga. Labai atsižvelgianti į paciento poreikius bei savijautą.
Tik geriausi atsiliepimai ir padėkos!

2022-01-27, 23:04 | Registruotas lankytojas 6

Labai šauni gydytoja. Demėsinga, įsiklausianti ir padėdanti spręsti problemą. Maloniai bendrauja, atsako į klausimus. Rekomenduoju ;)

2021-12-01, 11:56 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja, nuodugniai apžiūrėjo, išklausė, tiksliai įvertino būklę. Labai išsamiai paaiškino ligą bei gydymo eigą, viską detaliai surašė, kad nepamirščiau. Labai profesionali ir dėmesinga, maloniai bendravo. Labai rekomenduoju!

2021-08-07, 22:02 | Registruotas lankytojas 5

Labai profesionali gydytoja: ne tik kruopščiai atliko apžiūrą, bet ir itin struktūruotai paaiškino gydymo eigą, išsamiai atsakė į rūpimus klausimus. Be to, gydytoja labai atidi ir maloni bendravime. Atsakingai rekomenduoju.

2021-03-16, 15:07 | Registruotas lankytojas 5

Labai džiaugiuosi, jog patekau į gydytojos Agnės rankas po išgirstos rekomendacijos. Mano odos problema buvo tiksliai diagnozuota, jai paskirtas tikslingas gydymas. Komunikacijos metu gydytoja bendravo atidžiai ir profesionaliai. Jau spėjau parekomenduoti Agnę Bartkevičiūtę ir savo draugams.

2021-03-16, 14:52 | Registruotas lankytojas 1

Profesionali gydytoja, kurios skirtas gydymas jau keletos savaičių bėgyje pradėjo veikti ir pagaliau mano oda pradėjo gyti. Esu labai patenkinta ir galiu drąsiai rekomenduoti!