Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Mindaugas Danilevičius, %

Registracija čia ir dabar
Mėmelio klinika
Licencijos

Gydytojas urologas

Išduota: 2009-07-10, Nr. MPL-15584, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

78.4% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

81.8% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

78.5% Complete
3.9

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.2% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

80.3% Complete
4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

77.6% Complete
3.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

74.3% Complete
3.7

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Mėmelio klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-01-11, 10:00 | Registruotas lankytojas 1

Niekam nerekomenduoju. Būtinai pasitarkite su kitu urologų prieš siūlomą Danilevičiaus operaciją. Dažnu atveju jos tiesiog nereikia. Nepasikliaukite viena nuomone šio gydytojo….

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerb. Paciente,
apgailestauju jog Jums teko susidaryti tokia nuomonę.

Nieko blogo pasitarti ir išgirsti antrą, o jei reikia ir trečią nuomonę. Į mane dar vienai nuomonei taip pat kreipiasi nemažai pacientų, ypač jei reikia nuspręsti dėl operacinio gydymo tikslingumo ar reikalingumo. Visada taktiškai aptariame prieš tai konsultavusio (-ų) gydytojo (-ų) nuomonę (-es) ir įvertiname konkrečią situaciją bei sprendžiame galimus gydymo variantus kartu su pacientu.

Noriu paaiškinti jog urologijoje dauguma operacijų planinės ir neskubios (skubios operacijos tesudaro vos kelis procentus visų operacijų), todėl visada galutinis sprendimas priimamas neskubiai ir individualiai aptarus su ligoniu, jei tai ne vėžys - galima rinktis tarp konservatyvaus ir operacinio gydymo, viskas priklauso nuo Jūsų ligos, išreikštų simptomų, paciento būklės ir konkretaus avejo. Kai nustatoma piktybinė liga, taip pat visada yra alternatyva operacijai - radioterapija, kartais ir hormonoterapija arba tarkim radioabliacija, krioterapija, skleroterapija ir kiti gydymo metodai. Noriu pasakyti jog visada yra alternatyvų ir galima rinktis.

Kadangi nežinau atmintinai Jūsų atvejo, parašykite man prašau e-pašu: [email protected] dėl Jūsų konkrečios situacijos (gal tiesiog įvyko nesusikalbėjimas), išnagrinėsiu ir kuo greičiau pasistengsiu atsakyti ir jei norėsite, atrasiu laiko bei pasikviesiu Jus konsultacijai/diskusijai.

Pagarbiai med. dr. M. Danilevičius

2024-01-02, 10:02 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju niekam niekam. Bėkite kuo toliau. Iš ne vienos darbovietės išmestas už apgaudinėjimą pacientų. Pats sau rašosi komentarus

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerb. Paciente, labai gaila dėl Jūsų tokios nuomonės, perskaičius galima pagalvoti jog aš pats apie save kažko nežinau. :) Bet kokiu atveju Ačiū, kad ir už tokią Jūsų nuomonę.

Pagarbiai med. dr. M. Danilevičius

2023-11-08, 15:09 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju.. Tėtis turėjo siuntimą, bet kadangi jautė simptomus, nutarė kreiptis į privačią gydymo įstaigą ir konsultuotis privačiai. Per privatų vizitą sumokėta 110 eur.(be siuntimo). Tačiau po vizito atsidarius e-sveikatą paaiškėjo ,kad gydytojas be žinios panaudojo dar ir siuntimą. Susisiekus telefonu, gydytojas išsigynė ir pasakė, kad siuntimo nepanaudojo. Po savaitės nuėjus į valstybinę įstaigą pas kt. gydytoją- buvo nepriimtas, nes pasirodo siuntimas vis dėl to panaudotas.. Vėl susisiekta su privačia įstaiga, tiek su gydytoju asmeniškai - gydytojas ir toliau aiškino mykdamas, kad nenaudojo siuntimo, nors jau ir privačios gydymo įstaigos administratorės pripažino. Reziumė: asmeniškai aš negalėčiau bepasitikėti tokiu gydytoju, kuris meluoja į akis ir atsainiai žiūri i pacientą.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerbaimi Algirdai Šileiki ir jo šeima,
sunku skaityti tokius dalykus, bet mielai Jums paaiškinsiu dar kartą.

Jūs turėjote siuntima urologui, išrašyta Jūsų šeimos gydytojos J.Koroliovos 2023 10 11d data, kurį PATS REGISTRUOJANTIS PANAUDOJOTE DAR 2023 10 12 D KLAIPĖDOS LIGONINĖJE, TAČIAU NESULAUKĘS PLANINĖS KONSULTACIJOS JAU PANAUDOJĘS SAVO SIUNTIMĄ, kreipėtės skubos tvarka mokamai konsultacijai į kitą gydymo įstaigą, ATVYKOTE PAS MANE 2023 10 30D PIRMAJAI MOKAMAI KONSULTACIJAI, KURIOS METU NEBUVO PANAUDOTAS JOKS JŪSŲ SIUNTIMAS, buvote iš anksto informuoti jog skubios konsultacijos vykdomos lankantis tą pačią arba sekančia dieną be jokio siuntimo ir yra mokamos, mokėjote tik tą vienintelį kartą už konsultaciją, echoskopiją, visus tyrimus ir jų paėmimą. Čekį kasos turite, galite pasižiūrėti už ką mokėjote iš viso 110eu (konsultacija, echoskopija, tyrimai ir jų paėmimas). UŽ PAKARTOTINĄ KONSULTACIJĄ VAKAR (NEVA SU SIUNTIMU, KURIS JAU BUVO PANAUDOTAS JŪSŲ PAČIŲ REGISTRACIJOS METU KITOJE GYDYMO ĮSTAIGOJE IR MUMS NEBUVO TAIP PAT GALIOJANTIS), NEMOKĖJOTE VAKAR LANKANTIS DAR KARTĄ NĖ CENTO, NORS TURĖJOTE MOKĖTI.

Džiaugiuosi jog tėvelio sveikata jo žodžiais tariant pagerėjo, simptoimai praėjo. Vakar atvykus Jūsų tėveliui pakartotinam vizitui, parodžiau dar kartą e-sveikatoje jog siuntimas nėra ir nebuvo panaudotas mūsų privačioje klinikoje. Nepaisant to, aš dar pats aktyviai jam pasiūliau jog būtų išrašytas bet kuriam kitam urologui popierinis siuntimas iš mūsų gydymo įstaigos, bet tėvelis to atsisakė, nes kaip kad jis sakė - „jau praėjo simptomai ir tenorėjo sužinoti kas buvo“.

Tagi Jūs patys panaudojote savo siuntima registruojantis pas kitą gydytoją urologą Klaipėdos ligoninėje dar 2023 10 12d, ŠIĄ INFORMACIJĄ JUMS GALI SUTEIKTI IR PATVIRTINTI JUMS PATIEMS SUSISIEKUS SU WWW.E-SVEIKATA.LT KONSULTANTAIS ARBA NUVYKUS PAS JUOS Į VIETĄ.

TODĖL PRAŠAU PAŠALINTI SAVO TIKROVĖS NEATITINKANTĮ KOMENTARĄ IŠ SOCIALINIŲ TINKLŲ BEI NEŠMEIŽTI GYDYTOJŲ DARBO.

2023-10-27, 09:07 | Registruotas lankytojas 1

Neįsivaizduoju iš kur tiek teigiamų atsiliepimų. Nusivylėm. Nerekomenduoju niekam. Nebent jei norite gauti neaišku kokiems papildams nuolaidos koduką ir 0 dėmesio

2023-10-16, 22:53 | Registruotas lankytojas 2

Priėmė greitai( su siuntimu mokamoj klinikoj mokėjau nedaug).
Liepė gerti papildus, kurie ale vaistai, bet atvežė juos kurjeris iš nežinia kur(bet ne vaistinės).
Diagnozę nustatė teisingai ir pasiūlė t. t. intervenciją, kuri būtų mokama, nors iškart nepasakė kainos ir net nepaklausė ar sutiksiu mokėt.
Nepaklausiau jo rekomendacijų, o patekau pas kitą specialistą, kuris pasakė, kad gerai, kad jo nepaklausėt ir kas trečias po jo kreipiasi kitur su tolimesnėm problemom.

2022-06-16, 03:53 | Registruotas lankytojas 1

Tik pinigai rupi jam o ne sveikata zmoniu

2022-06-06, 11:07 | Registruotas lankytojas 3

NEREKOMENDUOJU.
Jokio noro gilintis į situaciją, tik krūvą vaistų išrašė ir net nukreipė į kokią vaistinę. Vaistinėje gavau nuolaidą, paminėjo, kad tai Mindaugo Danilevičiaus pacientam. Tuomet net apsidžiaugiau. Dabar viskas aišku. Ar visi tie vaistai buvo reikalingi, dar dabar klausimas. O ir jie nepigūs, bet čia ne piniguose esmė.

2022-02-19, 13:03 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju žmonėms, kurie taupo savo laiką. Buvau užsiregistravęs 10:20. Atvykęs sužinojau, kad daktaras vėluoja valandą laiko. Priėmė - 11:20. Padarius tyrimą sakė ateiti be eilės, priėmė tik po 5 paciento. Bendrauja negražiai, išsamių atsakymų nepateikia. Kliento klausimus vadina durnais.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerbiamas Aivarai Kybarte, aš pačiam minėjau jog Jūs atvykotę į valdišką įstaigą, kur ir intervencijos, ir konsultacijos vyksta vienu metu, taupant Jūsų laiką rekomenduoju dėl Jūsų urologinės ligos ištyrimo kreiptis i bet kurią privačią įstaigą, daug greičiau viskas vyks ir klausimų liks kur kas mažiau.

Med. dr. Mindaugas Danilevičius

2021-12-01, 21:26 | Registruotas lankytojas 2

Labai įskaudino, toks žmogaus pasikėlimas, nesikalbėjimas, isizeidęs. išrašai padėti panosėje, klausineja ko čia atvažiavote, net nežiūri į juos. Princas kalava... Tikrai l, išvarge 3 val prasėdėje priimamajam turėjom pakomentuot kokia operacija buvo atlikta pries gera savaite... Pati dirbu savivaldybeje, visad su zmonemis bendrauju nuosirdziai., is sito gydytojo trysko arogancija. Susilaikiau, nepaskambinau ligonines vadovui.. Tegul. Kolkas... Labai labai nusivyliau.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Dėkui už komentarą bei Jūsų nuomonę, Dėkui ir už princą.. :)

Džiaugiuosi jog dirbate savivaldybėje ir su visais nuoširdžiai ir maloniai bendraujate, mes ir stengiamės tai daryti, na jei nepavyksta mums taip gerai savo operacinės dieną, laisvu nuo darbo metu po visų operacijų konsultuoti "paklydusius" priėmimo skyriuje, tuomet iš tiesų nuoširdžiai atsiprašau.. Tik ar tikrai savivaldybėje priimami interesantai ne priėmimo laiku, ne priėmimo dieną, kad ir ilgiau palaukus? Greičiausiai kad ne. Tas pats galioja ir ligoninėje ar bet kur kitur.. O Jus juk sulaukėte daktaro ir buvote priimti, neišvaryti per duris kaip tai daro kitos gydymo įstaigos ne savo darbo laiku.

Ligoniukas juk kurčniabilys, tai ir klausiama lydinčio asmens "kodėl čia atvykote ir kas buvo atlikta prieš gerą savaitę". Karščiavimas rimta priežastis kreiptis laiku, bet ligonis karščiuoti gali ir dėl kitų priežasčių, ne tik dėl buvusios operacijos, todėl tokiu atveju geriausiai Jūs žino Jūsų pasirinktas ir Jūsų ligonį operavęs gydytojas, kurio ir reikia ieškoti kai kažkas nutinka praėjus labai trumpam laiko tarpui po atliktos operacijos, telefono numeri juk jo turite.

Aš asmeniškai nematau nieko blogo, kad buvote priimti ne mūsų budinčios ligoninės priėmimo dieną (ne mūsų darbo laiku).

Ramybės ir gražių artėjančių švenčių Jums ir Jūsų šeimai..

Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2021-03-01, 16:55 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Dėkoju už Jūsų nuomonę. Labai gaila, kad kažkur nesutapo mūsų nuomonės ar teko konsultuotis su kitais.

Neturėjau šiai dienai kur Jums pasiųlyti atlikti cistoskopijos su narkoze Klaipėdoje, apart vieno medicinos centro, kur kaina intervencijos nebūtų Jūsų (griečiausiai ir bet kurios kitos pacientės) tenkinusi, todėl ir teko cistoskopijai su narkoze pačiai atvykti iki Tauragės ligoninės. Man tas atstumas neatrodo labai tolimas, gal dėl to kad kiekvieną šeštadienį čia dirbu.

Bet kokiu atveju, jei per toli ar nepakeliui, visada tokio pasiūlymo tirtis galima juk ir atsisakyti. Neretai daktaras pasiūlo, o ligonė atsisako, nieko blogo, juk kiekvienas mes renkamės ka norime ar nenorime daryti. Aš juk visada sakau jog prašau pagalvokite, nuspręskite.. Jeigu norite, atvykite..

Jūsų atveju narkozėje (komfortiškai, tam kad Jūs nieko nejaustumėte) atlikus cistoskopiją, detaliai apžiūrint šlapimo pūslę, radau trigonito vaizdą, kas atsispindi Jūsų išraše. Radus tokius radinius, nors ir šlapimo tyrimas Jūsų be patologijos, visada pagalvojame apie persistuojančią urotrakto infekciją, sukeliančią tokius pakitimus, kitų tą sąlygojančių priežąsčių atliekant tyrimą aš neradau, todėl Jums ir buvo paskirti antibiotikai ir anticholinergikai. Deje ne visada normalus šlapimo tyrimas yra vienintėlis tyrimas atsakanti į visus klausimus.

Detaliai apie kiekvieną iš paskirtų vaistų papasakosiu toliau..

Profilaktiškai tyrimo dieną ir po cistoskopinio tyrimo yra būtina antibiotiko profilaktika kaip infekcijos prevencinė priemonė. Klinikiniuose tyrimuose, kurie pagrįsti moksliškai, yra įrodyta jog pirmo pasirinkimo vaistas tokiu atveju yra būtent fosfomycinas ir jo 3g dozė, tai neabejotinas ir neginčytinas įrodymais paremtas medikamento skyrimas intervencijos metu ir po jos. Jis yra pirmo pasirinkimo medikamentas ir tuo atveju kai gydome nekomplikuotas šlapimo takų infekcijas įskaitant ir cistitą, trigonitą. Pabrėžtina jog naudos ir rizikos santykis gydant moteris, tuo tarpu ir paaugles mergaites, dėl nekomplikuoto cistito šiuo medikamentu yra teigiamas. Dėl unikalaus vaisto veikimo mechanizmo, kryžminio atsparumo bakterijoms atsiradimo rizika yra labai nedielė, todėl jį daugelis urologų ir kiti specialistai, taip pat šeimos gydytojai ar tie, kurie labiau domisi, tikrai skiria šį medikamentą ilgai nedvejodami.

Sekantis vaistas tai ciprofloxacinas. Ciprofloxacinas tai fluorchinolonas, kuris taip pat vienas iš pirmo pasirinkimo medikamentų Jūsų konkrečiu atveju ir apskritai esant disurijai bei sergant cistitu ar trigontu. Jis ir skiriamas tokiomis dozėmis kaip ir Jums buvo paskirtas po 500mg x 2/d, minimalus kursas 3-5 dienos. Medikamento veiksmingumas gana senai yra įrodytas moksliniais tyrimais, apie tai net nediskutuojama. Tai vienas iš gana senai ir labai gerai visiems gydytojams žinomų vaistų.

Trečiasis vaistas, tai naujas vaistas, priskiriamas naujos kartos anticholinerginių vaistų grupei. Šie vaistai vartojami pernelyg dideliam šlapimo pūslės aktyvumui mažinti. Vartodama šį vaistą, Jūs galėsite ilgiau išbūti nesišlapinusi, nes pastarasis padidina šlapimo pūslės tūrį. Bet jokiu būdu nesusilaikys šlapimas, atvirkščiai - palengvės simptomatika. Tačiau jei šį medikamentą dėl imperatyvumo skirtumėte vyrui, sergančiam chronine šlapimo retencija (kuri gali būti tarkim dėl gerybinės prostatos hiperplazijos), tuomet tikrai taip – labai didelė tikimybė jog jam gali susilaikyti šlapimas ir tekti kateterizuoti ar imtis kitų priemonių. Deje tai ne tas atvejis, o Jūs esate ne vyras, o moteris.

Gražaus Jums vakaro, sėkmės ir ramybės Jums ir Jūsų šeimai..

Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2021-03-01, 16:55 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-10-26, 20:26 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-10-04, 12:21 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Labas vakaras.

Gaila, bet nepamenu tokio atvejo, bet kokiu atveju Dėkui už Jūsų komentarą.
Mes dažniausiai radę praleistą skambutį visada perskambiname, nebent atostogose ar kažkur išvykę, šiuo metu dėl covid19 niekur nebuvau išvykęs nuo metų pradžios, tikrai turėtumėte prisiskambinti. Manau jog visuomet galima rasti bendrą kalbą ir išspręsti bet kokią problemą.

Stiprybės ir Sveikatos Jums.
Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2019-08-28, 17:37 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-06-08, 15:40 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Labas vakaras,
Dėkingas esu už komentarą ir Jūsų nuomonę. Tikrai taip, Jus buvote patys paskutiniai tą dieną, Jūsų laukėme iki pat vėlyvo vakaro ir sulaukėme bei priėmėme, pažiūrėjome ir echoskopškai, paskyrėme vaistus, už konsultaciją mokėti nieko nereikėjo.. Atrodo jog viskas teisinga.
Dažnai klausiame, ar liko neaiškumų, jei reikia paskiriame sekančio vizito laiką, lyg nieko nesakėte dėl per šiurkštaus bendravimo arba kad daugiau neatvyksite. Bet bet kokiu atveju man labai gaila jog mūsų bendravimas Jums pasirodė kitoks..

Šioje klinikoje visada konsultuojame be chalato, nes manome jog chalatas sukelia tik papildomą stresą pacientui. Džiaugiuosi jog esate pastabūs, bet gelio pakako tiek, kiek buvo užtepta ant daviklio iki Jums ateinant, juk laukėme Jūsų.., be gelio nieko apskritai nematysime nei aš, nei Jūs.

Apgailestauju jog teks vengti manęs ir dėkoju už Jūsų sugaištą laiką. Sveikite..

Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2018-05-16, 06:08 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Man labai gaila jog Jums pasirodė nereikalingi paskirti tyrimai, džiaugiuosi už Jus jog nieko rimto ar blogo neradome ir nereikėjo dėl to Jūsų operuoti ar kitaip gydyti, nes kartais už tokių skundų "slepiasi rimtos ligos" su savo pasekmėm.

Bet kokiu atveju Ačiū už Jūsų laiką.
Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2018-02-22, 17:10 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Džiaugiuosi jog tėvukas daug metų reguliariai lankė tiek savo šeimos gydytoją, tiek gyd. urologus. Suprantu Jūsų sielvartą ir skausmą, žinau jog kartais emocijos priverčia greičiau parašyti nei klausti gyvai arba paskambinti ir pasiaiškinti.. Tai žmogiška.
Atsakysiu į Jūsų klausimą, nes gerai pamenu ir Jus ir Jūsų tėvuką mano kabinete. Prostatos vėžys - lėtai progresuojanti liga, vidutiniškai liga progresuoja tik po 10-ies metų todėl ne visais atvejais, ypač senyvo amžiaus žmogų, reikia skubėti išoperuoti, ne visais atvejais ši patologija turi būti operuojama. Operacija vyresniam žmogui sukelia dar daugiau problemų, įskaitant ir šlapimo nelaikymą, kitas komplikacijas. Taigi tęsiant atsakymą į klausimą, kodėl reguliariai gali būti neatliekamas PSA tyrimas..? Pagal LR Įstatymus PSA tyrimas nemokamai atliekamas visiems vyrams nuo 50 iki 75 met. amžiaus grupėje, rizikos grupėms (kai šeimoje serga tėtis ir/ar brolis) gali būti atliekamas ir nuo 45 metų, bet tik iki 75 metų, todėl tais atvejais kai paciento amžius per 75 metus, šis tyrimas šeimos gydytojo neatliekamas. Visi ligoniai vyresni nei 75 metai, atvykdami pas gydytoją urologą šeimos gydytojo siuntimu, neturi atsinešę PSA tyrimo. Be to anksčiau šeimos gydytojas kas vienerius metus galėjo nemokamai tirti ligonius, nustatyti PSA skaičių, šiuo metu leidžiama nemokamai tirti tik kas 2 metus. Sutinku jog tai nėra teisiga, bet tokia tvarka, belieka tikėtis jog ši tvarka kažkada keisis.

Aš visada vyresnio amžiaus žmogaus paklausiu "ar yra kartu už durų sėdintys namiškiai?", nes labai dažnai pacientas atlydimas iki kabineto ir paliekamas arba namiškiai tiesiog sėdi už durų ir į kabinetą nedrįsta užeiti (tai ne Jūsų atvejis tačiau su tokiu scenarijumi susiduriu kasdien), todėl patarčiau visada atlydėti senyvo amžiaus artimą žmogų ne tik iki kabineto, bet ir užeiti į vidų, kad kažkada nekiltų nesusikalbėjimų ar nesusipratimų.
Tuo tarpu jei ligoniui sunku suprasti arba girdėti apie ką kalbama, visuomet smagu matyti su juo atvykstančius namiškius, mums tai tik palengvina darbą ir bendravimą.

Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2017-10-28, 11:51 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Ačiū Vita Jums už įvertinimą.
Linkėjimai Tauragei.. :)

Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2017-09-17, 14:25 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Visada kiekvienos konsultacijos pabaigoje papildomai klausiame: "gal kažkas liko neaišku", "ar turite klausimų?“, todėl drasiai galite klausti, sutaupysite savo laiko, o be to turėsite galimybę į visus klausimus gauti atsakymus gyvai, iš karto. Tikriausiai nedrįsote paklausti.. :)

Atsakau į Jūsų klausimą. Apskirtai antsvoris tikriausiai XXI a. rykštė ir daugelio problemų priežastis. Kadangi riebalinis audinys gamina ir kaupia labai daug įvairių hormonų, turintiems ansvorį pacientams dažnai pasitaiko įvairių sveikatos sutrikimų, įskaitant ir sutrikusią lytinę funkciją. Padidėjus estrogenų gamybai riebaluose mažėja libido (lytinis potraukis), sutrinka lytinė funkcija, mažėja potencija. To pasekoje taip pat sutrinka mažojo dubens (varpos) kraujotaka, pati varpa vizualiai ima atrodyti kur kas mažesnė, o tai irgi turi savo pasėkmių.

Pagarbiai med. dr. gyd. urologas M. Danilevičius

2017-09-12, 22:21 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerbiama Kleiniene, kad ir praėjo nemažai laiko, bet puikiai atsimenu Jūsų atvejį bei takart palatoje mano gulinčių pacienčių ligas bei gydymo taktiką kiekvienu atveju. Kadangi mes tokius ligonius registruojame ir sekame bei aktyviai prižiūrime ne tik stacionare, bet ir ambulatoriškai (jau po atliktos operacijos), puikiai žinau apie ka kalbame. Džiaugiuosi jog Jums buvo sėkmingai atlikta dėl anatominių subtilybių gana sudėtinga operacija, atsimenu kaip sunku buvo operuoti. Tačiau smagu matyti gerus operacijos rezultatus išrašant Jus į namus ir žinoti jog dabar Jūsų gyvenimo kokybė kur kas geresnė.
Abu puikiai žinome jog tiek Jus, tiek Jūsų koleges lankėmė, tyrėme ir tikrinome po operacijos vienodai dažnai, lygiai taip pat ir lygiai tiek pat kartų atlikome tyrimus, parašėme atsakymus šeimos gydytojams, išrašėme vaistus, įdavėme receptus į rankas, kad nereikėtų eiti pas šeimos gydytoją bei žodžiu paaiškinome visas rekomendacijas (tai ką surašėme raštu), pasakėme kada atvykti sekantį kartą ir t.t.. Man labai gaila jog Jums viskas pasirodė kiek kitaip.

Pagarbiai med. dr. gyd. urologas Mindaugas Danilevičius

2017-01-22, 18:34 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Med. dr. gyd. urologas Mindaugas Danilevičius 

2017-01-06, 15:07 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Med. dr. gyd. urologas Mindaugas Danilevičius