Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rūta Žuklytė, %

Licencijos

Gydytojas oftalmologas

Išduota: 2005-02-09, Nr. MPL-06371, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

88.1% Complete
4.4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

98.9% Complete
4.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

97.9% Complete
4.9

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

96.6% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

96.2% Complete
4.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

94.3% Complete
4.7

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

98.4% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-11, 18:33 | Registruotas lankytojas 1

Dėkoju gerb. gydytojai R. D. Žuklytei už puikiai atliktą akių vokų operaciją. Operacija praėjo greitai ir sklandžiai, o svarbiausia, be skausmo. Gydytoja yra labai dėmesinga pacientui, duoda daug patarimų prieš ir po operacijos, o taip pat rūpestinga, nes teikė konsultacijas ir kitais klausimais (praplovė ašarų kanalėlius ir kt.). Labai maloniai nuteikia visada gera, pozityvi gydytojos nuotaika. Geriausios kloties Jums, gydytoja! Jolita

2024-02-15, 09:23 | Registruotas lankytojas 1

Man labai pasisekė, kad tapau gydytojos Rūtos Žuklytė dirbančios Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje ­pacientu. Nuo pirmo susitikimo konsultacijoje, operacijos ir pooperacinio laikotarpio metu, jaučiau daktarės kompetenciją, rūpestingumą, , nuoširdumą, atidų bei malonių bendravimą. Ji yra mylinti ir puikiai išmananti savo darbą gydytoja. Likau patenkintas ir rekomenduočiau šią gydytoją. Labai širdingai dėkoju!

2024-01-10, 13:30 | Registruotas lankytojas 1

Vienareikšmiškai, gydytoja Rūta Dalia Žuklytė - labai šilta, pozityvi, visada puikios nuotaikos asmenybė ir savo srities profesionalė! Paliko įspūdį nuo pirmojo susitikimo - išsamios konsultacijos (ir po jos sekančios tobulai atliktos akių vokų operacijos). RVUL turėtų didžiuotis savo komandoje turėdama tokį puikų specialistą. Sonata.

2024-01-09, 16:22 | Registruotas lankytojas 2

R. Žuklytė yra labai puiki gydytoja. Gydytoja atliko viršutinių akių vokų operaciją. prieš tai vyko konsultacijos, buvo praplauti akių kanalėliai. Jokio skausmo nejaučiau. Prieš operaciją labai jaudinausi, bet gydytojos profesionalumas, nuoširdumas, bendravimas nuėmė visas baimes. Operacijos metu jokios baimės nejaučiau. Po operacijos gavau išsamias rekomendacijas kaip elgtis, kokius vaistus vartoti. Jaučiausi gerai, gydytoja skambino, klausė, kaip aš jaučiuosi. Rezultatu esu labai patenkinta, nes akys atrodo labai natūraliai.Gydytojai linkiu sveikatos, o patarimais būtinai pasinaudosiu. Labai rekomenduoju.

2023-12-10, 14:48 | Registruotas lankytojas 1

Kompetetinga, profesionali ir maloni gydytoja, išklausanti ir patarianti. Rekomendavau ją savo kolegoms ir giminaičiams. Sėkmės ir kantrybės Jums tokiame svarbiame ir atsakingame darbe!

2023-11-14, 19:05 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja R. D. Žuklytė - aukščiausio lygio specialistė. Lankytis pas ją teko jau ne vieną kartą. Visada dėmesingai išklauso, įsigilina į paciento problemas, atsakingai ir tikrai nuoširdžiai stengiasi padėti. Viską išaiškina, pataria. Ačiū Jums, gerb. Daktare. Pacientė V. Volungevičienė

2023-11-14, 09:19 | Registruotas lankytojas 1

Mielai gydytojai Rūtai Žuklytei esu nuoširdžiai dėkinga už lengvą ranką ir profesionalumą. Viskas praėjo labai sklandžiai ir be jokių trikdžių , žaizdos gyja, vaizdas po mažumėlę gražėja, manau reikia laiko kol viskas susistyguos. RVUL - didelė ligoninė, darbo krūviai dideli, tempas nežmoniškas, bet gydytoja ir jos komanda kažkokiu "stebuklingu" būdu kiekvieną sugebėjo apdalinti dėmesiu, padrąsinimu ir naudingu patarimu. Kol turime Lietuvoje tokių medikų, branginkime su pagarba. Ačiū nuoširdžiai.

2023-10-22, 21:10 | Registruotas lankytojas 1

Noriu nuoširdžiai padėkoti gydytojai Rūtai Daliai Žuklytei ir seselei J. Bendikienei už jautrų, profesionalų ir labai dėmesingą prožiūrį į pacientą bei už greitai ir teisingai nustatytą diagnozę.

2023-10-03, 19:09 | Registruotas lankytojas 2

Puiki daktarė,ne tik profesionaliai atlieka darbą,bet ir šiltai bendrauja.Esu dariusi blefaroplastiką ir du kartus ašarų kanalų drenažą ir visada sulaukiau dėmesio,patarimų kaip elgtis po procedūrų.Norėtųsi daugiau tokių daktarų.Milda.

2023-09-30, 20:11 | Registruotas lankytojas 1

Pas daktarę Rūtą Žuklytę lankiausi 2 kartus. Daktarė praplėtė ir praplovė ašarų latakus. Buvau girdėjusi iš pažįstamų žmonių, kad tai yra nemaloni ir skausminga procedūra. Galiu pasakyti, kad jokio skausmo nejaučiau. Daktarė tai padarė labai greitai ir profesionaliai. Matyti, kad praplovimus daro l.dažnai. Daktarė labai maloniai bendraujanti, visą procedūros laiką aiškino ką daro.

2023-09-22, 11:58 | Registruotas lankytojas 1

Su gydytoja teko bendrauti pirmąkart. Tai tikrai puiki, dėmesinga, atidi pacientui medikė. Labai atsakingai apžiūrėjo, skyrė tiek laiko, kiek reikėjo. Gydytoja aiškiai ir suprantamai viską paaiškino. Nuoširdžiai bendrauja. Tai gydytoja, kuriai tikrai esu dėkinga. Daugiau tokių gydytojų!! Pagarbiai, Rita K.

2023-09-21, 19:17 | Registruotas lankytojas 1

2023.09.18 buvau registruota pas gydytoją dėl akių kanalų plovimo. Tą procedūrą dariau jau 3 kartą. Noriu padėkoti daktarei už labai gerai atliktą darbą. Tikrai verta procedūra, rekomenduoju, rezultatas tikrai geras. Ačiū daktarei.

2023-09-16, 20:20 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti daktarei R.D.Žūklytei už jos rūpestį, nuoširdumą, šiltą bendravimą. Rūpestinga akių daktarė, mokanti dirbti savo darbą. Galvojau, kad kanalų praplovimas tai skausminga procedūra, bet daktarė viską atliko neskausmingai ir kruopščiai❤️

2023-09-15, 22:12 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gydytojai R.D.Žuklytei už išsamią ir visapusišką apžiūrą ir atliktas ašarų kanalų plovimo procedūras. Profesionali gydytoja, o savo nuoširdžiu bendravimu privertė užmiršti visas baimes. Labai jaučiasi rezultatas, nes anksčiau dėl vėjo ir saulės nuolat "verkdavau", labai buvo jautrios ir nuolat ašarojančios akys. Po procedūros dabar galiu būti lauke ir "neverkti". Dar turėjau kitų problemų, tai parekomendavo kitus specialistus, netgi davė kontaktus.

2023-09-12, 18:56 | Registruotas lankytojas 1

Mielai gydytojai Rūtai Žuklytei esu dėkinga už lengvą ranką ir bendravimo šilumą. Regis, anoks čia malonumas, ta akių vokų operacija, bet prisiminti visai smagu. Nes viskas kažkaip labai sklandžiai ir paprastai vyko, o dabar žaizdos šauniai gyja, vaizdas po truputį gražėja. RVUL - didelė ligoninė, daug operacijų, tempas, bet gydytoja ir jos komanda kažkokiu "stebuklingu" būdu kiekvieną sugebėjo apdalinti dėmesiu, padrąsinimais ir naudingais patarimais. Kol turime Lietuvoje tokių medikų, neprapulsime. Su šypsena - Dora Petkauskaitė

2023-08-21, 18:28 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai patenkintas daktarės darbų. Be galo dėkingas, nes vienintelei vietoje Vilniuje Lazdinų ligoninėj gavau taip reikalingą man pagalbą. Ačiū daktarė.

2023-07-24, 07:55 | Registruotas lankytojas 1

Profesionali, taktiška bei nuoširdi Gydytoja. Visapusiškai padėjo, konsultavo, rūpinosi bei šiltai žmogiškai bendravo.Labai džiaugiuosi, kad patekau būtent pas šią Gydytoją.

2023-06-07, 22:14 | Registruotas lankytojas 1

06.02 dieną lankiausi Northway medicinos centre Vilniuje, pas gydytoją oftalmologę R. Žuklytę. Reiškiu nuoširdžią padėką už profesionaliai atliktą tyrimą ir rūpestį, kurį man skyrėte viso vizito metu. Jūsų kompetencija ir gebėjimas aiškiai ir suprantamai perteikti sudėtingą medicininę informaciją padarė didelį įspūdį. Be to, esu be galo dėkinga už pastangas, kurias įdėjote sudarydama ir aptardama išsamų gydymo planą, pritaikytą mano konkretiems poreikiams. Jūsų dėmesys detalėms ir kruopštus požiūris suteikė man pasitikėjimo jausmą dėl siūlomos veiksmų eigos. Jūsų išsamių paaiškinimų dėka iš klinikos išvykau daug geriau supratusi savo būklę, turėdama aiškų gydymo planą. Priimkite mano nuoširdžią padėką už suteiktas puikias paslaugas. Tikrai rekomenduoju. Pagarbiai R. Mikšienė

2023-06-06, 11:44 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni, atidi, be galo nuoširdi ir rūpestinga gydytoja. Nuoširdžiai dėkoju už puikiai atliktą vokų pakėlimo operaciją, nuoširdų ir malonų bendravimą, patarimus. Rūpestį po operacijos. Tikrai visiems rekomenduoju ir rekomenduosiu šią puikią gydytoją.
Su pagarba, R.Striungytė

2023-06-02, 17:23 | Registruotas lankytojas 3

Atėjau pas gydytoją į Northway kliniką paskirtu laiku, netgi kiek anksčiau Kantriai laukiau, kol priims.
Gydytoja vaikščiojo iš kabineto į kabinetą, matė, kad laukiu prie jos kabineto, bet tarsi nekreipė dėmesio. Paklausiau med.personalo, ar galiu užeiti į kabinetą, nes yra mano priėmimo laikas. Sesutė atsakė, kad mane pakvies. Po gerų 10.min. iš kabineto išėjo seselė ir atsiprašė, kad negali manęs laiku priimti. Paklausiau, kiek dar reikės laukti. Atsakė, jog neilgai. Tas "neilgai" užtruko 30 min. Iš kabineto sklido juokas,.erzelis. Nebuvo panašu, jog greitai priims. Daugiau laukti negalėjau. Visiškas pacientų laiko negerbimas. Ir jokie diplomai bei kvalifikacijos lygis neatstos nepagarbaus elgesio su pacientais.

2023-06-02, 17:23 | Registruotas lankytojas 3

Atėjau pas gydytoją į Northway kliniką paskirtu laiku, netgi kiek anksčiau Kantriai laukiau, kol priims.
Gydytoja vaikščiojo iš kabineto į kabinetą, matė, kad laukiu prie jos kabineto, bet tarsi nekreipė dėmesio. Paklausiau med.personalo, ar galiu užeiti į kabinetą, nes yra mano priėmimo laikas. Sesutė atsakė, kad mane pakvies. Po gerų 10.min. iš kabineto išėjo seselė ir atsiprašė, kad negali manęs laiku priimti. Paklausiau, kiek dar reikės laukti. Atsakė, jog neilgai. Tas "neilgai" užtruko 30 min. Iš kabineto sklido juokas,.erzelis. Nebuvo panašu, jog greitai priims. Daugiau laukti negalėjau. Visiškas pacientų laiko negerbimas. Ir jokie diplomai bei kvalifikacijos lygis neatstos nepagarbaus elgesio su pacientais.

2023-05-26, 21:29 | Registruotas lankytojas 1

Gyd.Žuklytė labai maloniai išklausė mano problemą, atidžiai ištyrė, paaiškino visą tolimesnę gydymo eigą, paskyrė operacijai datą. Bendravo labai maloniai, atsakė į visus užduotus klausimus. Buvo gera ir malonu bendrauti, kad gydytoja nė kiek neskubino, išklausė, patarė. Atvykus jau paskirtai operacijai, priėmė paskirtu laiku, operaciją atliko profesionaliai. Rezultatu labai patenkinta, savijauta puiki. Ačiū šauniai gydytojai Rūtai Žuklytei. Rekomenduočiau visiems draugams.
Pagarbiai
Genovaitė Orlovienė

2023-05-19, 21:34 | Registruotas lankytojas 1

Pasirinkau šią gydytoją pagal atsiliepimus Jūsų puslapyje, bet labai nusivyliau. Akių vokų operacija nepasisekė.
Siūlės buvo labai sutrauktos, nelygios. Liko hipertrofiniai randai, po randais susidarė guzeliai. Gydytoja operacijos metu pasakė, kad tai neestetinė operacija. Bet juk galėjo tą pasakyti prieš operaciją, gal būčiau pasirinkusi kitą variantą. Juk akys žmogaus sielos veidrodis.
Pleistrus po operacijos liepė nusiimti pačiai, o siūlus išsitraukti poliklinikoje. Buvo didelis iššūkis, kas prieš šventes tuos siūlus ištrauks. Gydytoja po operacijos manimi nesidomėjo. Šiuo metu poliklinikoje gydau nesėkmingos operacijos pasekmes, konsultavausi ir su plastikos chirurgu. Tikrai niekam nerekomenduoju šios gydytojos.

2023-05-17, 17:21 | Registruotas lankytojas 1

Daktarė oftalmologė Rūta Žuklytė profesionali ir kompetetinga gydytoja,dirbanti su meile ir atsidavimu. Yra be galo nuoširdi ir rūpestinga. Ačiū už puikiai atliktą operaciją. Jus gerbianti Galina Bartaška

2023-05-09, 17:38 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera gydytoja, visiems rekomenduoju.

2023-04-22, 21:43 | Registruotas lankytojas 1

Esu sužavėta daktarės oftalmologės Rūtos Dalios Žuklytės profesionalumu, atsakomybę ir parodytu dėmesiu. Gydytojos patarimai moko rūpintis savimi. Nuoširdžiai dėkoju už atliktą akių kanalų plovimą ir vokų pakėlimo operaciją, profesionaliai atliktą darbą, nuoširdų bendravimą, už pagerėjusią gyvenimo kokybę.
Džiaugiuosi, kad galėjau pažinti ir pajusti Jūsų širdies ir rankų šilumą, kad Lietuvoje yra tokių puikių gydytojų.
Visiems rekomenduoju akių problemas spręsti pas šią jautrią ir nuoširdžią gydytoją.
Visokeriopos sėkmės!
Pagarbiai. O. Aleknavičienė

2023-03-29, 15:15 | Registruotas lankytojas 5

Esu dėkinga ir tariu AČIŪ, gyd. Rūtai Žuklytei už profesionalumą, dėmesingumą, malonų ir šiltą bendravimą.Buvo atliktas akių ašarų kanalų plovimas ir sekančiu vizitu - vokų pakėlimas. Viskas pavyko sklandžiai, be komplikacijų, kraujosruvų. Nes prieš procedūras ir po jų, gydytoja suteikė išsamiai visą informaciją apie gydymo eigą, kurios laikiausi. Rekomenduoju visiems šią nuostabią gydytoją, savo srities specialistę.
Jūratė

2023-03-26, 18:46 | Registruotas lankytojas 1

Akiu voku operacija buvo atlikta profesionaliai, net geriau nei tikejausi. Gydytoja demesinga.

2023-01-09, 21:59 | Registruotas lankytojas 4

Atėjau į valstybinę įstaigą nieko per daug nesitikėdama. Bet tokios nuoširdžios ir išsamios konsultacijos nesu turėjusi net pas privatų gydytoją. Atrodo, kad jai išties rūpi pacientai, o ne tiesiog dirba darbą. Likau labai maloniai nustebinta :)
Ačiū gydytoja Jums
Rūta

2023-01-06, 19:07 | Registruotas lankytojas 1

Lapkričio 30 d. padariau akių vokų operacija.Esu labai patenkinta ir dėkinga gydytojai R.D. Žuklytei, dėkinga ir jos pagalbininkėms. Džiaugiuosi, kad likimas suvedė su gerbiama daktare Rūta. Ačiū.
Su pagarba
Alina

2022-12-21, 16:38 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdžiai dėkojame akių ligų gydytojai Rūtai Žuklytei , už suteiktą nuoširdžią, visapusišką kvalifikuotą pagalbą dėl akių: konsultacijas, patarimus, atliktus tyrimus, procedūras, gydymą.
Pagarbiai Juozas ir Onutė

2022-11-27, 19:38 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti akių ligų gydytojai Rūtai Daliai Žuklytei už puikiai atliktą akių vokų operaciją. Gydytoja labai dėmesinga, moka nuraminti, palaikyti, išsamiai viską paaiškinti, teiravosi pacientės, kokia jos savijauta ne tik operacijos metu, bet ir kurį laiką po operacijos. Vienu žodžiu kaip mama. Pagarbiai, Lidija

2022-11-27, 18:32 | Registruotas lankytojas 1

Labai patenkintas.Operuota greitai. Be komplikaciju. Tapau jaunesnis 15 metų.
Labai Ačiū

2022-11-23, 12:08 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera ir maloni gydytoja,šauni specialysrė.Teko pas ją lankytis praplauti akių kanalus,likau patenkinta gydimu,bei konsultacija,viską aiškiai ir nuosekliai išaiškino.Rekomenduoju dabar ją,nuostabią gydytoją, visiems savo draugams.

2022-11-15, 08:24 | Registruotas lankytojas 1


Pasidariau akių korekciją 2022 metų lapkritį Labai patiko personalo etika, informatyvumas, viskas vyko labai sklandžiai ir maloniai. Ypatingai noriu pabrėžti gydytojos Rūtos Žuklytės profesionalumą ir atidumą pacientui. Jos nuoseklus paaiškinimas apie gydymo eigą, operacijos tikslus ir galimybes padėjo apsispręsti keisti savo regą ant operacinio stalo. Labai skaudėjo ir beveik negalėjau atsimerkti tik pirmas porą dienų, gijimas po to buvo lengvas ir ryškiau pradėjau matyti jau po kelių dienų.

2022-11-07, 09:04 | Registruotas lankytojas 1

Norėčiau padėkoti daktarei Rūtai Daliai Žuklytei už dėmesingą priėmimą, sėkmingai atliktą vokų pakėlimo operaciją ir asmeninį rūpestį po operacijos.
Esu dėkinga ir jos pagalbininkėms-med.seseriai Danutei Baranauskienei bei padejėjai Jolantai Petkevič. Tai puiki komanda, kurios dėka džiaugiuosi pagerėjusiu regėjimu.
Pagarbiai Nijolė Gelgotienė

2022-11-07, 08:53 | Registruotas lankytojas 1

Noriu nuoširdžiai padėkoti gydytojai R.D.Žuklytei už išsamią ir visapusišką apžiūrą, už veiksmingą gydymą ir atliktas ašarų kanalų plovimo procedūras.Taip pat nuoširdžiai dėkoju 13 kabinetomed.seseriai Lucijai Lisovskai.
Esu labai patenkinta, nes gydimo dėka pagerėjo mano regėjimas.
Su nuoširdžiais linkėjimais
Nijolė Gelgotienė

2022-10-20, 21:00 | Registruotas lankytojas 2

Labai dėkinga daktarei Rūtai Žuklytei už atliktą vokų pakėlimo operaciją.Dėkoju taip pat ir operacinio bloko komandai - slaugytojai Vidutei, padejėjai Jolantai.Sužavėjo daktarės profesionalumas, komunikabilumas, rūpestis dèl gijimo rezultatų.Šiandien jau lygiai 20 dienų ir galiu plačiai žvelgt į pasaulį , o taip pat saugiau vairuoti mašiną.Džiaugiuosi, kad likimas suvedė su gerb.daktare Rūta ir rekomenduočiau visiems kreiptis dėl akių problemų.Linkiu dar daug daug visokiariopai prasmingų dienų!Gražina.

2022-10-11, 09:58 | Registruotas lankytojas 1

DIDŽIULIS AČIU DAKTAREJ RŪTAI-DALIAI ŽUKLYTEI.DARIAU PAS JA AKIŲ VOKŲ OPERACIJA PO KURIOS LIKAU SUŽAVETA REZULTATU.NUOSTABI,RUPESTINGA IR PUIKIAI ATLIEKANTI SAVO DARBA GYDYTOJA.REKOMENDUOJU KAIP PUIKU SPECIALISTĄ.MARINA B.

2022-09-09, 12:36 | Registruotas lankytojas 1

Nuosirdziai dekoju gydytojai uz rupesti ir profesionaluma, malonu ir silta bendravima. Uz atlikta akiu voku pakelimo operacija, kuri pagerino ne tik regejima, bet suteike veidui jaunatviskumo. Nuosirdus aciu , Grazina.

2022-08-31, 14:54 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai dėkoju gyd. Daliai Rūtai Žuklytei už profesionaliai atliktą akių vokų operaciją. Kai jauti, jog gydytoja visu 100% rūpinasi pacientu, tai ir žaizdos greitai ir gražiai gyja.
Ačiū ir sėkmės Jums.

2022-08-25, 08:54 | Registruotas lankytojas 1

Labai kompetetinga gydytoja. Gydytoja nuoširdžiai stengiasi padėti savo pacientams, geranoriškai nusiteikusi jų atžvilgiu. Dėmesinga, įsigilina į nusiskundimus, išsamiai paaiškina ką daryti, kaip elgtis. Labai rekomenduoju visiems pacientams. Ačiū jums gydytoja ir Ačiū sesutei Leokadijai , sėkmės ir sveikatos.

2022-08-08, 07:52 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja nuoširdžiai stengiasi padėti savo pacientams, geranoriškai nusiteikusi jų atžvilgiu. Dėmesinga, įsigilina į
nusiskundimus. Suprantamai paaiškina apie tyrimus, gydymą , laukiamą rezultatą. Labai profesionali gydytoja, sėkmės ir sveikatos jai pačiai.

2022-05-30, 18:05 | Registruotas lankytojas 818

Labai kompetetinga gydytoja. Rūpinasi pacientu, išsamiai paaiškina ką daryti, kaip elgtis. Pati paskambina ir pasidomi kaip sekasi ar viskas aišku. Labai rekomenduoju visiems pacientams. Ačiū jums gydytoja

2022-05-26, 18:43 | Registruotas lankytojas 1

Gyd.Žuklytė labai atidi ,maloni ir rūpestinga .Jai rūpi ne tik akių problemos , bet ir bendra savijauta.Jau 20 d.po vokų operacijos - susilaukiu komplimentų.Rekomenduoju šią gyd.draugėms.Dėkinga - Irena

2022-05-10, 16:55 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja Rūta Dalia Žuklytė - tai gydytoja iš pašaukimo, mylinti savo darbą ir atidi savo pacientui. Po akių vokų korekcijos operacijos, kurią atliko sklandžiai ir kokybiškai, gavau išsamų paaiškinimą kaip prižiūrėti ir gydyti paakių vokus. Po 10 dienų gydytoja užregistravo siūlų išėmimui. Buvo atidi, maloni, korektiška. Rekomenduoju kreiptis į Rūtą Žuklytę, kuri tikrai nenuvils jūsų. Ačiū Jums!

2022-05-10, 12:09 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja.Atidziai isklause nususkundimus,labai padejo man su mano problema del akiu asarojimo. Eigu kam nors iskyla tokios problemos, kreipkites pas daktare Zuklyte Ruta Dalia,tikrai jums pades. Taip pat atliekamos voku operacijos.Aciu uz Jusu profesionaluma. Labai rekomenduoju!!!

2022-04-13, 22:10 | Registruotas lankytojas 1

RVUL Konsultacijų centre gavau visapusiškai kokybiškas paslaugas, pradedant registracija telefonu, mandagiu ir tvarkingu aptarnavimu registratūroje. Gydytoja oftalmologė Rūta Žuklytė išklausė, įsigilino į problemą, atliko sudėtingą akies gydymą. Prieš tai buvau 3 privačiose gydymo įstaigose, santaros klinikoje, bet niekas nesugebėjo diagnozuoti ligos. Esu senas žmogus, maniau, kad dėl to gydytojai nebekreipia į mano ligas dėmesio, tačiau patekęs pas nuostabią gydytoją R. Žuklytę, supratau, kad galiu būti išgydytas.
Labai ačiū.

2022-04-13, 17:47 | Registruotas lankytojas 2

Viskas tiko patiko, gydytoja ir personalas dėmesingi, nuoširdūs, malonūs, rekomenduoju.

2022-04-13, 17:47 | Registruotas lankytojas 2

Viskas tiko patiko, gydytoja ir personalas dėmesingi, nuoširdūs, malonūs, rekomenduoju.