Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Edgaras Baliūnas, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2019-07-05, Nr. MPL-24026, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

86.5% Complete
4.3

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

93.2% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87.5% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

93.8% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

89.7% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

70.2% Complete
3.5

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-06-11, 23:01 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas neurologas Edgaras Baliūnas pasižymi išskirtiniu gebėjimu aiškiai ir empatiškai bendrauti ne tik su pacientu, bet mūsų atveju, ir su pacientės tėvais. Jo atsakingas požiūris, kruopštumas ir nuoširdžios pastangos padėti rodo aukštą profesinę brandą. Konsultacijos buvo ne tik informatyvios, bet ir suteikė svarbaus emocinio saugumo jausmą.

2024-05-30, 23:27 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus jaunas gydytojas!
Per ji mano mama buvo gydoma toliau, net paguldyta i tam tikra skyriu, i kuri jos nenorejo net priimti! Tai tik jo deka mes susigrazinome jegas! Sirdingai dekojame! Ir tariame didziausia “AČIŪ” ! Tokie gydytojai gali sutvarkyti supuvusia sistema ir jai tarnaujancius “senus šunis”, kurie ja pudo dar ir is vidaus…
Mes Jums dekingi, gerb. Edgarai!

2024-03-03, 01:08 | Registruotas lankytojas 1

Jaunas, perspektyvus, malonus naujosios kartos medikas. Kantriai ir išsamiai atsakė į visus vyro ir mano klausimus, skyrė papildomus kepenų fermentų tyrimus, už ką esame jam itin dėkingi. Profesionaliai išaiškino tolimesnę gydymo eigą. Iš Skubiosios pagalbos skyriaus Santarų klinikose išvykome ramūs ir gavę visokeriopą šio gydytojo ir likusio puikaus personalo pagalbą. Dėkingi!

2023-08-09, 16:34 | Registruotas lankytojas 1

Dirbti su vaikais idealiai tinkantis gydytojas. 3,5m. Izabelė sakė, kad jei dar kada susitrenks, atvyks pas šį gydytoją.

2022-01-18, 02:21 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-11-02, 23:33 | Registruotas lankytojas 4

Labai profesionalus, rūpestingas gydytojas. Paprastas, nuoširdus ir išsamiai paiškinantis tyrimo rezultatus. Kai paryčiais išleido iš Covid - stebėjimo palatos, net patarė kaip sergančiam grįžti namo. Geros kloties Jums, ir sėkmės darbuose.