Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Bradūnaitė, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2019-07-16, Nr. MPL-24269, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

94.4% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

96.4% Complete
4.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-10-10, 21:27 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja, greit paskyrė bei pati atliko kolonoskopiją bei gastroskopiją, viskas atlikta gerai ir be skausmų. Puikiai paaiškino kas buvo surasta, kas daryta, žodžiu, pavyzdys, koks ir turi būt profesionalas gydytojas, tikrai rekomenduoju visiems!

2025-10-07, 09:30 | Registruotas lankytojas 2

Esu labai dėkinga gydytojai Rasai už nuostabią konsultaciją. Ji – tikra savo srities profesionalė, be to, labai šilta ir gera žmogus. Visą vizito metu jaučiausi labai ramiai ir pasitikėjau jos žiniomis. Gydytoja suteikė išsamias konsultacijas ir viską paaiškino aiškiai bei suprantamai. Seniai nebuvau sutikusi tokios puikios specialistės, kuri sugebėtų taip atidžiai ir rūpestingai elgtis su pacientu. Nuoširdžiai rekomenduoju ją visiems!“

2025-06-22, 12:03 | Registruotas lankytojas 3

Labai šilta, maloni, gera gydytoja, rekomendavo specialistus, negąsdino, nuramino ir patarė ligoniį nuramino. Labai dėmesinga ir profesionali jauna gydytoja. Širdingas dėkui.

2025-05-31, 20:52 | Registruotas lankytojas 1

Noriu nuoširdžiai padėkoti gydytojai Rasai Bradūnaitei. Tai labai jautri, dėmesinga ir atjaučianti gydytoja, kuri padėjo mano mamai, patarė ir palaikė. Tokio žmogiško šilumo, rūpestingumo ir nuoširdumo šiandien sutinkame vis rečiau. Labai norėtųsi, kad tokių gydytojų būtų daugiau – tuomet, ko gero, ir ligas būtų lengviau įveikti. Labai rekomenduoju šią nuostabią specialistę.

2025-04-07, 08:37 | Registruotas lankytojas 1

Labai dėkingas už rūpestingą priežiūrą, profesionalumą ir šiltą bendravimą. Gydytoja nuo pirmojo vizito sukūrė pasitikėjimą keliančią atmosferą, aiškiai paaiškino gydymo eigą. Esu labai dėkingas už sėkmingai atliktą operaciją ir visą rūpestingą priežiūrą tiek prieš operaciją, tiek po jos. Ačiū už nuoširdų ir atsakingą darbą!

2025-04-01, 00:32 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja! Itin maloni, rūpestinga, supratinga. Padeda ne tik spręsti sveikatos problemas, bet ir nuramina besijaudinant. Priima ir atlieka viską greitai, su dideliu rūpestingumu bei profesionalumu.

2024-09-01, 18:56 | Registruotas lankytojas 4

Vėlų sekmadienio vakarą jauna chirurgė Rasa Bradūnaitė budėjo Priėmimo skyriuje Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje Antakalnyje, kai Greitosios pagalbos automobiliu (Tomas ir Kamilė - jauni medikai, deja, nepasiteiravau jų pavardžių - tiesiog Angelai Žemėje) mane čia atgabeno dėl vidinio kraujavimo. Bud. gydytojos R. Bradūnaitės ir su ja tą vakarą dirbusios medikių komandos (vežamas į palatą pasiteiravau slaugės tik chirurgės pavardės) profesionalumo, dėmesio ir tiesiog meilės kitam, nepažįstamam žmogui negalėčiau apsakyti vaizdingiausiais žodžiais! Tai daugiau negu tiesiog bendravimas su pacientu. Nė nežinau, ar aš pats sugebėčiau būti toks atidus, kokia yra puikioji gydytoja! Kokie profesionalūs tie mūsų medikai! - ypač jaunieji. Juozas Javaitis

2021-08-11, 19:40 | Registruotas lankytojas 2

Atidi pacientui, nuoširdžiai gilinasi į problemą, išsamiai viską paaiškina. Jauna, puiki gydytoja. G.Lunienė