Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Deividas Blažys, %

Registracija čia ir dabar
"Klinika GOK"
Licencijos

Burnos chirurgas

Išduota: 2023-06-27, Nr. OPL-06126, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2023-06-27)

Gydytojas odontologas

Išduota: 2019-06-28, Nr. OPL-05417, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2023-06-27)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

99% Complete
5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

100% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

98.2% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

99.5% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

98.4% Complete
4.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

90.7% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
"Klinika GOK"
Pacientų atsiliepimai
2024-03-08, 12:08 | Registruotas lankytojas 1

Šiandien buvau. Išrove protini danti. Labai geras specialistas ir jo padėjėja labai maloni. Visiems rekomenduoju????

2023-11-11, 16:22 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabiausias gydytojas, pas kokį teko lankytis.
Profesionalus, mandagus, viską detaliai paaiškinantis, mokantis nuraminti.
Šalino protinius dantis, apie procedūros eigą viską plačiai papasakojo, apie gijimą po irgi.
Buvo ganėtinai sudėtingas rovimas, tačiau tiek gydytojas, tiek seselė vis pajuokadavo, domėjosi kaip jaučiuosi ar viskas gerai ir pan. Laukia dar 2 protinių dantų rovimas pas šį gydytoją, laukiu be jokios baimės jau, nes žinau, kad viskas bus tikrai gerai.

2023-10-12, 13:44 | Registruotas lankytojas 6

Du kartus teko lankytis pas šį gydytoją ir abu kartus maloniai nustebino. Pirmą kartą buvo atlikta apžiūra ir pasiūlė variantus protiniams dantims traukti. Antrą kartą atvykus jau traukė 2 protinius (sudėtingas rovimas). Labai malonus gydytojas, nuolat klausia kaip jaučiuosi, kol traukė dantis, ar viskas gerai, ar nieko neskauda, visada perspėja dėl tolimesnio žingsnio. Nepamiršta pajuokauti ir taip nuima įtampą/ stresą. Vienas maloniausių gydytojų kokį tik teko sutikti. Sesėlė, kuri gydytojui padėjo, taip pat buvo maloni. Labai rekomenduoju šį odontologą <3

2023-08-02, 21:12 | Registruotas lankytojas 8

Pirmą kartą gyvenime taip maloniai buvo išrautas dantis, o po vaistų veikimo jokio netv mažiausio skausmo, gydytojas SUPERINIS!

2022-12-08, 19:45 | Registruotas lankytojas 2

Pats geriausias odontologas kiek tekę sutikti. Privačios klinikos nepriėmė - Puliuojantis 37 dantis ir jo Rovimas. Šis gydytojas viską padarė preciziškai tiksliai be skausmo esu labai dėkingas.

2022-07-15, 13:14 | Registruotas lankytojas 3

Labai malonus ir paslaugus gydytojas. Jaučiausi rami, puikiai papasakojo operacijos ir gydymo eigą. Neturiu jokių priekaištų, tik geriausi atsiliepimai! Ačiū!

2021-04-17, 15:34 | Registruotas lankytojas 1

Teko šalinti protinius dantis, gydytojas puikiai papasakojo apie visos procedūros eigą, gijimo procesą ir nuramino. Labai maloniai ir profesionaliai bendravo, atsakė į iškilusius klausimus, todėl esu dėkingas gydytojui už puikų darbą.

2021-01-07, 16:25 | Registruotas lankytojas 3

Geriausios rekomendacijos. Profesionalus, mandagus, paslaugus, švelniai ir be skausmo atliko gydymą. Teko trauktis protinius dantis, tai baimės buvo tikrai daug prieš pirmą susitikimą. Tačiau negalėčiau įsivaizduoti malonesnio ir taip profesionaliai bei atsakingai savo darbą dirbančio gydytojo. Nuolat klausė ir rūpinosi, kad nejausčiau jokio skausmo ar diskomforto. Po procedūros net davė tel. nr. ir nurodė kreiptis jeigu kiltų kokių negerumų. Pavyzdys didźiajai daugumai (net ir ilgametę patirtį turinčių) specialistų. Jei galėčiau rinktis pas ką lankytis reguliariai dantų priežiūriai tai vienareikšmiškai tik pas šį gydytoją. Deja jis chirurgas, tad jei kam reikalingas atitinkamas gydymas - neieškokit nieko kito. Sėkmės ir ačiū!

2020-11-20, 17:24 | Registruotas lankytojas 1

Pačios didžiausios rekomendacijos! ❤
Atvažiavus turbūt iš jaudulio pamiršau nueiti į registratūrą, valandą pralaukus, paskambinau į kabinetą, paklausiau ar tikrai ten laukiu ir tik tada supratau, kad nenuėjau į registratūrą ir jie nežinojo, kad aš atvykus. Gydytojas priėmė net ir po valandos laiko, nors galvojau, kad per savo žioplumą turėsiu atvažiuoti kitą dieną. Negana to, kad mane priėmė nors mano laikas jau seniai buvo praėjas, bet dar ir labai šiltai priėmė, kalbino, nuteikė, kad tikrai viskas vyks be skausmo, kad nebijočiau (turiu labai didelę fobiją dantistams). Po vaistų suleidimo net kelis kartus klausė ar viskas gerai, kaip jaučiuosi. Grįžus namo po operacijos žaizda kraujavo šiek tiek ilgiau nei turėjo, gydytojas būtų priėmęs apžiūrėti, bet per toli gyvenu, tad jis beveik 2val su manim bendravo, paaiškino ką daryti, laukė iš manęs žinių ar situacija pasitaisė, viską pasakė kaip elgtis toliau. Šiandien taip pat vėl paklausė ar nėra problemų su kraujavimu. Aš nesu mačius žmonių kurie taip myli savo darbą! Didžiausias AČIŪ už tokį žmogiškumą ir rūpestingumą! Pati važiuosiu vėl už savaitės ir rekomenduoju visiems jei norite profesionalumo, rūpestingumo ir tokios geros priežiūros! ❤

2020-10-09, 20:23 | Registruotas lankytojas 1

Likau labai patenkinta gydytojo bendravimu. Prieš vizitą labai jaudinausi, nes reikėjo rauti problematiškus protinius dantis. Gydytojas bendravo raminančiai ir maloniai. Procedūrą atliko greitai ir gerai. Puikiai viskas sugijo ir nebuvo jokių komplikacijų:) rekomenduoju