Nuoširdžiausiai sveikiname Šeškinės poliklinikos 256 kabineto darbuotojas gyd. Vilmą Daugėlienę ir slaugytoją Roksaną Genziuk Šv. Kalėdų ir Naujųjų 2021 Metų proga. Dėkojame už profesionališkumą, taktiškumą , linkime sveikatos ir ištvermės sunkiame mediko darbe. Pagarbiai G.ir V. Krivickai.
2020-09-22, 14:24 |
Registruotas lankytojas 7
Daktarė rūpestinga, visada žinau, kad nepaliks problemos, išklausys, patars ir nukreips. Džiaugiuosi jos darbu.
2020-02-24, 20:29 |
Aiškiai ir konkrečiai.
2019-10-24, 09:32 |
Registruotas lankytojas 1
Daugelį metų mano gydytoja, labai aiškiai nustato diagnozę ir teisingai nukreipia/pataria. Rekomenduoju!
2018-11-09, 15:09 |
Registruotas lankytojas 1
Aš nerekomenduojama kreiptis nes ilgai laukt skirtų laikų. Neišsamus ištyrimas paciento. Neieškojimas tikslios priežasties dėl ko blogai jaučiasi klientas.
2018-10-26, 12:31 |
Registruotas lankytojas 2
Turėjau vizitą pas gydytoja 12:40.... priemė 13:20... Pareiškė, kad ji man gali skirti tik 5 minutes, nes jos darbo laikas baigėsi ir ji turi užleisti kabinetą kitai gydytojai...
Apgailėtina.... kas man yra taip ir nesužinojau... gydytojai laiko pritrūko... niekam niekam nerekomenduoju šios gydytojos...
2016-10-31, 20:57 |
Registruotas lankytojas 4
Puiki gydytoja!
2016-05-24, 16:13 |
IP: 84.240.9.26
Labai kompetentinga gydytoja. Džiaugiuosi, kad ji mano šeimos gydytoja :)
2016-03-06, 23:36 |
IP: 5.20.98.89
Tikrai siltai bendrauja, isklauso, isklausineja. Maloni tiek gydytoja, tiek sesele. Siuncia visiems reikalingiems ir profilaktiniams tyrimams. Nekisa antibiotiku. Esu dekinga uz rupestinguma!
Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.