Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Vitutė Motužienė, %

Licencijos

Šeimos gydytojas

Išduota: 2007-02-22, Nr. MPL-09119, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Motužienė Vitutė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Motužienė Vitutė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

83.9% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

93.8% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.1% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

95% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

93.8% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.1% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2021-12-27, 15:15 | Registruotas lankytojas 2

Geriausia mano gydytoja iš visų!

2021-06-28, 08:44 | Registruotas lankytojas 2

Esu buvęs pas daugelį gydytojų, mano nuomone - geresnių ir mažiau(kaip man atrodė tuo metu) gerų gydytojų. Tačiau Vita Motužienė - pati geriausia iš visų!.. Pas ją kabinete, kaip apsilankau, man nebūna baisu... Super gydytoja! Jei ne ji - kažin, ar būčiau dabar gyvas.

2020-09-02, 20:34 | Registruotas lankytojas 4

Nuoširdi, puiki šeimos gydytoja, turinti daug žinių ir patirties. Tiksliai nustatė diagnozę ir nukreipė ten kur reikia. Gydo visą mūsų šeimą, esame patenkinti. Ačiū gydytojai.

2020-05-05, 06:57 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju šios gyditojos , jeigu norite greiciau numirti tada galite lankytis pas ją, bet šiaip jau jai laikas į penciją eiti. Visiškai tingi labiau gilintis i problemą nustato pati kas galbūt yra ir prirašo savo nuožiūra nereikalingų vaistų. Išleidi krūva pinigų. Staiga pakliuvus i ligonine sužinai kad greit mirsi , nes tau pasirodo vėžys 4 stadija. O eini pas savo šeimos daktarę jau kokius 3 metus skundies dėl tos pačios problemos.. sekmės lankantiesiams pas šią šeimos daktarę.

2018-11-21, 09:53 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus žmogus, savo srities profesionalas. Buvau labai pasimetęs sunkią minutę užklupus rimtai ligai. Tik profesionalaus gydymo dėka, šiuo metu esu laimingas ir sveikas.
Didelis dėkui
A.D

2013-12-06, 16:37 | IP: 193.219.14.246

labai nuosirdi ir kompetetinga gydytoja,labai dekinga uz gydyma ir malonu aptarnavima.domarkiene

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Vitutė Motužienė?